Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
prist64

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Δημοσίευση από prist64 »

Gawain1978 έγραψε:Μα όλοι λένε ότι είναι πολύ κακός στο ψηλό παιχνίδι ρε παιδιά.Ποιες κεφαλιές θα παίρνει;

:mrgreen:
αμα επαιρνε και κεφαλιες
στον Π.Α.Ο.Κ. θα.............ερχοταν?...

:mrgreen:
Zinos

Δημοσίευση από Zinos »

constadine έγραψε:
Zinos έγραψε:Νομίζω είναι προφανές ότι έχει κάποιο θέμα.
Διαφορετικά, 1.90 γομάρι είναι, ένα γκολ θα το είχε βάλει σε τόσα ματς τόσα χρόνια
Στα βιντεάκια που υπάρχουν για αυτόν ,βάζει ένα ωραίο γκολ με σουτ αλλά πρέπει να είναι από φιλικό .
Ναι βάζει, το έχω δει και εγώ. Χωρίς να τον ξέρω τον παίχτη νομίζω είναι λογικό να καταλήξει κάποιος ότι δεν του αρέσει να προωθείτε ούτε καν στα κόρνερ. Διαφορετικά έστω και από σπόντα ένα γκολ θα το είχε. Λίγο μας απασχολεί νομίζω. Στον συγκεκριμένο παίχτη είναι πολύ συγκεκριμένα τα πράγματα που θα σου δώσει, και είναι ακριβώς αυτά για τα οποία τον θέλουμε, και νομίζω ότι χρειάζεται η ομάδα. Τον βλέπω στα περισσότερα ματς βασικό, ώστε να μπορούν οι 7 που θα είναι ποιο μπροστά του να παίζουν άνετα.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Διαφορετικά, 1.90 γομάρι είναι, ένα γκολ θα το είχε βάλει σε τόσα ματς τόσα χρόνια
Και έλεγα δεν θα ανακαλύψουμε κάνα θέμα και μ αυτόν,?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

gika έγραψε:
Dimpatra έγραψε:
jibbie έγραψε:κλεινουμε λοιπον τις κινησεις στα χαφ χωρις καποια απο τις επιλογες να εντυπωσιαζει. παραθυρο για μια προσθηκη ακομη. ταμειο 1/9.
Το ότι δεν εντυπωσιάζουν οι μεταγραφές που κοστίζουν 1,5 Ροντρίγκο 3 Ντάγκλας 3,5 Εσιτι
το χρωστάμε στον Ιβάν που μας ανέβασε τις προσδοκίες μας.
Ευτυχώς πολλοί το αναγνωρίζουμε και στηρίζουμε την προσπάθεια αυτή εξαφανίζοντας σε χρόνο ρεκόρ τα διαρκείας.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα.

Έχει να κάνει ότι με Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ, Μάτος, Βιειρίνια διαθέσιμους αυτοί που γράφεις θα κάθονται στον πάγκο. Δεν πήραμε παίκτη που με το καλημέρα να ξέρεις ότι παίρνει θέση βασικού. Σε καμία θέση. Πως ήταν για παράδειγμα ο Ολιβέιρα τα Χριστούγεννα; Οι παίκτες που πήραμε είναι στο ίδιο ή σε χαμηλότερο επίπεδο από τους αντίστοιχους της περσυνής εντεκάδας. Μπορεί να είναι καλύτεροι από τους περσυνούς αναπληρωματικούς (Σάκχοφ, Κάνιας, Τόσκα) οπότε δίνουν βάθος, ενώ επίσης είναι και πιο νεαροί με μεγαλύτερες προοπτικές.

Αλλά κανένας τους δεν είναι το τρελό το μπαμ.

Ο Στοχ είναι πίσω από Μπίσεσβαρ, ο Ροντρίγκο πίσω από Μάτος/Γιαννούλη (άρα και Βιειρίνια), στα χαφ Αουγκούστο και Εσιτί θα παίξουν με το καλημέρα γιατί έχουμε χάσει Κάνιας, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ και Ολιβέιρα, αλλά κανείς δεν ξέρει πως θα έμπαιναν σε ένα ranking με όλους αυτούς, ο Μιχάι είναι πίσω από Βαρέλα/Κρέσπο/Ίνγκα, ο Ζίφκοβιτς είναι πίσω από Πασχαλάκη, ο Μελιόπουλος ήδη αποφάνθηκαν ότι δεν κάνει κοκ
Γενικευεις πολυ το πραγμα..

1)πως γινεται να μενανε και ο σακχοφ και ο κανιας και να εφερνες και αουγκοστο και εσιτι;;ποσα χαφ θα ειχαμε.αν πεις οτι ο κανιας ηταν καθαρο εξαρι ο εσιτι θεωρητικα θα του ετρωγε τη θεση. Το ιδιο και ο αουγκοστο.

2) ξεχνας την αλλαγη συστηματος.αν ο ΠΑΟΚ συνεχιζε να παιζει με καθαρα εξτρεμ και μπισε πισω απο το φορ,ο στοχ θα ηταν βασικος.και λογικα θα το δουμε κι αυτο μεσα στη χρονια.
Απο ολα τα εξτρεμ που ειχαμε περυσι,ο στοχ ειναι μπαμ.

3) επισης δε θεωρω πως και 6 καλυτερους παικτες να ειχε πως θα αλλαζε την ομαδα εντελως. Θελει την ομοιογενεια και προσπαθει να κρατησει τον κορμο.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

αντε ρεεεεεεειιι

τα ζωα μου αργα
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Να το και το ελάττωμα...δεν παιρνει κεφαλιες...θα δυσκολευτει δηλαδή απέναντι σε γκιγιερμε μπουχαλακη βαλμπουενα μασουρα μάνταλο κ λοιπα γατιά να παρει κεφαλιες...!ΜΑΛΙΣΤΑ...
Κοεντραο αντε βρε μαλακα μπες στο αεροπλανο
Jack_riper

Δημοσίευση από Jack_riper »

Dimitris_L4 έγραψε:Αυτο π καταλαβαίνω απο τα ποσά με εσιτι ειναι οτι πάτησαν πανω στο ποσό πολυ θέλαμε τον παίχτη και κονομησαν..3,5 μυρια συν 30% μεταπωληση ειναιμπολυ μεγάλο ποσό γιαμπαιχτη που τελειωνειντ συμβολαιο του..απομτην άλλη το 30% δειχνει ποσό πολυ τον πιστεύουν..και εμείς και οι βελγοι.!
Αν σκεφτείς όμως ότι ζητούσαν 10 μύρια κοντά όταν δεν έμπαινε στον τελευταίο χρόνο είναι νορμάλ το ποσό!και με τα ποσά που πουλάνε γενικά οι βελγικες ομάδες πιστεύω είναι πολύ καλό ντιλ!παίκτης που χρειάζεσαι χρόνια ειναι το θηριο!
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Εμένα πάντως ο Αουγκούστο στα ΦΙΛΙΚΆ το τονίζω μου δείχνει ότι σκοράρει
SunAce16

Δημοσίευση από SunAce16 »

ΠΑΟΚ ΟΛΕ
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ο Μπαλαφας και κεφαλιες επαιρνε, και καλος στο ψηλο παιχνιδι ηταν και γκολ ευρωπαικα εβαζε...
αυτος ειναι θηριο που δεν μπορει να δωσει πασα....απλα τρωει ανθρωπους :lol: :lol:
Zinos

Δημοσίευση από Zinos »

paokovios1974 έγραψε:
Και έλεγα δεν θα ανακαλύψουμε κάνα θέμα και μ αυτόν,?
Δηλαδή σε τι διαφωνείς ακριβός από αυτό που είπα? Δεν έγραψα και καμιά εξυπνάδα, ούτε είπα ότι μας είναι πρόβλημα. Απλά είναι ένα χαρακτηριστικό του παιχνιδιού του.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Διαβάζοντας τι λένε οι άνθρωποι που τον ξέρουν , νομίζω θα έρθει στην ομάδα ο μαυρουκος από την ταινία "το πράσινο μίλι "
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Barberis έγραψε:Έβγαλαν Ανακοίνωση οι οργανωμένοι της Πόρτο Και ζητάνε την ακύρωση της μεταγραφής κοεντραο ... βρες Ποτέ δεν έχουμε επέμβει σε θέματα μεταγραφών ή για το πώς ασκείται η διοίκηση, αλλά αυτή τη φορά είμαστε υποχρεωμένοι να καταθέσουμε την άποψή μας. Άνθρωποι που πάντα προσέβαλαν και έφτυναν τους οπαδούς μας, που πανηγύριζαν γκολ με αγενείς χειρονομίες, που πάντα έδειχναν μίσος απέναντι στην ομάδα μας και προσέβαλαν ρατσιστικά τους αθλητές της ομάδας μας, δεν γίνεται να φορέσουν τη φανέλα της Πόρτο. Και δεν εξετάζουμε καν το ποδοσφαιρικό κομμάτι και την άθλια φυσική κατάσταση (σ. εννοούν του παίκτη). Όλοι συνειδητοποιούμε ότι αυτή είναι η ομόφωνη γνώμη των οπαδών μας και όχι μόνο του δικού μας συνδέσμου. Ζητούμε σεβασμό για το κλαμπ της Πόρτο και ζητάμε από αυτούς που έχουν την εξουσία να μην προχωρήσουν σε αυτήν την μεταγραφή".
:? :? :?
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Καλώς να ορίσει το παλικάρι..μεχρι 31 Αυγούστου, ανεξάρτητα Ευρώπης, βλεπω κανά αριστερο μπακ κ πισω τον Ολιβέιρα δανεικό...κ στο τελος το κερασάκι απο τον Ιβαν.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Σουρμε πες την αλήθεια, ακόμα πιστεύεις για κοεντραο. :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”