Αν παιξει ετσι με καμια σοβαρη ομαδα θα χουμε κλαματα.Οι επιλογες της καλονης οταν εβγαινε μπροστα ηταν τργικες.Οι παθογενειες που κρατανε 5 χρονια σε μιαομαδα, δε εξαφανιζονται με μια αλλαγη προπονητη εντος 1-2 μηνων.Μακαρι αλλα δε πιστευω σε θαυματα.Χρειαζεται χρονος για κατι τετοιο.Odi έγραψε:Αν η ομάδα παίζει έτσι όπως έπαιξε σήμερα,δεν θα υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για να κατηγορήσει την ομάδα κάποιος.Κι αυτα που λετε μερικοι περι ορθολογισμων και αυτονοητων να τα θυμαστε κι αργοτερα οταν θα ..σφιξουν τα γαλατα στα πλει οφ και τα κορακια θα σφυρανε τα σπρωξιματα στην περιοχη (50') για πεναλτι.
ΠΑΟΚ-ΑΕΛ Καλλονής 3-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
- kataramenos5
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΛ Καλλονής 3-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Κυρ 20 Μαρ 2016, 22:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- zarathustra79
Nαι αλλά τι θα γινόταν αν από κακοτυχία δεν έπιανε γεμάτα τη μπάλα ο μυστακίδης στο 1-0 ή αν ο τερματοφύλακας τους είχε καλύτερη αντίληψη της φάσης; Που παρεμπιπτόντως είναι ο ίδιος που στο αντίστοιχο μάτς του κυπέλλου είχε μεταμορφωθεί σε μπουφόν...Odi έγραψε:Αν η ομάδα παίζει έτσι όπως έπαιξε σήμερα,δεν θα υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για να κατηγορήσει την ομάδα κάποιος.Κι αυτα που λετε μερικοι περι ορθολογισμων και αυτονοητων να τα θυμαστε κι αργοτερα οταν θα ..σφιξουν τα γαλατα στα πλει οφ και τα κορακια θα σφυρανε τα σπρωξιματα στην περιοχη (50') για πεναλτι.
Για το διαιτητή δεν έχω να πω τίποτα. Τώρα για καναδυο πλεονεκτήματα που άφησε κ την ευκολία με την οποία έδειξε κίτρινη στον χαρίση, αυτά νομίζω οτι είναι πταίσματα... Άλλλωστε καναδυό σφυρίγματα νομιζω οτι τα έδωσε κ σε μας. Σε γενικές γραμμές πάντως, άφηνε το ματς και δε σφύριζε για το παραμικρό. Μακάρι να είναι έτσι οι διαιτητές κάθε κυριακή.
Επίσης δεν εγραψα ποτέ και πουθενά οτι κερδίσαμε λόγω συγκυριών, το σχόλιο μου είχε να κάνει με τη συμπεριφόρα μας με βαση το αποτέλεσμα και όχι την εμφάνιση της ομάδας. Κάποιοι μάλλον ψάχνουν αφορμή για να αρπαχτούν...
αν παίζει ο ΠΑΟΚ όπως σήμερα το έχουμε χαμένο ,η χειρότερη εμφάνιση τις χρονιας μακράν, ακόμα και μετά το 1-0 μας έκανε πλακα η καλλονή....
αλλα σίγουρα δεν είναι η ποιότητα τις ομάδας αυτό που είδαμε σήμερα, είναι πολύ ανώτερη , μόλις έρθουν τα βαριά πυροβολικά θα δούμε μεγάλη μπάλα
αλλα σίγουρα δεν είναι η ποιότητα τις ομάδας αυτό που είδαμε σήμερα, είναι πολύ ανώτερη , μόλις έρθουν τα βαριά πυροβολικά θα δούμε μεγάλη μπάλα
Καλά ναι φυσικά δεν εξαφανίζονται οι παθογένειες έτσι εύκολα.Απλά αν εξακολουθήσουμε να είμαστε σοβαροί πίσω (σε 180 λεπτά έχουμε φάει μια φάση κ αυτή ήταν οφσάιντ),όλα θα γίνουν πιο εύκολα.Χτίζει και ψυχολογία η ομάδα.
Zara,εγώ προσωπικά δεν θα έλεγα τίποτα.Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε σχεδόν καθόλου,αλλά η ομάδα έδειχνε οτι προσπαθεί και ξέρει τι θέλει,οι παίκτες έχουν πλάνο στο μυαλό τους και φαίνεται..Μετά από όσα έχουμε δει φέτος και αυτό επιτυχία είναι.
Μας έκανε πλάκα η Καλλονή..Μάλιστα.
Zara,εγώ προσωπικά δεν θα έλεγα τίποτα.Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε σχεδόν καθόλου,αλλά η ομάδα έδειχνε οτι προσπαθεί και ξέρει τι θέλει,οι παίκτες έχουν πλάνο στο μυαλό τους και φαίνεται..Μετά από όσα έχουμε δει φέτος και αυτό επιτυχία είναι.
Μας έκανε πλάκα η Καλλονή..Μάλιστα.
Χάλια μαύρα,ευκαιρία δεν φάγαμε,τρία γκολ βάλαμε,κοντά 70% κατοχή είχαμε..Μεγάλη στεναχώρια σήμερα η ομάδα.Sfinas έγραψε:αν παίζει ο ΠΑΟΚ όπως σήμερα το έχουμε χαμένο ,η χειρότερη εμφάνιση τις χρονιας μακράν, ακόμα και μετά το 1-0 μας έκανε πλακα η καλλονή....
Μας έκανε πλάκα η καλονη ; που πότε ? Μια καθαρή φάση δεν είχεSfinas έγραψε:αν παίζει ο ΠΑΟΚ όπως σήμερα το έχουμε χαμένο ,η χειρότερη εμφάνιση τις χρονιας μακράν, ακόμα και μετά το 1-0 μας έκανε πλακα η καλλονή....
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- hasio_john
Μάγκες, όταν θα βλέπουμε τον ΠΑΟΚ να παίζει σοβαρή μπάλα, να έχει σοβαρό στήσιμο στο χορτάρι και να παίζουν ΌΛΟΙ για την φανέλα και τον κόσμο, ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΗΤΤΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν θα πει τίποτα. Απλά και όμορφα το θέτω.
Όταν όμως βλέπεις ένα τουρλουμπούκι στο γήπεδο, όταν βλέπεις χαμένους ποδοσφαιριστές να ψάχνουν την θέση τους, όταν βλέπεις ξενερωμένους παίχτες στον πάγκο και όταν μετά σε δηλώσεις φταίνε μόνο οι παίχτες ... ΕΕΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! Έλεος δηλαδή.., τα μυαλά μας πονέσαν.
Αυτά προς απάντηση στον Κατ που αναρωτήθηκε τι θα κάνουμε μερικοί σε περίπτωση που θ΄αρχίσουν τα κουλά από τα κοράκια , ή έστω οι συγκυρίες θα φέρουν ήττα! Εγώ προσωπικά θέλω να βλέπω την ομάδα μου να παίζει ποδόσφαιρο και στα φρύδια μου το αποτέλεσμα. ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!
Όταν όμως βλέπεις ένα τουρλουμπούκι στο γήπεδο, όταν βλέπεις χαμένους ποδοσφαιριστές να ψάχνουν την θέση τους, όταν βλέπεις ξενερωμένους παίχτες στον πάγκο και όταν μετά σε δηλώσεις φταίνε μόνο οι παίχτες ... ΕΕΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! Έλεος δηλαδή.., τα μυαλά μας πονέσαν.
Αυτά προς απάντηση στον Κατ που αναρωτήθηκε τι θα κάνουμε μερικοί σε περίπτωση που θ΄αρχίσουν τα κουλά από τα κοράκια , ή έστω οι συγκυρίες θα φέρουν ήττα! Εγώ προσωπικά θέλω να βλέπω την ομάδα μου να παίζει ποδόσφαιρο και στα φρύδια μου το αποτέλεσμα. ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!
εγώ ειδα έναν ΠΑΟΚ μπλοκαρισμένο, ακόμα και μετά το 1-0 ανύπαρκτοι ήμασταν. και απο την αλλη μια καλλονή να παίζει με έναν αέρα λες και έπαιζε με την τσαμπίκα fc... έκαναν τον παιχνίδι τους στο χαλαρό, κατέβαζαν εύκολα την μπάλα gt δεν είχαμε τρεξίματα μπροστά... και αυτό οφείλεται επειδή λείπουν τα όπλα μας και ο κάθε πικραμένος μπορεί να παίξει ψιλά τον ΠΑΟΚ... άμα είχαμε τον μακ με γκάρι Κτλ θα το σκεφτόταν πολύ ο καραγεωργίου να ανεβάσει τόσο την ομάδα ...Odi έγραψε:Χάλια μαύρα,ευκαιρία δεν φάγαμε,τρία γκολ βάλαμε,κοντά 70% κατοχή είχαμε..Μεγάλη στεναχώρια σήμερα η ομάδα.Sfinas έγραψε:αν παίζει ο ΠΑΟΚ όπως σήμερα το έχουμε χαμένο ,η χειρότερη εμφάνιση τις χρονιας μακράν, ακόμα και μετά το 1-0 μας έκανε πλακα η καλλονή....
από εκεί και πέρα τα τελευταία 2 παιχνίδια τα πήρε ο klaus,μετά την επική εμφάνιση στον παναιτωλικό, και σήμερα που κλείδωσε το mats...ούτε τα ορθολογικά συστήματα που λες ούτε τίποτα.... και για να μην ξεχνιόμαστε ο klaus είναι ένας παίχτης που για εσένα είναι λίγος για τον μεγάλο ΠΑΟΚ....

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sfinas την Κυρ 20 Μαρ 2016, 22:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Εδω δε μπορουμε να κανουμε καλα ενα τυμπανο στη 4,θελουμε και τυμπανο στις κεντρικες τρομαρα μας.stelyk έγραψε:Να ποιος ειναι ο λογος! Μακαρι να υπαρχει ενα τυμπανο σε καθε αγωνα εκει, θα ναι ωραια, οι ΣΦ παντως το θελουν και το προσπαθουν, το 'χαν πει σε καποια εκπομπη τους!
[youtube]I0z6AW9nU5g[/youtube]
- john4serres
Αντικειμενικα , στο 20λεπτο πηγα να κοιμηθω.
Η βασικη 11αδα δεν εβγαζε σπιρταδα και ευτυχως σκοραραμε πριν το ημιχρονιο.
Στο 2ο ειδαμε καλυτερη μπαλιτσα.
Η βασικη 11αδα δεν εβγαζε σπιρταδα και ευτυχως σκοραραμε πριν το ημιχρονιο.
Στο 2ο ειδαμε καλυτερη μπαλιτσα.
- Μπαρκαρούτσος
adidas1926 έγραψε:Εδω δε μπορουμε να κανουμε καλα ενα τυμπανο στη 4,θελουμε και τυμπανο στις κεντρικες τρομαρα μας.stelyk έγραψε:Να ποιος ειναι ο λογος! Μακαρι να υπαρχει ενα τυμπανο σε καθε αγωνα εκει, θα ναι ωραια, οι ΣΦ παντως το θελουν και το προσπαθουν, το 'χαν πει σε καποια εκπομπη τους!
[youtube]I0z6AW9nU5g[/youtube]
Δεν μπορώ να διαφωνήσω! Ποιος τους έμαθε τους αμούστακους να παίζουν τύμπανο ρε; Ρυθμός ό,τι να 'ναι, όποτε ήθελαν το παρατούσαν... Στη 5 ο Ζε έδωσε ρεσιτάλ!
- desperando
- Επικοινωνία:
μια ομαδα δειχνει ποσο σοβαρη ειναι απο το πως στεκεται πισω
μπορει σε καποια ματς επιθετικα και δημιουργικα να μην μας βγαινουν τα πραγματα,αλλα η αμυνα ειναι αυτη που μπορει να σε κρατησει στο παιχνιδι για 90 λεπτα,να μην χασεις και να εχεις τις πιθανοτητες να παρεις το ματς ακομα και στην τελευταια φαση
σημερα η ομαδα επιθετικα και δημιουγικα δεν ηταν καλη,οι μεσοεπιθετιοι μας εκαναν πολλα λαθη και χαναμε ευκολα την μπαλα,αλλα πισω ημασταν πολυ συμπαγεις με αποτελεσμα ο αντιπαλος να μην μπορει να απειλησει καθολου και επειδη υπαρχει πολυ μεγαλη διαφορα ποιοτητας 1-2 ξεσπασματα αρκουν για να τελειωσεις αυτα τα παιχνιδια.
αυτο ο ιβιτς το ξερει πολυ καλα γιατι το διδαχτηκε απο εναν απο τους καλυτερους αυτης της θεωριας
μπορει σε καποια ματς επιθετικα και δημιουργικα να μην μας βγαινουν τα πραγματα,αλλα η αμυνα ειναι αυτη που μπορει να σε κρατησει στο παιχνιδι για 90 λεπτα,να μην χασεις και να εχεις τις πιθανοτητες να παρεις το ματς ακομα και στην τελευταια φαση
σημερα η ομαδα επιθετικα και δημιουγικα δεν ηταν καλη,οι μεσοεπιθετιοι μας εκαναν πολλα λαθη και χαναμε ευκολα την μπαλα,αλλα πισω ημασταν πολυ συμπαγεις με αποτελεσμα ο αντιπαλος να μην μπορει να απειλησει καθολου και επειδη υπαρχει πολυ μεγαλη διαφορα ποιοτητας 1-2 ξεσπασματα αρκουν για να τελειωσεις αυτα τα παιχνιδια.
αυτο ο ιβιτς το ξερει πολυ καλα γιατι το διδαχτηκε απο εναν απο τους καλυτερους αυτης της θεωριας
zarathustra79 έγραψε:To σημερινό ματς για μενα είναι ενδεικτικό μάθημα του πόσο σημαντικές είναι οι συγκυρίες στο ποδόσφαιρο. Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε λίγα πράγματα, κακή κυκλοφορία της μπάλας, λίγη πίεση, λίγα τρεξίματα, λάθη... Κάποια στιγμή άρχισαν πάλι από την κερκίδα τα γνωστά... Αποδοκιμασίες, κράξιμο, βρισιδια... Ευτυχώς στην πρώτη φάση που κατορθώσαμε να κάνουμε στο παιχνίδι μπηκε κ γκολ. Παραδόξως αυτό δε βοήθησε την ομάδα, αντί να πάρει τα πάνω της με το γκολ σα να έκατσε κ λίγο, με αποτέλεσμα οι αποδοκιμασίες να επανέλθουν. Το ίδιο κ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, μέχρι κ να γίνει η δεύτερη απειλητική μας φάση που έφερε κ το δεύτερο γκολ!! 2/2 ως τότε στο παιχνίδι.
Αυτά τα επιτέλους είδαμε τα αυτονόητα, που είσαι ρε τούντορ και έλα για εξηγήσεις για την εικόνα που είχαμε ως τώρα και το εξαιρετικό σύστημα που ταιριάζει στην ομάδα κλπ κλπ τα είδαμε όλα μετά το 2-0...
Για μένα το πιο σημαντικό από το σημερινό ματς ήταν οτι κρατήσαμε κ πάλι το μηδέν στην άμυνα.
MVP φυσικά ο λέοβατς χωρίς αμφιβολία, αν και θα μπορούσε να πάει κ στον αθανασιάδη που κλείδωσε το ματς με το γκολ παρά τη δύσκολη μέρα γιαυτόν.
Και φυσικά θα πάω κόντρα στο ρέυμα σε οτι έχει να κάνει με τον πέλκα. Ο μικρός ναι είναι επιπόλαιος, ναι κάνει λάθη, αλλά είναι κρίμα να μη δουλέψει κάποιος μαυτόν. Ο τρόπος με τον οποίο ανοίγει μπροστά τη μπάλα είναι φανταστικός και δημιουργεί συνεχώς επικίνδυνες καταστάσεις, άσχετα που ορισμένες φορές τις χαλάει μόνος του. Αυτός άνοιξε την άμυνα στο πρώτο γκολ...
- abc_o_ karpouzas
το εριξα στον............πελκα
που ενω εχει μεγαλα κενα ακομη εξακολουθει και ξεκιναει ....αρχικη....
δεν ξερω αλλα αν σημερα αντι στο μπετον ημουν στο καγκελο και ερχοταν εκει θα ετρωγε τετοια σφαλιαρα που θα του γυρνουσε το μυαλο αναποδα.....
ρε για την σετουμπαλ ειναι
με επιλογη παντα την λαθος μεγαλη αξια τους δινουμε μερικους.....
ταλεντο μεν την θεση ομως που .....θελουμε να παιζει.....δεν
δεν ξερω αλλα ισως κανω και λαθος
καποιος που ηταν στο γηπεδο
γενικα ηταν η ποιο αργη ομαδα που εχουμε δει μεχρι σημερα η εγω το ειδα ετσι
που ενω εχει μεγαλα κενα ακομη εξακολουθει και ξεκιναει ....αρχικη....
δεν ξερω αλλα αν σημερα αντι στο μπετον ημουν στο καγκελο και ερχοταν εκει θα ετρωγε τετοια σφαλιαρα που θα του γυρνουσε το μυαλο αναποδα.....
ρε για την σετουμπαλ ειναι
με επιλογη παντα την λαθος μεγαλη αξια τους δινουμε μερικους.....
ταλεντο μεν την θεση ομως που .....θελουμε να παιζει.....δεν
δεν ξερω αλλα ισως κανω και λαθος
καποιος που ηταν στο γηπεδο
γενικα ηταν η ποιο αργη ομαδα που εχουμε δει μεχρι σημερα η εγω το ειδα ετσι
δεν είδες με τι άνεση κατέβαζε την μπάλα? δεν είδες ότι μας είχε μπλοκάρει για μεγάλο διάστημα? και τα σουτάκια τις τα έκανε και ωραίους συνδυασμούς ειχε,όλα τα έκανε σήμερα η καλλονή...eorptol έγραψε:Μας έκανε πλάκα η καλονη ; που πότε ? Μια καθαρή φάση δεν είχεSfinas έγραψε:αν παίζει ο ΠΑΟΚ όπως σήμερα το έχουμε χαμένο ,η χειρότερη εμφάνιση τις χρονιας μακράν, ακόμα και μετά το 1-0 μας έκανε πλακα η καλλονή....
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
άμα ο ΠΑΟΚ κατεβει όπως σήμερα με σοβαρή ομάδα απλά την gmse... αλλα ενταξει δεν φταίει ο προπονητής για αυτό που έγινε σήμερα , οι τραυματισμοί είναι το πρόβλημα, όταν επιστρέψουν όλα θα κυλήσουν ομαλά, δεν μπορεί να μας παίξει ούτε ο κλεφτοκοτάς poget , ούτε το βαζελάκι...