Για μένα ήταν καλός γιατί ιδίως στο 1ο, στο διάστημα που κυριαρχήσαμε, δεν μάσησε από τις βουτιές τους και έτσι μπορέσαμε να βγάλουμε πολλές επιθέσεις. Το φάουλ στον Ακμπομ και εμένα μου ξέφυγε στο live, κάρτες γενικά δεν έβγαλε πολλές, με αυτά που έχουμε δει στην Ευρώπη, και με αυτά που περιμέναμε, για μένα ήταν καλός. Εντάξει δεν έπαιξε έδρα, μακάρι να έχουμε αντίστοιχη διαιτησία στην Ολλανδίαsourmenetes έγραψε:Τι καλος ρε μαν;;sal έγραψε:Η διαφορά ποιότητας φάνηκε στο 2ο, παρόλα αυτά και τα 2 τους γκολ ήταν πολύ τυχερά. Πιο δίκαιο το 2-1, πάμε στο Amsterdam και ότι βγει, 3-3ΠΑΟΚ είσαι
υγ καλός ο διαιτητής, με εξαίρεση την παρατήρηση αντί για κόκκινη στην αγκωνιά στην καρωτίδα του Ζαμπά! Αν ήταν ανάποδα θα είχαμε μείνει με 10 άνετα...
Την καρατια στον ακπομ δεν την εδωσε καν φαουλ.
Τους εδωσε ευκολα φαουλ εξω απο την περιοχη
Επισης σε ολες τις φασεις παιζανε με χερια και δεν εβγαλε καρτες.
Την κόκκινη που έπνιξε δε μπορώ να χωνέψω, νομίζω έκανε κίνηση για την πίσω τσέπη αλλά άλλαξε γνώμη λόγω επόπτη - είχε πέσει το live του open και δεν είχα περιγραφή σε εκείνη τη φάση. Σκέφτομαι πόσες φορές σε αντίστοιχες φάσεις εμείς μείναμε με 10 και χάσαμε προκρίσεις και τρελαίνομαι!