Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ,06/11,17:15,Novasports2
Re: Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ,06/11,17:15,Novasports2
λέει ένας στα σχόλια ότι είναι δύο δικοί μας σοβαρά χτυπημένοι
Επειδή στην Αθήνα, τα έχουμε ζήσει ουκ ολίγες φορές αυτά τα γεγονότα, κυρίως έξω από τον πανελλήνιο να ξέρετε ότι ποτέ δεν προκαλουσαμε όλα τα χρόνια.
Συνήθως, θρασύδειλοι ερχόταν με μηχανάκια μπας και πετύχουν κάποιον μόνο του στα γύρω στενά να του πάρουν κασκόλ, φανέλα και στην χειρότερη να μαχαιρώσουν...
Αδερφές κανονικές, ποτέ στα ίσια γιατί δεν έχουν τα @@
Ήμουν εκεί στο Μοσχάτο όταν βγήκε το σύνθημα θρύψαλα τα τζάμια στον ηλεκτρικό.
Ούτε 100 εμείς, χιλιάδες αυτοί και στο τέλος έτρεχαν.
Για αυτό το μόνο που θυμάμαι από παιδί μικρο, στα @@ μου να γράφω τον gay
SM-G935F
Συνήθως, θρασύδειλοι ερχόταν με μηχανάκια μπας και πετύχουν κάποιον μόνο του στα γύρω στενά να του πάρουν κασκόλ, φανέλα και στην χειρότερη να μαχαιρώσουν...
Αδερφές κανονικές, ποτέ στα ίσια γιατί δεν έχουν τα @@
Ήμουν εκεί στο Μοσχάτο όταν βγήκε το σύνθημα θρύψαλα τα τζάμια στον ηλεκτρικό.
Ούτε 100 εμείς, χιλιάδες αυτοί και στο τέλος έτρεχαν.
Για αυτό το μόνο που θυμάμαι από παιδί μικρο, στα @@ μου να γράφω τον gay
SM-G935F
Ελάτε στο Μενίδι και κλάστε μας τ αρχίδι
τυχάρπαστα ανθρωπάρια

τυχάρπαστα ανθρωπάρια
Αυτά είναι τα άσχημα.trouman έγραψε:λέει ένας στα σχόλια ότι είναι δύο δικοί μας σοβαρά χτυπημένοι
- ΑποστόληςΑ
κριμα για τα παιδια που χτυπηθηκαν,και χανουμε τον αγωνα επειδη στην ελλαδα του 2016(σχεδον 17) υπαρχουν ουγκανοι κ θρασυδειλοι τυποι που χτυπανε ανθρωπους επειδη ετυχε να εχουν αλλη ομαδα, ετυχε να εχουν γεννηθει αλλου
ολα τα παιδια καλα ειναι σε αντιθεση με τους αλλους που παλι στο αγαπημενο σπορ κατεφυγανtrouman έγραψε:λέει ένας στα σχόλια ότι είναι δύο δικοί μας σοβαρά χτυπημένοι

-
Δεν υπάρχει κανένας οπαδός μας σοβαρά χτυπημένος.
Αντιθέτως από όσα έμαθα ένας οπαδός των γκέι βαριά και κάτι μηχανάκια που ξέχασαν πίσω
όταν άρχισαν να μιμούνται τον μπολτ.
Αντιθέτως από όσα έμαθα ένας οπαδός των γκέι βαριά και κάτι μηχανάκια που ξέχασαν πίσω
Σεραφειμ εισαι κατω για τον αγωνα?Sera4 έγραψε:ολα τα παιδια καλα ειναι σε αντιθεση με τους αλλους που παλι στο αγαπημενο σπορ κατεφυγανtrouman έγραψε:λέει ένας στα σχόλια ότι είναι δύο δικοί μας σοβαρά χτυπημένοι
paokpantou έγραψε:Δεν υπάρχει κανένας οπαδός μας σοβαρά χτυπημένος.

Α, ρε τα νειατα.
+++Sera4 έγραψε:ολα τα παιδια καλα ειναι σε αντιθεση με τους αλλους που παλι στο αγαπημενο σπορ κατεφυγανtrouman έγραψε:λέει ένας στα σχόλια ότι είναι δύο δικοί μας σοβαρά χτυπημένοι
''Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τραβήξαν την χειρολαβή''
Τόσα χρόνια δεν μάθανε...
Το ''μαναβίσιο'' dna δεν αλλάζει ρε γάτια..
Ντου...
Τόσα χρόνια δεν μάθανε...
Το ''μαναβίσιο'' dna δεν αλλάζει ρε γάτια..
Ντου...
Sera4 έγραψε:ολα τα παιδια καλα ειναι σε αντιθεση με τους αλλους που παλι στο αγαπημενο σπορ κατεφυγανtrouman έγραψε:λέει ένας στα σχόλια ότι είναι δύο δικοί μας σοβαρά χτυπημένοι
παλι καλα

οχι παπα εργασιμη αυριο δεν προλαβαινουμε
επειδη ομως πηγε ολη η παρεα μου και ξερω τι εγινε συνιστω προσοχη σε οσους πανε μεμονωμενα στο γηπεδο γιατι ακουγονται ψιθυροι για τους γαυρους που ψαχνονται να "απαντησουν" με καποιο τροπο γιατι εχουν ξεφτυλιστει πολλακις στα μερη τους (ειναι η 3η φορα μεσα σε ενα χρονο που πανε για μαλλι και βγαινουν κουρεμενοι)...

επειδη ομως πηγε ολη η παρεα μου και ξερω τι εγινε συνιστω προσοχη σε οσους πανε μεμονωμενα στο γηπεδο γιατι ακουγονται ψιθυροι για τους γαυρους που ψαχνονται να "απαντησουν" με καποιο τροπο γιατι εχουν ξεφτυλιστει πολλακις στα μερη τους (ειναι η 3η φορα μεσα σε ενα χρονο που πανε για μαλλι και βγαινουν κουρεμενοι)...