ΠΑΟΚ-Slovan Bratislava 29/08 20:00 Paokmania Radio/PAOKTV
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: ΠΑΟΚ-Slovan Bratislava 29/08 20:00 Paokmania Radio/PAOKT
Θετική ενέργεια και ώθηση στην ομάδα. Την γκρίνια και το προπονητηλικι αφήστε το στο σπίτι.
Γι αυτό κ εγώ λέω να το δω σπίτι, θα μεταφέρω πολύ γκρίνια κ δεν το θέλω.. από την Πέμπτη το βράδυ είμαι πολύ εκνευρισμένος γι αυτό καλύτερα να κάτσω σπίτι..Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Θετική ενέργεια και ώθηση στην ομάδα. Την γκρίνια και το προπονητηλικι αφήστε το στο σπίτι.
Παρόλα ταύτα είμαι αρκετά αισιόδοξος, αλλά ένας είναι ο μεγάλος αντίπαλος του ΠΑΟΚ, ο ίδιος ο ΠΑΟΚ..
-
Πρόκριση σημαινει μεταγραφες, λεφτα, πιθανοτητα βαθμων για καλυτερες κληρωσεις του χρονου, πρεστιζ. Αποκλεισμος σημαινει εσωστρεφεια, γκρινια, υποβαθμιση της ομαδος. Ελπιζω να εχουν συνειδητοποιήσει ολοι στην ομαδα τι σημαινει αυτο το παιχνιδι.
Ο σοβαρός ΠΑΟΚ δε θα έχει πρόβλημα. Θα μπει δυνατά και θα το καθαρίσει.
- falconakis
Αμάν πια με αυτήν την γκρίνια...ΘΑ τους πατήσουμε!!! Νομίζεται ότι έχουν πιθανότητες στον ΝΑΟ με την ομάδα συνειδητοποιημένη για το τι γίνεται να φύγουν με μια τεσσάρα το λιγότερο;
Υπάρχει διαφορά ποιότητας και παρόλι την χαλαρότητα της περασμένης βδομάδας αυτή η ομάδα ΞΕΡΕΙ να κερδίζει τελικούς με υποδεέστερους αντιπάλους!!! Με τους μεγάλους έχουεμ λίογ ζόρι αλλά κι αυτό θα φτιάξει! Πίστη στην ομάδα και τον Μάιο θα έχουμε 3 κούπες!!!

Υπάρχει διαφορά ποιότητας και παρόλι την χαλαρότητα της περασμένης βδομάδας αυτή η ομάδα ΞΕΡΕΙ να κερδίζει τελικούς με υποδεέστερους αντιπάλους!!! Με τους μεγάλους έχουεμ λίογ ζόρι αλλά κι αυτό θα φτιάξει! Πίστη στην ομάδα και τον Μάιο θα έχουμε 3 κούπες!!!

- ΑποστόληςΑ
Canas, Mateo Garcia Kai Leovac στους ομίλους Chl αλλά ο ΠΑΟΚ και οι κακές πορείες του φταίνε στις κληρώσεις και όχι ότι έχουμε φάει κατάρα
- NIKOS_PAOK04
Τα κλασικά πρέπει να «πνίξουμε» τον αντίπαλο αλλά και στην άμυνα να είμαστε προσεκτικοί νίκη με 2 γκολ διαφορά δεν είναι εύκολο αλλά δεν θα είναι και το «ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ» !!!
Το sold-out πρέπει να δώσει με φωνή και μόνο την πίεση στην άμυνα του αντιπάλου και την ώθηση στην δική μας επίθεση ώστε ακόμα και με τον αέρα οι μπάλες να πάνε δοκάρι και μέσα και όχι δοκάρι και έξω.
Ο ΠΑΟΚ μπορεί ο ΚΑΛΟΣ ΠΑΟΚ νομίζω δεν θα έχει πρόβλημα για την νίκη με 2 γκολ διαφορά μην τυχών και δούμε τον μετριοκακό ΠΑΟΚ γιατί εκεί θα έχουμε θέματα.
Περιμένω γκολ από Πέλκα,Ακπομ και Ελ Καντουρί
Τώρα αν ο Μπίσεσβαρ θέλει ας με διαψεύσει κανένα πρόβλημα
Η πρόκριση είναι στα «πόδια» των παικτών του ΠΑΟΚ και αυτό ανεβάζει τις ελπίδες και την πίστη μας.
και όπως έγραψε και κάποιος άλλος Τον νου σας ρεμααααααααλιαααααααααά !!!!!
Το sold-out πρέπει να δώσει με φωνή και μόνο την πίεση στην άμυνα του αντιπάλου και την ώθηση στην δική μας επίθεση ώστε ακόμα και με τον αέρα οι μπάλες να πάνε δοκάρι και μέσα και όχι δοκάρι και έξω.
Ο ΠΑΟΚ μπορεί ο ΚΑΛΟΣ ΠΑΟΚ νομίζω δεν θα έχει πρόβλημα για την νίκη με 2 γκολ διαφορά μην τυχών και δούμε τον μετριοκακό ΠΑΟΚ γιατί εκεί θα έχουμε θέματα.
Περιμένω γκολ από Πέλκα,Ακπομ και Ελ Καντουρί
Τώρα αν ο Μπίσεσβαρ θέλει ας με διαψεύσει κανένα πρόβλημα

Η πρόκριση είναι στα «πόδια» των παικτών του ΠΑΟΚ και αυτό ανεβάζει τις ελπίδες και την πίστη μας.
και όπως έγραψε και κάποιος άλλος Τον νου σας ρεμααααααααλιαααααααααά !!!!!
Θέλω να πιστεύω πως άνετα θα κερδίσουμε με 2 γκόλ διαφορά στο 101%.
- john4serres
Δεν ξέρω αν απαντήθηκε νωρίτερα, αλλά οι Σλοβάκοι πως θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι;
- PAOK_Antarctica
- PAOK_Antarctica
Από thessports.gr: Πέραν της Ελλάδας, το ΠΑΟΚ- Σλόβαν Μπρατισλάβας θα μεταδοθεί και στην Σλοβακία, μέσω του PAOK TV και ήδη υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και από τους ποδοσφαιρόφιλους της χώρας που θέλουν να παρακολουθήσουν ζωντανά την ρεβάνς.
Οι πωλήσεις των συνδρομών στην χώρα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές, μόλις την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας και μέχρι την Πέμπτη, που είναι και η ημέρα του αγώνα, αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω ο αριθμός.
Υπενθυμίζεται ότι η τιμή της μεμονωμένης συνδρομής για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν φτάνει στα 4,99 ευρώ, ενώ αν κάποιος θέλει να αγοράσει «πακέτο» και το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, θα πρέπει να καταβάλει 7,99.
Οι πωλήσεις των συνδρομών στην χώρα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές, μόλις την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας και μέχρι την Πέμπτη, που είναι και η ημέρα του αγώνα, αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω ο αριθμός.
Υπενθυμίζεται ότι η τιμή της μεμονωμένης συνδρομής για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν φτάνει στα 4,99 ευρώ, ενώ αν κάποιος θέλει να αγοράσει «πακέτο» και το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, θα πρέπει να καταβάλει 7,99.
- GiorgosAtha
Εκτός αν το PAOK TV δώσει τα δικαιώματα σε κάποιο Σλοβάκικο κανάλι. Οπότε πάλι έσοδα.PAOK_Antarctica έγραψε:PAOKTV και οι Σλοβάκοι
ΥΣ. Καμία προσφορά ως τώρα για το κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ έχει το PAOK TV... οι άλλοι?

- sourmenetes
- Moderator
Επειδη εχουμε πολυ σοβαρο ματς, παμε να το σκισουμε και να καθαρισουμε απο οσο πιο νωρις γινεται!!!
Παμε δυνατα!!
Παμε δυνατα!!
Κάπου διάβασα ότι έγινε ήδη το sold out...Πολύ ευχάριστο γεγονός, αρκεί η πολυπληθής παρουσία του κόσμου να συνδυαστεί με συνεχή φωνή, από όσους περισσότερους γίνεται, πράγμα για το οποίο την κύρια ευθύνη έχουν οι οργανωτές της κερκίδας, με την επιλογή, κύρια δυνατών, συνθημάτων, με πολύ Π.Α.Ο.Κ. κι όχι νανουρισμάτων...
Θέλω να δω παίχτες με μάτι που γυαλίζει, απ το 1' ως το 90'+, όπως και τον κόουτς σε συνεχή-πλήρη εγρήγορση!!
Στο ιστορικότερο, μέχρι το επόμενο, ευρωπαϊκό παιχνίδι μας η αποτυχία απαγορεύεται, για όλο τον οργανισμό!!!!
Θέλω να δω παίχτες με μάτι που γυαλίζει, απ το 1' ως το 90'+, όπως και τον κόουτς σε συνεχή-πλήρη εγρήγορση!!
Στο ιστορικότερο, μέχρι το επόμενο, ευρωπαϊκό παιχνίδι μας η αποτυχία απαγορεύεται, για όλο τον οργανισμό!!!!