Noor1 - Π.Α.Ο.Κ., 23/10, 20.30, NS1
- sourmenetes
- Moderator
Re: Noor1 - Π.Α.Ο.Κ., 23/10, 20.30, NS1
Εγω παντως θα εβαζα Μυστακιδη κορυφη στο 4-3-3 και απορω γιατι δεν εχει παιξει νομιζω ποτε εκει.Επιθετικος ειναι κυριως το παλικαρι.Επιπλεον οπως εγραψαν και αλλοι,Κρεσπο αριστερα και στο συγκεκριμενο παιχνιδι δεν θα αφηνα εξω τον Τζαλμα γιατι θα χρειαστει δυναμη που τουλαχιστον αυτη του περισσευει και στο ανοιχτο γηπεδο μπορει να βγαλει κατι καλο.Τελος Κανιας,Τσιμιροτ,Μπισε στον αξονα.
Οσο και να συμφωνω, καπαρωμενη ειναι η θεση μπροστά από τον αρχηγο με το ατομικό πρόγραμμα όλη τη βδομαδα...
- sourmenetes
- Moderator
Ο μυστακιδης ειναι καλο να ερθει απο τον παγκο.οποτε μπαινει βασικος δεν ειναι τοσο σταθερος.
Στη θεση του Ιβιτς θα προσπαθουσα να αιφνιδιασω τον αντιπαλο με την 11αδα μου ή με το στησιμο μου.
Στη θεση του Ιβιτς θα προσπαθουσα να αιφνιδιασω τον αντιπαλο με την 11αδα μου ή με το στησιμο μου.
- Sick Bastard
Εγω θυμαμαι τουλαχιστον ενα παιχνιδι με τον βαζελο στην λεωφορο που ο Μυστα ξεκινησε βασικος και παλευε το παιχνιδι μονος του για 1 ημιχρονο.
- GiorgosAtha
Έχω να γράψω καιρό λόγο κάποιων σοβαρών θεμάτων στην δουλεία που δεν με άφηναν να έχω καθαρό μυαλό να σχολιάσω τα του ΠΑΟΚ.
Μπήκα να γράψω μόνο το εξής... Δεν με νοιάζει ποιοι θα παίξουν και με τι σύστημα... μόνο...
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ!!!
Μπήκα να γράψω μόνο το εξής... Δεν με νοιάζει ποιοι θα παίξουν και με τι σύστημα... μόνο...
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ!!!
Γενικά μας αρέσουν οι ταμπέλες. Σε κάθε παίκτη και με κάθε τρόπο. Ακόμα και για παικτες που ΔΕΝ έχουν σοβαρο χρονο συμμετοχής σε σοβαρο δειγμα/σειρά αγώνων. Ακόμα και αν η ταμπέλα δεν μπορει να υποστηριχθεί από την έστω και μικρή στατιστική που έχει διαμορφωθεί από το μικρό δειγμα αγώνων του παίκτη και ΔΕΝ δείχνει σημαντικές αποκλίσεις στην αποδοση του. Ακόμα κιαν αυτό το πρόχειρο και βιαστικό αλλά τόσο άκαμπτο συμπερασμα που αναπαράγεται από πολλούς σαν σύνθημα, χωρίς κριτική σκέψη, δεν μπορεί να βασιστεί σε κάποιο σοβαρο και λογικό ποδοσφαιρικό επιχειρημα.
Δινω παραδειγμα την περίπτωση του Βουκιτς. Ο Σέρβος σε σοβαρό δείγμα αγώνων ερχόμενος από τον πάγκο εκανε διαφορά. Εκει ξεκινουσε μια συζήτηση γιατί παίκτης με τόσο ποιοτικά χαρακτηριστικα δεν παίρνει 90λεπτα και τον βλέπουμε μόνο ερχόμενο από τον πάγκο για 20-30 λεπτά. Σε αυτήν την περίπτωση η άποψη ότι είναι πιο αποδοτικό να έρχεται μόνο από τον πάγκο βασίζονταν στην εξής σοβαρή ποδοσφαιρική λογικη: ο Βουκιτς ήταν 34 στα 35 και δεν μπορουσε να ανταπεξελθει με την ίδια ποιότητα αγωνιζόμενος σε 90λεπτα σε σειρα αγώνων.
Ο Μυστακίδης είναι 22χρόνων με προσωπικότητα αλλά και από άποψη αθλητικότητας σε πολυ καλό ποδοσφαιρικο επίπεδο, μαλλον και λογω Γερμανίας αρκετά καλύτερο από τους περισσότερους συνομίληκους ταλαντούχους αθλητές της λιγκας. Με ποια λογική λοιπον συντηρείτε αυτή η ταμπέλα?
Δινω παραδειγμα την περίπτωση του Βουκιτς. Ο Σέρβος σε σοβαρό δείγμα αγώνων ερχόμενος από τον πάγκο εκανε διαφορά. Εκει ξεκινουσε μια συζήτηση γιατί παίκτης με τόσο ποιοτικά χαρακτηριστικα δεν παίρνει 90λεπτα και τον βλέπουμε μόνο ερχόμενο από τον πάγκο για 20-30 λεπτά. Σε αυτήν την περίπτωση η άποψη ότι είναι πιο αποδοτικό να έρχεται μόνο από τον πάγκο βασίζονταν στην εξής σοβαρή ποδοσφαιρική λογικη: ο Βουκιτς ήταν 34 στα 35 και δεν μπορουσε να ανταπεξελθει με την ίδια ποιότητα αγωνιζόμενος σε 90λεπτα σε σειρα αγώνων.
Ο Μυστακίδης είναι 22χρόνων με προσωπικότητα αλλά και από άποψη αθλητικότητας σε πολυ καλό ποδοσφαιρικο επίπεδο, μαλλον και λογω Γερμανίας αρκετά καλύτερο από τους περισσότερους συνομίληκους ταλαντούχους αθλητές της λιγκας. Με ποια λογική λοιπον συντηρείτε αυτή η ταμπέλα?
- Kostas_Peraia4
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
[youtube]Z80YBWZ67-U[/youtube]
[youtube]cmEozQGKasg[/youtube]
@aoratos...off topic...
Ειδικά μάλιστα από ΑΥΤΟ το topic όπου μονάχα...
On topic: ΓΑΜΗΣΤΕ @ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ @ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ!!!!

On topic: ΓΑΜΗΣΤΕ @ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ @ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ!!!!
-
john4serres
20αδα γαύρου:
Καπινο, Λεαλι
Μποτία, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, Σιόβας, Βιάνα
Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντομίνγκεζ, Φορτούνης, Μανθάτης, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Ρομάο
Καρντόσο, Ελιουνούσι, Ιντέγε, Σεμπά
Aπόντες: Μαρίν και Ντε Λα Μπέγια
Kostas_Peraia4 έγραψε:ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ναι συμφωνώ στην λογική του συγκεκριμένου παιχνιδιού, αλλά έχει πολύ ρισκο σαν επιλογή διότι δεν έχει δοκιμαστεί ποτε εκει και δεν είναι το κατάληλο timing να γινει κατι τέτοιο σε παιχνιδι απαιτήσεων. Κλειδί για μένα στο συγκεκριμένο ματς είναι η απόδοση του παίκτη που θα παίξει στο 8. Το δυνατό σημειο του γαυρου είναι η τριαδα στο κέντρο. Θα πρέπει οποιος κλειθεί από εμας να παίξει 8αρι να κάνει μεγαλο ματς ανασταλτικά και δημιουργικά. Μιλιβογεβιτς και Φορτουνης βγαζουν ποιοτητα κινούμενοι σε χώρους σε πολύ μεγάλη αποσταση μεταξυ τους. Ο Μαρτινς έχει κουμπώσει καλα παιζοντας χαμηλά αναμεσα τους συνδεοντας πολύ καλα τις γραμμες τους. Αν το 8αρι μας βαλει μεγάλη πίεση στον Μαρτινς, το κέντρο τους θα κοπει στην μέση. Οποιος επιλεχθει εκει θα πρέπει να κάνει μεγαλο παιχνίδι, να ακυρώσει τον Μάρτινς αλλά να μπορεσει κιολας να κρατησει μπαλα και να μοιράσει σωστά, δινοντας ποιοτικές βοηθειες και στηρίγματα δημιουργικα στον Μπίσεσβαρ.Odi έγραψε:Αν ξεκινήσει βασικός,τον θέλω φορ.