Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Ελεύθερος από τον Απρίλη προπονητής με παραστάσεις και από Ελλάδα και από Ευρώπη είναι ο Ricardo Sá Pinto.
Τον κυνηγούσαν και για τα στημένα
Για μενα προεχει να μαθουμε τους λογους για τους οποιους αποχωρει τωρα.
Αν συνεβη κατι σε επιπεδο μεταγραφικου σχεδιασμου κλπ.
Ολοι αφηνουν υπονοουμενα οτι κατι συνεβη και οδηγηθηκε σ αυτην την αποφαση!
Για να παει μπροστα η ομαδα πρεπει να μαθουμε τι ακριβως συμβαινει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγω παρακαλαω να βγουν μερικα ξεχασμενα αγγελοσκυλα να μας πουνε οτι τωρα επρεπε να ερθει ο ΑΑ, γιατι μ'αυτο το υλικο και μ'αυτα τα λεφτα, ο ΑΑ θα μας επαιρνε το Κυπελλο Κυπελλουχων, ή οτι τελος παντων υπηρχε την εποχη που σταματησε γι'αυτους το αθλημα. 

Πραγματικά ελπίζω να κατάλαβες τι έγραψα και πώς το έγραψα και να μην αναφέρεσαι σε μέναnavigator11 έγραψε:Καθώς φαίνεται, υπάρχει κακή προαίρεση έναντι του Σαββιδέικου. Και να υπάρχει ακόμα και από αρδζ του ΠΑΟΚ, μπορώ να το υποπτευθώ. Δε μιλάμε για αρδόπουστες άλλων ομάδων, αυτό είναι δεδομένο. Αλλά το να υπάρχει και από άτομα, απλούς οπαδούς, που είχαν να πανηγυρίσουν στο ποδόσφαιρο πρωτάθλημα 1/3 αιώνα και νταμπλ 93 χρόνια, φαντάζει ακατανόητο. Πέρα από θλιβερό.Besuch 2 έγραψε:Τοσα χρονια ο Σακχωφ κ ο Κανιας ηταν "λιγοι για εναν Ευρωπαιο ΠΑΟΚ"
Σημερα ξαφνικα κι ας φαινεται οτι δεν καιγομασταν ποτε να τους ανανεωσουμε ψαχνοντας οντως κατι καλυτερο, εγιναν τα επιχειρηματα μας για το οτι "κατι στραβα πηγαινε τελςυταια αφου χασαμε αυτους"!!
Ουτε τσιπα ουτε τιποτα ορισμενοι....
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Να βάλουν τα υπονοούμενα στον κωλο τους. Όλοι οι εξυπνακηδες βγήκαν παγανια. Επίσης ούτε προέχει ούτε υποχρεωμενοι είναι να μας δώσουν αναφορά. Προχωράμε. Τα καλύτερα έρχονται.Gospi έγραψε:Για μενα προεχει να μαθουμε τους λογους για τους οποιους αποχωρει τωρα.
Ελα ρε εγω νομιζα οτι θα ξεκινουσαμε το ψαξιμο σε κανα δυο βδομαδες.Mauricio-8- έγραψε:Από αθηναϊκό ραδιο βγαίνει οτι ψάχνουνε προπονητη ήδη τώρα.
seaman έγραψε:Ελεύθερος από τον Απρίλη προπονητής με παραστάσεις και από Ελλάδα και από Ευρώπη είναι ο Ricardo Sá Pinto.
Οικονομικός θα βγει, δεν θα χρειαστούμε και προπονητή για στημένα.

- teo4giannitsa
Ας μη πάρουμε προπονητή. Έτσι και αλλιώς για φούτμπολ λιγκ οδεύουμε.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Έχουν πληροφορίες γιαυτό;Mauricio-8- έγραψε:Από αθηναϊκό ραδιο βγαίνει οτι ψάχνουνε προπονητη ήδη τώρα.
Έτσιnavigator11 έγραψε:Καθώς φαίνεται, υπάρχει κακή προαίρεση έναντι του Σαββιδέικου. Και να υπάρχει ακόμα και από αρδζ του ΠΑΟΚ, μπορώ να το υποπτευθώ. Δε μιλάμε για αρδόπουστες άλλων ομάδων, αυτό είναι δεδομένο. Αλλά το να υπάρχει και από άτομα, απλούς οπαδούς, που είχαν να πανηγυρίσουν στο ποδόσφαιρο πρωτάθλημα 1/3 αιώνα και νταμπλ 93 χρόνια, φαντάζει ακατανόητο. Πέρα από θλιβερό.Besuch 2 έγραψε:Τοσα χρονια ο Σακχωφ κ ο Κανιας ηταν "λιγοι για εναν Ευρωπαιο ΠΑΟΚ"
Σημερα ξαφνικα κι ας φαινεται οτι δεν καιγομασταν ποτε να τους ανανεωσουμε ψαχνοντας οντως κατι καλυτερο, εγιναν τα επιχειρηματα μας για το οτι "κατι στραβα πηγαινε τελςυταια αφου χασαμε αυτους"!!
Ουτε τσιπα ουτε τιποτα ορισμενοι....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mauricio-8-
Gospi έγραψε:Για μενα προεχει να μαθουμε τους λογους για τους οποιους αποχωρει τωρα.
4 μύρια δολάρια,αυτό συνέβη.
Και αν όντως ήταν ενήμερη η ομάδα,τότε πάμε παρακάτω,χωρίς γκρίνια,ελπίζοντας για το καλύτερο δυνατό.
- navigator11
Δεν υπάρχει ούτε μια στο τρισεκατομμύριο περίπτωση. Αλλά όποιος ... φωτεινός παντογνώστης, αρδ ή καλά δικτυωμένος οπαδός κλπ, μπορεί να αποδείξει τι "σκοτεινό" συνέβη, με στοιχεία, όχι με επικλήσεις σε επιχειρήματα-αρχίδια του Καράμπελα, ας το κάνει.Gospi έγραψε:Για μενα προεχει να μαθουμε τους λογους για τους οποιους αποχωρει τωρα.
Όχι, Τόλη. Δεν αναφέρομαι σε εσένα. Στην αρχή κάπως το παρεξήγησα, η αλήθεια. Αλλά διάβασα μετά πώς και τι εννοείς. Όλοι είμαστε σε κάπως ευαίσθητη κατάσταση, φίλε. Καταλαβαίνεις.
Λέτε τα γούστα που έλεγε ο Γιώργης να αφορούσαν και τον προπονητή;
Δεν είναι κακό το σενάριο πάντως.
Δεν είναι κακό το σενάριο πάντως.