Gawain1978 έγραψε:Μα όλοι λένε ότι είναι πολύ κακός στο ψηλό παιχνίδι ρε παιδιά.Ποιες κεφαλιές θα παίρνει;

αμα επαιρνε και κεφαλιες
στον Π.Α.Ο.Κ. θα.............ερχοταν?...

Gawain1978 έγραψε:Μα όλοι λένε ότι είναι πολύ κακός στο ψηλό παιχνίδι ρε παιδιά.Ποιες κεφαλιές θα παίρνει;
Ναι βάζει, το έχω δει και εγώ. Χωρίς να τον ξέρω τον παίχτη νομίζω είναι λογικό να καταλήξει κάποιος ότι δεν του αρέσει να προωθείτε ούτε καν στα κόρνερ. Διαφορετικά έστω και από σπόντα ένα γκολ θα το είχε. Λίγο μας απασχολεί νομίζω. Στον συγκεκριμένο παίχτη είναι πολύ συγκεκριμένα τα πράγματα που θα σου δώσει, και είναι ακριβώς αυτά για τα οποία τον θέλουμε, και νομίζω ότι χρειάζεται η ομάδα. Τον βλέπω στα περισσότερα ματς βασικό, ώστε να μπορούν οι 7 που θα είναι ποιο μπροστά του να παίζουν άνετα.constadine έγραψε:Στα βιντεάκια που υπάρχουν για αυτόν ,βάζει ένα ωραίο γκολ με σουτ αλλά πρέπει να είναι από φιλικό .Zinos έγραψε:Νομίζω είναι προφανές ότι έχει κάποιο θέμα.
Διαφορετικά, 1.90 γομάρι είναι, ένα γκολ θα το είχε βάλει σε τόσα ματς τόσα χρόνια
Και έλεγα δεν θα ανακαλύψουμε κάνα θέμα και μ αυτόν,?Zinos έγραψε:Νομίζω είναι προφανές ότι έχει κάποιο θέμα.
Διαφορετικά, 1.90 γομάρι είναι, ένα γκολ θα το είχε βάλει σε τόσα ματς τόσα χρόνια
Γενικευεις πολυ το πραγμα..gika έγραψε:Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα.Dimpatra έγραψε:Το ότι δεν εντυπωσιάζουν οι μεταγραφές που κοστίζουν 1,5 Ροντρίγκο 3 Ντάγκλας 3,5 Εσιτιjibbie έγραψε:κλεινουμε λοιπον τις κινησεις στα χαφ χωρις καποια απο τις επιλογες να εντυπωσιαζει. παραθυρο για μια προσθηκη ακομη. ταμειο 1/9.
το χρωστάμε στον Ιβάν που μας ανέβασε τις προσδοκίες μας.
Ευτυχώς πολλοί το αναγνωρίζουμε και στηρίζουμε την προσπάθεια αυτή εξαφανίζοντας σε χρόνο ρεκόρ τα διαρκείας.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει να κάνει ότι με Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ, Μάτος, Βιειρίνια διαθέσιμους αυτοί που γράφεις θα κάθονται στον πάγκο. Δεν πήραμε παίκτη που με το καλημέρα να ξέρεις ότι παίρνει θέση βασικού. Σε καμία θέση. Πως ήταν για παράδειγμα ο Ολιβέιρα τα Χριστούγεννα; Οι παίκτες που πήραμε είναι στο ίδιο ή σε χαμηλότερο επίπεδο από τους αντίστοιχους της περσυνής εντεκάδας. Μπορεί να είναι καλύτεροι από τους περσυνούς αναπληρωματικούς (Σάκχοφ, Κάνιας, Τόσκα) οπότε δίνουν βάθος, ενώ επίσης είναι και πιο νεαροί με μεγαλύτερες προοπτικές.
Αλλά κανένας τους δεν είναι το τρελό το μπαμ.
Ο Στοχ είναι πίσω από Μπίσεσβαρ, ο Ροντρίγκο πίσω από Μάτος/Γιαννούλη (άρα και Βιειρίνια), στα χαφ Αουγκούστο και Εσιτί θα παίξουν με το καλημέρα γιατί έχουμε χάσει Κάνιας, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ και Ολιβέιρα, αλλά κανείς δεν ξέρει πως θα έμπαιναν σε ένα ranking με όλους αυτούς, ο Μιχάι είναι πίσω από Βαρέλα/Κρέσπο/Ίνγκα, ο Ζίφκοβιτς είναι πίσω από Πασχαλάκη, ο Μελιόπουλος ήδη αποφάνθηκαν ότι δεν κάνει κοκ
Αν σκεφτείς όμως ότι ζητούσαν 10 μύρια κοντά όταν δεν έμπαινε στον τελευταίο χρόνο είναι νορμάλ το ποσό!και με τα ποσά που πουλάνε γενικά οι βελγικες ομάδες πιστεύω είναι πολύ καλό ντιλ!παίκτης που χρειάζεσαι χρόνια ειναι το θηριο!Dimitris_L4 έγραψε:Αυτο π καταλαβαίνω απο τα ποσά με εσιτι ειναι οτι πάτησαν πανω στο ποσό πολυ θέλαμε τον παίχτη και κονομησαν..3,5 μυρια συν 30% μεταπωληση ειναιμπολυ μεγάλο ποσό γιαμπαιχτη που τελειωνειντ συμβολαιο του..απομτην άλλη το 30% δειχνει ποσό πολυ τον πιστεύουν..και εμείς και οι βελγοι.!
Δηλαδή σε τι διαφωνείς ακριβός από αυτό που είπα? Δεν έγραψα και καμιά εξυπνάδα, ούτε είπα ότι μας είναι πρόβλημα. Απλά είναι ένα χαρακτηριστικό του παιχνιδιού του.paokovios1974 έγραψε:Και έλεγα δεν θα ανακαλύψουμε κάνα θέμα και μ αυτόν,?Zinos έγραψε:Νομίζω είναι προφανές ότι έχει κάποιο θέμα.
Barberis έγραψε:Έβγαλαν Ανακοίνωση οι οργανωμένοι της Πόρτο Και ζητάνε την ακύρωση της μεταγραφής κοεντραο ... βρες Ποτέ δεν έχουμε επέμβει σε θέματα μεταγραφών ή για το πώς ασκείται η διοίκηση, αλλά αυτή τη φορά είμαστε υποχρεωμένοι να καταθέσουμε την άποψή μας. Άνθρωποι που πάντα προσέβαλαν και έφτυναν τους οπαδούς μας, που πανηγύριζαν γκολ με αγενείς χειρονομίες, που πάντα έδειχναν μίσος απέναντι στην ομάδα μας και προσέβαλαν ρατσιστικά τους αθλητές της ομάδας μας, δεν γίνεται να φορέσουν τη φανέλα της Πόρτο. Και δεν εξετάζουμε καν το ποδοσφαιρικό κομμάτι και την άθλια φυσική κατάσταση (σ. εννοούν του παίκτη). Όλοι συνειδητοποιούμε ότι αυτή είναι η ομόφωνη γνώμη των οπαδών μας και όχι μόνο του δικού μας συνδέσμου. Ζητούμε σεβασμό για το κλαμπ της Πόρτο και ζητάμε από αυτούς που έχουν την εξουσία να μην προχωρήσουν σε αυτήν την μεταγραφή".