This is the way
Να'σαι καλά με έκανες και γελασα νυχτιάτικα . . .mypaokway έγραψε:Φήμες αναφέρουν ότι υπάρχουν μοναχοί σαολίν που έχουν δώσει όρκο σιωπής που ακούγονται πιο δυνατά απ τον εκφωνητή της πορνόβα στα γκολ μας.
Δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λες θέλω να πιστεύω πως με Βιερίνια - Μαουρίσιο μπορεί να νιώσεις και καλύτεραpsiras67 έγραψε:malampar έγραψε:Η ομαδα κερδιζει για πλακα παιζοντας με ενα συγκεκριμενο γκρουπ ποδοσφαιριστων κ αυτο εχει την αξια του..Μικρη σημασια εχει ας πουμε αν ξεκινησει ο Ακπομπ η ο Σβιντερφσκι...Δυο ειναι οι κομβικοι παικτες στην ομαδα ο Μισιτς κ ο Γιαννουλης αν λειψουν σε ματς που καινε ισως εχουμε προβλημα[/quot
περίμενες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ότι τέλη δεκέμβρη θα έλεγες ότι =οι κομβικοι παικτες στην ομαδα ο Μισιτς κ ο Γιαννουλης αν λειψουν σε ματς που καινε ισως εχουμε προβλημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Αυτα ειναι ωραια πραγματα!opaloka έγραψε:Μπηκαμε λιγο πριν το 40λεπτο. Οταν εφτασα πισω απο τη θ1 οπου μας ειχαν μαζεμενους μοιρασαν μερικα εισιτηρια πρωτα στα παιδια που ηρθαν απο πανω. Μας πηγαν γυρω γυρω χωρις ενοχληση μεχρι εξω απο την 3 οπου και μπηκαν στο προαυλιο για αναμονη οι εχοντες εισιτηριο. Οι αλλοι περιμεναμε μερικα που πουληθηκαν αμεσα. Με εβαλαν τσαμπα με εισοτηριο λογω τπυ μικρου (10 χρονων) και δεν πηρε λεφτα το παλικαρι με το μουσι που μου το εδωσε και τον ευχαριστω.
Στην αναμονη στο προαυλιο περιμεναμε να οργανωθουμε για εισοδο η οποια εγινε ανα δεκαδα τη φορα μας εμπασαν πισω απο τη θυρα των πανθηρων στην αμεσως επομενη κεντρικη. Περασαμε απο μεσα τους χωρις ιδιαοτερα σχολια περαν απο 5-6 αλλα δεν ακουσαμε για μανες και τα λοιπα. Μονο ενας πηγε να ερθει στα χερια. Μεχρι να μαζευτουμε προς την ακρη (η 1 ηταν κλειστη μεχρι να την ανοιξει καποιος . Δεν ειδα αν ηταν δικος μας ή των αντιπαλων ή σεκιουριτι δεν ειχαμε παρατραγουδα. Μολις την ανοιξαμε περασαμε στην 1 οπου και ανοιξαμε πανια και συνθηματα. Μια δυο φορες ακουσαμε το γνωστο για το δικεφαλο μονο αλλα δεν υπηρξε κατι κακο. Προς το τελος γυρισαμε οργανωμενα προς τα δεξια και τους χειροκροτησαμε ενω ψαλλαμε και τα καλαντα στον συμπολιτη. Βγηκαμε απο την 1 κανονικα χωρις αναμονη ή κατι κακο. Ολα καλα.