Χαχα οχι ρε το θεμα με τ επιθετο δεν πηγαινε σε σεναRoMaN έγραψε:Dimg4 έγραψε:Να μη σπασει η παραδοση του να παιρνουμε αυτους που μας παστελωνουν.RoMaN έγραψε:Ρε Μπακασέτα...στην επόμενή σου ομάδα ρε;; Ντροπής!
Και φτανει αυτη η γελοια υποτιμηση παικτων λογω,...επιθετου. Αν λεγοταν μπακασινιο θα ξελαρυγγιαζοσασταν για το που τους βρισκουν.
Δεν είπα κάτι για το επίθετό του, λολ!
Η αλήθεια είναι πως αν έρθει στον Π.Α.Ο.Κ. και βελτιωθεί, θα γίνει ΜπαCD...
(Από ανέκδοτο του pgetsos, αν θυμάμαι καλά..)
Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ. 3-1 Σχόλια, MVP & παραλειπόμενα
Re: Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ. 3-1 Σχόλια, MVP & παραλειπόμενα
- PAOK_Antarctica
CCCP έγραψε:Φαγωθηκανε να φανε τον Ολσεν εκανα λαθη και καλα κοστιζε βαθμους, αλλα να και ποσες αποκρουσαρες ο Ολσεν.Παλαιολόγος έγραψε:εντωμεταξυ ουτε τερμα εχουμε
στο πλασε στηνεται εντελως εκτος θεσης
στο σουτ απο ποσα μετρα το τρωει διαγωνια
στο τριτο σουτ παλι στην φωλια του
Οχι να δωσει βαθμο, ΜΙΑ μεγαλη απόκρουση εχει κανει ο Βελλιδης?
Ισχύει.
Δεν θα κατηγορήσω τον Βελλίδη για κάποιο από τα γκολ που έφαγε. Θα περίμενες όμως από τον τερματά του ΠΑΟΚ να βγάλει κάποιο από αυτά που θεωρούνται "σίγουρα" γκολ, να πιάνει που και που και κανένα που "δεν πιάνεται". Τερματάς που πιάνει μόνο αυτά που πιάνονται και τρώει αυτά που "είναι δύσκολα" είναι απλά επαρκής - που είναι μια άλλη λέξη για το μέτριος.
Δε έφταιγε ο Βέλλιδης και επιθετικα ωραια βγηκε σε κπς εξόδους νομιζω απλα ειναι και αυτος στην κατηγορία γλυκού παν ΚΑΤ
Γενικά μαγική εικόνα το 3-1..Προσπάθησε η ομάδα,απείλησε,αν στο 1-1 σκοράραμε εμείς θα ήταν 1-3 το σκορ.Μας στέρησε και το δοκάρι το 2-2 και ήρθε κ έδεσε.
Βίτορ αγόρι μου,άντε στο καλό..Φτάνει.
Τερματοφύλακα χθες.
Βίτορ αγόρι μου,άντε στο καλό..Φτάνει.
Τερματοφύλακα χθες.
Τωρα ειδα τα μικρα... Μπαcd λεειRoMaN έγραψε:Dimg4 έγραψε:Να μη σπασει η παραδοση του να παιρνουμε αυτους που μας παστελωνουν.RoMaN έγραψε:Ρε Μπακασέτα...στην επόμενή σου ομάδα ρε;; Ντροπής!
Και φτανει αυτη η γελοια υποτιμηση παικτων λογω,...επιθετου. Αν λεγοταν μπακασινιο θα ξελαρυγγιαζοσασταν για το που τους βρισκουν.
Δεν είπα κάτι για το επίθετό του, λολ!

Όσο παίζουν στον ΠΑΟΚ παικτάκια που είναι για πλατανια κ ηρακλη όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε.
Κ όσο υπάρχουν ακόμα οπαδοί που πιστεύουν πως ο Πέλκας είναι καλύτερος από το κακό δεξί πόδι του Μπακασέτα, ο Κάτσε αξίζει 3 μύρια κ τον θέλουν ομαδαρες, ο Κιτσιου είναι ταχυδυναμική ταλεντάρα κ ο Κλάους είναι υπερφοράκλα (το γκολ που βάζει ο ομάρ σαρίφ δεν το μπορεί ούτε απέναντι στην Κ15) καλά παθαινουμε κ τους τρώμε στην μάπα.
Άντε πάρτε τη σκούπα κ φέρτε επιτέλους παικταραδες αλλιώς θα λέμε πάλι του χρόνου τι φταίει
Κ όσο υπάρχουν ακόμα οπαδοί που πιστεύουν πως ο Πέλκας είναι καλύτερος από το κακό δεξί πόδι του Μπακασέτα, ο Κάτσε αξίζει 3 μύρια κ τον θέλουν ομαδαρες, ο Κιτσιου είναι ταχυδυναμική ταλεντάρα κ ο Κλάους είναι υπερφοράκλα (το γκολ που βάζει ο ομάρ σαρίφ δεν το μπορεί ούτε απέναντι στην Κ15) καλά παθαινουμε κ τους τρώμε στην μάπα.
Άντε πάρτε τη σκούπα κ φέρτε επιτέλους παικταραδες αλλιώς θα λέμε πάλι του χρόνου τι φταίει
Το ματς σημερα δε χριζει πολυ αναλυση. Οι αντιπαλοι μας πιασαν πολυ καλες αποδοσεις με αποκορυφωμα τον Μπακασετα,ενω εμεις ειχαμε εναν Κλαους που ηταν λες και τα πινε μεχρι το πρωι εχτες,εναν Βιτορ που αν δεν εκανε τις μ@λακιες του δεν θα τρωγαμε 2 γκολ και παιζαμε χωρις τα 2 βασικα εξτρεμ μας και χωρις τα 2 αναπληρωματικα εξτρεμ μας.Πρακτικα παιζαμε στην επιθεση με αριστερο μπακ και πελκα που μονο στον αξονα μπορει να προσφερει εστω και κατι.
Να σκεφτειται ηδη με τα προβληματα τραυματισμων και αποδοσεις παικτων,το σκορ μας αδικει κακα τα ψεματα,στο δευτερο ημιχρονο για κανενα λογο δεν αξιζαμε να φαμε 2 γκολ...
Η ουσια ειναι οτι πρεπει να μπουμε στα πλευ οφ με 3 βαθμους διαφορα απτην ΑΕΚ,διοτι ετσι με νικη στην εδρα μας και ισοπαλια εκει τους περναμε.Τα πλευ οφ ειναι συστημα απατη και ενω το εκμετελευονταν συνεχεια τις προηγουμενες χρονιες οι αντιπαλοι μας,ειναι κριμα να μην το εκμεταλευτουμε εμεις φετος

Να σκεφτειται ηδη με τα προβληματα τραυματισμων και αποδοσεις παικτων,το σκορ μας αδικει κακα τα ψεματα,στο δευτερο ημιχρονο για κανενα λογο δεν αξιζαμε να φαμε 2 γκολ...
Η ουσια ειναι οτι πρεπει να μπουμε στα πλευ οφ με 3 βαθμους διαφορα απτην ΑΕΚ,διοτι ετσι με νικη στην εδρα μας και ισοπαλια εκει τους περναμε.Τα πλευ οφ ειναι συστημα απατη και ενω το εκμετελευονταν συνεχεια τις προηγουμενες χρονιες οι αντιπαλοι μας,ειναι κριμα να μην το εκμεταλευτουμε εμεις φετος

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alastor την Κυρ 03 Απρ 2016, 21:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χαίρομαι για το σημερινό θετικό αποτέλεσμα και ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια. Κι όποιος μου πει ότι μικραίνω τον Π.Α.Ο.Κ. θα του θυμίσω παρόμοιες ήττες τα τελευταία τρία χρόνια, από τις αρχές του β γύρου, από ομάδες που υποτίθεται έχουν πολύ χειρότερο υλικό, που είναι χωριά κλπ. Για να μεγαλώσει ο Π.Α.Ο.Κ. πρέπει να λυθούν κάποια θέματα πρώτα.
Ένα περίεργο πράγμα τέτοια εποχή, όποιος προπονητής μιλήσει για έλλειψη ποιότητας του ρόστερ σε λίγο φεύγει κακήν κακώς λόγω κακών αποτελεσμάτων, μετά έρχεται ένας υπηρεσιακός, η ομάδα συνεχίζει στα γνωστά χάλια γιατί δεν μπορεί περισσότερα, στο τέλος καταφέρνει να βγει Ευρώπη, κι όσο πιο νωρίς παίξει τόσο πιο δύσκολο είναι να γίνουν αλλαγές. Και υποθηκεύεται και η επόμενη χρονιά. Μήπως λέω πρέπει να αλλάξει λίγο το παραμύθι? Κατά τη γνώμη μου ναι, και φέτος είναι καλή ευκαιρία. Από αυτή την άποψη χαίρομαι για το σημερινό.
Αν η ομάδα δεν αλλάξει κορμό, προκοπή δε βλέπει. Ο κορμός δεν είναι αυτοί που ήρθαν φέτος, είναι αυτοί που δεν έφυγαν, που είναι εδώ την τελευταία τριετία. Γλύκος, Τζαβέλας, Βίτορ, Κίτσιου, Τζιώλης, Κάτσε, Κλάους κυρίως και Σκόνδρας, Γκολάσα. Μαζί κι ο Μακ, που θα πουληθεί σίγουρα. Αυτοί κατά την άποψή μου, που δεν είναι τωρινή, πρέπει να φύγουν ΟΛΟΙ. Και να έρθουν πιο νέοι, καλύτεροι, πιο φιλόδοξοι, πιο επαγγελματίες. Να φυσήξει φρέσκος αέρας. Κι αν πρέπει η ομάδα να μείνει εκτός Ευρώπης για να γίνει αυτό, το προτιμώ. Αλλά κάπου μέσα μου ξέρω ότι τελικά θα μπει πεντάδα και θα παίζει πάλι από Ιούλη και που χρόνος για ολικό λίφτιγκ. Βολεύει πολλούς αυτό, εντός και εκτός Π.Α.Ο.Κ.
Ένα περίεργο πράγμα τέτοια εποχή, όποιος προπονητής μιλήσει για έλλειψη ποιότητας του ρόστερ σε λίγο φεύγει κακήν κακώς λόγω κακών αποτελεσμάτων, μετά έρχεται ένας υπηρεσιακός, η ομάδα συνεχίζει στα γνωστά χάλια γιατί δεν μπορεί περισσότερα, στο τέλος καταφέρνει να βγει Ευρώπη, κι όσο πιο νωρίς παίξει τόσο πιο δύσκολο είναι να γίνουν αλλαγές. Και υποθηκεύεται και η επόμενη χρονιά. Μήπως λέω πρέπει να αλλάξει λίγο το παραμύθι? Κατά τη γνώμη μου ναι, και φέτος είναι καλή ευκαιρία. Από αυτή την άποψη χαίρομαι για το σημερινό.
Αν η ομάδα δεν αλλάξει κορμό, προκοπή δε βλέπει. Ο κορμός δεν είναι αυτοί που ήρθαν φέτος, είναι αυτοί που δεν έφυγαν, που είναι εδώ την τελευταία τριετία. Γλύκος, Τζαβέλας, Βίτορ, Κίτσιου, Τζιώλης, Κάτσε, Κλάους κυρίως και Σκόνδρας, Γκολάσα. Μαζί κι ο Μακ, που θα πουληθεί σίγουρα. Αυτοί κατά την άποψή μου, που δεν είναι τωρινή, πρέπει να φύγουν ΟΛΟΙ. Και να έρθουν πιο νέοι, καλύτεροι, πιο φιλόδοξοι, πιο επαγγελματίες. Να φυσήξει φρέσκος αέρας. Κι αν πρέπει η ομάδα να μείνει εκτός Ευρώπης για να γίνει αυτό, το προτιμώ. Αλλά κάπου μέσα μου ξέρω ότι τελικά θα μπει πεντάδα και θα παίζει πάλι από Ιούλη και που χρόνος για ολικό λίφτιγκ. Βολεύει πολλούς αυτό, εντός και εκτός Π.Α.Ο.Κ.
Μα ο προπονητης...ποιος αλλος;Tolaros έγραψε:Όσο παίζουν στον ΠΑΟΚ παικτάκια που είναι για πλατανια κ ηρακλη όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε.
- Παλαιολόγος
και τα τρια τρωγονται ανετα,ηταν ωραιες φασεις
αλλα ενα πολυ καλο τερμα για μενα εστω το δευτερο στο ψιλοκρεμαστο δυνατο σουτ το διαγωνιο,το απεκρουε
ισως και το τετ α τετ
το δευτερο ειναι και θεμα σωματικων προσοντων,κακα τα ψεμματα
μετα να πουμε και για το διδυμο στην αμυνα
πραγματικα οταν ξεκινανε αυτοι οι δυο σε ματς με αξιο λογου αντιπαλο λες παμε να βαλουμε δυο γιατι τουλαχιστον ενα θα το φαμε
αλλα ενα πολυ καλο τερμα για μενα εστω το δευτερο στο ψιλοκρεμαστο δυνατο σουτ το διαγωνιο,το απεκρουε
ισως και το τετ α τετ
το δευτερο ειναι και θεμα σωματικων προσοντων,κακα τα ψεμματα
μετα να πουμε και για το διδυμο στην αμυνα

πραγματικα οταν ξεκινανε αυτοι οι δυο σε ματς με αξιο λογου αντιπαλο λες παμε να βαλουμε δυο γιατι τουλαχιστον ενα θα το φαμε
συγγνώμη, αλλά δεν βλέπεις την προσπάθεια που γίνεται σήμερα, να βγει ΗΡΩΑΣ Ο ΚΙΤΣΙΟΥ;;;Tolaros έγραψε:Όσο παίζουν στον ΠΑΟΚ παικτάκια που είναι για πλατανια κ ηρακλη όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε.
φάτε κίτσιου και του χρόνου. Κι αν τύχει και κάνει ξανά κανά παιχνίδι της προκοπής ο παίκτης της β μπενφίκα, θα δεις διθυράμβους. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ, της εποχής Σαββίδη. Μην παραμυθιαζόμαστε, όλοι μαζί και γω μέσα.
και συγγνώμη, αλλά εγώ αυτήν την παπαριά που γράφει ο άλλος, δεν την πιστεύω. Πάλι μερικοί θα είναι εκεί που ξέρουν τα βράδια...εδώ γελούσαν την ώρα του αγώνα που χάναμε...
Σε πλήρη αντίθεση με το κλίμα στις τάξεις του Πανιωνίου, όπου η νίκη γιορτάστηκε δεόντως, τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ θύμιζαν… κηδεία μετά το τέλος του αγώνα.
Το μόνο που έβλεπε κανείς ήταν σκυμμένα κεφάλια από όλους τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του Δικεφάλου, χωρίς όρεξη για συνομιλίες και με τον προβληματισμό «ζωγραφισμένο» στα πρόσωπα τους.
Σε πλήρη αντίθεση με το κλίμα στις τάξεις του Πανιωνίου, όπου η νίκη γιορτάστηκε δεόντως, τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ θύμιζαν… κηδεία μετά το τέλος του αγώνα.
Το μόνο που έβλεπε κανείς ήταν σκυμμένα κεφάλια από όλους τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του Δικεφάλου, χωρίς όρεξη για συνομιλίες και με τον προβληματισμό «ζωγραφισμένο» στα πρόσωπα τους.
- Παλαιολόγος
ολος ο αξονας θελει στηριξη
τερμα,κεντρικος αμυντικος,φορ,δεκαρι
και αμυντικο χαφ
απο αυτα ξεκινανε οι ομαδες
κατα την γνωμη μου αμυντικα χαφ εχουμε
το προβλημα ειναι στις αλλες θεσεις
τερμα,κεντρικος αμυντικος,φορ,δεκαρι
και αμυντικο χαφ
απο αυτα ξεκινανε οι ομαδες
κατα την γνωμη μου αμυντικα χαφ εχουμε
το προβλημα ειναι στις αλλες θεσεις
Συμφωνω απολυτα με την αποψη σου..johnys999 έγραψε:Χαίρομαι για το σημερινό θετικό αποτέλεσμα και ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια. Κι όποιος μου πει ότι μικραίνω τον Π.Α.Ο.Κ. θα του θυμίσω παρόμοιες ήττες τα τελευταία τρία χρόνια, από τις αρχές του β γύρου, από ομάδες που υποτίθεται έχουν πολύ χειρότερο υλικό, που είναι χωριά κλπ. Για να μεγαλώσει ο Π.Α.Ο.Κ. πρέπει να λυθούν κάποια θέματα πρώτα.
Δε μπορούμε να πάρουμε κάποιον με πιο εύκολο όνομα;pilotos έγραψε: κι ο τουχρονουνοβιτς (ο νέος κόουτς)
Να κλαίνε ήθελες; Βγαίνουν Ευρώπη με αυτή τη νίκη 100%, μετά από σχεδόν δέκα χρόνια, με σχεδόν παιδάκια μέσαace79grpaok έγραψε:Οποιος ξαναπεί για φιλίες με πάνθηρες και κερδίσεις νιωνιους είναι αλλόθρησκος ,δεν ειδατε ότι έκαναν λες και πήραν το ουεφα?
Δηλαδή εσύ δε θα πανηγύριζες νίκη σήμερα;
RoMaN έγραψε: