Α.Ε.Λ. - Π.Α.Ο.Κ. 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- zarathustra79
Re: Α.Ε.Λ. - Π.Α.Ο.Κ. 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Όπως το είπα και το απόγευμα... Άντε τώρα να περιμένεις ως την κυριακή!!!!!
Το μονο που με εκανε να φοβαμαι τον αγωνα ηταν οι απουσιες και η κουραση, μετα το πρωτο 5' καταλαβα οτι τζαμπα ανησυχουσα. Αυτο το πιστωνεται ο Ιβιτς και το τιμ, μπραβο και σε ολους τους παικτες και κυριως στον Τσιμιροτ και στο φοβερο κεντρο
συμφωνω απολυτως για τσιμιροτ ,ηταν καταπληκτικος!Alastor έγραψε:Αρχοντικος Τσιμιροτ σημερα.MVP χαλαρα.
Η ομαδα σημερα πατησε τα τυρια με ολη την σημασια της λεξεως.Αν ειμασταν πιο συγκεντρωμενοι στην τελικη θα ετρωγαν 1-2 μπαλακια ακομα.
Εντωμεταξυ ειναι δυνατον για πρωτη φορα στην ιστορια μας να κανουμε 5 συνεχομενες εκτος εδρας νικες?Δηλαδη ακουσα τον σπικερ και δεν τον πιστευα.Θεωρουσα οτι τουλαχιστον θα εχουμε κανει ενα τετοιο ρεκορ επι των χρυσων εποχων στα μεσα των δεκαετιων 70' και 80'
Να που ερχονται και τα νεα θετικα ρεκορ επι Ιβιτς πλεον.
Μην ξεχασουμε επισης να τον διωξουμε επειδη εχασε τα αποδυτηρια με την αποπομπη Τζαβελλα.Αφου το ειχαν πει στα ραδια και τις εφημεριδες
το ρεκορ ισχυει νομιζω για το 81 και μετα δηλ απο τοτε που θεωρειται το πρωταθλημα επαγγελματικο
- Panos Fanfaras
Τρενο ημαστε γαμω την τρελα μου. Πολλα μπραβο σε Ιβιτς και παικτες. Με διαφορα το καλυτερο ποδοσφαιρο στην ελλαδα. Συνεχιζουμε δυναμικα!!!
-
Μια ομαδάρα απ'τον Βορρά
Με τρίπολη όλοι γήπεδο. Άντε εκτός από μπάλα να γουστάρουμε επιτέλους και μαζική κερκιδα

Με τρίπολη όλοι γήπεδο. Άντε εκτός από μπάλα να γουστάρουμε επιτέλους και μαζική κερκιδα
- ΑποστόληςΑ
Μάγκες, είμαι 41 ετών, και πρώτη χρονιά εδώ και τόσα χρόνια, περιμένω πως και πως τον κάθε αγώνα, για να
ΧΟΡΤΑΣΩ ΜΠΑΛΑ
Χίλια ευχαριστώ σε όσους μου προσφέρουν τέτοια συναισθήματα.
Είμαι της άποψης πως αν μια παράσταση, σου προσφέρει συναισθήματα όχι απλά ευχάριστα, αλλά ουσιώδη, συναισθήματα που σε γεμίζουν ικανοποίηση, χαρά και ευδαιμονία,
δεν πρέπει να υποκλίνονται οι ηθοποιοί στους θεατές,
αλλά οι θεατές στους ηθοποιούς.
Έτσι λοιπόν και εγώ, νιώθω την ανάγκη να υποκλιθώ στον Ίβιτς, στους παίχτες (ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ), στον Μίχελ, στον Ιβάν, σε όλους όσους ανήκουν σε αυτή την ομάδα που με
ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΜΠΑΛΑ
Με τα χίλια ζόρια, βρήκα έναν να ψηφίσω, όλοι τους καλοί.
Ψήφισα Τσίμιροτ (πουλέν), για τα χιλιόμετρα που έφαγε σήμερα.
ΧΟΡΤΑΣΩ ΜΠΑΛΑ
Χίλια ευχαριστώ σε όσους μου προσφέρουν τέτοια συναισθήματα.
Είμαι της άποψης πως αν μια παράσταση, σου προσφέρει συναισθήματα όχι απλά ευχάριστα, αλλά ουσιώδη, συναισθήματα που σε γεμίζουν ικανοποίηση, χαρά και ευδαιμονία,
δεν πρέπει να υποκλίνονται οι ηθοποιοί στους θεατές,
αλλά οι θεατές στους ηθοποιούς.
Έτσι λοιπόν και εγώ, νιώθω την ανάγκη να υποκλιθώ στον Ίβιτς, στους παίχτες (ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ), στον Μίχελ, στον Ιβάν, σε όλους όσους ανήκουν σε αυτή την ομάδα που με
ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΜΠΑΛΑ
Με τα χίλια ζόρια, βρήκα έναν να ψηφίσω, όλοι τους καλοί.
Ψήφισα Τσίμιροτ (πουλέν), για τα χιλιόμετρα που έφαγε σήμερα.
μιλουσε για σουπερλιγδα μόνο, όχι για τα προηγούμενα πρωταθλήματαAlastor έγραψε:Αρχοντικος Τσιμιροτ σημερα.MVP χαλαρα.
Η ομαδα σημερα πατησε τα τυρια με ολη την σημασια της λεξεως.Αν ειμασταν πιο συγκεντρωμενοι στην τελικη θα ετρωγαν 1-2 μπαλακια ακομα.
Εντωμεταξυ ειναι δυνατον για πρωτη φορα στην ιστορια μας να κανουμε 5 συνεχομενες εκτος εδρας νικες?Δηλαδη ακουσα τον σπικερ και δεν τον πιστευα.Θεωρουσα οτι τουλαχιστον θα εχουμε κανει ενα τετοιο ρεκορ επι των χρυσων εποχων στα μεσα των δεκαετιων 70' και 80'
Να που ερχονται και τα νεα θετικα ρεκορ επι Ιβιτς πλεον.
Μην ξεχασουμε επισης να τον διωξουμε επειδη εχασε τα αποδυτηρια με την αποπομπη Τζαβελλα.Αφου το ειχαν πει στα ραδια και τις εφημεριδες
Δεν είδα τον αγώνα, αλλά χαίρομαι για το κλίμα που βλέπω. Αυτό μόνο
Απλά θυμήθηκα την απογοητευτική εικόνα στον αγώνα κυπέλου και είπα να είμαι λίγο συγκρατημένος.simba έγραψε:Λιγα λες Μπανε..15 ειχαμε κ πριν το νοεμβρη..
20+ αλλιως ξεφτιλα
Για να δούμε,θα γυρίσει η καυλα;
Αυτή την ομάδα αξίζει να τη βλέπεις από το γήπεδο, να μη σας ξαναπώ πόσο τυχερούς σας θεωρώ που μπορείτε να βλέπετε από κοντά τον ΠΑΟΚ.
- aspromaura ioannina
Με την αποδοση της η ομαδα εχει κατορθωσει το εξης παραδοξο: Να αντιμετωπιζονται οι νεες μεταγραφες ως εργαλεια για την πλαισιωση του ροστερ και οχι σαν μαγοι που ηρθαν να παρουν την ομαδα απο το χερακι. Απο αυτο θα βγουν κερδισμενοι τοσο οι καινουριοι παιχτες (λιγοτερο βαρος στις πλατες τους) οσο οι υπολοιποι( καθως θα αποφευχθει τυχον παραγκωνισμος τους). Με την πληρη ενσωματωση τους προβλεπω ακομη περισσοτερα γουστα !!
υ.γ. Και κατι ακομα, η ομαδα πειθει πλεον και τον πιο καχυποπτο οπαδο. Στο χερι μας ειναι να βοηθησουμε και εμεις την ομαδα με την στηριξη μας. Να σταματησουμε την προσωπολατρεια, την προπονητοφαγια, την μουρμουρα και την εσωστρεφεια που μας χαρακτηριζει εδω και τοσες δεκαετιες!
Η ομαδα αλλαζει επιπεδο εμεις μπορουμε;;

υ.γ. Και κατι ακομα, η ομαδα πειθει πλεον και τον πιο καχυποπτο οπαδο. Στο χερι μας ειναι να βοηθησουμε και εμεις την ομαδα με την στηριξη μας. Να σταματησουμε την προσωπολατρεια, την προπονητοφαγια, την μουρμουρα και την εσωστρεφεια που μας χαρακτηριζει εδω και τοσες δεκαετιες!
Η ομαδα αλλαζει επιπεδο εμεις μπορουμε;;
να βαλεις αυριο απο το vk να δεις το πρωτο ημιχρονοpgetsos έγραψε:Δεν είδα τον αγώνα, αλλά χαίρομαι για το κλίμα που βλέπω. Αυτό μόνο
Εγω παρ ολα αυτα θα γκρινιαξω...
Μετα το ματς με ατρομητα εχουμε:
14 ματς στα οποια εχουμε 11 νικες,1 Χ και 2 ηττες...
Βαλαμε 31 γκολ και φαγαμε 3...
Η ομαδα κανει το χρεος της και αυτο που πρεπει και με το παραπανω...
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΤΕ;;; ΜΕ ΣΑΛΚΕ;;;
Μετα το ματς με ατρομητα εχουμε:
14 ματς στα οποια εχουμε 11 νικες,1 Χ και 2 ηττες...
Βαλαμε 31 γκολ και φαγαμε 3...
Η ομαδα κανει το χρεος της και αυτο που πρεπει και με το παραπανω...
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΤΕ;;; ΜΕ ΣΑΛΚΕ;;;
το καρφωσε η Αίγυπτος, γκολαρα του Salah
βάλε το ΠΑΟΚτσακι ρε μυρωδια που παιζεις μόνο άμυνα
βάλε το ΠΑΟΚτσακι ρε μυρωδια που παιζεις μόνο άμυνα