Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
είναι τόσο cool τύπος που θα γελάσει όταν ακούσει το καλοκαίρι την προσφορά μας για του χρόνου σε έναν παίκτη που θα είναι 2ος στο ρανκινγ-1ος rebounder-1oς στα κοψίματα στην Α1 και 1ος rebounder στο CL.
Δεν θα αξιζει τα οσα θα ζητησει του χρονου καθως τα ποσοστα του ειναι κακα. Στις ελευθερες βολες δεν εχει καλο ποσοστο. Στα διποντα το ιδιο. Τα επιθετικα ριμπαουντ τα παιρνει μετα απο χαμενες προσπαθειες τις περισσοτερες φορες. Τα στατιστικα δεν λενε παντα την αληθεια φιλε Θωμα!
Μία χαρά είναι για τις πενταροδεκάρες που πληρώνουμε. Μην είμαστε αχάριστοι. Αν ήταν 1ος ριμπάουντερ σε Ελλάδα κ CL και είχε και 10-12π μ.ο. με καλά στατιστικά, ούτε απ' εξω από το παλατάκι δε θα περνούσε. Ευρωλίγκα θα έπαιζε.
Αν είχε υπογράψει διετές, ίσως θα ήταν ο πρώτος παίχτης μετά από χρόνια που θα μας έφερνε έσοδα από μεταγραφή! Δεν ξέρω αν ο Κόνιαρης μετράει ως μεταγραφή, τότε που είχε φύγει... Είχαμε πάρει εμείς κανένα φράγκο, επειδή ήταν <18;;
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.
ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ, φτιάξτε ΜΠΟΥΤΙΚ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
RoMaN έγραψε:Αν είχε υπογράψει διετές, ίσως θα ήταν ο πρώτος παίχτης μετά από χρόνια που θα μας έφερνε έσοδα από μεταγραφή! Δεν ξέρω αν ο Κόνιαρης μετράει ως μεταγραφή, τότε που είχε φύγει... Είχαμε πάρει εμείς κανένα φράγκο, επειδή ήταν <18;;
O Κλάντον είναι με διαφορά ο πιο πολύτιμος και σταθερός παίκτης της ομάδας. Ακόμα κι αν βγάλουμε την παράμετρο των στατιστικών (βάσει των οποίων είναι στους 5 κορυφαίους του πρωταθλήματος) βλέποντας τα παιχνίδια κάποιος βλέπει ότι και λόγω κακής οργάνωσης παιχνιδιού από τα γκαρντ οι μισές επιθέσεις και βάλε περνάνε από τα χέρια του. Θεωρώ πως η παραμονή του στην ομάδα υπήρξε η σπουδαιότερη κίνηση της καε τα τελευταία 2 χρόνια.
RoMaN έγραψε:Αν είχε υπογράψει διετές, ίσως θα ήταν ο πρώτος παίχτης μετά από χρόνια που θα μας έφερνε έσοδα από μεταγραφή! Δεν ξέρω αν ο Κόνιαρης μετράει ως μεταγραφή, τότε που είχε φύγει... Είχαμε πάρει εμείς κανένα φράγκο, επειδή ήταν <18;;
150K νομίζω Ρόμαν.....
Και τώρα για να τον αγοράσει κανείς, δεν θα δώσει ούτε τα μισά...
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.
ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ, φτιάξτε ΜΠΟΥΤΙΚ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!