Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Στον ΠΑΟΚ η μοναδική απουσία θα είναι αυτή του Μυστακίδη. Όλοι οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι. Από τον ΠΑΟ δεν θα παίξουν οι τραυματίες José Carlos Gonçalves Rodrigues (Ζεκα) και Rasmus Thelander, καθώς και ο τιμωρημένος Sebastian Leto.
Δυσκολο ματς...περιμενω πως κ πως να περασουν οι ωρες να ερθω επιτελουα ξανα στο ναο μου..στο ησυχαστηριο μου..στο σπιτι μου...μακαρι να συνδυαστει απο το επιθυμητο αποτελεσμα..το πιστευω οσο δε μπορει να φανταστει κανεις..αντε ΠΑΟΚΑΡΑ μου...
Πέρασαν οι μέρες. Δεν ξεχνάω ότι εκει μέσα, άσχετα τι και πώς έπαιξα, για ακόμα μια φορά μου αρνήθηκαν το δίκαιο βάσει κανόνων. Μου αρνήθηκαν ενα καλύτερο σκόρ για να παλέψω στη ρεβάνς.
Δεν ξεχνάω τα τοοοοσσα χρόνια εγκλημάτων κατά μου. Δεν ξεχνάω τη δικαιοσύνη-λάστιχο που επιβάλλεται ανάλογα το ποιος ειναι πρόεδρος, ποια είναι η φανέλα της ομάδας, τι αντιπροσωπεύουν οι οπαδοί της.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ.
ΑΛΛΆ δεν αφήνω την οργή να με παρασύρει.
Παίρνω το θυμό, παίρνω την οργή, παίρνω το νεύρο που όλα αυτά τα χρόνια, που όλες αυτές τις τελευταίες ημέρες φρόντισαν με κάθε τρόπο να με..εφοδιάσουν -για ακόμα μια φορά- και το κάνω φωνή. ΦΩΝΗ, ΟΡΜΗ. ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΛΑΒΑ.
Μάχη και θυσία, όχι μόνο απο τους 14 που θα αγωνιστούν, αλλά και απο τους 30000 που ΟΦΕΙΛΟΥΝ ένα και μοναδικό πράγμα αύριο: ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ. Δεν με νοιαζει τι και ποιος θα φορέσει την ασπρόμαυρη, δεν με νοιάζει τι και πως θα στηθεί η ομάδα, δεν με νοιάζει το πότε θα μπει το πρώτο γκολ το αν θα φάμε πρώτοι γκολ. Δεν με νοιάζει τα ποσα καπνογόνα θα ανάψουν το τί θα πουν οι φίλοι μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. ΔΕΝ υπάρχουν αυτά. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρα μόνο ένας στόχος, ένας κοινός στόχος ΓΙΑ ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΛΕΠΤΑ: Γ$#@ΗΣΤΕ ΤΟΝ Π@$#@Η ΤΟ ΛΑΓΟ.
Το πράσινο κατεστημένο που μουλωχτά πάντα επιβιώνει.
Κάνω την οργή - φωνή και τη φωνή - ορμή, ποτάμι που θα τους παρασύρει στην Τούμπα. Τα πνεύματα των ανθρώπων που έδωσαν τη ζωή τους για να έχω εγώ την ευκαιρία να είμαι ο ΠΑΟΚ, τα πνεύματα των ανθρώπων που θα είναι τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά για να μπορώ να στηρίξω εγώ τον ΠΑΟΚ, τον εαυτό μου, το είναι μου, την σωτηρία της ψυχής μου. Όλα συγκεντρώνονται σε ένα σημείο αύριο και κάνουν την διαφορά μεταξύ της αθλητικής ικανότητας και του αποτελέσματος.