Π.Α.Ο.Κ.-Πας Γιάννινα 2-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
- PAOK_Antarctica
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Πας Γιάννινα 2-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ
Α στο διατανο βρωμοπαγουρα
Α στο διατανο βρωμοπαγουρα
Ασπρόμαυρη Ανταρκτική
Μπράβο στην κερκίδα βοήθησε πολύ
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@tad
ο Ακπομ εφυγε από την Αρσεναλ για εξωαγωνιστικούς λόγους.
Στα του αγώνα, πέρα από γαύρο και χάρτινη, οι παγουράδες σήμερα ήταν ότι πιο γελοίο εχει περάσει από την Τούμπα εδώ και χρόνια.Κακή διαιτησία συνολικά, λάθος του Λούτσε στην εκτέλεση του πέναλτυ, καλές εμφανίσεις από τις τρείς μεταγραφές και πολύ πεσμένα τα πρώτα βιολιά.
ο Ακπομ εφυγε από την Αρσεναλ για εξωαγωνιστικούς λόγους.
Στα του αγώνα, πέρα από γαύρο και χάρτινη, οι παγουράδες σήμερα ήταν ότι πιο γελοίο εχει περάσει από την Τούμπα εδώ και χρόνια.Κακή διαιτησία συνολικά, λάθος του Λούτσε στην εκτέλεση του πέναλτυ, καλές εμφανίσεις από τις τρείς μεταγραφές και πολύ πεσμένα τα πρώτα βιολιά.
Δεν είναι ΠΑΟΚ το να γλύφεις εκεί που φτύνεις
- Sick Bastard
Πούτσα στην άδεια Τούμπα.
ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ.
ΚΚ2020: "Θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μια ομάδα που δεν θα χαμηλώσει τον πήχη και στόχοι μας θα είναι το νταμπλ κάθε χρόνο. Στόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα".
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ.
ΚΚ2020: "Θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μια ομάδα που δεν θα χαμηλώσει τον πήχη και στόχοι μας θα είναι το νταμπλ κάθε χρόνο. Στόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα".
Εγώ ήμουν στο γήπεδο και έχω να πω ότι ο Λουτσέσκου έχει απόλυτο δίκιο.
Μας εκνεύρισαν απίστευτα οι εντολοδόχοι του λιμανιού.
Έγιναν 4 ή 5 καθαρά πέναλτι τουλάχιστον και δόθηκαν τα 2.
Οι παίκτες του ΠΑΣ μάρκαραν τον Ακπόμ, ο οποίος τρίπλαρε , και στη συνέχεια έπεφταν κάτω τραυματίες και οι δύο!
Αμυνόμενοι δηλαδή που τραυματίζονταν και οι δύο μαζί ενώ έχει την μπάλα άλλος!!
Ο διαιτητής κακός και προφανώς φοβάται τον πουστόγαβρο και τη ζωή του.
Δεν δόθηκαν κίτρινες και κόκκινη στα πέναλτι και καμία κίτρινη για θέατρο και καθυστέρηση.
Μετά από όλα αυτά δεν έχει καμιά αξία το αγωνιστικό ή αν υστέρησε πάλι ο Πέλκας κτλ.
Αυτό που έχει σημασία είναι να έχουμε ΚΕΔ και ΕΠΟ με εμάς, αλλιώς τα πράγματα είναι δύσκολα.

Μας εκνεύρισαν απίστευτα οι εντολοδόχοι του λιμανιού.
Έγιναν 4 ή 5 καθαρά πέναλτι τουλάχιστον και δόθηκαν τα 2.
Οι παίκτες του ΠΑΣ μάρκαραν τον Ακπόμ, ο οποίος τρίπλαρε , και στη συνέχεια έπεφταν κάτω τραυματίες και οι δύο!
Αμυνόμενοι δηλαδή που τραυματίζονταν και οι δύο μαζί ενώ έχει την μπάλα άλλος!!
Ο διαιτητής κακός και προφανώς φοβάται τον πουστόγαβρο και τη ζωή του.
Δεν δόθηκαν κίτρινες και κόκκινη στα πέναλτι και καμία κίτρινη για θέατρο και καθυστέρηση.
Μετά από όλα αυτά δεν έχει καμιά αξία το αγωνιστικό ή αν υστέρησε πάλι ο Πέλκας κτλ.
Αυτό που έχει σημασία είναι να έχουμε ΚΕΔ και ΕΠΟ με εμάς, αλλιώς τα πράγματα είναι δύσκολα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tsapgeo την Τετ 30 Ιαν 2019, 20:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βόρειος Πόλος
-
έχει ανέβει πολλά επίπεδα η ομάδα και φορτσάρει στο σημείο που πρέπει
τα γαμημένα πουστόπαιδα του γιάννενου ,μόνο με κλωτσιά μπορούσαν να σταματήσουν τους παικταράδες μας
κούλα σε θέλω πολύ
τα γαμημένα πουστόπαιδα του γιάννενου ,μόνο με κλωτσιά μπορούσαν να σταματήσουν τους παικταράδες μας
κούλα σε θέλω πολύ
Δεν ξέρω πώς να εκφραστώ για αυτή την αηδία που θέλει να λέγεται ομάδα και έχει και το παρατσούκλι ajax παναθεμα τους...Ένα είναι σίγουρο ότι είχαν εντολές και κάποιου είδους πριμ!
Σήμερα είχα το ίδιο συναίσθημα και την ίδια πίεση με το ματς με την αεχ πέρισυ... Τέλος καλό όλα καλά!
Επιτέλους θα ξαναδούμε ξένους διαιτητες για τα επόμενα ματς...
Σήμερα είχα το ίδιο συναίσθημα και την ίδια πίεση με το ματς με την αεχ πέρισυ... Τέλος καλό όλα καλά!
Επιτέλους θα ξαναδούμε ξένους διαιτητες για τα επόμενα ματς...
Τώρα είδα τα πέναλτι που δεν έδωσε.
Μιλάμε για κραυγαλέα πέναλτι. Αν είναι δυνατόν...
Μιλάμε για κραυγαλέα πέναλτι. Αν είναι δυνατόν...
- GREATANASTASIOS
το ποσο ζορίζονται τα αθηναικα μεσα διβαστε4 τα αθλητικα του in.gr ουτε θεοδωριδης τα γραφει εμεις παμε να το παρουμε και αστους να κουρευοντει.ΠΑΟΚΑΡΑ και τιποτε αλλο
-
[quote="Επισκέπτης"]ψάχνω κάνα εργοστάσιο με ξυδάκι για τους γαύρους εδω στο Κερατσίνι, μπορεί να βοηθήσει κανείς;;;
είμαι καφενείο και πέφτει πολλλύύύ κλάμα λέμε...[/quot
Στείλτους στο Λιμανάκι στο Κερατσίνι έχει και καλό γαύρο και ξύδι.
είμαι καφενείο και πέφτει πολλλύύύ κλάμα λέμε...[/quot
Στείλτους στο Λιμανάκι στο Κερατσίνι έχει και καλό γαύρο και ξύδι.
-
- falconakis
Επιτέλους φτάσαμε να έχουμε ομάδα που να κερδίζει και πούλμαν και κοράκια...Ο μικρός (Γιαννούλης) ήταν χάρμα ιδέστε και χάρηκα και τις άλλες 2 μεταγραφές...
Εαν και χάσαμε τα άχαστα τελικά τέλος καλό όλα καλά...Δεν είδα καλά τις δυο φάσεις αλλά φίλος που τις είδε από την τηλεόραση λέει πως έπρεπε να είχαμε άλλα 2 πέναλτυ...Προχωράμε και πάμε για το διπλό στην Χάρτινη!

Εαν και χάσαμε τα άχαστα τελικά τέλος καλό όλα καλά...Δεν είδα καλά τις δυο φάσεις αλλά φίλος που τις είδε από την τηλεόραση λέει πως έπρεπε να είχαμε άλλα 2 πέναλτυ...Προχωράμε και πάμε για το διπλό στην Χάρτινη!

ΠΑΟΚ μαζί σου μέχρι θάνατο!
Gawain1978 έγραψε:Ο Μαουρίτσιο σήμερα ήταν πολύ κακός όπως και οι Πέλκας και Μάτος.
Παρατήρησε κανείς ότι ο Μάνος δεν πανηγύρισε;
Μπας και είναι ΠΑΟΚτσακι;
Άκουσα Κολκα το μεσημέρι πριν το ματς και είπε ότι ο Μάνος είναι άρρωστος ΠΑΟΚ. Μου έκανε εντύπωση η κραμπα του Γιαννούλη στο τέλος. Τόση διαφορά στην εκγυμναση με τον Ατρόμητο έχουμε;
Ζορίζονται γιατί τις επόμενες 5 αγωνιστικές, οι 4 θα παιχτούν με ξένους διαιτητές....
Γι αυτό σκούζουν...
Γι αυτό σκούζουν...
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Το ιν.γρ είναι του Μαρινάκη..σταματηστε επιτέλους να τους δινετε κλικGREATANASTASIOS έγραψε:το ποσο ζορίζονται τα αθηναικα μεσα διβαστε4 τα αθλητικα του in.gr ουτε θεοδωριδης τα γραφει εμεις παμε να το παρουμε και αστους να κουρευοντει.ΠΑΟΚΑΡΑ και τιποτε αλλο
Στάλθηκε από το SM-T530 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΟΚ εδώ ..ΠΑΟΚ εκεί.. ΠΑΟΚ θα είμαι μια ζωή!