Προς το παρόν μόνο αυτό προς κάθε μη Π.Α.Ο.Κ.τσή του κόσμου και από αύριο τα ξαναλέμε...

Υ.Γ. Πάω απ τα "Εξάρχεια" του PAOKmania forum (chat) για να γιορτάσω αυτήν την τόσο Π.Α.Ο.Κ.-νίκη!!!!

Και επειδη τον κρατησε παρατεταμενα δηλαδη τι; Πρεπει να τον μαμησουμε κιολας;ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν είναι απλό φάουλ. Τον κρατάει παρατεταμένα και είναι κλασσική κίτρινη στον παίκτη του Παναιτωλικού. Δεν συγχωρείται βέβαια η αγκωνιά, αλλά την έκανε πάνω στα νεύρα του και ούτε δυνατή ήταν, όσο και αν το που@#$κι έκανε τον ψόφιο. Η κακή ψυχολογία του Κλαους φάνηκε στη φάση αυτή.
+ 1926cellophan έγραψε:Και αυτή κύριοι σήμερα ήταν μια κακοπροαίρετη διαιτησία.
οχι δεν θα θεωρησω την απαντηση σου κομπλεξ. Δεν θα χαρακτηρισω ετσι κανεναν. και εγω ΔΕΝ επικεντρωθηκα στον Κλαους. Ο Ιβιτς εχει φτιαξει μια ομαδα ΟΝΕΙΡΟ. Και τον Κλαους ο ΙΒΙΤΣ τον επιλεγει κι οχι εγω.Dimg4 έγραψε:οτι ναναι, επειδη δεν ξυπναει το ξυπνητηρι και παιζουμε χωρις φορ στα 3/5 του πρωταθληματος ειμαστε αντι-κλαους. Δηλαδη τωρα ποσταρες κατι προκλητικο και την απαντηση μου θα την θεωρησεις κομπλεξ μπλα μπλα μπλα.
ΥΓ - 2 γκολ ο Μυστα στο πρωταθλημα, 0 ο Κλαους. Φεβρουαριος εφτασε
Εγω παλι με τον zara ειμαι. Που την ειδατε ρε παιδια την κακη διαιτησια?cellophan έγραψε:Και αυτή κύριοι σήμερα ήταν μια κακοπροαίρετη διαιτησία. Η αποβολή ναι, αποβολή. Αλλά το στήσιμο του κυρίου ήταν στήσιμο πατέρα στον κακό γιό που θέλει να συνετίσει. Η προηγούμενη ήταν κακή, όχι κακοπροαίρετη. Έχει πολύ μεγάλη διαφορά.