palok έγραψε:φαγαμε 9 πόντους σε 30-40 sec
Λαύριο DHI-Π.Α.Ο.Κ 63-73,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Λαύριο DHI-Π.Α.Ο.Κ 63-73,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μπράβο για τη νίκη.
Εύχομαι ο Λίνος να μείνει παραπάνω από κάτι άλλους που έχουμε αναστήσει μέχρι τώρα και να μη φύγει με το πρώτο μεγάλο συμβόλαιο που θα του προτείνουν.
Βεβαια όπου φτωχός και η μοίρα του.
Εύχομαι ο Λίνος να μείνει παραπάνω από κάτι άλλους που έχουμε αναστήσει μέχρι τώρα και να μη φύγει με το πρώτο μεγάλο συμβόλαιο που θα του προτείνουν.
Βεβαια όπου φτωχός και η μοίρα του.
Μπράβο για την εκτός έδρας νίκη ρε Π.Α.Ο.Κ.άρα!!!!
Υ.Γ. Να πανηγυρίσω και λίγο του λόγου μου ο..."πανηγυρτζής"...

Υ.Γ. Να πανηγυρίσω και λίγο του λόγου μου ο..."πανηγυρτζής"...

ΗΡΩΕΣ ο Μπάνε, Ο Ματζικ και φυσικά ο Σουλης. Απέναντι σε θεούς και δαίμονες (το δεύτερο πάει στους οπαδούς μας) κάνουν παπάδες ΚΑΙ φέτος.
ΡΙΣΠΕΚΤ
ΡΙΣΠΕΚΤ
- john4serres
- Been thanked: 3 times
Να ναι καλα η ανακοινωση.
Ολα μελι γαλα από τοτε.
ΥΓ.
Ολα μελι γαλα από τοτε.
ΥΓ.
Odi έγραψε:
Ημουν σημερα στο γηπεδο...Δυσκολη νικη παρα την διαφορα που στην ουσια την πηραμε στην 4η περιοδο.
Τεραστιο παιχνιδι απο τον Κλαντον (ενα ακομα double double) με καλα ποσοστα στα 2 ποντα, απο κοντα ο Λινος και ο Μπραιαντ (που πηρε μπρος στην 4η περιοδο καθως ειχε 3 ποντους μεχρι να ξεκινησει το 4ο δεκαλεπτο).
Ο Κοκ μου εκανε τρομερη εντυπωση απο το Λαυριο (το 5αρι τους).....τρομερα αθλητικος και δυνατος.
Κλειστε τον παικτη για του χρονου....ειναι εξαιρετικος!!!
Τεραστιο παιχνιδι απο τον Κλαντον (ενα ακομα double double) με καλα ποσοστα στα 2 ποντα, απο κοντα ο Λινος και ο Μπραιαντ (που πηρε μπρος στην 4η περιοδο καθως ειχε 3 ποντους μεχρι να ξεκινησει το 4ο δεκαλεπτο).
Ο Κοκ μου εκανε τρομερη εντυπωση απο το Λαυριο (το 5αρι τους).....τρομερα αθλητικος και δυνατος.
Κλειστε τον παικτη για του χρονου....ειναι εξαιρετικος!!!
δεν έχω άποψη για τον συγκεκριμένο αφού δεν τον έχω ξαναδεί. στο σημείο που έπαιζε με αντίπαλο (λέμε τώρα και καμια μαλακία...) τους Taylor-Γλυνιαδάκη (δλδ ΚΑΝΕΝΑΝ) έμοιαζε με τον de andre jordan. Στη βάση πάντως που το λές συμφωνώ 100%: με 6 αμερικανούς από του χρόνου είναι κρίμα και άδικο ο ΠΑΟΚ να μην πάρει έναν screener ο οποίος θα παίζει άμυνα ψηλά και θα παίρνει το rebound. Και ας βάζει 4 πόντους ανά ματς με 2/2 καρφώματα.
διαφωνω bigbaby με τον μπραιαντ...οντως εβαλε καπου στο 4ο δεκαλεπτο 6-8 μαζεμενους ποντους(με ενα σημαντικο τριποντο) αλλα παλι δεν δικαιολογεται η συνολικη εικονα...πολυ ασχημα ποσοστα, μηδενικη συγκεντρωση στην επιθεση και πολλες τρομαγμενες μπουκες στη ρακετα οπου καποιες φορες παει πιο φοβισμενα και απο παιδακι ακαδημιων (το καταλαβαινεις στο πατημα του οτι προκειται για επιθεση αυτοκτονιας)...
αυτοι που τραβανε ολο το κουπι φετος ειναι λινος και και κλαντον κατα κυριο λογο και απο πισω ο τειλορ....πηραμε καποιες σημαντικες ανασες οποτε ετσι οπως εχουν τα πραγματα θα παιξουμε καπου στα χαμηλα της 8αδας πιστευω...
για τα παιδια που δεν κανουν δε χρειαζεται να τα ξαναλεμε θα γινουμε εμπαθεις στο τελος...παντως παιχτες σαν τον τειλορ με εκαναν να δω με αλλη ματια το καμαρι της αυστραλιας χελιγουελ...
μεγαλο διπλο και χθες (οπως και οι νικες που θα παιρνουμε) και συνεχιζουμε ΠΑΟΚαρα
αυτοι που τραβανε ολο το κουπι φετος ειναι λινος και και κλαντον κατα κυριο λογο και απο πισω ο τειλορ....πηραμε καποιες σημαντικες ανασες οποτε ετσι οπως εχουν τα πραγματα θα παιξουμε καπου στα χαμηλα της 8αδας πιστευω...
για τα παιδια που δεν κανουν δε χρειαζεται να τα ξαναλεμε θα γινουμε εμπαθεις στο τελος...παντως παιχτες σαν τον τειλορ με εκαναν να δω με αλλη ματια το καμαρι της αυστραλιας χελιγουελ...
μεγαλο διπλο και χθες (οπως και οι νικες που θα παιρνουμε) και συνεχιζουμε ΠΑΟΚαρα

o τσόχλας εννοείς στην πρότασή σου κάπου στη μέση... ε?
PS: βλέπω και στην κεντρική αλλαγή στο ρόστερ και προς στιγμή τρελάθηκα από τη χαρά μου...
PS: βλέπω και στην κεντρική αλλαγή στο ρόστερ και προς στιγμή τρελάθηκα από τη χαρά μου...

γιατι ρε μβπ τον εβγαλες χθες
ναι ναι τον τσοχλινιο ηθελα να αναφερω...παλοκ επι ευκαιρια αν φτανουν τα λεφτα για μια αλλαγη που θα την εκανες ασσο ή ψηλους?εγω μια απανταω το ενα στον εαυτο μου μια το αλλο

ναι ναι τον τσοχλινιο ηθελα να αναφερω...παλοκ επι ευκαιρια αν φτανουν τα λεφτα για μια αλλαγη που θα την εκανες ασσο ή ψηλους?εγω μια απανταω το ενα στον εαυτο μου μια το αλλο

- Chuck Norris
Εγώ πιστεύω πως άμα έχουν μείνει λεφτά για ακόμα μία μεταγραφή , πρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε για να βάλουμε μαύρα καρεκλακια στην θέση τον γκρι που έχουν μείνει στο παλατάκι

-Αυτο που εκαναν με τον Λινο ειναι η μεγαλυτερη μαγκια Μπανε-Ματζικ απο τοτε που ανελαβαν το αγωνιστικο..και βουλωσαν τα στοματα τυπων σαν και εμενα που πιστευα οτι ειναι ψιλο τελειωμενος.
-Οταν επιστρεψει με το καλο ο Μαργαριτης δεν βλεπω λογο να παιζει εστω και μισο λεπτο ο Γλυνιαδακης..βασικα και ελευθερο να τον αφησουμε δεν θα χασει τιποτα η ομαδα.
-Πλει μεικερ παιδια.. να χαραμιζουμε θεση ξενου για τον αναπληρωματικο του αναπληρωματικου,αφου πλεον ακομα και ο Κονιαρης περισσοτερο υπολογιζεται,απλα δεν γινεται πουθενα.
Sera4 έγραψε:διαφωνω bigbaby με τον μπραιαντ...οντως εβαλε καπου στο 4ο δεκαλεπτο 6-8 μαζεμενους ποντους(με ενα σημαντικο τριποντο) αλλα παλι δεν δικαιολογεται η συνολικη εικονα...πολυ ασχημα ποσοστα, μηδενικη συγκεντρωση στην επιθεση και πολλες τρομαγμενες μπουκες στη ρακετα οπου καποιες φορες παει πιο φοβισμενα και απο παιδακι ακαδημιων (το καταλαβαινεις στο πατημα του οτι προκειται για επιθεση αυτοκτονιας)...
Ο Μπραιαντ ειναι ο παικτης που θα παρει την μπαλα στα κρισιμα σημεια...ανοιγει διαδρομους για να σκοραρουν οι αλλοι με την εκρηξη που εχει στα πρωτα βηματα...δες ποσες φορες απο δικο του περασμα σε αντιπαλο δημιουργηθηκε ανισορροπια στην αμυνα του Λαυριου και θα καταλαβεις...αν εβαζε ολα του τα σουτ προφανως δεν θα επαιζε σε μας.
Στην ρακετα οταν μπει θα προσπαθησει να παρει και το φαουλ...μενει στον αερα και προστατευει πολυ καλα την μπαλα με το σωμα του....