ΑποστόληςΑ έγραψε:Τα highlights της Νοβα είναι κυρίως φάσεις του ΠΑΟΚ!
http://www.novasports.gr/web-tv/on-dema ... ok-1-3-hl/
Στο τέλος ο Πριγιο χάνει ένα τετ-α-τετ λόγω κακού κοντρόλ , ενώ ακριβώς μετά, ο Βιερι κάνει το σουτ που αποκρούει ο Βελλίδης σε κόρνερ. Εκεί θα έπρεπε να είχε δώσει ασιστ στον Πριγιο που περίμενε αμαρκάριστος.
Γιατί να μην χτυπήσουν το ματς;giapas έγραψε:Το πρωτο γκολ ξεκλειδωσε το ματς. Κρίμα γιατι ειχαμε μπει δυνατα και ο εποπτης εκλεψε τη παράσταση. Εγω δε ξερω αν ήμασταν τόσο καλοί η αν οι αντιπαλοι δε χτυπησαν το ματς. Δε μπόρεσα να καταλαβω με δεδομενο οτι φετος δεν εχω δει αλλο ματς του Πας και δε ξερω τη δυναμικοτητα τους. Τείνω προς το δεύτερο ομως .
Συνεχίζουμε δυνατά
giapas έγραψε:Το πρωτο γκολ ξεκλειδωσε το ματς. Κρίμα γιατι ειχαμε μπει δυνατα και ο εποπτης εκλεψε τη παράσταση. Εγω δε ξερω αν ήμασταν τόσο καλοί η αν οι αντιπαλοι δε χτυπησαν το ματς. Δε μπόρεσα να καταλαβω με δεδομενο οτι φετος δεν εχω δει αλλο ματς του Πας και δε ξερω τη δυναμικοτητα τους. Τείνω προς το δεύτερο ομως .
Συνεχίζουμε δυνατά
mpafos4 έγραψε:giapas έγραψε:Το πρωτο γκολ ξεκλειδωσε το ματς. Κρίμα γιατι ειχαμε μπει δυνατα και ο εποπτης εκλεψε τη παράσταση. Εγω δε ξερω αν ήμασταν τόσο καλοί η αν οι αντιπαλοι δε χτυπησαν το ματς. Δε μπόρεσα να καταλαβω με δεδομενο οτι φετος δεν εχω δει αλλο ματς του Πας και δε ξερω τη δυναμικοτητα τους. Τείνω προς το δεύτερο ομως .
Συνεχίζουμε δυνατά
Προσωπικα,πιστευω πως την παρασταση την εκλεψε ο Βελλιδης.Και προσπαθωντας να σε βοηθησω στο διλλημα σου,θα πω πως ο ΠΑΣ ειναι μια ομαδα που προσπαθει να παιξει μπαλα και δεν παιζει ταμπουρι.
Ε...οποιος επιλεγει να παιζει ετσι εναντιον αυτου του ΠΑΟΚ θα μετραει πλεον 3...απο ημιχρονο!
ΔΕΚΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ!!!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!