Απόλλων Πόντου-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Απόλλων Πόντου-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
vs πραγματικά το τερματισες,είχαμε μια πολύ κακή βραδιά,εσύ φίλε μου γράφεις λες και είμαστε στη ζώνη του υποβιβασμού και σήμερα αποκλειστηκαμε από το κύπελλο.
Η ομάδα του Άγγελου γ@μηθηκε απο ορισμενους ξενους...
Πάμε παρακάτω.
Πάμε παρακάτω.
- Παλαιολόγος
μπορει οντως να ναι και ετσι και να χουμε εμεις μια καραμελα περι Δ.Υ.joshua έγραψε:Να πω επιπλεον πως εγω σημερα δεν ειδα ελλειψη διαθεσης οπως αναφερουν πολλοι.Και τρεξιματα ειδα και διαθεση ειδα και νευρο ειδα,καμια σχεση με δημοσιουπαλληλικι...Σχεδιο δεν ειδα.
παντως με τοσο εκτεταμενο ροτεισιον και εχοντας απεναντι ομαδα που κλασικα θελει να δειξει πραγματα σε τετοια ματς δεν ειναι ευκολο να δεις στρωτο ποδοσφαιρο
δικαιολογιες υπαρχουν δηλ
Αδερφέ είναι ξεκαθαρο το θέμα. Δεν έχει να κάνει με μαγικά ραβδάκια ούτε ικανότηες του Χάρι Πότερ. Αν οι παίκτες δε θέλουν τον προπονητή, δε έχουμε να κάνουμε με κρίση ικανότητας. Ο Μουρίνιο να είσαι, τό έχεις χάσει το παιχνίδι. Πρέπει να έρθει ένας που να τους εμπνεύσει, να τον πιστέψουν και να μπορεί να έχει συσπείρωση. Για αυτό θέλουμε μεγάλο όνομα. Αν ο κόσμος δει τον προπονητή όπως τότε εμείς τον Ντούσαν, τα γατάκια θα είναι σούζα. Ο Μπάγιεβιτς τότε, για όσους ξεχάσαν, θεωρούνταν η απόλυτη αυθεντία, ο προπονητής των τίτλων κ.λπ. Μόνο η έλευση του έφτανε για να πιστέψουμε στο πλάνο του. Αυτό χρειαζόμαστε και τώρα. Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά.eorptol1 έγραψε:Και θα έρθει ο άλλος με το μαγικό του ραβδί να κάνει δουλειά και αποτελέσματα από την δεύτερη μέρα....Hermann έγραψε:Ωραία, δεν υπάρχει ένας παίκτης, αφού δεν τον θέλουν, να βγει μπροστά να πει κάτι στον Γιώργο ή τον Ιβάν να μη πάει η χρονιά χαμένη;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 25 Οκτ 2017, 21:43, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Δεν είναι καθόλου χαμένη.... Η φυγή του προπονητή τώρα θα είναι μεγάλη ανοησία δικιά μαςHermann έγραψε:εορπτολ αυτή είναι άλλη κουβέντα. Αν έχει χάσει τους παίκτες ο προπονητής και θέλουν να τον διώξουν η χρονιά 100% είναι χαμένη.
joshua έγραψε:Να πω επιπλεον πως εγω σημερα δεν ειδα ελλειψη διαθεσης οπως αναφερουν πολλοι.Και τρεξιματα ειδα και διαθεση ειδα και νευρο ειδα,καμια σχεση με δημοσιουπαλληλικι...Σχεδιο δεν ειδα.
Διαφωνώ 100% έτρεξαν λίγο μόλις άκουσαν την πρώτη γιούχα.
Τους νεφελιμ η ξένους από τον πλανήτη Σείριο....paoki19 έγραψε:Η ομάδα του Άγγελου γ@μηθηκε απο ορισμενους ξενους...
Πάμε παρακάτω.
Μακαρι τοτε ολα να πανε καλαeorptol1 έγραψε:Δεν είναι καθόλου χαμένη.... Η φυγή του προπονητή τώρα θα είναι μεγάλη ανοησία δικιά μαςHermann έγραψε:εορπτολ αυτή είναι άλλη κουβέντα. Αν έχει χάσει τους παίκτες ο προπονητής και θέλουν να τον διώξουν η χρονιά 100% είναι χαμένη.
Πάντα οι άλλοι φταίνε, ποτέ ο ίδιος..πάμε παρακάτω. Κάκιστη εμφάνιση σήμερα, ακόμα ενα καμπανάκι. Δεν υπάρχει κάποιο πλάνο στην επιθετική ανάπτυξη και αυτο ειναι το μεγαλύτερο μας θεμαpaoki19 έγραψε:Η ομάδα του Άγγελου γ@μηθηκε απο ορισμενους ξενους...
Πάμε παρακάτω.
O Kωστίκος ήταν προπονητής με Αγροτικό.eorptol1 έγραψε:Το αποκλεισμό επί Αγγέλου με αγροτικό αστέρα στα πέναλτι; νομίζω ο μπάλαφας ήταν ο μοιραίος παίκτηςΙάσονας έγραψε:Μαλλον δε θυμάσαι καλά πως έφευγε ο αναστασιαδης. Πριν τρια χρόνια αποκλείστηκε απο Καλαμαριά στο κύπελλο, έκανε τρεις μηνες χωρίς θετικό αποτέλεσμα και τον παραίτησαν γιατι φοβηθηκαν οτι η ομάδα δε θα έμπαινε πλέι οφ. Οταν έφυγε ηταν 5ος στη βαθμολογία και σε παιχνίδι με αστερα Τρίπολης στη Τούμπα επαιζε με τρία αμυντικά χαφ για να κρατήσει το 0 0. Έλεος ρε φίλε με την παραποίηση της αληθειαςΠαλαιολόγος έγραψε:τον αγγελο μπορει να του διναν ομαδες χαμηλου μπατζετ με μετριοκαλους παιχτες,αλλα εφτιαχνε ομαδες με μεταλλο,παιχτες που ματωναν την φανελα και ετσι πηρε καποια αποτελεσματα που δεν τα περιμενες απο αυτον.
η ομαδα του ΠΑΟΚ χρονια τωρα ειναι καλοπληρωμενοι παιχτες και ενας κοσμος που μονιμως γιουχαρει προπονητες,οι οποιοι αλλαζουν καθε τρεις και λιγο .Μια κατασταση που εφησυχαζει θελοντας και μην τον παιχτη,αφου μηνας μπαινει,μηνας βγαινει
και αυτος στο απυροβλητο.
πρεπει να πιεζουν τον εαυτο τους για το καλυτερο οι παιχτες σε προπονηση και ματς,καποιοι το κανουν,φαινεται,για αλλους παλι δεν ειναι και τοσο βεβαιο.
- ΑποστόληςΑ
Η ομάδα είναι πολύ στατική και εύκολα μπορεί ο οποιοσδήποτε με απλό pressing να την βγάλει εκτός ελέγχου. Η μπάλα από την άμυνα πηγαίνει την επίθεση σε χρόνο που μπορείς ενδιάμεσα να πάρει και έναν υπνάκο, ενώ ξεμαρκαρίσματα και τρεξίματα δεν υπάρχουν, ειδικά στην επίθεση. Αυτοί μας πίεζαν ψηλά, ενώ εμείς όχι. Είναι δυνατόν να έχουν φυσική κατάσταση που έστω να πλησιάζει τη δική μας;
Μακάρι γιατί κανείς δεν υπέγραψε συμβόλαιο με την επιτυχία.... Να φύγει πρωταθλητής ο λουτσεσκου το καλλίτερο σενάριο και πιθανό.... Το καλοκαίρι έρχεται η καψούρα αρκετών η άλλος μεγάλος προπονητής αλλά με τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή.... Οποιαδήποτε αλλαγή τώρα είναι αυτοκτονία.....Hermann έγραψε:Μακαρι τοτε ολα να πανε καλαeorptol1 έγραψε:Δεν είναι καθόλου χαμένη.... Η φυγή του προπονητή τώρα θα είναι μεγάλη ανοησία δικιά μαςHermann έγραψε:εορπτολ αυτή είναι άλλη κουβέντα. Αν έχει χάσει τους παίκτες ο προπονητής και θέλουν να τον διώξουν η χρονιά 100% είναι χαμένη.
Ξένους παίκτες της ομάδας εννοώ...george188 έγραψε:Πάντα οι άλλοι φταίνε, ποτέ ο ίδιος..πάμε παρακάτω. Κάκιστη εμφάνιση σήμερα, ακόμα ενα καμπανάκι. Δεν υπάρχει κάποιο πλάνο στην επιθετική ανάπτυξη και αυτο ειναι το μεγαλύτερο μας θεμαpaoki19 έγραψε:Η ομάδα του Άγγελου γ@μηθηκε απο ορισμενους ξενους...
Πάμε παρακάτω.
- hasio_john
Δεν σας νοιάζει ν' αρπαχτείτε για τον Άγγελο!
Πάμε στο σήμερα και το αύριο μάγκες...
Πάμε στο σήμερα και το αύριο μάγκες...