chrisg4 έγραψε:Πραγματικά σ αυτό το παιχνίδι μ αυτούς δεν με νοιάζει καθόλου η απόδοση. Ναι έγιναν λάθη ας τα βρει και ας τα διορθώσει ο Φερευρα. Με νοιάζει μεσα σ αυτό το μπουρδελο να μην χάσω ποτέ. Έχουν γίνει όργια εδώ και δύο βδομαδες από αυτό το βρωμοσωματειο μπας και κερδίσουν και τους τη χάλασα για ακόμα μια φορά. Στα @@ μου όλα τ άλλα.
Αυτό ακριβώς.. στα ντέρμπι δεν μετράνε ούτε οι εμφανίσεις, ούτε οι φόρμες, ούτε τίποτα!
Το μόνο που μετράει είναι οι βαθμοί.
Κακά τα ψέματα, ο ΠΑΟΚ πήγαινε για 2 αποτελέσματα και ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ!
Και εγώ έχω να πω ότι δεν μου άρεσαν κάποιοι παίκτες (Ζίβκοβιτς: επικίνυνος με τη μπάλα στα πόδια, Μάτος: έκανε σχεδόν ότι ήθελε ο Τσιμίκας, Μπίσεσβαρ: τα γνωστά, Σβιντέρσκι: ανύπαρκτος), αλλά το αποτέλεσμα ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ!
Μέχρι να βάλουμε το γκολ, μόνον ο ΠΑΟΚ υπήρχε στο γήπεδο. Μετά το γκολ, απόλυτα φυσιολογικά η ομάδα γύρισε πίσω και ο γαύρος άρχισε να πιέζει. Όσο περνούσε η ώρα (απολύτως φυσιολογικά) η πίεση μεγάλωνε - ο ΠΑΟΚ έκλεινε όλο και περισσότερο... Ουσιαστικές φάσεις δεν έκανε ο γαύρος, πέρα από το κόρνερ, με το σπάσιμο της μπάλας στη μικρή περιοχή και το σουτ-κόντρα που έβγαλε στη γωνία ο Ζίφκοβιτς. Ήρθε κάπου εκεί και ένα πέναλτυ της πλάκας... και μετά ο αγώνας άνοιξε. Ο Άκπομ, πολύ καλύτερος του Σβιντέρσκι, πήρε μονομαχίες και πήγε να βγάλει την ομάδα μπροστά, αλλά δεν είχε ρυθμό. Βγάλαμε 2 καλές ευκαιρίες με τον Πέλκα και το Μίσιτς, που δεν μας έκατσαν και κάπου εκεί ο αγώνας έληξε!!!
Μεγάλη επιτυχία σήμερα, βγάλαμε 1ο γύρο, είμαστε 1οι, αήττητοι και με μικρό πλεονέκτημα από το γαύρο!
Υ/Γ: Δεν νομίζω δίκαιο να κρίνουμε Πέλκα, Μαουρίσιο και Άκπομ από το σημερινό αγώνα.
Ο Πέλκας μπήκε στο 80φεύγα, με μια φορά που ακούμπησε τη μπάλα τι περιμέναμε να κάνει (τον έβαλε και στα εξτρέμ). Ειδικά και χωρίς να έχει παιχνίδια στα πόδια του.
Ο Μαουρίσιο προσπάθησε να κρατήσει μπάλα, εκτιμώ ότι τα πήγε αρκετά καλά, πήρε και μερικά χρήσιμα φάουλ - χρειάζεται και παιχνίδια όμως!
Ο Άκπομ, ήταν πολύ-πολύ πιο χρήσιμος από το Σβιντέρσκι... Κράτησε μπάλα, πήρε μονομαχίες, βοήθησε, αλλά φαίνεται ότι ήθελε να κάνει το κάτι παραπάνω, σύν το ότι δεν έβλεπε διάθεση από τους υπόλοιπους να βγουν μπροστά όταν κρατούσε την μπάλα...