Π.Α.Ο.Κ- Κέρκυρα 3-1, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
- sourmenetes
- Moderator
Re: Π.Α.Ο.Κ- Κέρκυρα 3-1, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ντίνο...Συμφωνούμε απόλυτα μιλώντας για μετά το 70'-75'...Προηγουμένως όμως εμένα η ομάδα μου άρεσε...Dinos_Liverpool έγραψε:Δεν ξέρω, Γρηγόρη, αν η Κέρκυρα σου φάνηκε Κ20, εμένα ο ΠΑΟΚ μου φανηκε Κ50 από το 70 και μετά!
Ευτυχώς που υπάρχει η διακοπή.
Μετριοκακή η ομάδα σήμερα.
Με κάλυψε ο Σελοφάν πλήρως.

Δεν μπορώ όμως να βγάλω κανένα ασφαλές συμπέρασμα με τον σημερινό μας αντίπαλο, έτσι όπως τον είδα...

Υ.Γ. Τελικά ο Ελ Καντουρί γιατί δεν έπαιξε άραγε, που κάποιοι το είχαν και σιγουράκι πριν τον αγώνα?

- john4serres
Κρατάμε το πολύτιμο 3ποντο για ψυχολογία.
Δεν γινόταν να γκελάρει σήμερα η ομάδα φυσικά.
Η φυσική κατάσταση μας πάντως είναι μέτρια προς τραγική.
Το κέντρο χρειάζεται φρεσκάρισμα.
Εξάρι και Ελ Καντούρι θα δώσουν άλλη αύρα.
Δεν γινόταν να γκελάρει σήμερα η ομάδα φυσικά.
Η φυσική κατάσταση μας πάντως είναι μέτρια προς τραγική.
Το κέντρο χρειάζεται φρεσκάρισμα.
Εξάρι και Ελ Καντούρι θα δώσουν άλλη αύρα.
το μονο θετικο οι 3 βαθμοι.
κατα τα αλλα η διακοπη θα βοηθησει και ο χρονος κυλαει υπερ μας
συνεχιζουμε στο επομενο
κατα τα αλλα η διακοπη θα βοηθησει και ο χρονος κυλαει υπερ μας
συνεχιζουμε στο επομενο

- V-olakiotis
Έλα να παίρνουμε μπρος...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Εμενα μου αρεσε πολυ η εικονα της ομαδας (ειδικα αν την συγκρινουμε με την εικονα που ειχαμε στα υπολοιπα ματς). Μοναδικο μελανο σημειο, το αχρειαστο για μενα πεναλτι.
Απο κει και περα κραταμε τους 3 βαθμους.
Μου αρεσαν πολυ Λημνιος, Ματος, Τζαλμα (mvp ως τωρα στα 6 μας παιχνιδια).
ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΥΓ Επειδη ΠΑΟΚ ειμαστε και τα λεμε ΟΛΑ, το πεναλτι οπως το ειδα ειναι κανονικο και το δευτερο μας γκολ οριακο οφφσαιντ.

ΥΓ 2 (εδιτ): Το ματς το ειδα μεχρι το 80, μετα το εγραψα στα @@ μου γιατι ειχε κριθει, οποτε δεν ξερω για κουραση και λοιπα που διαβαζω, παντως μεχρι τοτε απορω τι δεν σας αρεσε στην ομαδα (τηρουμενων των αναλογιων παντα).
Απο κει και περα κραταμε τους 3 βαθμους.
Μου αρεσαν πολυ Λημνιος, Ματος, Τζαλμα (mvp ως τωρα στα 6 μας παιχνιδια).
ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΥΓ Επειδη ΠΑΟΚ ειμαστε και τα λεμε ΟΛΑ, το πεναλτι οπως το ειδα ειναι κανονικο και το δευτερο μας γκολ οριακο οφφσαιντ.

ΥΓ 2 (εδιτ): Το ματς το ειδα μεχρι το 80, μετα το εγραψα στα @@ μου γιατι ειχε κριθει, οποτε δεν ξερω για κουραση και λοιπα που διαβαζω, παντως μεχρι τοτε απορω τι δεν σας αρεσε στην ομαδα (τηρουμενων των αναλογιων παντα).
- sourmenetes
- Moderator
Γιατι προσεχεις για να εχεις.την ωρα που καθαρισες το ματς,με αυτα που βλεπουμε φετος,ουτε θα ηθελε να σκεφτεται την ομαδα χωρις πριγιο.goran 64 έγραψε:Ντίνο...Συμφωνούμε απόλυτα μιλώντας για μετά το 70'-75'...Προηγουμένως όμως εμένα η ομάδα μου άρεσε...Dinos_Liverpool έγραψε:Δεν ξέρω, Γρηγόρη, αν η Κέρκυρα σου φάνηκε Κ20, εμένα ο ΠΑΟΚ μου φανηκε Κ50 από το 70 και μετά!
Ευτυχώς που υπάρχει η διακοπή.
Μετριοκακή η ομάδα σήμερα.
Με κάλυψε ο Σελοφάν πλήρως.![]()
Δεν μπορώ όμως να βγάλω κανένα ασφαλές συμπέρασμα με τον σημερινό μας αντίπαλο, έτσι όπως τον είδα...
Υ.Γ. Τελικά ο Ελ Καντουρί γιατί δεν έπαιξε άραγε, που κάποιοι το είχαν και σιγουράκι πριν τον αγώνα?
Απλά έγινε το απολύτως φυσιολογικό ρε sourme...Με βάση πάντα όσα είδαμε με τα μάτια μας την Πέμπτη...
Άλλοι αιθεροβατούν...

Άλλοι αιθεροβατούν...

Ο ελ καντούρι δεν έπαιξε γιατί είχαμε την αναγκαστική αλλαγή του Λεβεκ.
Θεωρητικά μιλάμε πάντα ρε Γρηγόρη,δε μπορούμε να είμαστε στο μυαλό του προπονητή.
Το σημερινό ματς είχε αναποδιές.
Θεωρητικά μιλάμε πάντα ρε Γρηγόρη,δε μπορούμε να είμαστε στο μυαλό του προπονητή.
Το σημερινό ματς είχε αναποδιές.
Κάποιοι ήταν πολύ σίγουροι ότι θα παιξει Μπάνε...Όχι εσύ φυσικά... 

Το χθεσινο παιχνιδι δεν ηταν για συμπερασματα.Το παιχνιδι στην εταιρεια που μας σπονσοραρει ειχε αποδοση 1,05 ενω στο 38' και στο 0-0 η αποδοση ηταν 1,06.Προεβλεψα στο ημιχρονο και υπαρχει σε ποστ οτι θα κερδισουμε 3-1.Τωρα απ αυτην την εξελιξη δεν μπορεις να κρινεις κανεναν ουτε καλα αλλα ουτε και ασχημα.Ομως καποιοι παιχτες μας που ξεκινουν και βασικοι ισως στον σημερινο Λεβαδειακο να μην ξεκινουσαν.Εγω φετος περιμενω να παρουμε το πρωταθλημα.Ισως τελικα με τις προσθηκες αλλα και με το οτι ο γαυρος παιζει με καλες ομαδες στο τσου λου,σιγουρα καποιοι θα διαλεγουν παιχνιδια και θα υποτιμησουν τα εγχωρια κ εκει ισως κριθει το πρωταθλημα.Ελπιζω σε αλλες 3-4 μεταγραφες....τουλαχιστον!
Για μενα η πουστια, συγγνωμη, μπηχτη Γρηγορη; Εγω ειμαι οι καποιοι που "αιθεροβατούν";
Μαιστα
Εχεις πλακα, στο δινω αυτο
Μαλιστα Γρηγορη. Αιθεροβατω γιατι χτυπησε το αριστερο σου μπακ, συγγνωμη που δεν ειμαι ο Καλχας αδελφε, να σε ζητησω και μερικα νουμερα τζοκερ
Μια φορα, 2 φορες, 3 φορες, πες το ρε Γρηγορη αλλη μια φορα ετσι να "γουσταρεις" ρε παιδακι μου και συ. Μη στο κοψω
Εξαλλου η ομαδα εδειχνε τοοοσο φρεσκια
Περιμενε ενα μηνα και ελα πες μου αν ο Ελ Καντουρι ειναι οτι ποιοτικοτερο στην ομαδα, και ελα πες μου μετα για "αφου το λες εσυ
" και λοιπες αηδιες Γρηγορη μου
Ξεχασα. Εγω ειμαι αυτος που "το φερνει οπως γουσταρει" γιατι ΕΣΥ καθεσαι και κραζεις τον Λουτσεσκου (επειδη απλα δε τον γουσταρεις, εξαλλου "τα προσωπα πανω απο ολα") γιατι εβαλε τον Κατσε ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΤΗ περα του Τσιμιροτ που επαιζε και 3 μερες πριν (ναι ναι και ο Σακχοφ επαιζε, να μη φρεσκαρει το κεντρο γιατι ο ανθρωπος δεν εχει ΔΥΟ αναπληρωματικους, ολοι η κανενας) και δεν εχασες χρονο να τονιζεις τα λαθη που εκανε και σιγα τα τρεξιματα. Μονο που βγηκε επισημα ο MVP του αγωνα σημερα, και αν κατσεις και δεις τα στιγμιοτυπα ειναι σχεδον σε ολες τις φασεις μεσα, και μετα απο ποσο καιρο εχεις και καποιον που εκανε 4-5 ωραια σουτ εξω απο την περιοχη. Απλα μηπως δε τα ειδες αυτα βρε Γρηγορη μου, στα τονιζω....
Αλλα ειναι πιο σημαντικο να μου πεις οτι το παω οπου γουσταρω
Η απαντηση σου σε αυτο ποια ηταν Γρηγορη μου; "Κραζω οποιον φταιει που εμεινε ο Κατσε στον ΠΑΟΚ". Μαιστα. Και γιατι ρε Γρηγορη μου τοτε το γραφεις στο θεμα του Λουτσεσκου και οχι του Μιχελ η του Ιβαν; Γιατι ρε Γρηγορη μου λες οτι δεν ηταν λογικη η τοποθετηση του; Γιατι ρε Γρηγορη μου δε λες και ενα μπραβο στο παιδι για τα θετικα του, εστω τονιζοντας τα οποια αρνητικα του;
Ξεχασα. "Το παω εκει που γουσταρω"
Καλη καρδια Γρηγορη μου, συνεχισε τις επιθεσεις σου - (παυλα) ειρωνειες σου γιατι δεν επαιζε ο Ελ Καντουρι. Να ζητησουμε να εχουμε 4 αλλαγες αμα χτυπανε παιχτες μας γιατι εχουμε κανει κακη προετοιμασια (που δε το δεχεσαι αλλα ας ειναι μωρε αδελφε, λεμε τωρα) η γιατι ειναι επιρρεπεις σε τραυματισμους (αυτο το δεχεσαι; Να ξερω!)
Εξαλλου τι ξερω και γω ο πιτσιρικας με την κακη κριση. Ο λουτσεσκου κατω απο ολα!
Δε περιμενω λογικη απαντηση, εξαλλου οπως ειπες δε με καταλαβαινεις ωρες ωρες
ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
Δε γουσταρετε μερικοι Λουτσεσκου. Στα @@ μου. Ειναι προπονητης του ΠΑΟΚ και θα εχει εναν ελαχιστο σεβασμο για αυτο. Πειτε οτι θελετε να πειτε, αλλα μερικοι να μαθετε να εκφραζεστε πιο κοσμια. Και σταματηστε τις κακοπροαιρετες κριτικες μερικοι μερικοι
Εδω καποιοι δε θυμαμαι καν ποιοι αληθεια, γκρινιαξαν γιατι ο The_Stalker εφαγε μια ολοκληρη βδομαδα, ακουσον ακουσον, για το "Μη γυρισεις κωλοπουστα" και το "αν δε σε απολυσουν αυτοκτονα" στο θεμα του Λουτσεσκου. Μηπως εχουμε ξεφυγει;
Μηπως γιναμε λιγααακι "οποιος γουσταρω πανω απο ολα";
Θα πω κατι που ακουσα σε "αλλοθρησκο" γηπεδο εν ωρα κραξιματος, αλλα μ'αρεσε: ΑΥΤΟΥΣ εχεις, ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ θα βγαλεις την χρονια, ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ θα πας για πρωταθλημα. Το να τους κραζεις συνεχως και ειδικα στο γηπεδο που συμβαινει για αρκετους, θα βοηθησει ΠΟΥ; Θα "πεισμωσει τον παιχτη" και θα σου αποδειξει οτι κανεις λαθος και θα τον βελτιωσει;
@@
Μαιστα

Μαλιστα Γρηγορη. Αιθεροβατω γιατι χτυπησε το αριστερο σου μπακ, συγγνωμη που δεν ειμαι ο Καλχας αδελφε, να σε ζητησω και μερικα νουμερα τζοκερ

Εξαλλου η ομαδα εδειχνε τοοοσο φρεσκια
Περιμενε ενα μηνα και ελα πες μου αν ο Ελ Καντουρι ειναι οτι ποιοτικοτερο στην ομαδα, και ελα πες μου μετα για "αφου το λες εσυ

Ξεχασα. Εγω ειμαι αυτος που "το φερνει οπως γουσταρει" γιατι ΕΣΥ καθεσαι και κραζεις τον Λουτσεσκου (επειδη απλα δε τον γουσταρεις, εξαλλου "τα προσωπα πανω απο ολα") γιατι εβαλε τον Κατσε ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΤΗ περα του Τσιμιροτ που επαιζε και 3 μερες πριν (ναι ναι και ο Σακχοφ επαιζε, να μη φρεσκαρει το κεντρο γιατι ο ανθρωπος δεν εχει ΔΥΟ αναπληρωματικους, ολοι η κανενας) και δεν εχασες χρονο να τονιζεις τα λαθη που εκανε και σιγα τα τρεξιματα. Μονο που βγηκε επισημα ο MVP του αγωνα σημερα, και αν κατσεις και δεις τα στιγμιοτυπα ειναι σχεδον σε ολες τις φασεις μεσα, και μετα απο ποσο καιρο εχεις και καποιον που εκανε 4-5 ωραια σουτ εξω απο την περιοχη. Απλα μηπως δε τα ειδες αυτα βρε Γρηγορη μου, στα τονιζω....
Αλλα ειναι πιο σημαντικο να μου πεις οτι το παω οπου γουσταρω
Η απαντηση σου σε αυτο ποια ηταν Γρηγορη μου; "Κραζω οποιον φταιει που εμεινε ο Κατσε στον ΠΑΟΚ". Μαιστα. Και γιατι ρε Γρηγορη μου τοτε το γραφεις στο θεμα του Λουτσεσκου και οχι του Μιχελ η του Ιβαν; Γιατι ρε Γρηγορη μου λες οτι δεν ηταν λογικη η τοποθετηση του; Γιατι ρε Γρηγορη μου δε λες και ενα μπραβο στο παιδι για τα θετικα του, εστω τονιζοντας τα οποια αρνητικα του;
Ξεχασα. "Το παω εκει που γουσταρω"
Καλη καρδια Γρηγορη μου, συνεχισε τις επιθεσεις σου - (παυλα) ειρωνειες σου γιατι δεν επαιζε ο Ελ Καντουρι. Να ζητησουμε να εχουμε 4 αλλαγες αμα χτυπανε παιχτες μας γιατι εχουμε κανει κακη προετοιμασια (που δε το δεχεσαι αλλα ας ειναι μωρε αδελφε, λεμε τωρα) η γιατι ειναι επιρρεπεις σε τραυματισμους (αυτο το δεχεσαι; Να ξερω!)
Εξαλλου τι ξερω και γω ο πιτσιρικας με την κακη κριση. Ο λουτσεσκου κατω απο ολα!

Δε περιμενω λογικη απαντηση, εξαλλου οπως ειπες δε με καταλαβαινεις ωρες ωρες

ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
Δε γουσταρετε μερικοι Λουτσεσκου. Στα @@ μου. Ειναι προπονητης του ΠΑΟΚ και θα εχει εναν ελαχιστο σεβασμο για αυτο. Πειτε οτι θελετε να πειτε, αλλα μερικοι να μαθετε να εκφραζεστε πιο κοσμια. Και σταματηστε τις κακοπροαιρετες κριτικες μερικοι μερικοι
Εδω καποιοι δε θυμαμαι καν ποιοι αληθεια, γκρινιαξαν γιατι ο The_Stalker εφαγε μια ολοκληρη βδομαδα, ακουσον ακουσον, για το "Μη γυρισεις κωλοπουστα" και το "αν δε σε απολυσουν αυτοκτονα" στο θεμα του Λουτσεσκου. Μηπως εχουμε ξεφυγει;
Μηπως γιναμε λιγααακι "οποιος γουσταρω πανω απο ολα";
Θα πω κατι που ακουσα σε "αλλοθρησκο" γηπεδο εν ωρα κραξιματος, αλλα μ'αρεσε: ΑΥΤΟΥΣ εχεις, ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ θα βγαλεις την χρονια, ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ θα πας για πρωταθλημα. Το να τους κραζεις συνεχως και ειδικα στο γηπεδο που συμβαινει για αρκετους, θα βοηθησει ΠΟΥ; Θα "πεισμωσει τον παιχτη" και θα σου αποδειξει οτι κανεις λαθος και θα τον βελτιωσει;
@@
Στο ύφος σου: και στα δικά μας Πέτρο τα μπατζακια. Πάντως έχεις δίκιο για Κάτσε.
Ναι σεβασμό στον προπονητή σαν θεσμό. Διατηρούμε όμως το δικαίωμα να τον σκίζουμε στην κριτική.
Μακάρι να έχουμε άδικο.
Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε.
Ναι σεβασμό στον προπονητή σαν θεσμό. Διατηρούμε όμως το δικαίωμα να τον σκίζουμε στην κριτική.
Μακάρι να έχουμε άδικο.
Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε.
Να το σκίσεις δίκαια όμως. Να τον σκίσεις όταν κάνει μλκιες
Να μην τον σκίσεις ρε Νικόλα όταν κάνει μια λογική προσθήκη (κάτσε) στην εντεκάδα μιας ψόφιας σε μεγάλο βαθμό ομάδας. Και δε μιλάω μόνο για τον Γρηγόρη σε αυτό
Να μην τον πεις κωλοπουστα και να μην είσαι κακοπροαίρετος απέναντι του. Τίποτα περισσότερο, αλήθεια. Φαίνεται και από όλα τα ποστ που έχουμε αφήσει, εξάλλου. Δε πιστεύω να διαφωνεί κάποιος σε αυτό. Ελπίζω τουλάχιστον
Να μην τον σκίσεις ρε Νικόλα όταν κάνει μια λογική προσθήκη (κάτσε) στην εντεκάδα μιας ψόφιας σε μεγάλο βαθμό ομάδας. Και δε μιλάω μόνο για τον Γρηγόρη σε αυτό
Να μην τον πεις κωλοπουστα και να μην είσαι κακοπροαίρετος απέναντι του. Τίποτα περισσότερο, αλήθεια. Φαίνεται και από όλα τα ποστ που έχουμε αφήσει, εξάλλου. Δε πιστεύω να διαφωνεί κάποιος σε αυτό. Ελπίζω τουλάχιστον
Εγώ ψήφισα Μάτος για mvp, και τον ακολουθούν Τζαλμά κ Κάτσε.
Μέσα στον αγώνα, κάποιοι βιάστηκαν να χλευάσουν την άποψή μου για κακή μπάλα, πάντα σε σχέση με τον ανύπαρκτο αντίπαλο.
Τα ψόφια, άνευ δύναμης σουτ προς τον τερματοφύλακα, μπορεί να αυξάνουν τα στατιστικά των τελικών, αλλά θα πρέπει να προβληματίζουν.
Οι γλώσσες έξω, πρέπει να προβληματίζουν.
Οι ελάχιστοι συνδυασμοί (αν εξαιρέσεις Τζαλμά-Μάτος), πρέπει να προβληματίσουν.
Ο ρόλος του Πέλκα εχτές ποιός ήταν? (δεν είναι μομφή για τον παίχτη αλλά για το ρόλο που του ανατέθηκε, αν του ανατέθηκε).
Γενικά μπορώ να πω πως μου άρεσε η μπάλα που παίξαμε στα πρώτα λεπτά του β' ημιχρόνου, έως το γκολ του Μακ. Σωστή ανάπτυξη, σωστές πάσες, συνδυασμοί και δομημένες επιθέσεις.
Απο εκει και μετά, όπως και σε όλο το α' ημίχρονο δεν μου άρεσε αυτό που είδα.
Το είπα και εχθές (και κάποιοι χλεύασαν): ο Λημνιός δεν μου άρεσε.
Δεν έβγαλε πάθος, δεν έδειξε πως καίγεται να δείξει πράγματα.
Μέσα στον αγώνα, κάποιοι βιάστηκαν να χλευάσουν την άποψή μου για κακή μπάλα, πάντα σε σχέση με τον ανύπαρκτο αντίπαλο.
Τα ψόφια, άνευ δύναμης σουτ προς τον τερματοφύλακα, μπορεί να αυξάνουν τα στατιστικά των τελικών, αλλά θα πρέπει να προβληματίζουν.
Οι γλώσσες έξω, πρέπει να προβληματίζουν.
Οι ελάχιστοι συνδυασμοί (αν εξαιρέσεις Τζαλμά-Μάτος), πρέπει να προβληματίσουν.
Ο ρόλος του Πέλκα εχτές ποιός ήταν? (δεν είναι μομφή για τον παίχτη αλλά για το ρόλο που του ανατέθηκε, αν του ανατέθηκε).
Γενικά μπορώ να πω πως μου άρεσε η μπάλα που παίξαμε στα πρώτα λεπτά του β' ημιχρόνου, έως το γκολ του Μακ. Σωστή ανάπτυξη, σωστές πάσες, συνδυασμοί και δομημένες επιθέσεις.
Απο εκει και μετά, όπως και σε όλο το α' ημίχρονο δεν μου άρεσε αυτό που είδα.
Το είπα και εχθές (και κάποιοι χλεύασαν): ο Λημνιός δεν μου άρεσε.
Δεν έβγαλε πάθος, δεν έδειξε πως καίγεται να δείξει πράγματα.