Volley: αγώνες & νέα 2019 - 2020
-
Re: Volley: αγώνες & νέα 2019 - 2020
Παιχταρας αναμένουμε και στην θέση του διαγωνίου τέτοια κίνηση.ο Σαββίδης φέτος θα τους γαμησει τους γκέι και στο βόλλευ.
- potamda
- Bet Guru 2023
Κουμπώνει σωστά με τον άλλο ακραίο, τον Καναδό Μάρσαλ.
Εκείνος καλός στην υποδοχή, ο Ρώσος πολύ δυνατός επιθετικά.
Για να δούμε τις επόμενες κινήσεις!
Εκείνος καλός στην υποδοχή, ο Ρώσος πολύ δυνατός επιθετικά.
Για να δούμε τις επόμενες κινήσεις!
Αισιοδοξία μεγαλύτερη φέτος ,αρκεί να γίνει ένας υποτυπώδεις σχεδιασμός και να στηριχθεί η ομάδα από τον κόσμο
Mακαρι να ειναι πραγματικο μπαμ, γιατι κατι τετοια προαναγγελονται τα τελευταια 2 χρονια κ στο τελος κατι στρακαστρουκες βλεπω στο γηπεδο. Κοινως, δεν εχει σημασια τι παιχτης ΗΤΑΝ, αλλα τι παιχτης ειναι ΣΗΜΕΡΑ!
Οποιος μπορει κ ασχολειται περισσοτερο ας δωσει τα φωτα του. Αλλα δε θελω να μου πειτε τι εκανε το 2011 και το 2014...αυτα τα διαβασα!!! Τωρα σε τι επιπεδο επαιζε θελω να ξερω.
Μακαρι να ειναι αυτο που γραφεται..μακαρι να γινουν αντιστοιχες κινησεις στις θεσεις ξενων που μενουν κ να χτυπησουμε στα ισια το πρωταθλημα ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και μια πολυ καλη πορεια στο CEV Cup που ειναι μια διοργανωση που επιτρεπει επιτελους ελπιδες διακρισης. Καλα τα σαλονια του Τσουλου αλλα χωρις αγωνιστικο νοημα για ομαδα σαν εμας.
Οποιος μπορει κ ασχολειται περισσοτερο ας δωσει τα φωτα του. Αλλα δε θελω να μου πειτε τι εκανε το 2011 και το 2014...αυτα τα διαβασα!!! Τωρα σε τι επιπεδο επαιζε θελω να ξερω.
Μακαρι να ειναι αυτο που γραφεται..μακαρι να γινουν αντιστοιχες κινησεις στις θεσεις ξενων που μενουν κ να χτυπησουμε στα ισια το πρωταθλημα ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και μια πολυ καλη πορεια στο CEV Cup που ειναι μια διοργανωση που επιτρεπει επιτελους ελπιδες διακρισης. Καλα τα σαλονια του Τσουλου αλλα χωρις αγωνιστικο νοημα για ομαδα σαν εμας.
- thanos-xanthi
παιχτάρα ο Ρώσος
πολύ καλή κίνηση, μακάρι ίδιου επιπέδου να είναι και ο διαγώνιος
εκείνη είναι η βασική κίνηση
πολύ καλή κίνηση, μακάρι ίδιου επιπέδου να είναι και ο διαγώνιος
εκείνη είναι η βασική κίνηση
Έχω την ίδια ανησυχία, Besuch
Μέχρι τώρα έχουμε και λέμε:
Πάσα: Τερζής, Φιλίποφ (?)
Διαγώνιοι: Ξένος παικταράς, Μπούτος (?)
Ακραίοι: Μάρσαλ, Ελίνιχ, Σωτηρίου, Καπετανίδης (?)
Κεντρικοί: Χαραλαμπίδης, Γάτσης, Τακουρίδης (?), Ξένος παικταράς
Λίμπερο: Εφραιμίδης, Στεφάνου, Κωνσταντινίδης (?)
Περιμένουμε ξένο διαγώνιο και κεντρικό, οι οποίοι θα μας δώσουν δύναμη και ύψος στο φιλέ...
Δεν ξέρω, είμαι επιφυλακτικός
Μέχρι τώρα έχουμε και λέμε:
Πάσα: Τερζής, Φιλίποφ (?)
Διαγώνιοι: Ξένος παικταράς, Μπούτος (?)
Ακραίοι: Μάρσαλ, Ελίνιχ, Σωτηρίου, Καπετανίδης (?)
Κεντρικοί: Χαραλαμπίδης, Γάτσης, Τακουρίδης (?), Ξένος παικταράς
Λίμπερο: Εφραιμίδης, Στεφάνου, Κωνσταντινίδης (?)
Περιμένουμε ξένο διαγώνιο και κεντρικό, οι οποίοι θα μας δώσουν δύναμη και ύψος στο φιλέ...
Δεν ξέρω, είμαι επιφυλακτικός
Ο Τακουριδης ανανεωσε νομιζω σημερα. Μενουν οι δυο θεσεις (κεντρικος-διαγωνιος) που θες κατι πολυ καλο. Μακαρι να ειχαμε κρατησει Οκολιτς που ηταν μακραν κορυφαιος φετος, αλλα δυσκολο να ματσαρεις την προταση ου ειχε...
Επισης τι ισχυει με ξενους φετος; Ισχυει το 5; Υπαρχει περιπτωση να παρουμε αλλους 3;
Προσωπικα προτιμω 2 πολυ καλους απο 3 καλους ή στοιχηματα στα ιδια λεφτα.
btw, ωραιο νικ κυριε Μπουσεμι....
Επισης τι ισχυει με ξενους φετος; Ισχυει το 5; Υπαρχει περιπτωση να παρουμε αλλους 3;
Προσωπικα προτιμω 2 πολυ καλους απο 3 καλους ή στοιχηματα στα ιδια λεφτα.
btw, ωραιο νικ κυριε Μπουσεμι....
- Μπαρκαρούτσος
- Dimitris_L4
Besuch 2 έγραψε:Mακαρι να ειναι πραγματικο μπαμ, γιατι κατι τετοια προαναγγελονται τα τελευταια 2 χρονια κ στο τελος κατι στρακαστρουκες βλεπω στο γηπεδο. Κοινως, δεν εχει σημασια τι παιχτης ΗΤΑΝ, αλλα τι παιχτης ειναι ΣΗΜΕΡΑ!
56ος καλύτερος επιθετικός ο Ильиных Дмитрий, παίζοντας για την 10η του Ρωσικού πρωταθλήματος:
http://www.volleyservice.ru/index.php?option=com_volleyplayers&task=statistic&act=main_stat&gender=m&stage=all
204 πόντους σε 30 αγώνες με 41% ποσοστό.
Γενικά, βλέποντας τα στατιστικά του εδώ (https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%BB%D1%8C%D0%B8%D0%BD%D1%8B%D1%85,_%D0%94%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B9_%D0%A1%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B5%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%87) δεν τον λες και μπόμπερ (πια).
Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως εδώ δεν μπορεί να κάνει παπάδες.
Dimitris_L4 έγραψε:Καποιος ειδικος να μας πει τι εστι μαρσαλ?
Δεν είμαι ειδικός φυσικά.
15ος "καλύτερος" ακραίος ο Steven Marshall στην Τουρκία για τη χρονιά που πέρασε:
https://tvf-web.dataproject.com/Statistics.aspx?ID=29&PID=0
309 πόντους σε 26 παιχνίδια ο συμπαίκτης του... Cepeda (347 πόντοι σε 17 παιχνίδια)
46% επίθεση, 50% (!) άμυνα με 26% άριστες υποδοχές.
Δεν έχουμε σχολιάσει καθόλου την καλή κλήρωσή μας (Barkom-Kazhany LVIV) για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του CEV CUP. Ο γαύρος που έπεσε με την Μόντενα κλαίει από τώρα
seaman έγραψε:Δεν έχουμε σχολιάσει καθόλου την καλή κλήρωσή μας (Barkom-Kazhany LVIV) για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του CEV CUP. Ο γαύρος που έπεσε με την Μόντενα κλαίει από τώρα
Ο σιχαμένος εχθρός τον ήπιε. Εμείς όταν με το καλό περάσουμε θα αντιμετωπίσουμε στους 16 μία εκ των
Shakhtior SOLIGORSK (2η πέρυσι στην Λευκορωσία - ως ηττημένη από ΤσουΛού;)
VaLePa SASTAMALA (Φινλανδία - ναι, πάλι αυτή - ως ηττημένη από ΤσουΛού;)
Hypo Tirol AlpenVolleys HACHING (2η πέρυσι στη Γερμανία...)
αν κατάλαβα καλά (https://www.cev.eu/Competition-Area/CompetitionNews.aspx?NewsID=29332&ID=1194#)
Δεν θα είναι και πολύ εύκολα τα πράγματα με Soligorsk ή με Haching...
Φετος θα εχουμε Ευρωπαικο ταξιδι για πρωτη φορα για το βολλευ....κατα την ανοιξη.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για τις ανανεώσεις. Το ρόστερ λοιπόν διαμορφώνεται ως εξής:
Πάσα: Τερζής, Φιλίποφ
Διαγώνιοι: ???
Ακραίοι: Μάρσαλ, Ελίνιχ, Σωτηρίου, Εφραιμίδης
Κεντρικοί: Χαραλαμπίδης, Γάτσης, Τακουρίδης
Λίμπερο: Στεφάνου, Κωνσταντινίδης
Περιμένουμε 2-3 παίκτες. Ο Καπετανίδης δανεικός, για Μπούτο δεν ξέρω...
Σε άλλα νέα, ο γκέυ ρισκάρει με την απόκτηση 19χρονου λίμπερο και του Βουλκίδη, που είναι μεγάλο στοίχημα.