βάζελος - Π.Α.Ο.Κ. 102-58 Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: βάζελος - Π.Α.Ο.Κ. 102-58 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Taseos »

Και ενταξει ειναι δουρειος ιππος ο τσαλοπουλος που βαζει τα λεφτα του στο βολευ κ στην καε που τους γλεντα καθε χωριο ειναι αγνοι κ αμολυντοι που καθε χρονο παιρνουν 10 αστερια κ δυο τον μαρτη
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Σου είπε κανείς ότι αν βρεθεί σοβαρος επενδυτής να πάρει την ΚΑΕ δεν θα το δεχτούν?
Έχεις πληροφόρηση ότι ενδιαφέρθηκαν σοβαροί άνθρωποι για την ΚΑΕ και έφαγαν πόρτα?
Αν έχεις πέστο και μετά όντως θα μιλήσουμε διαφορετικά.
Εγώ από τα λίγα που έχω ακούσει χιλιοπαρακαλανε τον Σαββίδη να πάρει την ΚΑΕ και αυτός δεν την παίρνει.
Να φύγουν? Άντε να φύγουν. Εναλλακτική έχεις να προτείνεις? Πες, ποιοί να έρθουν?
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Το πρωτοδικειο θα οτισει οπως ορισε κι αυτους. Μην αγχωνεσαι γι αυτο διαχειριση 150.000 ξερουν να κανουν πολλοι κ χωρις portsmouth. Οπως αντικατασταθξκαν οι προηγουμενοι θα βρεθουν κ τωρα. Η δουλεια που τους ορισε το πρωτοδικειο να κανουν ειναι να βρουν αιρετη διοικηση. Κ επιτελους ξερει κανεις ποσα ειναι τα χρεη της καε να μας πρι. Αφου εχει κακεσει οποιον θελει να ερθει θα χουν πει κ τι αναλαμβανει. Στηννπαε πχ ηξεραν ολοι οτι τα χρεη με τοκους ειναι 30. Παιτε ενας που τους υπερασπιζεστε κ βλεπετε κινησεις τους, ποσα ειναι τα χρεη; το ακουσατε ποτε; σε τι κανει εξυγιανση η καε Αφου αλλος πληρωσε τα χρεη;
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Κ εχεις κ υον σουλη να μας λεει πτι εχασε με 50 ποντους επειδη πληρωσαμε τα λαθη μας. Οκ πεταει ο γαιδαρος εχει κ turbo. Κ να με συγχωρεσουν οι νεοτεροι αλλα με τον μπασκετικο ΠΑΟΚ εχω βγαλει τρελα γουστα, αυτους εκει κατω τους εγραφα σταρχιδια μου. Για σας τους ναους σε ηλικια τι 30 τι 40 ποντοι. Για μενα ειναι μαχαιρια να χειροκροταν τον διαμαντιδη στηννπυλαια επειδη με αυτον μεγαλωσαν. Κ να ακουω τον προπονητη του ΠΑΟΚ να ευχεται καλη επιτυχια στην ευρωλιγκα. Σορρυ παιδια
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Για να κάνουμε ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ στο μπασκετ θα πρέπει να αφησει ο Ιβάν το ποδοσφαιρο.
Πραγματικα δεν βλέπω αλλη λύση.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Πεταμένα λεφτά αν μπει ο Ιβάν στο μπάσκετ. Οι βρυκόλακες δεν χτυπιούνται με τίποτα, ευρωλίγκα δεν μπορείς να βγεις..
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Τα χρέη δεν ξέρω πόσα είναι.
Ακριβέστερα η δουλειά που τους όρισε το πρωτοδικείο να κάνουν είναι να ασκήσουν προσωρινή διοίκηση που να εξασφαλίζει την βιωσιμότητα της ΚΑΕ λόγω αδυναμίας συγκρότησης αιρετής διοίκησης.
Ταυτόχρονα πέρα από τις οικονομικές υποχρεώσεις οφείλουν να διερευνήσουν της δυνατότητα εκλογής αιρετής διοίκησης.
Θα σου πω σε αυτό το σημείο ότι επειδή τα πράγματα έχουν σφίξει ελαφρώς δεν είναι πλέον τόσο εύκολο να ανανεώνεται εσαεί η διοίκηση πρωτοδικείου,και πλέον εδώ και μερικά χρόνια διοίκηση ειρηνοδικείου.
Το ερώτημα που θέλω να κάνω είναι το εξής.Τι εγγυήσεις έχεις ότι μία νέα διοίκηση εκλεγμένη από τα δικαστήρια αφενός θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται οικονομικά με την ίδια επιτυχία κρατώντας την ομάδα τριτοτεταρτη και αφετέρου ότι του χρόνου στο ΟΑΚΑ δεν θα ξαναφάει πενηνταρα στο κεφάλι?
Καί σέ ξαναρωτώ.Πιστευεις ότι εκεί στην ΚΑΕ έχουν γαντζωθει στις καρέκλες τους και απορρίπτουν σοβαρές προτάσεις ανθρώπων που ενδιαφέρονται για την ΚΑΕ?
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Υπόψιν φίλε taseos 42 είμαι.το έζησα το μπάσκετ και εγώ στις δόξες του και πονάω όπως και εσύ
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Οχι πιστευω οτι δεν τους ενδιαφερει να βρεθει επενδυτης. Δε μου προσεφερε τιποτα αυτη η δεκαετια που φυτοζωω. Η αεκ εφυγε γυρισε κ εγω ακομη κανω εξυγιανση χωρις να μου οει κανεις σε τι κανω εξυγιανση. Παρα μονο μειωνουν τον κοσμο που αρνειται να συμμετεχει στα ντερμπι με την αμαλιαδα.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Γιατί δεν τους ενδιαφέρει;επειδή οικονομανε από έναν ΠΑΟΚ που ζει με ψίχουλα; πραγματικά το πιστεύεις αυτό;
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Κάτσε ρε eorptol περίμενε..Δεν διοικούνε και αμισθοί οι άνθρωποι.Μην λέμε κ ότι θέλουμε.Όχι οτι κονομάνε,αλλά δεν είναι και οσιομάρτυρες.

Πόσα είναι τα χρέη της ΚΑΕ κ εγώ θέλω να μάθω..Επίσης θέλω να μάθω αν υπήρξαν επενδυτικές προτάσεις..Αν ναι θέλω να μάθω γιατί δεν προχώρησαν, αν όχι και πάλι θέλω να μάθω γιατί.Δεν νομίζω πως είναι κακό να τα μάθει ο κόσμος αυτά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Μα νομίζω ότι ο μπανε το είπε ότι δυστυχώς δεν υπάρχει ενδιαφέρον.... Τώρα αν ρωτάς γιατί δεν υπάρχει νομίζω ξέρουμε την απάντηση όλοι....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Ρε παιδιά είναι όντως παράξενο να έχουν πάει σε όλες σχεδόν τις ομάδες επενδυτές μικροί ή μεγάλοι (χανούμι, σκουλήκι, κολοσσό κλπ) και να μην βρίσκεται ένας να βάλει στον ΠΑΟΚ πχ. 500.000, που έχει κι ένα γήπεδο δικό του και μια άλφα δυναμική κι ας μην έχει προοπτικές στο ελληνικό πρωτάθλημα... Βέβαια αν φτάσεις στο σημείο να χτυπήσεις Γιούροκαπ και να βγεις απευθείας Ευρωλίγκα δεν στο απαγορεύει κανείς αλλά πρέπει να τα χώσεις.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Αγαπητε εορπτολ αν ειχαν ολοι την δικη σου μοιρολατρεια ο ΠΑΟΚ δεν θα ειχε ποτε επενδυτη στην μπαλα δεν θα ειχε ποτε εναν αμοιριδη στον ΑΣ, ή εναν ανδρεου κ εναν τσαλοπουλο στο βολευ. Ανθρωποι υπαρχουν μοα χαρα. Το αν δεν υπαρχει ενδιαφερον για την μοναδικη καε με γηπεδο στην ελλαδα 2 πραγματα σημαινει ή οτι με τα 150 χιλιαρικα μπατζετ καταφερες να κανεις χρεη τρελα εκτος του 99 ή οτι αυτοι που διοικουν ειναι ευχαριστημενοι με τον μισθο τους το μηδεν αγχος και τις δημοσιες σχεσεις που στηνουν λογω ΠΑΟΚ . Τελικα ποσα ειναι τα χρεη;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Συγνώμη φίλε αλλά ζεις αλλού; επενδυτής στο μπάσκετ δεν υπάρχει είναι ανέκδοτο με την έννοια ότι γισνσκοπουλοι Αγγελόπουλοι εν γνώση τους ρίχνουν εκατομμύρια μπαίνουν μέσα και τέλος, γιατί το μπάσκετ επιστρέφει ελάχιστα μικρόβιο τέχνες μπορείς να βρεις για να είσαι εκεί που είσαι τώρα τίποτε παραπάνω δυστυχώς..... Και μην συγκρίνεις με το ποδόσφαιρο καμμια απολύτως σχέση στα οικονομικά δεδομένα και εκεί πάλι για να φτάσουμε στον Ιβάν φτυσαμε αίμα.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League”