Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Α ρε καραπαπαρα....αμα εχεις δασκαλο τον κυρ σαββα τον κερατα....!!! Αξιος ο μισθος σου!!! Αντε με το καλο να πουλησεις τη γυναικα σου στο μαρινακη...να παιρνεις σειρα να ξεπερασεις το δασκαλο.
abg12d34 έγραψε:βροχοποιε ...συγνωμη αλλα...η αγωνια σου για το πρωταθλημα σε εχει διαλυσει το μυαλοrainmaker έγραψε:joshua έγραψε:Θα μας πεθανουν αυτοι,ειμαστε και σε κρισιμη ηλικια,20 λεπτα μετα και οι παλμοι ειναι ακομα στο Θεο...
20 λεπτά μετά και η ψυχολογία είναι ακόμα στα τάρταρα.
Η ομάδα αυτή σπάει κόκκαλα, διαλύει σίδερα πως το λένε. Δεν παλεύεται.
Μέτρια εμφάνιση, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ για να διασπάσουμε άμυνες.
Δεν έχω ξαναδει παίκτη σα τον Μάτος. Δεξί μπακ που παίζει μέχρι και αριστερός στράικερ για να δώσει νίκες ενώ ΠΟΛΛΟΙ άλλοι παίκτες μαλακίζονται άγρια.
Σημαντικότατη νίκη, ΛΟΓΙΚΟ το πέναλτι. Ούτε πεναλτάρα, αλλά σε καμία περίπτωση "εφεύρεση" ή "εύνοια". Απλά μερικοί είχαν μάθει αυτά να μη δίνονται ΠΟΤΕ για 50 χρόνια.
Να με συμπαθάτε δηλαδή αλλά εγώ βλέπω ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ευθύνες Λουτσέσκου για το γεγονός οτι δεν ξέρει ούτε τι θέλει να παίξει, ούτε με ποιους θα το παίξει.
ΜΒΠ Μάτος και ακολουθεί ο παραπεταμένος Μπίσεσβαρ που μας έδωσε πνοή.
κατανοητο
σ΄αυτο το σημειο ομως γραφεις οτι να ειναι
Aγορίνα κατανοητή η αντίθεσή σου και θεμιτή.
Αντιπαρέρχομαι την ατάκα περί... μπερδέματος λόγω αγωνίας και τονίζω οτι έχω εδώ και πέντε μήνες την ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΨΗ.
Ο ΠΑΟΚ δεν παίζει τη μπάλα που πρέπει και μπορεί λόγω μπάτζετ και λόγω ρόστερ, ενώ δεν παίζει ΟΥΤΕ απλή φυσιολογική μπάλα.
Λόγω τακτικισμών και εμμονών παίζουμε ένα μέτριο πράγμα το οποίο δεν μας δίνει την εξασφάλιση οτι θα πηγαίνουμε τα ματς εκεί που μας βολεύει.
Δεν λεω οτι παίζουμε άθλια. Λέω οτι κάνουμε απίστευτα δύσκολη τη ζωή μας και αυτό είναι επικίνδυνο.
Είναι αλήθεια οτι το σημερινό ήταν ένα από τα 4 ματς που φοβάμαι πιο πολύ μέχρι το τέλος (ακολουθούν Γιάννενα, γαύρος και κούλα). Στα οποία θεωρώ οτι θα δυσκολευτούμε πολύ από την ώρα που δεν έχουμε καθαρές ιδέες και αυτοματισμούς.
Είναι αδιανόητο η μόνη μας σταθερά μέσα στο γήπεδο να είναι το τριγωνάκι Μάτος - Βαρέλα - δεξί εξτρέμ και πάλι Μάτος, για να επιτεθούμε.
Είναι απαράδεκτο να μη συμμετέχει καθαρά ο άξονας στην ανάπτυξη, εκτός από τις... άτυχες στιγμές που οδηγούν στη χρησιμοποίηση Μπίσεσβαρ.
Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ το γεγονός οτι η μπάλα μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή μόνο όταν σε αυτή μπαίνει ο... Μάτος.
Αυτό δε σημαίνει οτι πρέπει να χάνουμε.
Σημαίνει οτι δεν κερδίζουμε τόσο εύκολα όσο θα έπρεπε, οτι δεν παίζουμε όσο ποιοτικά όσο θα έπρεπε και οτι δεν έχουμε καθαρό πλάνο.
Αυτά είναι επικίνδυνα.
ΥΓ. Καραπαππάδες και λοιπά σκουπίδια δεν σας αξίζει ούτε φτύσιμο ούτε βρίσιμο. Μόνο να δείτε το αφεντικό σας στη μπουζου και να νιώσετε τον πανικό της ανυπαρξίας σας.
- hasio_john
Σιχάματα, ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πλέον.
Γουστάρω σήμερα να χάσουν με ανύπαρκτο πέναλτι ή οφσάιντ ή ότι άλλο!
Έτσι για να πονάει περισσότερο .... χαχαχαχαχα!
Γουστάρω σήμερα να χάσουν με ανύπαρκτο πέναλτι ή οφσάιντ ή ότι άλλο!
Έτσι για να πονάει περισσότερο .... χαχαχαχαχα!
Είδα μόνο το β', τους είχαμε κλείσει και όπως οι πιο πολλοί το γράφατε στο λάιβ, κάποια στιγμή θα έμπαινε. Το θέμα είναι να καθαρίζουμε τέτοια ματς από το α' για να μην καταντήσουμε να καταπίνουμε τα emforal σαν τις καραμέλες. Και τέλος: ο θεός του ΠΑΟΚ ξαναμίλησε με τον τραυματισμό του Καντουρι, το λέω βασισμένος στην εικόνα του προηγούμενα, χωρίς να τον δω στο σημερινό, αλλά, γίνεται να μην ξαναμπεί μέσα το παλικάρι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kourdos την Κυρ 28 Ιαν 2018, 18:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χοντρομπαλά αν εσύ δεν είχες πάρει τα δύο πέναλτι που δεν πήρε ο ΠΑΟΚ σήμερα, θα είχαμε κόσμο σε νοσοκομεία ή καμένες επιχειρήσεις.
ΧαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΧωρικός έγραψε::μλκα είσαι καλλιτέχνης!!!goran 64 έγραψε:ΠΩ ΠΩ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ...
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ (Β)ΔΕΛΛΑ...
ΠΩ ΠΩ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ ΜΕ ΖΙΒΑΓΓΟ...
ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΟ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
υ.γ και αλλη φορά μή βάζεις τόσα πολλά φατσάκια , γιατί δεν μ αφήνει να βάλω εγώ..μέχρι δέκα λέει!

Υ.Γ. Μπορείς να σβήνεις απ τα δικά μου και να βάζεις δικά σου "φατσάκια" βρε...

- navigator11
hasio_john έγραψε:ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΣΑΣ!
Μόνο φτυσίματα παρακαλώ ή ότι άλλο ... υγρό!

[youtube]lo_BMMcgKIA[/youtube]
Εε, την τραβάει τέτοιου επιπέδου καζούρα ο τύπος.
Πώς να μπαίνει στην περιοχή αφού δεν ανεβαίνει το κέντρο.
Καντουρί και ο Κάνιας είναι στατικοί σε σχέση με Πέλκα και Τσίμιροτ. + ότι φαίνεται περισσότερο κακός και Μαουρίτσιο.
Ας ξεκινήσει με Σακχώβ αφού πιστεύω ότι δεν είναι πιο αργός από Κάνιας για να έχει καλλίτερη κυκλοφορία.
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καντουρί και ο Κάνιας είναι στατικοί σε σχέση με Πέλκα και Τσίμιροτ. + ότι φαίνεται περισσότερο κακός και Μαουρίτσιο.
Ας ξεκινήσει με Σακχώβ αφού πιστεύω ότι δεν είναι πιο αργός από Κάνιας για να έχει καλλίτερη κυκλοφορία.
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- hasio_john
Χαχαχαχαχα, ότι θα δω Mazzo and the Zoo στο PAOKmania... χαχαχαχα
Πέρναγε η μικρή από πίσω και ήρθε τρέχοντας και μου λέει ""εεε μπαμπά, τι βλέπεις?""
Την έδειξα και τα μούτρα του χοντρού από πάνω και εξαφανίστηκε!

Πέρναγε η μικρή από πίσω και ήρθε τρέχοντας και μου λέει ""εεε μπαμπά, τι βλέπεις?""
Την έδειξα και τα μούτρα του χοντρού από πάνω και εξαφανίστηκε!
- hasio_john
- Παλαιολόγος
- HeartOfDarkness
Tεράστιος Μάτος, εξαιρετικος Βιερινια, πολυ καλος και ψυχωμενος Βαρέλα
και αρκετά σοβαρος ο Πασχαλάκης. Μπράβο και στον Μπις που χει τρομερη ποιοτητα.
Λημνιος κάθε παιχνιδι και χειρότερος, Κάμπος μια απο τα ιδια, Μαουρίσιο θυμιζει Σαχωφ απο
τοτε που επέστρεψε απο τον τραυματισμο του οσο για τον Μακ ας μη μιλησω(ενα 6μηνο περιμενουμε να εμφανιστεί).
Κρίμα που παρολο που χουν τις καλυτερες προθεσεις τους η οικογενεια Σαββίδη και ειναι ευεργετες μας
να μη μπορουν να καταλαβουν πως λειτουργει το ποδοσφαιρο και να αφηνουν την ομάδα γυμνη σε τοσες θεσεις
(αρ. μπακ, κεντρικος αμυντικος και 8άρι που να ξέρει και να κοβει και να μοιράζει και να κυριαρχεί στο χωρο).
Αλλά δεν εχουν καταφέρει εδώ και τοσους μηνες να ξεφορτωθουν τους τελειωμενους Μπρικτς, Λεοβατς, Κατσε.
Αν ειχαν γινει αυτές οι κινησεις, και στο καταλληλο timing γιατι τα κενά τα γνωριζαν εδώ και καιρο, τώρα πιστευω
πως θα μασταν το αδιαφιλονικητο φαβορί. Ακομα και ετσι ομως δειχνει η ομάδα πως εχει βρει καποιες σταθερές
και το παλευει (και μπράβο στον κοουτς - αν και δε μου ειναι ιδιαιτερα συμπαθής).
Πάμε τωρα για εναν ακομα τελικο με πιο ευκολο αντιπαλο αυτη τη φορά αλλά που παλι θελει προσοχή.
και αρκετά σοβαρος ο Πασχαλάκης. Μπράβο και στον Μπις που χει τρομερη ποιοτητα.
Λημνιος κάθε παιχνιδι και χειρότερος, Κάμπος μια απο τα ιδια, Μαουρίσιο θυμιζει Σαχωφ απο
τοτε που επέστρεψε απο τον τραυματισμο του οσο για τον Μακ ας μη μιλησω(ενα 6μηνο περιμενουμε να εμφανιστεί).
Κρίμα που παρολο που χουν τις καλυτερες προθεσεις τους η οικογενεια Σαββίδη και ειναι ευεργετες μας
να μη μπορουν να καταλαβουν πως λειτουργει το ποδοσφαιρο και να αφηνουν την ομάδα γυμνη σε τοσες θεσεις
(αρ. μπακ, κεντρικος αμυντικος και 8άρι που να ξέρει και να κοβει και να μοιράζει και να κυριαρχεί στο χωρο).
Αλλά δεν εχουν καταφέρει εδώ και τοσους μηνες να ξεφορτωθουν τους τελειωμενους Μπρικτς, Λεοβατς, Κατσε.
Αν ειχαν γινει αυτές οι κινησεις, και στο καταλληλο timing γιατι τα κενά τα γνωριζαν εδώ και καιρο, τώρα πιστευω
πως θα μασταν το αδιαφιλονικητο φαβορί. Ακομα και ετσι ομως δειχνει η ομάδα πως εχει βρει καποιες σταθερές
και το παλευει (και μπράβο στον κοουτς - αν και δε μου ειναι ιδιαιτερα συμπαθής).
Πάμε τωρα για εναν ακομα τελικο με πιο ευκολο αντιπαλο αυτη τη φορά αλλά που παλι θελει προσοχή.
Σε ένα παιχνίδι απέναντι σε μία σοβαρή ομάδα - ανεβασμένη τελευταία που έχει καλή κυκλοφορία και παίζει το τίκα - τάκα (ζαλιζομαι από το πολύ ποτό ) ποδόσφαιρο σωστά πήρες ένα επαγγελματικό διπλό. Πολλές φορές δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά , απλά να πάρεις την νίκη και ψεκάστε - σκουπίστε - τελειώσατε. Τελευταία η ομάδα έχει μια σιγουριά και δεν σε αφήνει να φοβηθείς το παιχνίδι. Ξέρω , όλοι θα πείτε τα γνωστά (άμα ήταν ο Τσίμι ) , άμα ήταν ο Πέλκας , να έβαζε τον Μαγουλά(Αζεβέδο) κτλ. κτλ...αλλά αυτούς έχουμε , αυτούς εμπιστευόμαστε.
ΜVp Ψήφισα τον Αφάνα και θα εξηγήσω παρακάτω το γιατί...
Πασχαλάκης: To παιδί έχει αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται. Η απόκρουση του δύσκολη γιατί ειδικά οι ψηλοί σε ανάστημα Γκολκίπερς έχουν θέμα με τα συρτά σουτ. Θα είναι μεγάλη αδικία αν δεν τον καλέσουν στην Εθνική...Δεν αλλάζεις τερμάρι που έχει τέτοιο ρυθμο...
Βαρέλα:Συνεχίζει απτόητος. Έχει τρελαθεί να βάλει γκολ και αυτό φάνηκε και στην φάση του πέναλντι που χτύπησε την γροθιά του στο στήθος σαν τον Σάκα των Ζουλού.
Κρέσπο: Δεν αναλώθηκε σε περιττές ενέργειες. Του πάει ο ρόλος δίπλα στον Βαρέλα. Δίνει ταχύτητα στην άμυνα.
Βιερίνια : Δεν ήταν τόσο ουσιαστικός όσο τις άλλες φορές , άλλα εμπνέει σιγουριά . Δέχτηκε σκληρά φάουλ αλλά δεν χάνει την ψυχραίμια του. Όταν έχεις γυναίκα Σαλονικιά(Βάσω) παθαίνεις αφασία....
Μάτος: Mία από τα ίδια...Έχει το τέλειο κεφάλι με τις τέλειες γωνίες. Κεφάλι μοιρογνωμόνιο. Δεν έχασε κεφάλια.
Μαουρίσιο : Του αφιερώνω : Καρράς - Είσαι παντού...
Κάνιας : Δεν έκανε κακό παιχνίδι. Απλά δεν είναι δημιουργικός και δεν έχει την σίγουρη πάσα. Πάντα θα συγκρίνεται με τον Τσιμίροτ...αρνητικά πάντα...
Λημνιός. Δεν τον παίζουν το παλληκάρι . Δεν ξέρω αν αυτό γίνεται επίτηδες , πάντως από την πλευρά του έγιναν ελάχιστες προσπάθειες. Δεν είναι στο μομέντουμ του. Σωστά αντικαταστάθηκε.
Κάμπός : O γνωστός Τζάλμα που αγαπήσαμε και μισούμε. Έκανε καλές διεισδύσεις και ατομικές προσπάθειες. Η ευκαιρια στο 45' τον σημάδεψε. Το σουτ του θα μπορούσε να βγει και πλάγιο - άουτ. Αυτός είναι. Ικανός για το καλύτερο και για το χειρότερο. Δεν ήταν πάντως αρνητικός.
Ελ καντουρί : Eιναι Βεντέτα. Αυτό φαίνεται . Αν δείς την φάτσα του είναι σαν να λέει ..."Τώρα τι κάνω εγώ εδώ στο Αγρίνιο;" ...Tραυματίστηκε σίγουρα λόγω της μεγάλης απραξίας . Δεν πειράζει...Έκανε καλό...
Μπίσεσβαρ: O παίκτης που άλλαξε την ροή του αγώνα: Όλες οι καλές προσπάθειες της ομάδας ξεκινούσαν από αυτόν. Σήμερα βοήθησε και στον αμυντικό τομέα. Μάρκαρε σωστά. Είναι καλό που υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα. Όλοι έχουν κίνητρο.
Πρίγιοβιτς: Είχε πολλά σουτ στα περιστέρια...Θέλει να βάλει το γκολ με την μια. Στο πέναλντι είναι κρύο αίμα και ήμουν σίγουρος οτι θα το βάλει.
Μακ: Μπήκε στη Θέση του Λημνιού , χωρίς να προσφέρει και πάλι. Δεν έχει ψυχολογία και αυτό φαίνεται. Είναι εκνευρισμένος και αγχωμένος.
Σαχωφ: Mπήκε για ένα 20λεπτο και βοήθησε. Και πάλι ήταν κοντά στις φάσεις που γινόταν στην Μεγάλη περιοχή. Έχω μια διαίσθηση ότι αυτός θα βάλει τα πιο κρίσιμα γκολ του πρωταθλήματος.
Λουτσέσκου: Έκανε αυτό που έπρεπε. Εμπιστεύτηκε αυτούς που είναι σε καλύτερη κατάσταση και οι αλλαγές του ήταν αυτές που είχα ακριβώς και εγώ στο μυαλό μου.
ΥΓ. Αφού αποβλήθηκε και ο ...Μίχελ..
.όλη η ομάδα έχει μέταλλο και το θέλει πολύ!
ΜVp Ψήφισα τον Αφάνα και θα εξηγήσω παρακάτω το γιατί...
Πασχαλάκης: To παιδί έχει αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται. Η απόκρουση του δύσκολη γιατί ειδικά οι ψηλοί σε ανάστημα Γκολκίπερς έχουν θέμα με τα συρτά σουτ. Θα είναι μεγάλη αδικία αν δεν τον καλέσουν στην Εθνική...Δεν αλλάζεις τερμάρι που έχει τέτοιο ρυθμο...
Βαρέλα:Συνεχίζει απτόητος. Έχει τρελαθεί να βάλει γκολ και αυτό φάνηκε και στην φάση του πέναλντι που χτύπησε την γροθιά του στο στήθος σαν τον Σάκα των Ζουλού.
Κρέσπο: Δεν αναλώθηκε σε περιττές ενέργειες. Του πάει ο ρόλος δίπλα στον Βαρέλα. Δίνει ταχύτητα στην άμυνα.
Βιερίνια : Δεν ήταν τόσο ουσιαστικός όσο τις άλλες φορές , άλλα εμπνέει σιγουριά . Δέχτηκε σκληρά φάουλ αλλά δεν χάνει την ψυχραίμια του. Όταν έχεις γυναίκα Σαλονικιά(Βάσω) παθαίνεις αφασία....
Μάτος: Mία από τα ίδια...Έχει το τέλειο κεφάλι με τις τέλειες γωνίες. Κεφάλι μοιρογνωμόνιο. Δεν έχασε κεφάλια.
Μαουρίσιο : Του αφιερώνω : Καρράς - Είσαι παντού...
Κάνιας : Δεν έκανε κακό παιχνίδι. Απλά δεν είναι δημιουργικός και δεν έχει την σίγουρη πάσα. Πάντα θα συγκρίνεται με τον Τσιμίροτ...αρνητικά πάντα...
Λημνιός. Δεν τον παίζουν το παλληκάρι . Δεν ξέρω αν αυτό γίνεται επίτηδες , πάντως από την πλευρά του έγιναν ελάχιστες προσπάθειες. Δεν είναι στο μομέντουμ του. Σωστά αντικαταστάθηκε.
Κάμπός : O γνωστός Τζάλμα που αγαπήσαμε και μισούμε. Έκανε καλές διεισδύσεις και ατομικές προσπάθειες. Η ευκαιρια στο 45' τον σημάδεψε. Το σουτ του θα μπορούσε να βγει και πλάγιο - άουτ. Αυτός είναι. Ικανός για το καλύτερο και για το χειρότερο. Δεν ήταν πάντως αρνητικός.
Ελ καντουρί : Eιναι Βεντέτα. Αυτό φαίνεται . Αν δείς την φάτσα του είναι σαν να λέει ..."Τώρα τι κάνω εγώ εδώ στο Αγρίνιο;" ...Tραυματίστηκε σίγουρα λόγω της μεγάλης απραξίας . Δεν πειράζει...Έκανε καλό...
Μπίσεσβαρ: O παίκτης που άλλαξε την ροή του αγώνα: Όλες οι καλές προσπάθειες της ομάδας ξεκινούσαν από αυτόν. Σήμερα βοήθησε και στον αμυντικό τομέα. Μάρκαρε σωστά. Είναι καλό που υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα. Όλοι έχουν κίνητρο.
Πρίγιοβιτς: Είχε πολλά σουτ στα περιστέρια...Θέλει να βάλει το γκολ με την μια. Στο πέναλντι είναι κρύο αίμα και ήμουν σίγουρος οτι θα το βάλει.
Μακ: Μπήκε στη Θέση του Λημνιού , χωρίς να προσφέρει και πάλι. Δεν έχει ψυχολογία και αυτό φαίνεται. Είναι εκνευρισμένος και αγχωμένος.
Σαχωφ: Mπήκε για ένα 20λεπτο και βοήθησε. Και πάλι ήταν κοντά στις φάσεις που γινόταν στην Μεγάλη περιοχή. Έχω μια διαίσθηση ότι αυτός θα βάλει τα πιο κρίσιμα γκολ του πρωταθλήματος.
Λουτσέσκου: Έκανε αυτό που έπρεπε. Εμπιστεύτηκε αυτούς που είναι σε καλύτερη κατάσταση και οι αλλαγές του ήταν αυτές που είχα ακριβώς και εγώ στο μυαλό μου.
ΥΓ. Αφού αποβλήθηκε και ο ...Μίχελ..

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος biriba427 την Κυρ 28 Ιαν 2018, 18:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
σημερα γραψαμε ιστορια. σπασαμε το ρεκορ των 10 συνεχομενων νικων απο την δεκαετια του 70