ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 27/1-17:15,NS2Hd
Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 27/1-17:15,NS2Hd
Απλώς το λέω επειδή με το VPN παίζει να blockάρει το web banking. Θα δοκιμάσω χωρίς.
edit: Οκ έκανα την αγορά κανονικά χωρίς VPN.
edit: Οκ έκανα την αγορά κανονικά χωρίς VPN.

- Mauricio-8-
- Mauricio-8-
Στο PAOKTV που γράφει οτι κάνεις εγγραφη και πληρώνεις 1,99 για να το δεις αξίζει να το δείς?Τα λεφτα πως τα πληρώνεις πρέπει να πάρεις κάρτα pay η απο λογαριασμό στα κρατάνε?
- Mauricio-8-
Αυτή η Paypal είναι κάρτα απτο περίπτερο σε ρωτάω γιατι δεν έχω ιδέα?Hermann έγραψε:Πρώτη φορά χρησιμοποιώ, λογικά αξίζει. Πληρωμή γίνεται μέσω PayPal.
Αν ανοιξεις ΠΑΟΚ τβ με VPN και δυνδεθεις να δεις το παιχνιδι, μην το κλεισεις και αλλαξεις IP, δεν σε αφηνει μετα να συνδεθεις ξανα, σου λεει αλλος ειναι ηδη συνδεμενος. Αξιζει γιατι εχεις κανονικη ποιοτητα. Το PayPal ειναι ιντερνετικο πορτοφολι, μπορεις να ανεβαζεις χρηματα απο τραπεζικο λογοριασμο ή καρτες, και μετα να πληρωνεις σε διαφορα σαιτ, οπως eBay κτλ
Υπηρεσία είναι για να αγοράζεις online με ασφάλεια είναι. Πρέπει να συνδεθεί με κάρτα.
GoMaRoS ευχαριστώ για την επισήμανση. Εγώ αυτό που κάνω σε τέτοια streams είναι να έχω ανοιχτό το VPN μόνο κατά το φόρτωμα, μόλις ξεκινάει το παιχνίδι το κλείνω για να μην έχω χαμηλές ταχύτητες. Η λογική είναι ότι ο έλεγχος της IP γίνεται συνήθως μόνο κατά το φόρτωμα οπότε άπαξ και ξεκινήσει να παίζει, μπορείς να το κλείσεις. Το laola ας πούμε έτσι λειτουργεί.
GoMaRoS ευχαριστώ για την επισήμανση. Εγώ αυτό που κάνω σε τέτοια streams είναι να έχω ανοιχτό το VPN μόνο κατά το φόρτωμα, μόλις ξεκινάει το παιχνίδι το κλείνω για να μην έχω χαμηλές ταχύτητες. Η λογική είναι ότι ο έλεγχος της IP γίνεται συνήθως μόνο κατά το φόρτωμα οπότε άπαξ και ξεκινήσει να παίζει, μπορείς να το κλείσεις. Το laola ας πούμε έτσι λειτουργεί.
Αν τυχει ομως και κολλησει και κανεις ανανεωση, χωρις το VPN που εχεις κλεισει, σε πεταει εξω, μετα ανοιγεις το VPN να μπεις παλι και αν σου βγαλει το VPN αλλη IP δεν σε αφηνει να μπεις. Μου εχει συμβει, οποτε καλυτερα να το βλεπεις με το VPN να τρεχει ολη την ωρα, και ας ειναι 20-30δευτερολεπτα πισω απο το ζωντανο
Θα το κάνω έτσι, ναι, δε θα το κλείσω. Ελπίζω να μη κολλάει. Ευχαριστώ
- potamda
- Bet Guru 2023
Πασχαλάκης
Μάτος Βαρέλα Κρέσπο Βιερίνια
Σάκχοφ Μαουρίτσιο
Ζαμπά Μπίσεσβαρ ΕλΚαντουρί
Άκπομ
Μάτος Βαρέλα Κρέσπο Βιερίνια
Σάκχοφ Μαουρίτσιο