ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤ@ λέω εγώ .....

Ας τους δώσει κάποιος το λινκ της φιέστας να την δουν να την εμπεδώσουν λίγο και τους στέλνουμε και τον λογαριασμό!
Την νοοτροπία την έδωσε ο Σαββίδης. Αυτή είναι μόνο η αρχή. Έτσι πρέπει να σκέφτεται ο σύλλογος σε όλα τα επίπεδα. Είναι μόνο η αρχή. Συνέχεια φέτος και στο Κύπελλο.pilotos έγραψε:Καλή επιστροφή!joshua έγραψε:Είμαι και εγώ στο τρένο της επιστροφής και πραγματικά ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ζήσαμε χτες. Με διακατέχει μια περίεργη αμηχανία. Μάθαμε τόσα χρόνια να μας θρέφει οτιδήποτε άλλο εκτός από τίτλους ,σε βαθμό που ένας φίλος έγραψε εχτές πως πλέον δεν τον νοιάζει αν θα το ξανά κατακτήσουμε.Μολις το διάβασα έτεινα να συμφωνήσω ,αλλά μετά από λίγο είπα όχι ρε ,η αμηχανία της στιγμής δεν θα μας πάει πίσω ,δεν θα γίνει πανικός και υψοφοβια.Δεν θα γίνει η απώλεια συνήθεια μας ξανά,για να δανειστώ στίχους από τραγούδια που μας μεγάλωσαν. Θα μάθουμε να ζούμε κατακτώντας και εμείς και την επόμενη φορά θα είμαστε έτοιμοι να το απολαύσουμε ακόμα περισσότερο.
SM-G965F
Συνυπογράφω.GEOL έγραψε:Χθες ένας υποψήφιος πρέπει να στεναχωρήθηκε πααααααααρα πολύ όταν διαπίστωσε τι εστί Ιβαν και λαός ΠΑΟΚ. Ας πρόσεχε τις κακές παρέες!. Στόχοι πλέον το Κύπελλο, το αήττητο και το φούμοαλλοιώς μαύρισμα στις εκλογές σε κάθε δηλωμένο εχθρό μας. Οι πράξεις και τα λόγια έχουν συνέπειες.
ουτε εχθρος δεν θα εκανε προταση για πονσε στον ΠΑΟΚ ,ακου εκει πονσε ΧΑΧΑΧΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ...καποια ατομα θα πρεπει να καταλαβουν οτι δεν ειμαστε ο ΠΑΟΚ του μπατμαν αλλα ο ΠΑΟΚ του ιβαν ...pilotos έγραψε:Ο ΠΑΟΚ που δίνει για δανεικούς λεφτά στην Πόρτο θα πάει να πάρει κάποιον... Πόνσε
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Συγγνώμη αλλά μόνο γέλιο προκαλεί αυτό...
SM-G965F