Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ. 2-1 Σχόλια, MVP, παραλειπόμενα αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ. MVP

Γλύκος
4
4%
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μαλεζάς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζαβέλλας
7
7%
Leovac
9
9%
Τζιόλης
2
2%
Cimirot
3
3%
Πέλκας
1
1%
Rodrigues
36
36%
Jairo
1
1%
Αθανασιάδης
1
1%
Kace
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σκόνδρας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μυστακίδης
36
36%

Σύνολο ψήφων: 100

Άβαταρ μέλους
Fawkes

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ. 2-1 Σχόλια, MVP, παραλειπόμενα αγώνα

Δημοσίευση από Fawkes »

navigator11 έγραψε:
Fawkes έγραψε:
spyretto έγραψε:Βάλτε τώρα όλοι τον αντιΠΑΟΚΤΣΗ καμόρα που αφήνει και υπονοούμενα ότι το ματς ήταν αβαβά...αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα όπως λέει.
Μα γιατί το λες αυτό; αφού είναι δικό μας παιδί. Είναι κ ψαγμένος. Κάνει τόση προσπάθεια να μας ανοίξει τα μάτια εμάς τα πρόβατα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπάρχουν ακόμα ΗΡΩΕΣ (προτιμώ να μη χρησιμοποιήσω τον επιθετικό προσδιορισμό που πιστεύω ότι αρμόζει) που θέτουν σε κίνδυνο την αρτηριακή τους πίεση, ακούγοντας αυτό το ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ;

Πάντως, παραείναι βαρύ το να χάνεις 2η φορά με ανατροπή.
Ίσως είμαι υπερβολικός αλλά το θεωρώ οπαδικη ήττα ότι αυτός ο τύπος με αυτά που λέει συνεχίζει κ κάνει εκπομπή ( επειδή προφανώς έχει ακροαματικοτητα ) και δηλητηριάζει τη σκέψη αρκετών. Για αυτό καλό είναι όταν μιλάμε για dna ΠΑΟΚ να κοιταζομαστε στον καθρέπτη όλοι μας

Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Για τον Λέοβατς πάντως κάτι μου λέει ότι του χρόνου θα κάνει πολλούς να αλλάξουν γνώμη.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Fawkes έγραψε:
navigator11 έγραψε:
Fawkes έγραψε: Μα γιατί το λες αυτό; αφού είναι δικό μας παιδί. Είναι κ ψαγμένος. Κάνει τόση προσπάθεια να μας ανοίξει τα μάτια εμάς τα πρόβατα

Υπάρχουν ακόμα ΗΡΩΕΣ (προτιμώ να μη χρησιμοποιήσω τον επιθετικό προσδιορισμό που πιστεύω ότι αρμόζει) που θέτουν σε κίνδυνο την αρτηριακή τους πίεση, ακούγοντας αυτό το ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ;

Πάντως, παραείναι βαρύ το να χάνεις 2η φορά με ανατροπή.
Ίσως είμαι υπερβολικός αλλά το θεωρώ οπαδικη ήττα ότι αυτός ο τύπος με αυτά που λέει συνεχίζει κ κάνει εκπομπή ( επειδή προφανώς έχει ακροαματικοτητα ) και δηλητηριάζει τη σκέψη αρκετών. Για αυτό καλό είναι όταν μιλάμε για dna ΠΑΟΚ να κοιταζομαστε στον καθρέπτη όλοι μας

Πόσο δίκαιο έχεις

Άβαταρ μέλους
lazar4

Δημοσίευση από lazar4 »

PAOK_Antarctica έγραψε:Μπράβο για τη νίκη αλλά με τέτοια εμφάνιση δεν πάμε πουθενά. Πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα συντομότατα.

ΥΓ Γλύκο εσύ σούπερ σταρ. Διώξιμο σε ΟΛΟΥΣ τους τερματοφύλακές μας.

ΥΓ2 Μόνο εγώ ειδα τον Τζιμπούρ να δίνει μπουνιά στον Βελλίδη μετά το τέλος του ματς????
Το είδα και εγώ φίλε...
Για του λόγου το αληθές http://prntscr.com/b2x8bt
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Ο Γλύκος ένα γκολ λάθος και μια απόκρουση φαρμάκι... Σύνολο-1+1=0 Παρόλα αυτό το γκολ μπήκε με το χέρι :mrgreen:
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Πρώτη φορά έριξα τη ψήφο στον Τζαβέλα (ΘΕΟΙ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!).

Αλλά με έναν τέτοιο Μαλεζά σήμερα,σκέτη πανωλεθρία, το γεγονός πως ο Τζαβέλας μπόρεσε και κράτησε μονάχος του την ΑΕΚ, και έβγαλε και την φοβερή μπαλιά στον Μύστα, με ανάγκασαν να τον ψηφίσω για κορυφαίο (ΘΕΟΙ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!).

Γλύκος - η τρανή απόδειξη πως χολένει η ομάδα εδώ και χρόνια στο Τέρμα. Βρείτε παίχτη άμεσα.

Μαλεζάς - πανωλεθρία σήμερα. Εκτός θέσεως ΜΟΝΙΜΩΣ, άτσαλες αποκρούσεις, λάθος πάσες (ούτε μία ρε που να πήγε σε παίχτη μας), παρατηρητής στην κεφαλιά του Τζεμπούρ στο τέλος. Πανωλεθρία.

Λέοβατς - θα τον ψήφιζα για κορυφαίο του Α' με τα χίλια. Στο Β' έδειξε πως η αλλαγή ήταν ανγκαστική.

Κίτσιου - χωρίς μυαλό αυτό το παιδί, άψυχες μπαλιές, εντελώς χάλια σέντρες πέραν από μία στο Β'. Αλήθεια, πόσο δύσκολο είναι για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή να βγάλει μπαλιά χωρίς να την στείλει στο σώμα του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ αντιπάλου που έχει μπροστά του;

Τζιόλης - πολλά λάθη, νευρικός και χωρίς σωστή κρίση κατά την ώρα των διεκδικήσεων

Τσίμιροτ - ο μοναδικός που μπόρεσε να κρατήσει μπάλα και να μην την χάνει εύκολα. Χρειάζεται καλύτερους μέσους δίπλα του, για να ξεδιπλώσει την ταλεντάρα του

Pelkinhio - όταν ανοίχτηκε με την μπάλα, δημιούργησε καταστάσεις. Όσο όμως το παιχνίδι γινόταν στατικό, τότε έδειχνε τις φανερές του αδυναμίες σε αυτό το επίπεδο. Καλώς έγινε αλλαγή.

Γκάρυ - μας έλειψε καιρό το παιχτράκι μας. Αλλά, πρέπει να κόψει τα φαφλατιλίκια με τη μπάλα και να στρώσει το μυαλό του.

Ζάιρο - έδειξε το γνωστό του παιχνίδι, έκανε αυτά που μπορεί να κάνει. Θέλει καλύτερο παίχτη δίπλα του από τον Κίτσιου.

Κλάους - το παιχνίδι δεν τον βοήθησε στο Α', αλλά στο Β' που ανοίχτηκε έδειξε στόφα επιθετικού με εκτίμηση γηπέδου.

Κάτσε - μάθε μας μπάλα παιχταρά

Σκόνδρας - οι προσδοκίες από την απόδοση του Λέοβατς έδειξαν τις δικές σου αδυναμίες

Μύστα - το παιδί ξέρει μπάλα. Απλά.

Πάμε για το επόμενο, παιχνίδι με παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Ποιοι πιαστηκαν στα χερια στο τελος; Ο Κατσε και ο Μπαρμποσα που αποβληθηκαν; ο Τζεμπουρ εριξε και κουτουλια στον Τσιμιροτ οταν πηρε την κιτρινη

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Κακιστο ματς,πονεσανε τα ματια μας.Δειξαμε ψυχικα αποθεματα ομως και γυρισαμε το ματς ομως.Μβπ κανεις,ολοι ηταν μετριοι.Εξαιρεση Λεοβατς,Μυστα και εν μερει ο Γκαρυ.Ν αδουμε και την συνεχεια,αλλα με τετοιες εμφανισεις και τετοια εικονα εγω προσωπικα δε ειμαι καθολου αισιοδοξος.Του χρονου ΟΧΙ αλλο Κλαους,ΟΧΙ αλλο Κιτσιου,ΟΧΙ αλλο Πελκα,ΟΧΙ αλλο Τζιολη,ΟΧΙ αλλο Γλυκο.Φτανει πια ελεος με τους μετριοκαλους..Καλα Ζαιρο αστειος πραγματικα,πιο τσαπατσουλης πεθαινεις..Τουλαχιστον ηταν μαχητικος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sporos123 την Τετ 11 Μάιος 2016, 22:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ο τζο ο νάγκμπε

Δημοσίευση από ο τζο ο νάγκμπε »

Σημαντική νίκη αλλά είναι αρχή. Γκολάρες και τα δυο.
Θέλει απόλυτη συγκέντρωση στη συνέχεια.
Εμφανής αδυναμία στα ψηλά στην περιοχή μας, ελπίζω να μην μας στοιχίσει από δω και πέρα.
Με ένα μήνα εκτός αγώνων και το άγχος της πρεμιέρας δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι περιμέναμε μπαλάρα σήμερα.
Το ίδιο και για τους παίχτες που επιστρέφουν από τραυματισμούς. Αρνητική κριτική δε θα κάνω για κανέναν. Ξέρουν οι ίδιοι αν ήταν στα στάνταρντς που πρέπει και ο προπονητής αν έκαναν τη δουλειά τους ή όχι. Ξεχωρίζω σήμερα Λέοβατς, Τσίμι, Τζαβέλα. Τζιώλης, Κλάους αν και δεν έθελξαν έκαναν τη δουλειά τους. Μβπ σε διάρκεια θεωρώ τον Γκάρι και το γκολ του ήταν πολύ κρίσιμο, αλλά ψήφισα Μύστα γιατί μπήκε στο ματς ταχύτατα, αξιοποίησε άψογα το χρόνο που έπαιξε και έβαλε το νικηφόρο.
θα έλεγα ξανά: απόλυτη συγκέντρωση στο στόχο! ξεκινήσαμε με ντεζαβαντάζ, σε μια δύσκολη χρονιά αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Μάπα ξεμάπα το ματσάκι , εγώ ΓΚΑΥΛΩΣΑ με την νίκη........
ΓΚΟΛΑΡΕΣ και ανατροπή σε ένα ψόφιο ματς. ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ !! :mrgreen:
Ο Γκάρυ σε ποιον έκανε σσσσσσσσσσσσσσσσσ και σε ποιον έβαλε τα γυαλιά?
ΜΠΡΑΒΟ στον Ίβιτς.
Πάμε παρακάτω με καλύτερο ποδόσφαιρο ή έστω έτσι πάλι σκατά αλλά με τους 3 βαθμούς! :lol:
Τσεπούρ , ΠΑΡΕ Τ' @@ ΜΑΣ ΤΑ ΤΡΙΧΩΤΑ!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

1) ΜΠΡΑΒΟ στην ομάδα και τον προπονητή για την ανατροπή.
2) Σήμερα χαρίστηκαν 2 κόκκινες στον τζιμπούρ, που θα έχανε κανονικά αγώνα.
3) Με τα σημερινά αποτελέσματα, ορίζουμε πλέον εμείς την τύχη μας στα po.
4) Ξεχειλίζουμε αγάπη γι αυτήν την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
fwtis

Δημοσίευση από fwtis »

Η νίκη μετράει παμε για ζελα τωρα.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

DC έγραψε: 2) Σήμερα χαρίστηκαν 2 κόκκινες στον τζιμπούρ, που θα έχανε κανονικά αγώνα.
......
---------------------->>>>> http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 53124.html
(Και το μπουκέτο στο τέλος στον Βελλίδη! Μεγάλο π@πάρι ο Τσιμπούρ!
Άλλη μια ψωλι ά να τους ρίξουμε στην Αθήνα για να στρώσει ο καριόλης ... :mrgreen:

Υ.γ. Υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί αν ....--> http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 53284.html
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Τετ 11 Μάιος 2016, 22:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Ευτυχώς γύρισε. Δεν είμασταν καλοί, αλλά οι 3 βαθμοί είναι 3 βαθμοί. Τρεις παρατηρήσεις:

1. Έχω δει καμιά 15αρια παιχνίδια της ΑΕΚ φέτος. Το ότι τερμάτισε στη θέση που τερμάτισε μια τόσο άμπαλη ομάδα, είναι πραγματικά απορίας άξιο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Μπαρμπόσα, Βάργκας, Μάνταλος & Τζεμπούρ και μετά τσεκούρι, καρώ πουκάμισο και καμιά καπνιστή ρέγκα στο όρθιο. Έλεος & respect@Poyet.

2. Οι αντιδράσεις μας στα στημένα είναι απαράδεκτες. Ο Μαλεζάς σήμερα ήταν κάκιστος. Χατζησαίας και Βίτορ η μόνη λύση για τα δύο Ντέρμπι και Τζαβ αριστερά. Χατζηησαίας και Τζαβ και Λέοβατς αριστερά στα ματς με τον Πανιώνιο.

3. Ο Μυστακίδης έχει κάκαλα. Ο Τζαβέλας υπομονή. Μας την επιστρέφει μάλλον (σε όσους την έκαναν)

:pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”