Πας Γιάννενα-ΠΑΟΚ 1-3 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
1
1%
Ματος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βαρελα
8
6%
Κρεσπο
1
1%
Βιερινια
42
33%
Μαουριτσιο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σακχοβ
3
2%
Καμπος
1
1%
Πελκας
17
13%
Μακ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πριγιοβιτς
52
40%
Αζεβεδο
4
3%
Λημνιος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπισεσβαρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 129

Άβαταρ μέλους
sourdos4

Re: Πας Γιάννενα-ΠΑΟΚ 1-3 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sourdos4 »

Τρομερός Βεϊρίνια σήμερα!!! Εγώ στα ντέρμπι δεν θα τον άλλαζα θέση. Είναι τρομερό πλεονεκτήματα να έχεις 2 ποιοτικά Μπακ στην άμυνα σου. Μόνο αν είμαστε πίσω στο σκορ (που δεν θα είμαστε) και θέλω να δώσω πίεση μπροστά.
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τα highlights της Νοβα είναι κυρίως φάσεις του ΠΑΟΚ!
http://www.novasports.gr/web-tv/on-dema ... ok-1-3-hl/
Στο τέλος ο Πριγιο χάνει ένα τετ-α-τετ λόγω κακού κοντρόλ , ενώ ακριβώς μετά, ο Βιερι κάνει το σουτ που αποκρούει ο Βελλίδης σε κόρνερ. Εκεί θα έπρεπε να είχε δώσει ασιστ στον Πριγιο που περίμενε αμαρκάριστος.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

No further comments...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Δεν χάνεται αυτό το Πρωτάθλημα με τίποτα!
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Είμαστε παντού!!! Δεν σταματάμε πουθενα!!!
[youtube]N95q1qj3COk[/youtube] :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πήγαμε σε μια ομάδα που δεν έχει χάσει στην έδρα της και για πλάκα της ρίξαμε τρία γκολ στο ημίχρονο. Δύο έγκυρα, ένα άκυρο, αλλά και σωρεία τεράστιων ευκαιριών. Ακόμα και όταν χαλαρώσαμε, δηλαδή σε όλο το β΄ ημίχρονο που παίζαμε σαν σε προπόνηση, ο ΠΑΣ έκανε ένα γκολ και είχε ένα καλό σουτ, ενώ εμείς χάσαμε άλλα 4 γκολ.
ΑΥΤΗ Η ΟΜΆΔΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Αυτο που εγινε σημερα δυσκολευομαι να θυμηθω εαν το εχω ξαναζησει εστω και οχι απο κοντα...ενας ΠΑΟΚ βγαλμενος απο τα πιο τρελα γουστα στο πρωτο ημιχρονο...ενα φανταστικο ποδοσφαιρο...και ενα λαο ο οποιος σημερα εδειξε 2 πραγματα...πρωτον οτι ειναι ο καλυτερος στον κοσμο και δευτερον οτι εαν θελει ειναι υποδειγμα συμπεριφορας...
μβπ ο συγκλονιστικος πελκας..
καλυτερη στιγμη ο πανηγυρισμος του ΚΤΗΝΟΥΣ στο 2ο γκολ...
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Τα highlights της Νοβα είναι κυρίως φάσεις του ΠΑΟΚ!
http://www.novasports.gr/web-tv/on-dema ... ok-1-3-hl/
Στο τέλος ο Πριγιο χάνει ένα τετ-α-τετ λόγω κακού κοντρόλ , ενώ ακριβώς μετά, ο Βιερι κάνει το σουτ που αποκρούει ο Βελλίδης σε κόρνερ. Εκεί θα έπρεπε να είχε δώσει ασιστ στον Πριγιο που περίμενε αμαρκάριστος.

πω πω σαρωτικοι! και πατησαμε και φρενο σκεψου αν πηγαινε ετσι μεχρι τελους
ή αν ο βελλιδης δεν εκανε το ματς της ζωης του

στις φασεις αν προσεξα δεν εχει το οφσαιντ του λημνιου ,ουτε το τακλιν του γιαννιωτη!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Το πρωτο γκολ ξεκλειδωσε το ματς. Κρίμα γιατι ειχαμε μπει δυνατα και ο εποπτης εκλεψε τη παράσταση. Εγω δε ξερω αν ήμασταν τόσο καλοί η αν οι αντιπαλοι δε χτυπησαν το ματς. Δε μπόρεσα να καταλαβω με δεδομενο οτι φετος δεν εχω δει αλλο ματς του Πας και δε ξερω τη δυναμικοτητα τους. Τείνω προς το δεύτερο ομως .

Συνεχίζουμε δυνατά
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

το πρώτο γκολ δεν ξεκλείδωσε το ματς

το ματς δεν ήταν ποτέ κλειδωμένο. πριν το πρώτο γκολ έχουμε 1-2 καθαρές ευκαιρίες για γκολ
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Παγουρινο στα λεγα.Καντε στη μπαντα,περναει ο ΠΑΟΚ.Την αλλη φορα θα ειστε πιο προσεκτικοι.

1-3 αντι για 1-6 και μια καταληψη απο τις πολλες που θα ακολουθησουν
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

giapas έγραψε:Το πρωτο γκολ ξεκλειδωσε το ματς. Κρίμα γιατι ειχαμε μπει δυνατα και ο εποπτης εκλεψε τη παράσταση. Εγω δε ξερω αν ήμασταν τόσο καλοί η αν οι αντιπαλοι δε χτυπησαν το ματς. Δε μπόρεσα να καταλαβω με δεδομενο οτι φετος δεν εχω δει αλλο ματς του Πας και δε ξερω τη δυναμικοτητα τους. Τείνω προς το δεύτερο ομως .

Συνεχίζουμε δυνατά
Γιατί να μην χτυπήσουν το ματς;
Κανένα ματς δεν ξεκλείδωσε το πρώτο γκολ ήδη είχαμε κάνει δύο φάσεις και ήταν θέμα χρόνου το γκολ..... Το ματς 1-5 θα πήγαινε αν είμασταν λίγο ποιο προσεκτικοί
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

giapas έγραψε:Το πρωτο γκολ ξεκλειδωσε το ματς. Κρίμα γιατι ειχαμε μπει δυνατα και ο εποπτης εκλεψε τη παράσταση. Εγω δε ξερω αν ήμασταν τόσο καλοί η αν οι αντιπαλοι δε χτυπησαν το ματς. Δε μπόρεσα να καταλαβω με δεδομενο οτι φετος δεν εχω δει αλλο ματς του Πας και δε ξερω τη δυναμικοτητα τους. Τείνω προς το δεύτερο ομως .

Συνεχίζουμε δυνατά

Προσωπικα,πιστευω πως την παρασταση την εκλεψε ο Βελλιδης.Και προσπαθωντας να σε βοηθησω στο διλλημα σου,θα πω πως ο ΠΑΣ ειναι μια ομαδα που προσπαθει να παιξει μπαλα και δεν παιζει ταμπουρι.

Ε...οποιος επιλεγει να παιζει ετσι εναντιον αυτου του ΠΑΟΚ θα μετραει πλεον 3...απο ημιχρονο!

ΔΕΚΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ!!!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

mpafos4 έγραψε:

Συνεχίζουμε δυνατά

Προσωπικα,πιστευω πως την παρασταση την εκλεψε ο Βελλιδης.Και προσπαθωντας να σε βοηθησω στο διλλημα σου,θα πω πως ο ΠΑΣ ειναι μια ομαδα που προσπαθει να παιξει μπαλα και δεν παιζει ταμπουρι.

Ε...οποιος επιλεγει να παιζει ετσι εναντιον αυτου του ΠΑΟΚ θα μετραει πλεον 3...απο ημιχρονο!

ΔΕΚΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ!!!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!

Αδερφε δε το αμφισβητω γιατι οπως σου ειπα δεν εχω ξαναδει το ματς του πας Μπορει αυτο να ειναι το στυλ τους ως ομάδα. Μπορεί να μην ειναι δρεπανια οπως παλια η τοσο σφιχτοι μεσοαμυντικα. Εγω ειδα πολυ σοφτ ομάδα ενώ περιμενα αιμα κι αμμο
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Συγγνωμη παιδια δεν θελω να χαλασω το κλιμα, αλλα μια που παραθετουμε ο καθενας την αποψη του, οφειλω να επικεντρωθω στο πρωτο γκολ που φανηκε οτι ηταν οφσαιντ ακομη και μεσα απο το γηπεδο. Αποτελει ξεκαθαρη αλλοιωση αποτελεσματος. Τα '' ουτως η αλλως θα τους κερδιζαμε'' ειναι για τους γαυρους ( εννοω οτι οι φρασεις αυτες ανηκουν στο λεξιλογιο του γαυρου, οχι οτι ο ΠΑΟΚ εχει αρχισει να γαυριζει, μη το διαστρευλωσει κανεις αυτο που γραφω). Η ΠΑΟΚτσηδικη συνειδηση μου δυστυχως δεν μου επιτρεπει να χαιρομαι με τετοιες νικες. Αν θα τους κεριδιζαμε διχως τη βοηθεια του εποπτη; Πιθανοτατα ναι. Μονο υποθεσεις μπορουν να γινουν με το σκορ στο 0 0.

Συγγνωμη και παλι. :?

Ποια αλοιωση αποτελεσματος ρε Γιαννενα???
Χαλαρωσε λιγο.Μπαστα λιγακι!!!
Και αν θα κερδιζαμε χωρις τον εποπτη, πιθανοτατα να χαιροσουν.
Δεν εισαι σιγουρος δηλαδη.
Η μη υποδειξη πεναλτυ ειναι αλλοιωση αποτελεσματος ναι ή οχι???
sourmenetes
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”