Χάρτινοι - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: Χάρτινοι - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Αγωνιστικά, τον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να τον σταματήσει καμία ελλαδική ομάδα. Χωνέψτε το, πιστέψτε το και πάμε για αγγαρεία στη Νέα Σμύρνη την Τετάρτη. Η διαιτησία ήταν ένα φυσιολογικότατο 80-20 και ούτε αυτό τους είναι αρκετό. Αν δεν γελάνε πάνω από τα πτώματά μας, θεωρούν ότι αδικούνται.
Η κόκκινη παε και το ακροδεξιό πέταλο της κίτρινης (το δεξιά όπως δείχνει η τηλεόραση, αυτοί που είναι μαλωμένοι με τους παρακρατικούς από το άλλο πέταλο) πιάνουν στο στόμα τους τη Μακεδονία και μετά βρίζουν στον ρυθμό του "Μακεδονία ξακουστή" και λένε για Βουλγαρίες και τα σχετικά. Το γιατί, σκεφτείτε το.
Η κόκκινη παε και το ακροδεξιό πέταλο της κίτρινης (το δεξιά όπως δείχνει η τηλεόραση, αυτοί που είναι μαλωμένοι με τους παρακρατικούς από το άλλο πέταλο) πιάνουν στο στόμα τους τη Μακεδονία και μετά βρίζουν στον ρυθμό του "Μακεδονία ξακουστή" και λένε για Βουλγαρίες και τα σχετικά. Το γιατί, σκεφτείτε το.
- paok re niamou
Διαμαρτυρηθηκε λεει στη ερτ η αεχ στο ημιχρονο για την διαιτησια.........
Το ρωτάω ΚΑΙ εδώ :
ΤΙ σκατά πίνουν στη χαβούζα; Και δε μας δίνουν;
ΤΙ σκατά πίνουν στη χαβούζα; Και δε μας δίνουν;
Εγω δεν εχω ηρεμησει παιδια ακομα κατω απο 100 δεν εχω πεσει και ειμαι με ανοιχτα παραθυρα γιατι ζεσταινομαι. Και εκνευριζομαι ακομα παραπανω με τα media που γραφουν ο Λιβαγια εκανε επικυνδυνα... πραγματα με Ζαμπα και δεν πηρε ουτε κιτρινη ρε και μετα ειναι και Ο Assister αμα επαιρνε κοκκινη ο Λιβαγια οχι γκολ δεν θα βαζαν θα πηγαιναμε για 0-4 μιλαμε ειναι αηδια αυτο το πραγμα. Μπορει καποιος να ανεβασει σας παρακαλω την φαση ζαμπα-Λιβαγια δεν την βρισκω. Συγχαρητηρια ξανα στην ομαδα !!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Argaliad την Κυρ 03 Φεβ 2019, 22:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εδω ρε λενε οτι διαμαρτυρονταν για χερι και αποβολη του Σακχωφ στο ημιχρονο προς τον διαιτητη.
Θα το φαω το μπαν σημερα δε το γλυτωνω..
Θα το φαω το μπαν σημερα δε το γλυτωνω..
Αργαλιαδ αμα είσαι τρελός και διαβάζεις τους υπαλλήλους του πρεζέμπορα και της ΝΔ, καλά να πάθεις.
Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ σαιτ που να παίζει πραγματικά αντικειμενικά τον ΠΑΟΚ.
Εδώ στο σντνα που ντεμέκ λένε είναι του ιβαν, μιλάνε για καθαρό πέναλτι που δε δόθηκε!!! Σε φάση που πηδάει ο Σάχοφ, το χέρι του χτυπάει σε αντίπαλο και αλλάζει πορεία πάνω στη σύγκρουση και μετά βρίσκει τη μπάλα!!
Δηλαδή γαμώ τη δήθεν πολιτική ίσων αποστάσεών σας
ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ
Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ σαιτ που να παίζει πραγματικά αντικειμενικά τον ΠΑΟΚ.
Εδώ στο σντνα που ντεμέκ λένε είναι του ιβαν, μιλάνε για καθαρό πέναλτι που δε δόθηκε!!! Σε φάση που πηδάει ο Σάχοφ, το χέρι του χτυπάει σε αντίπαλο και αλλάζει πορεία πάνω στη σύγκρουση και μετά βρίσκει τη μπάλα!!
Δηλαδή γαμώ τη δήθεν πολιτική ίσων αποστάσεών σας
ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ
και οι κόκκινοι No Politica υποτίθεται είναι και εθνικιστές..Τρικυμίας έγραψε: Η κόκκινη παε και το ακροδεξιό πέταλο της κίτρινης (το δεξιά όπως δείχνει η τηλεόραση, αυτοί που είναι μαλωμένοι με τους παρακρατικούς από το άλλο πέταλο) πιάνουν στο στόμα τους τη Μακεδονία και μετά βρίζουν στον ρυθμό του "Μακεδονία ξακουστή" και λένε για Βουλγαρίες και τα σχετικά. Το γιατί, σκεφτείτε το.
Ωραίοι πατριώτες
- episimos73
Η αγωνιστική διαφορά των ομάδων είναι πασιφανής. Στο πρώτο μισάωρο κυριαρχησαμε επιβλητικά. Δυστυχώς όμως δεν θα δούμε ποτέ καθαρή μπάλα σε αυτό το τριμπούρδελο που είχαμε την ατυχία να γεννηθούμε.
Μπράβο στην ομάδα, μακάρι να μη βγάλουμε κούραση την άλλη Κυριακή.
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπράβο στην ομάδα, μακάρι να μη βγάλουμε κούραση την άλλη Κυριακή.
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_Antarctica
Παρτε την φωτοτυπία που σας μοιρασε η ψιψινα πέρσι και σκουπίστε τον κωλο σας τώρα
Πρωταθλήτριες στα τσιμπούκια.
Πρωταθλήτριες στα τσιμπούκια.
η αεχ αφου κατεκτησε την κορυφη στον στατιστικο τομεα των δοκαριων επιασε τωρα τα γεμισματα
Στα εξι τελευταια ματς -και τον τελικο- στο ΟΑΚΑ με τους τρυπιους ειχαμε αποβολη του ΠΑΟΚ
Καριολες

Καριολες
επιβάλλεται κάπιο αλάνι να βρει τις κουφές φάσεις του 1ου κ να τις ανεβάσει
- Παλαιολόγος
στημενος δεν ηταν ο διαιτητης,κακος ηταν
νομιζες κατεβηκε να σφυριξει ματς ερασιτεχνικης οχι τελικο
και εκανε μπαχαλο το ματς δινοντας ελπιδα σε αυτους
εντωμεταξυ ο τυπος κανονικα δεν βγαζει πολλες καρτες στα ματς με δυσκολια τις βγαζει,3 ανα ματς εχει
να τρελαινεσαι
νομιζες κατεβηκε να σφυριξει ματς ερασιτεχνικης οχι τελικο
και εκανε μπαχαλο το ματς δινοντας ελπιδα σε αυτους
εντωμεταξυ ο τυπος κανονικα δεν βγαζει πολλες καρτες στα ματς με δυσκολια τις βγαζει,3 ανα ματς εχει
να τρελαινεσαι
ΣΑΚΟΦ καθαρό τάκλιν στη μπάλα, μπροστά απο τον παίκτη, ο μπακασετας τον κλοτσάει και τραυματίζετε.
κίτρινη ΣΑΚΟΦ
ΑΛΕΦ δολοφονικό χτύπημα σε Μπισε απο πίσω και τραυματίζεται ο ίδιος από τη δύναμη.
φάουλ
χεσε το διαιτητή , τα είπαν τα παιδιά.
Εγω όπως θέλω το Μπισε θελω και τον Σακοφ στον ΠΑΟΚ.
αντε ρε Βαρελα , αντε και συ παιδί μου βάλε τζούφρα.
κίτρινη ΣΑΚΟΦ
ΑΛΕΦ δολοφονικό χτύπημα σε Μπισε απο πίσω και τραυματίζεται ο ίδιος από τη δύναμη.
φάουλ
χεσε το διαιτητή , τα είπαν τα παιδιά.
Εγω όπως θέλω το Μπισε θελω και τον Σακοφ στον ΠΑΟΚ.
αντε ρε Βαρελα , αντε και συ παιδί μου βάλε τζούφρα.
- back in black
Πρωτάθλημα αήττητοι, όσα μέσα και αν χρησιμοποιήσουν τα ΠΟΚεμον Πάω να ρίξω σφυγμούς...