Παναιτωλικός-Π.Α.Ο.Κ 0-1, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
1
1%
Μάτος
2
1%
Βαρέλα
41
23%
Κρέσπο
3
2%
Λέοβατς
20
11%
Τσίμιροτ
12
7%
Σάκχοφ
15
8%
Μπίσεσβαρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πέλκας
33
19%
Κάμπος
1
1%
Κλάους
4
2%
Μυστακίδης
44
25%
Μαλεζάς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κάνιας
1
1%

Σύνολο ψήφων: 177

Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Παναιτωλικός-Π.Α.Ο.Κ 0-1, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από goran 64 »

Μόνο ο αρσενικός Π.A.O.K. ρε μουνι@!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :nairepaok:

Προς το παρόν μόνο αυτό προς κάθε μη Π.Α.Ο.Κ.τσή του κόσμου και από αύριο τα ξαναλέμε... 8-)

Υ.Γ. Πάω απ τα "Εξάρχεια" του PAOKmania forum (chat) για να γιορτάσω αυτήν την τόσο Π.Α.Ο.Κ.-νίκη!!!! :pano:
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

Τελικά ο Ιβιτς τους έκανε ομάδα μετα την σκούπα που πήρε...όλοι κατάλαβαν ποιος κάνει κουμάντο...και ακολουθούν τις οδηγίες του...και δν έχασε τα αποδυτήρια όπως φοβήθηκαν πολλοί...οποίος γουστάρει ακολουθεί...τα καλύτερα έρχονται....

Σημερα κορυφαίος Λεοβατς...απο κοντά όλη η άμυνα...μπράβο αλάνια...

Μόλις μπήκε ο Μαλεζάς κλείδωσε το παιχνίδι...ζηλεύει ο φερνανταου ρε Βλαντάν...
Dakos4

Δημοσίευση από Dakos4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν είναι απλό φάουλ. Τον κρατάει παρατεταμένα και είναι κλασσική κίτρινη στον παίκτη του Παναιτωλικού. Δεν συγχωρείται βέβαια η αγκωνιά, αλλά την έκανε πάνω στα νεύρα του και ούτε δυνατή ήταν, όσο και αν το που@#$κι έκανε τον ψόφιο. Η κακή ψυχολογία του Κλαους φάνηκε στη φάση αυτή.
Και επειδη τον κρατησε παρατεταμενα δηλαδη τι; Πρεπει να τον μαμησουμε κιολας;
Αμα παιζει με νευρα και δεν εχει ψυχολογια,να πιασει τον Ιβιτς και να τον πει κοουτς δεν μπορω να παιξω,δεν ειμαι ετοιμος ψυχολογικα.Το να παιζουμε στα περισσοτερα ματς με 10 παιχτες δεν βοηθαει την ομαδα,η οποια ειναι πανω απο ολους!Μακαρι να αποτελεσει συντομα παρελθον στον μεγαλο ΠΑΟΚ που χτιζεται.Αρχηγους που λενε οτι υπαρχει μεγαλο προβλημα στον ΠΑΟΚ,θα βγω να μιλησω και στο τελος δεν λεει τιποτα εγω προσωπικα δεν τους θελω στην ομαδα.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Και αυτή κύριοι σήμερα ήταν μια κακοπροαίρετη διαιτησία. Η αποβολή ναι, αποβολή. Αλλά το στήσιμο του κυρίου ήταν στήσιμο πατέρα στον κακό γιό που θέλει να συνετίσει. Η προηγούμενη ήταν κακή, όχι κακοπροαίρετη. Έχει πολύ μεγάλη διαφορά.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

S
Σημαντικό λάθος από επόπτη και διαιτητή αυτό, καθώς ο Ισπανός εξτρέμ θα είχε μια καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει
20:41
S
52': Ο Τόνι Κάλβο υποδεικνύεται λανθασμένα σε θέση οφσάιντ ενώ έμπαινε στην περιοχή του Ολυμπιακού

Ωχ οφ τοπικ. Με συγχωρείτε

Γεια σου Κολογεροπουλε
20:40
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

"Φτιάξτε ομάδα να νικάει τη διαιτησία,... "

Ε ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΠΑΟΚ ΜΕ Εικόνα
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Μπραβο,μπραβο,άλλο μιαν πα μπραβο.

Ρε τον καλογεροπουλο,σα να μην περασε ....μια μερα.

Ολα τα λεφτα ο Βαρελα στο 83΄που ρωταει ποσο θελει να ληξει το ματς.

Περαστικα στον Καμπος και στον Πελκα,που απ' οτι φαινεται
τουλαχιστον 10 μερες εκτος μινιμουμ, έκαστος.

Ξαν' μπραβο σα παιδία.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

cellophan έγραψε:Και αυτή κύριοι σήμερα ήταν μια κακοπροαίρετη διαιτησία.
+ 1926
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Διαφωνω εντελως, δε θα το συνεχισω αλλο γιατι στο τελος ολο κ κανενας θαβγει να πει και οτι ειμαι βαλτος, αλλα δεν πιστευω οτι ισχυει αυτο περι κακοπροαιρετου. Δε λεω οτι δεν εκανε λαθη, αλλα δε γινεται να μοιραζεται συνεχεια το καρπουζι στα ισια. Μια θα το παρεις εσυ το πιο μεγαλο κομματι, μια ο αλλος κλπ κλπ.

Ο καλογεροπουλος σημερα θες η λογικη των σφυριγματων (θεωρω οτι αφησε λιγο περισσοτερο το δυνατο παιχνιδι) του, θες η γλωσσα του σωματος του και γενικοτερα η συμπεριφορα του, δε μου εδειξε κατι το μεπτο. Το οτι έπαιζε πιο σκληρα ο παναιτωλικος το θεωρω απολυτως λογικο καθως ηταν η πιο ατεχνη ομαδα.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Dimg4 έγραψε:οτι ναναι, επειδη δεν ξυπναει το ξυπνητηρι και παιζουμε χωρις φορ στα 3/5 του πρωταθληματος ειμαστε αντι-κλαους. Δηλαδη τωρα ποσταρες κατι προκλητικο και την απαντηση μου θα την θεωρησεις κομπλεξ μπλα μπλα μπλα.
ΥΓ - 2 γκολ ο Μυστα στο πρωταθλημα, 0 ο Κλαους. Φεβρουαριος εφτασε
οχι δεν θα θεωρησω την απαντηση σου κομπλεξ. Δεν θα χαρακτηρισω ετσι κανεναν. και εγω ΔΕΝ επικεντρωθηκα στον Κλαους. Ο Ιβιτς εχει φτιαξει μια ομαδα ΟΝΕΙΡΟ. Και τον Κλαους ο ΙΒΙΤΣ τον επιλεγει κι οχι εγω.
οποιος ειναι λοιπον αντικλαους ειναι εμμεσα και αντιιβιτς.
Οποιος θελει να στερησει μια επιλογη απο τον προπονητη λεγοντας να φαει 10 αγωνιστικες ο οποιοσδηποτε παικτης δεν λειτουργει για το καλο του ΠΑΟΚ.
οποιος λεει οτι δεν θελω να σκοραρει ο ταδε παικτης δεν λειτουργει για το καλο του ΠΑΟΚ.
οποιος παει στο γηπεδο και αντι να φωναζει ΠΑΟΚ χαλαει την ενεργεια του κραζοντας ενα παικτη απο την αρχη ως το τελος του αγωνα δεν λειτουργει για το καλο του ΠΑΟΚ
βγες απο το τρυπακι του Κλαους και δες την συνολικη εικονα.
καποτε εκραζαν σαλπι μετα τον Γλυκο μετα πηραν σειρα Κλαους Πελκας και τελευταια μπηκαν στο καδρο και ο Μυστακιδης και ο Κουλουρης.
μεχρι χτες γραφονταν κι εδω μεσα και αλλου οτι Πελκας Μυστακιδης ειναι παικτακια της σειρας οτι δεν πρεπει να βλεπουν ουτε 18αδα οτι ειναι ανικανοι κλπ. σημερα ηταν οι 2 που κερδισαν τον αγωνα.
προφανως για το καλο του ΠΑΟΚ τους ελεγαν παικτακια μεχρι χτες
Αλλα οταν υπαρχουν ατομα που κραζουν τον Σαββιδη που χαρη σε αυτον δημιουργηθηκε αυτο που βλεπουμε στους παικτες που ειναι ο τελευταιος τροχος θα κολλησουμε? Συνεχιστε ετσι για το καλο του ΠΑΟΚ λοιπον
πανω απο ολα τα πουλεν μας :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Odi - Kostas_Peraia4 απίστευτα απολαυστική ανάλυση τώρα στο radio-chat!
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Συγχαρητήρια σε ΟΛΗ την ομάδα για το πάθος ή για τα @@ αν θέλετε, και στον ΙΒΙΤΣ για την άψογη διαχείριση του αγώνα. Πάμε γερά και για τη συνέχεια!
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Αυτην ακριβως την ατακα σκεφτομουν και εγω Νικολα οταν τελειωνε το παιχνιδι, ομαδα που να κερδιζει και την διαιτησια.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Το ότι έπαιζε πιο σκληρά ο Παναιτωλικός, αλλά εμείς βλέπαμε τις κίτρινες από το 1ο ημχρ?
ΥΓ. Πολλά ++++++++ Γκουερινο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Κυρ 29 Ιαν 2017, 20:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

cellophan έγραψε:Και αυτή κύριοι σήμερα ήταν μια κακοπροαίρετη διαιτησία. Η αποβολή ναι, αποβολή. Αλλά το στήσιμο του κυρίου ήταν στήσιμο πατέρα στον κακό γιό που θέλει να συνετίσει. Η προηγούμενη ήταν κακή, όχι κακοπροαίρετη. Έχει πολύ μεγάλη διαφορά.
Εγω παλι με τον zara ειμαι. Που την ειδατε ρε παιδια την κακη διαιτησια?

Μεγαλο λαθος δεν εγινε σιγουρα.
Στην πρωτη ευκαιρια του Σακχοφ ΑΝΕΤΑ μπορουσε να δωσει επιθετικο στον Κλαους. Δεν ειναι αλλα συνεχεια δινωντε αυτα και οχι μονο στην Ελλαδα.
Πολλες βουτιες των του παναιτωλικου δεν εδωσε φαουλ σωστα
Οι εποπτες σωστοι.

Που ηταν ρε φιλε cellophan η κακοπροαιρετη διαιτησια για να καταλαβω κι εγω? Στο ενα φαουλ που μπορει να δωθηκε λαθος η στην μια καρτα που μπορει να ειναι αμφισβητουμενη?

Βλεπω Ελληνικο πρωταθλημα 20 χρονια και τα εχω δει ΟΛΑ απο διαιτησια, και τις σφαγες, και τις υπουλες και τα σφυραω συνεχεια και τα βαμβακια. Σε κανενα σημειο δεν με εκνευρισε αυτος ο διαιτητης κατα την διαρκεια του ματς.

Δεν σας κατηγορω παιδια αλλα αν βλεπετε καθε ματς εχωντας αποφασισει απο πριν οτι ο διαιτητης ειναι στημενος ολα αναποδα θα τα βλεπετε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”