Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-3, MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Απάντηση

MVP

Βελλίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λέοβατς
7
7%
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζαβέλας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βίτορ
23
23%
Τζιόλης
2
2%
Κάτσε
2
2%
Χαρίσης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μυστακίδης
2
2%
Πέλκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κλάους
60
60%
Κοροβέσης
1
1%
Μαλεζάς
2
2%
Δημητριάδης
1
1%

Σύνολο ψήφων: 100

Άβαταρ μέλους
che4

Re: Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-3, MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από che4 »

Παντως οι τουντορικοι εδω μεσα η δεν ειδαν το ματς αλλοι χαλασε το πληκτρολογιο ενω ηταν λαλιστατη και εστελαναν φιλακια στο σκασμενο χασιο τοσο καιρο

Τελος παντων καποια στιγμη θα μιλησουν παντελονατα και θα καταλαβουν αυτο που βλεπαμε ολοι οσοι ξερουμε τι εχει η μπαλα μεσα οτι ο ανθρωπος ηταν φαντασιοπληκτος με τα ανυπαρκτασυστηματα του και ναι με αυτη την ομαδα επρπε να ειναι ανεταδευτερος με μικρη διαφορα απ το γαυρο αν επαιζεαπλα και ορθολογικα

MANIAKOS έγραψε:Απλα ρε συ ΤΣΕ τα μισόλογα χριροτερα ειναι ...

Δλδ μετα απο νικη το πρωτα που μας ερχεται στο κεφάλι ειναι να την πούμε στους αλλους

Ειμαι παράλογος;
Προσωπικα επειδη αυτοι που εγραφαν διθυραμβους γαι τον ιτ μαλλον εχουν αγνοια απο μπαλα δε με νοιαζει να τους την πω .... Απλα μετα απο τοσα γελακια χαιρομαι οτι τελικα οσοι λεγαμε οτι φταιει το συστημα ειχαμε δικιο
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Dimg4 έγραψε:
eorptol έγραψε:Από το τρομερό μου άγχος δεν είδα λεπτό δεν άκουσα λεπτό είδα μια ταινία με τα ματια καρφωμένα στην ώρα και μόλις τελείωσε έβαλα ραδιο .....ΜΠΡΆΒΟ ΒΛΑΝΤΑΝ ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΆ. .....ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπαρχει ΠΑΟΚΤΣΗΣ που μπορει να μη δει ΠΑΟΚ και να βλεπει ταινια επιτηδες... λογω αγχους??
Εγω λογω αγχους δεν κοιταω το κινητο μηπως χασω φαση
και ομως υπαρχουν απλα δεν τους ξερεις .....αυτο το ματς ηταν σημαντικο για την ψυχολογια ολων .....ευτυχως κερδισαμε με καλη εμφανιση.......
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

εγω φοβομουνα οτι θα χασουμε λογω ειδικων συνθηκων ,τι τουντορικοι και μαλακιες λετε εδω ειμαστε ΠΑΟΚ και διπλα στον ιβιτς .....
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

che4 έγραψε:Παντως οι τουντορικοι εδω μεσα η δεν ειδαν το ματς αλλοι χαλασε το πληκτρολογιο ενω ηταν λαλιστατη και εστελαναν φιλακια στο σκασμενο χασιο τοσο καιρο

Τελος παντων καποια στιγμη θα μιλησουν παντελονατα και θα καταλαβουν αυτο που βλεπαμε ολοι οσοι ξερουμε τι εχει η μπαλα μεσα οτι ο ανθρωπος ηταν φαντασιοπληκτος με τα ανυπαρκτασυστηματα του και ναι με αυτη την ομαδα επρπε να ειναι ανεταδευτερος με μικρη διαφορα απ το γαυρο αν επαιζεαπλα και ορθολογικα

Δλδ μετα απο νικη το πρωτα που μας ερχεται στο κεφάλι ειναι να την πούμε στους αλλους

Ειμαι παράλογος;
Προσωπικα επειδη αυτοι που εγραφαν διθυραμβους γαι τον ιτ μαλλον εχουν αγνοια απο μπαλα δε με νοιαζει να τους την πω .... Απλα μετα απο τοσα γελακια χαιρομαι οτι τελικα οσοι λεγαμε οτι φταιει το συστημα ειχαμε δικιο

το άτομο που μας ρωτούσε τι πίνουμε επειδή βλέπουμε πως ο ΠΑΟΚ έχει ομαδάρα, και μετά από το mats με βάζελο μιλούσε για το 15 στα 15.... τωρα μιλάει για τουντοροσκιλα τι στιγμή που αυτός πριν 9 μέρες , ναι 9 μέρες, δήλωνε τουντοροσκιλο.... :lol: :lol: :lol: :lol:

σελιδα 94 θεμα ιγκορ τουντορ
Re: Igor Tudor II
Δημοσίευσηαπό che4 » Πέμ Μαρ 03, 2016 12:11 pm

Ρε είσαστε σοβαροί μερικοί

Απ το 25' χθες έγραψα οτι το ματς αγωνιστικά δεν σηκώνει κριτική γιατι εχω παίξει μπαλα οπως πολυ εδω και ξερουμε πως νιώθει ο παίχτης με τέτοια διαιτησία

Μετα το τέλος ειναι τουλάχιστον χαζό να το συνεχίζουν μερικοί

Μετα τη συνέντευξη τύπου δηλώνω τουντοροσκυλο εγω ο πολέμιος του μέχρι χθες που τον εχω ξεσκίσει στην κριτική εδω

Μίλησε σα να μιλούσε ένας απο μας το αλλο να κανει για να δείξει οτι επιτέλους κατάλαβε που ειναι
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

φαντάζομαι ΚΑΙ μετά το σημερινό γιατί οι ΑΡΔ, θέλουν να χάνει ο ΠΑΟΚ έτσι;
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Πολύ καλή εμφάνιση, ευκαιρίες από την αρχή, ομαδική γκολάρα το πρώτο, φανταστικό τελείωμα το δεύτερο, η δική τους ευκαιρία πήγε στο δοκάρι, στο καπάκι η δική μας 0-3 και - όπως έδειξε και ο Κοροβέσης - «ετελείωσε».
Τρομερή νερουλομαχία, πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων.
Άριστος ο Σιδηρόπουλος, μας έχουν λείψει πολύ τέτοιες διαιτησίες. Αξιοπερίεργο ότι δεν διέκοψε το ματς στο δεύτερο (αφού κάπως κυλούσε η μπάλα), που αν το έκανε θα έπαιρνε και διπλό μεροκάματο.

Αγοράσαμε τη Νόβα; :lol: Απίστευτη περιγραφή Λυκουρόπουλου, αν δεν τον ήξερε κάποιος θα νόμιζε ότι είναι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ. Ή είναι τόσο «ενοχλητικός» ο Παναιτωλικός στο σύστημα; ;) Θα δείξει στο επόμενο ματς.
desperando έγραψε:επειδη ισως να γραφτουν και να ειπωθουν πολλα σημερα οτι πχ ο ιβιτς ειναι προπονηταρα και εστρωσε την ομαδα ή για τους παικτες οτι θελαν να διωξουν τον προπονητη και αλλα τετοια ωραια...μονο και μονο επειδη ηρθε μια ευκολη επικρατιση και καλη εμφανιση.

η αληθεια ειναι οτι ουτε ο ιβιτς ειναι ο προπονητης με το μαγικο ραβδι,ουτε φυσικα οι παικτες θελαν να διωξουν τον προπονητη (και γιατι να θελουν δηλαδη),ουτε ο πελκας εγινε φορτουνης και ο μυστα ιντεγε μεσα σε μια μερα.
απλα παντα μετα απο αλλαγη προπονητη ο αντιπαλος χανει το πιο σημαντικο οπλο που διαθετει...το σκαουτινγκ
αντιμετωπιζει μια νεα ομαδα που στην ουσια ειναι σαν να μην την εχει δει καθολου.

η συγκεκριμενη ερευνα εγινε απο τον πανεπιστημιο την νυρεμβεργης (αν θυμαμαι καλα) και αφορουσε στο γιατι οι ομαδες μετα απο αλλαγη προπονητη εχουν νικηφορο αποτελεσμα με ενα ποσοστο που αγγιζει το 60%
στην ουσια απεδειξαν οτι δεν ειναι ουτε ο ενθουσιασμος των παικτων ουτε η διαθεση τους να δειξουν στον νεο τους προπονητη την αξια τους.

οσο για το ματς ψεκαστε σκουπιστε τελειωσαμε

εγω θα συνεχισω να το λεω...δεν εχουμε κακο υλικο απλα θελει του χρονου καποιες προσθηκες (ακριβες) εμπειρων και με υψηλη ποιοτητα παικτων οπου θα ανεβασουν και την ομαδα και τους υπαρχοντες παικτες τουλαχιστον ενα επιπεδο πανω
+1 σε όλα. Ειδικά το μεσαίο κομμάτι είναι αυτό που χαίρομαι να διαβάζω από έναν desperado, δηλαδή αυτό που δεν ξέρω (αλλά θα ήθελα να μάθω) και κανείς ΑΡΔ δεν πρόκειται ποτέ να μου πει (γιατί ούτε αυτός το ξέρει :lol: ).
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

che4 έγραψε:Παντως οι τουντορικοι εδω μεσα η δεν ειδαν το ματς αλλοι χαλασε το πληκτρολογιο ενω ηταν λαλιστατη και εστελαναν φιλακια στο σκασμενο χασιο τοσο καιρο

Ειμαι παράλογος;[/quot

φτανει ρε σασταλεγακια

και εσυ ΠΑΟΚ εισαι

Re: Π.Α.Ο.Κ. - BRONDBY IF, 20/08,20:00,NS2 & NS2HD
Δημοσίευσηαπό che4 » 20 Αύγ 2015 19:54

spyretto έγραψε:
Π'εντε χρόννια περιμέναμε να δούμε έναν τέτοιο ΠΑΟΚ.
Ελπίζω φέτος όλα να πάνε καλά και να απολαύσουμε έναν ΠΑΟΚ αντάξιο της δυναμικής του με Τούντορ/Αρνεσεν μπροστάρηδες.

Πεντε χρονια μαλλον λιγα λες εγω τετοιο ΠΑΟΚ μονο επι μπαγιεβιτς ειδα με σαντος ηταν η ομαδα μεταλλο σκληρη αποτελεσματικη αλλα τετοια μπαλα δεν ειδαμε
Άβαταρ μέλους
che4

Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

5 σελιδουλες μια χαρα

Ολα τα τοπικ μετα απο ματς ετσι να ναι μάγκες χωρίς γκρίνιες και σκασίματα αυτη ειναι η ευχή μου απο δω και πέρα

Παντως μερικοί μπορεί να μην ξέρουν τι εχει η μπαλα μεσα και σίγουρα δεν έχουν κλοτσήσει ουτε μπαλόνι με επιτυχία αλλα στην αναζήτησή ποστ ειναι πρώτη

Τέλος πάντων δε σκάω εγω σκάω μονο όταν χάνει ο ΠΑΟΚ και όταν ο ΠΑΟΚ δεν παιζει μερικοί σκάνε γιατι εφυγε ο ιτ

Το ποστ παραπάνω γράφει οτι δεν αναφέρομαι στα ποδοσφαιρικά θέματα αλλα εντάξει το προσπερνάω δε θα ασχοληθώ

Ασχοληθείτε εσεις μαζι μου

Με την Μπρόντμπι παίξαμε μπαλάρα οπως με ΑΕΚ και βαζελο τουμπα αλλα ποσά αλλα ματς ήταν να κλαίμε δε λέτε
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ρε σεις ειναι λαθος να ανοιξει η συζητηση σε φαση "Τουντοροσκυλα δειτε την διαφορα και σας τα λεγαμε" και αλλες τετοιες χαζομαρες. Οσοι στηριζαν Τουντορ δεν το εκαναν επειδη αγαπουσαν τον Τουντορ αλλα γιατι πιστευουν οτι πρεπει να στηριχτει ενας ανθρωπος ειτε αυτος λεγεται Τουντορ ειτε Ιβιτς ειτε....Μουρινιο. Εκανε λαθη ο Τουντορ προφανως. Ολοι κανουν. ΟΛΟΙ.

Ας αφησουμε πισω μας λιγο αυτο το θεμα. Γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει και λογος να χαλιομαστε μεταξυ μας με εκφρασεις τυπου αμπαλοι οσοι πιστευαν στον Τουντορ και αλλα τετοια που διαβαζω.

Απλα καταλαβετε οτι κανεις δεν ειναι Τουντορ, Αγγελος, Σαντος. ΠΑΟΚ ειμαστε.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

che4 έγραψε:5 σελιδουλες μια χαρα

Ολα τα τοπικ μετα απο ματς ετσι να ναι μάγκες χωρίς γκρίνιες και σκασίματα αυτη ειναι η ευχή μου απο δω και πέρα

Παντως μερικοί μπορεί να μην ξέρουν τι εχει η μπαλα μεσα και σίγουρα δεν έχουν κλοτσήσει ουτε μπαλόνι με επιτυχία αλλα στην αναζήτησή ποστ ειναι πρώτη

Τέλος πάντων δε σκάω εγω σκάω μονο όταν χάνει ο ΠΑΟΚ και όταν ο ΠΑΟΚ δεν παιζει μερικοί σκάνε γιατι εφυγε ο ιτ

Το ποστ παραπάνω γράφει οτι δεν αναφέρομαι στα ποδοσφαιρικά θέματα αλλα εντάξει το προσπερνάω δε θα ασχοληθώ

Ασχοληθείτε εσεις μαζι μου

Με την Μπρόντμπι παίξαμε μπαλάρα οπως με ΑΕΚ και βαζελο τουμπα αλλα ποσά αλλα ματς ήταν να κλαίμε δε λέτε

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
φωταεριο ??//

τον τουντορα κανεις δεν το υποστήριζε
τον θεσμο του προπονητη υποστηριζαμε
υποχρεωμενοι ειμαστε ....εμεις που δεν ξερουμε τι εχει μεσα η μπαλα....να στηριξουμε τον προπονητη μεχρι τελους
αν δεν εκανε τις δηλωσεις ακομη εδω θα ηταν και το καλοκαιρι ...ετσι οπως πρεπει...θα γινοτανε η αλλαγη εαν δεν αλλαζε η ομαδα το προσωπο της

η σημερινη εμφανιση μας διχνει οτι αυτο που ελεγε για τα πλευ οφ ίσως και να ίσχυε κατι το οποιο δεν θα μαθουμε ποτε

εγω σημερα παντος σε ευθεια γραμμη την γραμμη της αμυνας την εβλεπα οτι ειχε τους ιδιους...σε αριθμο...παικτες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Σάβ 12 Μαρ 2016, 23:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δικαιωθηκες Τσε μετα απο μια μολις νικη?Εσυ και ο ΓΧ καθε Μαρτη.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Φυσικά και δεν μπορεί να κριθεί ο προπονητής από έναν αγώνα, αλλά όσοι λέτε ότι απλά άλλαξε την ψυχολογία των παικτών, νομίζω ότι λέτε τη μισή αλήθεια.
Σήμερα είδαμε ενδιαφέροντα πράγματα και τακτικά, αλλά και στη διαχείριση του αγώνα.
Επιτέλους παιχνίδι ισορροπημένο αμυντικά-επιθετικά, ανάπτυξη από τα πλάγια, αξιοποίηση του επιθετικού, αλλαγή Πέλκα...
Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, πρώτα για να μπούμε στα πλέι-οφ!
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

DimitrisS έγραψε:Ρε σεις ειναι λαθος να ανοιξει η συζητηση σε φαση "Τουντοροσκυλα δειτε την διαφορα και σας τα λεγαμε" και αλλες τετοιες χαζομαρες. Οσοι στηριζαν Τουντορ δεν το εκαναν επειδη αγαπουσαν τον Τουντορ αλλα γιατι πιστευουν οτι πρεπει να στηριχτει ενας ανθρωπος ειτε αυτος λεγεται Τουντορ ειτε Ιβιτς ειτε....Μουρινιο. Εκανε λαθη ο Τουντορ προφανως. Ολοι κανουν. ΟΛΟΙ.

Ας αφησουμε πισω μας λιγο αυτο το θεμα. Γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει και λογος να χαλιομαστε μεταξυ μας με εκφρασεις τυπου αμπαλοι οσοι πιστευαν στον Τουντορ και αλλα τετοια που διαβαζω.

Απλα καταλαβετε οτι κανεις δεν ειναι Τουντορ, Αγγελος, Σαντος. ΠΑΟΚ ειμαστε.
+1926

Τελικα καποιες αρρωστιες δεν γιατρευονται

και η μαλακια παει συννεφο.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Ρε σεις, σαν πιράνχας μερικοί περιμένετε για να κατασπαράξετε έναν αδερφό σας!
Ο Che είπε πως επιτέλους δεν είδε το τουρλουμπούκι που βλέπαμε, είπε πως επιτέλους είδε μια ομάδα με αρχή-μέση-τέλος και ότι θα κρίνει ΚΑΙ τον Ίβιτς αν δει κάτι κουλό στο μέλλον!
Διαφωνεί κανείς με αυτά?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Σάβ 12 Μαρ 2016, 23:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ελπιδοφόρος νίκη, Κλάους σεληνιασμένος, φτου φτου, ορθολογικό στήσιμο.

Μακάρι να είναι η αρχή του come back.

Μπράβο σε όλους.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”