Aleksandar Stanojevic
- ΑποστόληςΑ
Re: Aleksandar Stanojevic
Πάντως ως προπονητής της Partizan είχε αποκλείσει την Αντερλεχτ όπου ο Χασι ήταν βοηθός προπονητή.
john4serres έγραψε:добродошли Александар
Το ότι είμαστε άμπαλος λαός είναι δεδομένο.
Η διοίκηση έφερε τον Σέρβο και πρέπει να στηρίξουμε.
Διαβάζοντας και ακούγοντας 2-3 πραγματάκια για τον Stanojevic, είμαι αισιόδοξος. Όχι πάρα πολύ αλλά τον προτιμώ από τον Ρουμάνο σαψάλη, τον υιό Λουτσέσκου.
Ελπίζω το συμβόλαιο να μην είναι μέχρι Φεβρουαρίου, γιατί μετά ο κόσμος θα γυρίσει την πλάτη του μια και καλή.
Ιβάν κανόνισε, γιατί δεν έχεις το αλάθητο του Πάπα.
Καλή επιτυχία για την ομάδα μας στην νέα αγωνιστική σεζόν..
Βουρ όλοι στο τόπικ των μεταγραφών τώρα !!!
Σωστός , συγκρατημένα αισιόδοξος δηλώνω κ εγώ . Λίγοι οι προπονητές που ξέρουν να διδάξουν το επιθετικό ποδόσφαιρο κατοχής κ ελάχιστοι όσοι απ αυτούς θα έρθουν Ελλάδα χωρις εγγυήσεις μπατζετ. Έχουμε καταλάβει ελπίζω όλοι πια ότι οι επενδυτές του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν έχουν την διάθεση να πετάξουν λεφτά σε ενα υποβαθμισμένο προϊόν με πτωχευμένους πελάτες. Αν οι πραγματικοί υποψήφιοι ηταν αυτός κ ο Ρουμάνος ειμαι ανακουφισμένος γιατι απο εκείνον ήξερα τι να περιμένω. Όποιος εχει όρεξη ας δει ενα παιχνίδι της παρτιζαν στο Τσάμπιονς κ ας μας πει κ εμάς , απο εκεί θα φανούν όλα
- john4serres
σχολιο απο σδνα.γρ:
Κορνίζα
Κορνίζα
Γιώργος Τ. • 2 ώρες πριν
Και η αποδόμηση της δημοσιογραφίας της Θεσσαλονίκης καλά κρατεί. Για ακόμη μια φορά επί εποχής Μιχελ, στελεχωθηκε ο ΠΑΟΚ με άνθρωπο που δεν υπήρξε σε κανένα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών. Από 'κει και πέρα, το κλασικό ΠΑΟΚτσηδικο φαινόμενο η γκρίνια για οποιονδήποτε άνθρωπο έρχεται να δουλέψει είτε είναι παίχτης, είτε προπονητής. Η συγκεκριμένη περίπτωση για 'μενα έχει και τα θετικά και τα αρνητικά της. Στα θετικά είναι ότι έβγαλε με επιτυχία τη θητεία του στην Παρτιζαν, αντέχοντας την πίεση των Σερβων. Πρωτάθλημα, κύπελλο και ομιλους ΤΣ.Λ. με μια ομάδα που κανείς δεν το περίμενε. Θετικό επίσης το ότι έχει αρκετές ομοιότητες με τον Ίβιτς, αλλά με περισσότερες παραστάσεις. Με δεδομένο αυτό θεωρώ ότι θα κυλήσει και πιο ομαλά η προεργασία για τις μεταγραφές ώστε να προστεθούν οι πινελιές σε καίριες θέσεις. Στα αρνητικά του φυσικά το πέρασμα από Κίνα, αν και καταλαβαίνω ότι τα λεφτά είναι πολλά. Σε ότι αφορά αυτούς (σε συνοπαδους αναφέρομαι, τους άλλους δεν τους βλέπω) που πριν δουν τη δουλεια του με τον ΠΑΟΚ ετρεξαν από το πρωί να τον "κρεμασουν", ειναι σύνηθες φαινόμενο. Βγαίνουν τώρα, εξαφανίζονται όταν έρχονται καλά αποτελέσματα, ξανα-εμφανίζονται όταν έρχονται αποτυχίες. Γι' αυτό και προτιμώ τις εκτιμήσεις ποδοσφαιρανθρωπων που γνωρίζουν το αντικείμενο (όπως Βουκιτς π.χ.) παρά τις άναρθρες κραυγές απελπισίας και αυτοκαταστροφής. Όπως λέει και ένας από τους λίγους ραδιοφωνικούς παραγωγούς της πόλης που εκτιμώ βαθύτατα, ματάκι χορταρακι. Όλα εκεί φαίνονται και αξιολογούνται. Καλή επιτυχία στον νέο-τρελό-αντιστασιακό Παρτιζάνο προπονητη μας και γερό στομάχι. Θα τα ξαναπούμε όπως πέρσι, στις δύσκολες στιγμές που θα χρειαστεί να στηριχθεί. Σεβασμός στον προπονητή και πάνω απ' όλα στον ΠΑΟΚ. Ας δρομολογηθούν και οι εξελίξεις το καλοκαίρι με τις εκλογές της ΕΠΟ, μπας και πάψουν οι αλλοιώσεις όπως στο πρωτάθλημα που μας πέρασε, για να δούμε τι μας ξημερώνει. Περιμένουμε τις προσθήκες στο ροστερ για να δούμε για άλλη μια φορά πόσο έγκυρους και ψαγμένους δημοσιογράφους έχουμε.
Είδωλο.....θα πωληθεί και αυτός σου λέωMANIAKOS έγραψε:Μπαααααα σελοφάν αν και θα ταν ιδανικό
Τυχεροί οπαδοί της ναντ ποσο Δας ζηλεύω

- zarathustra79
Λαχειο επιμενω ειναι στα ματια μας, επειδη δεν τον ξεραμε και τον ακουσαμε για πρωτη φορα σημερα. Ο vukic φαινεται να ειναι μπαλαδοφατσα και ο michel το ιδιο. Δε νομιζω να εκαναν επιλογη κορωνα γραμματα, ειδικα ο δευτερος καθως παιζεται και η θεση του στην ομαδα. Αυτο φυσικα δε σημαινει οτι ειναι εγγυημενη η επιτυχια, αλλα το αν θα πετυχει ή οχι δεν εξαρταται μονο απο το αν ειχε περασει καναδυο χρονιες απο παγκο ομαδας στην αγγλια ή στην ισπανια.
Α κ κατι ακομα. Ειναι 43 χρονων αλλα σταματησε τη μπαλα απο τα 30 του που σημαινει οτι ειναι σε παγκους 13 χρονια απο τα οποια τα 8 ως πρωτος προπονητης. Εμπειρια εχει κ μπολικη λοιπον, οι παραστασεις ειναι αυτες που του λειπουν.
Α κ κατι ακομα. Ειναι 43 χρονων αλλα σταματησε τη μπαλα απο τα 30 του που σημαινει οτι ειναι σε παγκους 13 χρονια απο τα οποια τα 8 ως πρωτος προπονητης. Εμπειρια εχει κ μπολικη λοιπον, οι παραστασεις ειναι αυτες που του λειπουν.
- Παλαιολόγος
παντως λεει ξερει τον ΠΑΟΚ,τους παιχτες
ελπιζω να μην εννοει σε στυλ οσα λενε οσοι ερχονται,αλλα οντως να εχει παρακολουθησει
ελπιζω να μην εννοει σε στυλ οσα λενε οσοι ερχονται,αλλα οντως να εχει παρακολουθησει
εισαι πουλενΦουτσίνι έγραψε:
Σωστός , συγκρατημένα αισιόδοξος δηλώνω κ εγώ . Λίγοι οι προπονητές που ξέρουν να διδάξουν το επιθετικό ποδόσφαιρο κατοχής κ ελάχιστοι όσοι απ αυτούς θα έρθουν Ελλάδα χωρις εγγυήσεις μπατζετ. Έχουμε καταλάβει ελπίζω όλοι πια ότι οι επενδυτές του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν έχουν την διάθεση να πετάξουν λεφτά σε ενα υποβαθμισμένο προϊόν με πτωχευμένους πελάτες. Αν οι πραγματικοί υποψήφιοι ηταν αυτός κ ο Ρουμάνος ειμαι ανακουφισμένος γιατι απο εκείνον ήξερα τι να περιμένω. Όποιος εχει όρεξη ας δει ενα παιχνίδι της παρτιζαν στο Τσάμπιονς κ ας μας πει κ εμάς , απο εκεί θα φανούν όλα
υγ.οπου ρουμανος εγω βαζω κ το μπολονι.
- Παλαιολόγος
παιδες με εκανε κλικ αυτο
"εχω δει ολα τα παιχνιδια"
εγκρινω λοιπον
στον γκαζον βεβαια ολα
αλλα στηριζουμε και μονο που ξερει πεντε πραγματα για την ομαδα ειναι θετικο
"εχω δει ολα τα παιχνιδια"
εγκρινω λοιπον

στον γκαζον βεβαια ολα
αλλα στηριζουμε και μονο που ξερει πεντε πραγματα για την ομαδα ειναι θετικο
Καλωσόρισες στην ομάδα μας. Δεν σε ξέρω αλλά αφού σε πρότεινε ο Βουκιτς, και σε ενέκρινε ο Μιχελ αλλά το κυριότερο υπέγραψες στην ομαδαρα μας σε στηρίζω και σου εύχομαι πολλές επιτυχίες
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν τα πιστευει αυτα που λεει,ξεκιναμε θετικα. Να δουλεψει 24 ωρες το 24ωρο να τους βγαλει ολους ασπροπροσωπους,στο χερι του ειναι.Εχει καλο συνεργατη για τις μεταγραφες,τον Μιχελ,εχει επενδυτη που θα του προσφερει περισσοτερα λογικα απ οτι πηρε στην Παρτιζαν.""Κανείς δεν μπορεί να με πιέσει, περισσότερο από όσο πιέζω ο ίδιος τον εαυτό μου. Δούλευα στην Παρτιζάν μια ομάδα που έπρεπε να κυριαρχεί. Οι καταστάσεις είναι ίδιες. Μου αρέσει η πίεση, ζω με αυτή. Εργάζομαι με πάθος. Χωρίς την πίεση δεν είσαι σημαντικός πουθενά".
Ειχε ακουστει για Ρεμπροφ,Παουλο Σοουζα και Λαμπαντια οποτε για αυτο ο κοσμος ειναι ξενερωμενος.Ξαναλεω,ευτυχως δεν πηραμε Λουτσεσκου(αν ισχυε).Χιλιες φορες ο συγκεκριμενος.
Αν ο ανθρωπος ξερει ποδοσφαιρο,καμια Κινα δεν θα τον κανει να το ξεχασει οποτε ας το κανουμε στην ακρη
αυτοπαραμυθιαζομαστε αργια....πηραμε νυφη με παλια φωτογραφια.
αυτος ειδε παιχνιδια του ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ ειδε δικα του παιχνιδια?
πηρανε dvd β' κινας???? ειναι συνηθες να παιρνεις προπονητη απο συστασεις χωρις να εχεις δει το εργο του στην προηγουμενη ομαδα του?
σοβαροτης μηδεν. συστασεις βουκιτς. και εαν χαθει η χρονια, ψαξε να βρεις τον βουκιτς. και τον επομενο που θα ταιριαζει στο προτζεκτ, το οποιο φυσικα θα ειναι σταθερο με 7ο προπονητη σε 7 χρονια.
τεσπα. καλη του τυχη. μακαρι να το σηκωσει.
αυτος ειδε παιχνιδια του ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ ειδε δικα του παιχνιδια?
πηρανε dvd β' κινας???? ειναι συνηθες να παιρνεις προπονητη απο συστασεις χωρις να εχεις δει το εργο του στην προηγουμενη ομαδα του?
σοβαροτης μηδεν. συστασεις βουκιτς. και εαν χαθει η χρονια, ψαξε να βρεις τον βουκιτς. και τον επομενο που θα ταιριαζει στο προτζεκτ, το οποιο φυσικα θα ειναι σταθερο με 7ο προπονητη σε 7 χρονια.
τεσπα. καλη του τυχη. μακαρι να το σηκωσει.
teod1980 έγραψε:Καλή επιτυχία με τον ΠΑΟΚ μας.
Καλώς όρισες.
Μακάρι να πετύχεις.
Ετσι!! κριμα που εφυγε ο ΤζιωληςKostas_Peraia4 έγραψε:Είναι γραφτό να πάρω πρωτάθλημα με τους Αλέξανδρους.

Καλως ηρθες κοουτς!! Μ'αρεσει που εισαι ΠΑΟΚτσακι τρελαμενο οπως φαινεσαι, τα υπολοιπα περιμενουμε να τα δουμε και ευχομαι να σε χειροκροταμε για τις επιτυχιες που θα μας φερεις!