Vladan Ivic II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Vladan Ivic II

Δημοσίευση από kataramenos5 »

CCCP έγραψε:Εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι ο Ιβιτς επιλεγει να φυγει.
Βγαινει Νοεμβρη και μιλαει οχι για εναν αλλα για πολλους που πρεπει να φυγουν.Φευγει μονο ο τσιχλας.Αν το καλοκαιρι λες η εγω η αυτοι σημαινει οτι επιλεγεις να φυγεις?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε kat ο ιδιος πριν λιγες μερες δηλωνε πως θελει να παραμεινει οποιος εχει συμβολαιο και να γινουν μονο 3-4 προσθηκες...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δυο πραγματα κατ:
1) ποιοι ειναι οι αυτοι. και γενικα θα παρακαλεσω επειδη αυτη η ατερμωνη συνομοσιολογια με εχει κουράσει τα μάλα, οταν κάποιος θα αναφέρεται σε τέτοια πράγματα να το κάνει με..διευθήνσεις και ονόματα.
2) δλδ απεμπολούμε πλήρως το ενδεχόμενο το νοέμβρη να έβαλε πλυθηντικό με στόχο να "θορυβήσει" πέρα απο τον προφανή, δλδ την απομάκρυνση τζαβελλα;
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Δεν είναι απαραίτητο να εννοεί παίκτες ο Κατ
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Πάντως στο ΠΑΟΚ οι συνωμοσιολογίες τα τελευταία χρόνια βγήκαν αληθινές

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Αβαταρ να αλλαξω;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

rainmaker έγραψε:
bane1980 έγραψε:
Alastor έγραψε:Αντε επιτελους τελειωσε το πανυγηρι...σε ευχαριστουμε για τον τιτλο και για το διπλο προκριση στην Φιορεντινα κοουτς.Στο πρωταθλημα καναμε ενα ενδιαμεσο βημα για να σηκωσουμε την κουπα του χρονου...

Εξυπνη κινηση απο μερους σου η αποχωρηση διοτι εφυγες στο peak σου που πιστευω δεν μπορουσες να το ξεπερασεις του χρονου διοτι ειχες 2-3 τρανταχτα μειονεκτηματα στην διαχειριση των ματς.

Εντελει ουτε κρυο ουτε ζεστη που φευγει,τον ευχαριστουμε. Εμπιστευομαι τον Μιχελ για να φερει ποιοτικοτερο προπονητη
Ακριβώς αυτό. Μα ακριβώς.
++++

Ο Λουμπος πρέπει να δείξει ότι το έψαξε τόσες μέρες το θέμα. Άλλη πενθήμερη καθυστέρηση θα είναι έγκλημα και αστείο.

Επίσης απορώ γιατί επέμενε τόσο να μείνει ο Βλανταν
για βλανταν η λογική απάντση έχει να κανει με το σχεδιασμό που είχε ήδη προχωρήσει, με την ηρεμία και σταθερότητα σε μια ομάδα και φυσικά με το ότι ξέρει πως πλέον σειρά για τους αρδ, παίρνει αυτός. ήδη άρχισαν τα "βιασου, αργείς κτλ" απο μερικούς...

για λούμπος και το..πενθήμερο θεωρώ ότι δεν είναι αποκλειστικά στο χέρι του. αλλά για προεργασία είμαι σίγουρος ότι έχει γίνει, μη σου πω μπορεί να σε εκπλήξει και να μην περίμενεις ούτε καν το..ΣΚ να περάσει!

ποιος ξέρει άλλωστε;; :roll:

υγ: καταλαβαίνω τι και πως εννοείται, αλλά αν εννοείτε αυτούς που δεν είναι παίχτες τότε καλώς να φύγει ο ίβιτς και μακάρι να βρει ενα κλαμπ που μεχρι και οι καθαρίστριες θα είανι του γούστου του.
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Rizla έγραψε:Αβαταρ να αλλαξω;
Πάραυτα. . :lol:

Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ριζλα να περιμενεις επισημες ανακοινώσεις αφου. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

K_geo έγραψε:επισης κατι που παρατηρω στο διαδικτυο αλλα και σε συνομιλιες γενικοτερα και μου τη δίνει:

το ότι μπορεί να φύγει ο Βλάνταν δεν καταλαβαίνω πως αυτόματα δημιουργεί νέα..παρεάκια, αποστήματα, καρκινώματα κτλ εντός του ΠΑΟΚ. ξανά.

είμαστε άλλωστε ...μάστορες στην εσωστρέφεια (+τον ξερολισμό) και το πιο λογικό είναι πως και στην παε ξέρουν ότι μια "δικαιολογία" στο στυλ "είχε καλύτερη πρόταση απο αλλού και ήθελε να φύγει" θα φανεί στα μάτια πολλών ώς μη αποδεκτή, ακόμα και αν είναι αληθινή!

εμένα αυτό με προβληματίζει.

δεν λέω ότι όλα βαίνουν υγειώς, αλλά και η υπερβολή, οι εύκολοι αφορισμοί και τα σενάρια ποτέ δεν βοήθησαν... :roll:
Amen...

Κάποια στιγμη πρεπει να βάλουμε λιγο μυαλο και να αφησουμε πισω συνωμοσιολογιες και κακεντρεχειες..

Ας μην αναλωθούμε σε εσωστρεφειες κ εγωισμούς, και ειδικα σε σεναρια για το ποιος δεν ηθελε παραπανω ή ποιος ηταν ο "φταιχτης"..

Και φυσικα χωρις αφορισμους για την παε ούτε και για Βλαντο (γτ κάποια στιγμη, με εμπειρίες στις βαλιτσες, θα ξαναρθει, ετοιμος)..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παντως για τον μονο που λυπαμαι ειναι ο Ιβαν γιατι και παλυ δεν θα αποφυγει την ρετσινια του προπονητοφαγου απο καποιους ενω ειμαι πεπεισμενος πως αυτη τη φορα ηθελε πραγματικα να στηριξει ενα μακροχρονιο πλανο απλα ...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Rizla έγραψε:Αβαταρ να αλλαξω;

οχι βρεεεεεεεεε....

τιμης ενεκεν αλλωστε

δον καρπουζας...... σπικινκ.....
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Ριζλα βάλε τη Μονικα
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Εσυ ποια έχεις;

ΘΑ βαλω τον επόμενο :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Rizla, βαλε αυτο
Εικόνα

Ή αυτο
Εικόνα

:mrgreen:

Υ.Γ. μπορει να μοιαζει αλλα δεν ειναι..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 09 Ιουν 2017, 14:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”