Olimpik Donetsk- PAOK FC 27/7-19:30,Cosmote Sport2 HD
- ΑποστόληςΑ
- hasio_john
Re: Olimpik Donetsk- PAOK FC 27/7-19:30,Cosmote Sport2 HD
MANIAKOS έγραψε:Πιστευω ηττα 2-1 κ γκρίνια πίεση για μετεγγραφες
Άθλια εμφάνιση , βροχή κ καταιγίδα νέοι σεισμοί , μη ύπαρξη λινκ, έλειψη σαλαμικων
Όλες οι πληγές του Φαραώ μαζι
Πλάκα πλάκα, το κάνουμε καλαμπούρι, αλλά αν μας κάτσει καμιά στραβή όντως ο Φαραώ θα μας τσακίσει. Πρώτα απ' όλα θα εμφανιστεί αυτός που χλεύαζε τον προπονητή μας από την .... προετοιμασία μόλις

Πραγματικά μάγκες, δεν θ' αντέξω σήμερα γκρίνια. Γενικά αυτές τις μέρες , πες λόγω ζέστης, πες λόγω περιόδου τα έχω παίξει λίγο. Ελπίζω να έχουμε μια όμορφη βραδιά σήμερα, με νίκη, με όμορφο ποδόσφαιρο, συνεργασίες και όχι ποιος θα το βάλει πρώτος και τέτοια.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

hasio δεν μας τα λες καλα... εχεις περιοδο;

- hasio_john

- hasio_john
Re: Olimpik Donetsk- PAOK Πέμπτη 27/7/2017 19:30
ΑποστόληςΑ έγραψε:ινπαοκ
Συγκεκριμένα υπάρχουν εισιτήρια στην τιμή των 40 γρίβνα Ουκρανίας, που αντιστοιχούν σε 1,33 ευρώ, ενώ τα πιο ακριβά ανέρχονται στην τιμή των 60, που ισοδυναμούν με 1,99 ευρώ.
Με κάνα 5ευρο παίζει να παίρνεις και σουίτα/VIP ...

0-4 προβλέπω μάγκες.
μεγαλο μπραβο και σε οσους πηγαν μεχρι εκει για να ειναι διπλα στην ομαδα και εχω να τους πω... χουφτωστην, χουφτωστην!! (και την Ολιμπικ και τη διμετρη)
- pisakaipoupoula
τελείως οφ τοπικ, στο Κίεβο μπορείς να κάνεις τ όνειρό σου στις γυναίκες πραγματικότητα, θα δεις τη θεάρα, τη ΘΕΑΡΑ όμως και πλησιάζεται τόσο μα τόσο εύκολα που απορείς...εκεί οι μισές απλές καθημερινές γυναίκες έχουν βαθμολογία λίγο κάτω απ την Μίλα Κούνις...επιπλέον με 50 ευρω είσαι βασιλιάς, όπως και στη Ρουμανία.
όσοι είστε εκεί δοκιμάστε το απλά ελληνικά, απλά κοιτάξτε τες και μιλήστε, αξίζει τον κόπο
όσοι είστε εκεί δοκιμάστε το απλά ελληνικά, απλά κοιτάξτε τες και μιλήστε, αξίζει τον κόπο
Θα πονέσουν τα μάτια όσων το δουν (εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω), αλλά το κληρονομικό μου χάρισμα προβλέπει νίκη 0 - 1 με Μακ στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου.

0-2 ή 0-3 χαλαρά το βλέπω το ματς.
Η ομάδα δείχνει σοβαρή και ο προπονητής το έχει πάρει πολύ στα σοβαρά.
Ξέρει ότι ενδεχόμενη αποτυχία θα είναι η ταφόπλακά του και γι' αυτό δεν ρισκάρει ούτε στη δεκαοκτάδα.
Δελληγιανίδης, Πούγγουρας, Κουλούρης κλπ, θα έχουν θέση μόνον στον επαναληπτικό (μετά το 0-3) του πρώτου αγώνα).
Η ομάδα δείχνει σοβαρή και ο προπονητής το έχει πάρει πολύ στα σοβαρά.
Ξέρει ότι ενδεχόμενη αποτυχία θα είναι η ταφόπλακά του και γι' αυτό δεν ρισκάρει ούτε στη δεκαοκτάδα.
Δελληγιανίδης, Πούγγουρας, Κουλούρης κλπ, θα έχουν θέση μόνον στον επαναληπτικό (μετά το 0-3) του πρώτου αγώνα).
pisakaipoupoula έγραψε:τελείως οφ τοπικ, στο Κίεβο μπορείς να κάνεις τ όνειρό σου στις γυναίκες πραγματικότητα, θα δεις τη θεάρα, τη ΘΕΑΡΑ όμως και πλησιάζεται τόσο μα τόσο εύκολα που απορείς...εκεί οι μισές απλές καθημερινές γυναίκες έχουν βαθμολογία λίγο κάτω απ την Μίλα Κούνις...επιπλέον με 50 ευρω είσαι βασιλιάς, όπως και στη Ρουμανία.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΝ-ΤΟΠΙΚ!!!
Ήμουν το 2007 με τη δουλειά αρκετές φορές και είχα χάσει το φως μου. Απο ένα σημείο και μετά περπατούσα στην Χρεσάτυκ και γελούσα μόνος μου. Αδιανόητα πράγματα αν δεν τα δεις.
Μπάι δε γουέι, ο Κόλκας πρέπει να έζμπρωξε μωρό και να καψουρεύτηκα αν κατάλαβα τα υπονούμενα στο σημερινό άρθρο

Καλή αρχή πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τοπικ στοίχημα για τους φετινούς αγώνες υπάρχει;