Π.Α.Ο.Κ- Βέροια, 19/02, 17:15, Novasports2
Re: Π.Α.Ο.Κ- Βέροια, 19/02, 17:15, Novasports2
Είμαι περίεργος να δω πόσοι από τους πανηγυρτζίδες θα βρούνε το δρόμο για το γήπεδο.
Δε θα έχει αξία η σέλφι βέβαια, οπότε δύσκολα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mīngus την Σάβ 18 Φεβ 2017, 20:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν ξερω που να το βαλω.Βιντεακι οπου πλακωνεται ο Ινσαουραλντε
https://mobile.twitter.com/EcuSport/sta ... 53/video/1
https://mobile.twitter.com/EcuSport/sta ... 53/video/1
Mīngus έγραψε:Είμαι περίεργος να δω πόσοι από τους πανηγυρτζίδες θα βρούνε το δρόμο για το γήπεδο.
Καλή μέρα θα έχει, Κυριακή, 17:15 είναι ο αγώνας, οπότε 8-9 χιλιαρικάκια γραφικούς περιμένω να δω...

- Μπαρκαρούτσος
Χαρίσης, Kace και Πέλκας στο κέντρο, για να μη πάρουμε κεφαλιά από ελεύθερο ποτέ.. Δύσκολα θα το δούμε αυτό..
Odi έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να ξεκινήσει δίδυμο Χαρίση-Κάτσε.Για κανένα λόγο όμως.
Μαλλον αλλα ειναι προτιμότερο να μπει ο Τσιμι κ να σερνεται ή να μεινει στον τοπο ενόψει της δυσκολης συνεχειας?
Εκτος κ αν μεινει εκτος στη γερμανια κ παιξουν εκει Σαχοφ-Χαρισης..
- kataramenos5
Vermillion έγραψε:Παμε με την νικη και μονο αυτη...
Μετα απο 6 χρονια ηρθα στον ναο στο ματς με την σαλκε...εφερα και την γυναικα..την εκανα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ...Στην 6 ημουν και μολις μπηκα μεχρι το τελος εκανα 6 φορες τον σταυρο μου που ξαναειδα αυτο για το οποιο εγινα ΠΑΟΚ..Μεχρι το 20 ειχε κλεισει η φωνη και αφου κουνησα το μεγαλυτερο πανο στην ευρωπη ειδα λιγο μπαλα και ειχα ενα βλεμμα της αγελαδας να κοιτω την 4...χαλασα 800 ευρω ετσι προτειστως για να ανεβω στην ΠΑΟΚΑΡA μιας και μενω κορινθο...Και ναι τραβηξα καμια 10 σελφι καμια 20 βιντεο γιατι δεν ξερω ποτε θα μς αξιωσει ξανα ο θεος να ερθω να ανατριχιασω και δω το μεγαλειο του ΠΑΟΚ μας..για αυτο σας παρακαλω λιγο αυτοκριτικη και λιγοτερο εριστικοι προς εμας που ειμαστε μακρυα

Ειλικρινής ερώτηση αλλά οι γυναίκες τι ακριβώς πειράζουν;
Ας κάνουμε το νέο γήπεδο στο Άγιον Όρος αν είναι
Ας κάνουμε το νέο γήπεδο στο Άγιον Όρος αν είναι
Παίδες να πω κάτι για την γεμάτη Τούμπα. Και την δεκαετία του 80 δεν γέμιζε στα μικρά ματς. Τα ίδια νούμερα είχαμε, ίσως και λιγότερα, άντε κανένα 10άρι χιλιάδες με Εθνικούς, Νιόνιους κλπ. Ακόμα και το 84,85 που πήραμε πρωτάθλημα. Γέμιζε ΜΟΝΟ με γάβρο. Θυμάμαι με άρη στις αρχές της χρονιάς εκείνης η 5 είχε τεράστια κενα αν και παίξαμε καλή μπάλα. Φυσικά γέμιζε και όταν παίζαμε Ευρώπη.
Και τότε πολλοί συζητούσαν γιατί δεν πάει ο κόσμος (δεν υπήρχε απευθείας μετάδοση τοτε, μόνο ράδιο και αυτό όχι συνεχής μετάδοση). Είναι λοιπόν γεγονός ότι οι πιο πολλοί οπαδοί μας διάλεγαν παιχνίδια και δεν ακολουθούσαν την ομάδα εκτός από ένα 10άρι πιστών. Δυστυχως λοιπόν εδώ και 35 χρόνια ποτέ δεν είχαμε την κουλτουρα μιας Λίβερπουλ, ή μίας Ντορτμουντ. Είμαι σίγουρος ότι ο κάθε ΠΑΟΚτσής σε κάθε γωνιά του πλανήτη λατρεύει μεχρι τρέλλας την ιδέα που λέγεται ΠΑΟΚ. Βλέπε το φιλαράκι πιο πάνω που ξόδεψε 800 Ε για να έρθει στο μάτς. Η συνεχής παρουσία μας στο γήπεδο όμως δεν υπάρχει και γι αυτό υπάρχουν λόγοι που γενικά απωθούν τον οπαδό (διαιτησία, ποιότητα, οικονομία, δουλειά, κλπ).
Για αύριο εύχομαι να δούμε τον κόσμο που είδαμε με Αστέρα. Δεν έχω αυταπάτες όμως, με γκέι σε 2 βδομάδες θα είναι τίγκα ενώ ΚΑΙ τα 2 μάτς δίνουνε 3 πόντους!
Και τότε πολλοί συζητούσαν γιατί δεν πάει ο κόσμος (δεν υπήρχε απευθείας μετάδοση τοτε, μόνο ράδιο και αυτό όχι συνεχής μετάδοση). Είναι λοιπόν γεγονός ότι οι πιο πολλοί οπαδοί μας διάλεγαν παιχνίδια και δεν ακολουθούσαν την ομάδα εκτός από ένα 10άρι πιστών. Δυστυχως λοιπόν εδώ και 35 χρόνια ποτέ δεν είχαμε την κουλτουρα μιας Λίβερπουλ, ή μίας Ντορτμουντ. Είμαι σίγουρος ότι ο κάθε ΠΑΟΚτσής σε κάθε γωνιά του πλανήτη λατρεύει μεχρι τρέλλας την ιδέα που λέγεται ΠΑΟΚ. Βλέπε το φιλαράκι πιο πάνω που ξόδεψε 800 Ε για να έρθει στο μάτς. Η συνεχής παρουσία μας στο γήπεδο όμως δεν υπάρχει και γι αυτό υπάρχουν λόγοι που γενικά απωθούν τον οπαδό (διαιτησία, ποιότητα, οικονομία, δουλειά, κλπ).
Για αύριο εύχομαι να δούμε τον κόσμο που είδαμε με Αστέρα. Δεν έχω αυταπάτες όμως, με γκέι σε 2 βδομάδες θα είναι τίγκα ενώ ΚΑΙ τα 2 μάτς δίνουνε 3 πόντους!
Με αστέρα είχε ένα 20αρικο και με τη ροή που πήρε ο αγώνας η κερκίδα βοήθησε τα μάλα.
Σήμερα τι; Πείραξε η ήττα από τη Σάλκε και ξεφουσκωσε το πύρινο πάθος που θα ξανάρθει με τον γαύρο;
Σήμερα τι; Πείραξε η ήττα από τη Σάλκε και ξεφουσκωσε το πύρινο πάθος που θα ξανάρθει με τον γαύρο;
Οταν ξεκινας να ουρλιαζεις 3 ωρες πριν το ματς θα κουραστεις ειδικα αν στην πορεια δε βγαινει το ματς. Το γηπεδο φωναζει γενικα οταν τα συνθηματα αφορουν τον ΠΑΟΚ. αν εξαιρεσεις το πρωτο 20λεπρο ηαθε αγωνα που ο κοσμος φωναζει τα παντα, μετα μην περιμενεις να ξεσηκωθει ο κοσμος με τα ναρκωτικα τα ξυλικια κ την πουτανα την αστυνομια. το ξερουν κ οι οργανωτες χρονια τωρα. Στην 23567 καθονται σημερα κ παιδια μιας οπαδοκης γεννιας που εξαυλωθηκε απο τα ναρκωτικα, μιας γεννιας αγνης. Οταν τα συνθηματα θα ειναι μονο ΠΑΟΚ κ σε ρυθμους πολεμικους κ οχι νανουρισματα θα ξαναφωναξουν. Μονοι μας κοβουμε τον ενθουσιασμο της κερκιδας.
Vermillion έγραψε:Παμε με την νικη και μονο αυτη...
Μετα απο 6 χρονια ηρθα στον ναο στο ματς με την σαλκε...εφερα και την γυναικα..την εκανα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ...Στην 6 ημουν και μολις μπηκα μεχρι το τελος εκανα 6 φορες τον σταυρο μου που ξαναειδα αυτο για το οποιο εγινα ΠΑΟΚ..Μεχρι το 20 ειχε κλεισει η φωνη και αφου κουνησα το μεγαλυτερο πανο στην ευρωπη ειδα λιγο μπαλα και ειχα ενα βλεμμα της αγελαδας να κοιτω την 4...χαλασα 800 ευρω ετσι προτειστως για να ανεβω στην ΠΑΟΚΑΡA μιας και μενω κορινθο...Και ναι τραβηξα καμια 10 σελφι καμια 20 βιντεο γιατι δεν ξερω ποτε θα μς αξιωσει ξανα ο θεος να ερθω να ανατριχιασω και δω το μεγαλειο του ΠΑΟΚ μας..για αυτο σας παρακαλω λιγο αυτοκριτικη και λιγοτερο εριστικοι προς εμας που ειμαστε μακρυα
Κορινθο που ακριβως μενεις φιλε;
Υπαρχει περιπτωση να γνωριζομαστε.
giapas έγραψε:μυρίζει γκέλα. Μακάρι να κάνω λάθος
Ετσι οπως ειναι οι δυο ομαδες αυτη τη στιγμη,και να θελουμε δε μπορουμε να γκελαρουμε.
Υπαρχει τεραστια διαφορα δυναμικοτητας,η Βεροια του πρωτου γυρου ηταν πολυ καλυτερη ομαδα απο αυτη που εχουν τωρα,δεν ξερω σε τι ωφειλεται αυτο,η εικονα της ομως ειναι τραγικη,τη θεωρω με διαφορα τη χειροτερη ομαδα του πρωταθληματος.
giapas έγραψε:μυρίζει γκέλα. Μακάρι να κάνω λάθος
Έφυγε πλέον ο ακατανόμαστος...

Είμαι βέβαιος ότι δεν κάνω λάθος...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 19 Φεβ 2017, 10:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Magpies4 έγραψε:Παίδες να πω κάτι για την γεμάτη Τούμπα. Και την δεκαετία του 80 δεν γέμιζε στα μικρά ματς. Τα ίδια νούμερα είχαμε, ίσως και λιγότερα, άντε κανένα 10άρι χιλιάδες με Εθνικούς, Νιόνιους κλπ. Ακόμα και το 84,85 που πήραμε πρωτάθλημα. Γέμιζε ΜΟΝΟ με γάβρο. Θυμάμαι με άρη στις αρχές της χρονιάς εκείνης η 5 είχε τεράστια κενα αν και παίξαμε καλή μπάλα. Φυσικά γέμιζε και όταν παίζαμε Ευρώπη.
Την καλημερα μου σε ολους.
Ετσι ειναι δυστυχως τα πραγματα,
Το 84-85 γεμισε μονο με ρουλη και κουλα ειχε πανω απο 40000 εισητηρια,στα υπολοιπα μεγαλα ματς,τα εισητηρια ηταν κατω απο 35000.
Ετσι ηταν,ετσι ειναι και σημερα ο κοσμος,επιλεγει παιχνιδια.
Εχει και βροχη σημερα,οποτε πανω απο 10000 δεν το προβλεπω,μην εχει και μεχρι 5000.
Παλι εμεις κι εμεις,παρασολι και αδιαβροχο και φυγαμε για να δουμε τους νεους παικτες+ τους οποιους πιτσιρικαδες παιξουν,να χορευουν στη βροχη.
Η ομαδα βαδιζει σε σωστο δρομο,μεγαλωνοντας σιγα-σιγα,σε ολους τους τομεις.
Αιντε ΠΑΟΚΑΡΑ βαλε 5 γκολ,με τη γνωστη συνταγη των 20+ τελικων,να ανεβει σιγα-σιγα και εκει το ποσοστο μας,
Στους σκορερς θα εχουμε προυλαλισμο.