Π.Α.Ο.Κ.-Ατρόμητος 1-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
- back in black
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ατρόμητος 1-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δεν ξέρω τι να πω , τρέμω απο τα νευρα μου. Ακόμη ένα γκολ απο στημένο, ακόμη ένα παιχνίδι με λιμό που προηγούμαι και δεν μπορώ να το καθαρίσω, ακόμη ενα παιχνίδι που τραυματίζονται πάιχτες μου εκτός φάσης, ακόμη ένα παιχνίδι με τραγικό ΙΤ. Φτάνει!!!
αυτη την ωρα παιζει η ρομα με ενα χωριο οποιος θελει ας δει πως παικτες εκατ.δεν μπορουν να κανουν γκολ, ετσι για να μην νομιζουμε οτι ολα ειναι απλα στο ποδοσφαιρο, στηριξη στην ομαδα ολα θα γινουν υπομονη
Νταξ, north army, γενικα τα εχω πολυ μ'αυτο το μλκ τον παππα που καθε φορα τα ιδια κανει οταν βρισκει ευκαιρια..
Το ειπα για να το βγαλω απο μεσα μου, γιατι ο τυπος με τα 3 που εδωσε και καποια φαουλ ηταν απιστευτος, χωρις βεβαια να σημαινει οτι επηρεασε ριζικα την εικονα του παιχνιδιου..
Αλλα βρηκε την ευκαιρια του και εκανε το κομματι του..
Anw
Το ειπα για να το βγαλω απο μεσα μου, γιατι ο τυπος με τα 3 που εδωσε και καποια φαουλ ηταν απιστευτος, χωρις βεβαια να σημαινει οτι επηρεασε ριζικα την εικονα του παιχνιδιου..
Αλλα βρηκε την ευκαιρια του και εκανε το κομματι του..
Anw

Ο λογος που την εφαγε, με τα νευρα τσαταλια μονο μια, φτηνα την γλυτωσε...
-
Παντως ρε μάγκες δεν γινεται να τον πετυχει μια στο ενα εκατομμυριο.stelyk έγραψε:
Στο τέλος πήγαν οι παίκτες να πετάξουν τις φανέλες στην τεσσερα έπεσε γιούχα και στο τέλος πήγε ο ζαιρο να την πετάξει και του πετάξανε μπουκάλια με νερό και τον κάνανε μούσκεμα και κάποιοι πήγαν να την πέσουν στον κάτσε που πήγε να πετάξει την φανέλα και τον γλύτωσαν οι σεκιουριτυ. ....δεν ειμουν αλλά τα έμαθα από δικό μου άνθρωπο. ....κρίμα
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- hasio_john
Ωραίος Stylek ... έτσι ακριβώς! Όποιος κάφρος ποδοσφαιριστής κάνει τσαλιμάκια στην Τούμπα να σκοτώνετε επιτόπου! Πέρα από αυτό, θα συνεισφέρεις και συ στο πρόστιμο ή θ' αφήσεις μόνο του τον Ιβάν?
Ισως το μεγαλυτερο προβλημα του ΠΑΟΚ φετος...PAOK_Antarctica έγραψε:Πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο που θα μπορούσε να τελειώσει το ματς αν ο Πέλκας είχε τελειώματα σοβαρού παίκτη.
Κάκιστοι στο δεύτερο, δεν χωράνε σχόλια. Αίσχος.
Η ομάδα έχει δυνατότητες και την ικανότητα να παίξει πολύ καλή μπάλα και το δείχνει κατά διαστήματα. Το θέμα είναι, γιατί δεν το κάνει; Μήπως τελικά ο Γκάρι είναι το βαρόμετρο όλης της ομάδας; Πάντως φαίνεται πως η ομάδα δεν παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητές της... Αυτό φυσικά είναι θέμα ΚΥΡΙΩΣ του προπονητή.
Από κει και πέρα, αυτό με τις θλάσεις ΔΕΝ είναι σύμπτωση. Κάποιος δεν κάνει καλά τη δουλεία του. Ή δεν την κάνει και καθόλου. Κάποιος πρέπει να απολυθεί, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δεν πάει άλλο αυτό το πράγμα.
Ήμουν γήπεδο και δεν έχω άποψη για τα δύο γκολ του Μακ. Ούτε πρόλαβα να δω τι παίχτηκε με τον Σκουλικίδη. Ό,τι ποινή φάει ο γαύρος για το αντικείμενο με τον Πλατανιά να φάμε κι εμείς.
Θα συμφωνουσα στην αποψη σου οτι καποιος πρεπει να απολυθει σημερα απο το τμημα των γυμναστων αν το προβλημα ηταν φετινο...Απ οτι βλεπουμε ομως κραταει χρονια αυτη η κολωνια...
Μπορει να φταιει το προπονητικο(καποιοι υποβαθμηζαν παλιοτερα αυτην την αποψη γιατι αυτη η αιτιολογια ειχε βγει επι γιΔωνη...και πανω στην φουρια τους να την λεν συνεχεια στον γιΔωνη το περνουσαν πολυ στο ντουκου)...
Η μονη σταθερα τα τελευταια χρονια ειναι το προπονητικο...
Προπονητες εχουν αλλαξει
Γυμναστες εχουν αλλαξει
Παικτες εχουν αλλαξει
Το μονο σταθερο ειναι το προπονητικο και εδω ειναι θεμα διοικησης να προστατευθει το αγωνιστικο τμημα.
Ενταξει για τον Λαζαριδη δεν υπαρχει καμια δικαιολογια αλλα οι δικοι μας οι λαλακες με τι μουτρα πηγαν να πεταξουν φανελες εκτος και αν πηραν κυριολεκτικα το πεταξτε τις φανελες και φυγετε απο εδω. 

Αρτικο τραβά σπιτι σου.
Οποιος είδε κ σ αυτο το παιχνιδι σφαγή διαιτησίας απλα δεν ειναι αντικειμενικός ακομη κι αν δεν ηταν οφσάιντ του Μακ.
Σημερα ο Τουντορ ηταν ο απόλυτος γκαντέμης με τους τραυματισμούς αλλα εχει κ της ευθύνες του για την εικονα του β ημιχρόνου δε μπορεις να χάνεις τετοιο παιχνιδι που εισαι τοσο καλυτερος στο Α μερος. Παρόλα αυτα δε θεωρω αυτο το παιχνιδι ενδεικτικό για να κρίνουμε τον προπονητη.
Κατι πρεπει να γινει με της θλάσεις, σιγουρα δεν ειναι θεμα τύχης. Επισης δε νομιζω οτι ειναι θεμα τοποθεσίας υγρασίας αέρηδων κ λοιπά. Θεωρω πιθανότερο οτι κατι δε γινεται σωστα στην εκγύμναση της ομαδας η τους παραζοριζουν η κατι τελος παντων δεν κανουν σωστα.
Για όσους επαναστάτες ειναι εναντίον της κάρτας φιλάθλου ας λουστούμε την τιμωρία σημερα λογω του καθε καραγκιόζη στην κερκίδα. Λες κ περίμεναν την κάρτα φιλάθλου τα κράτη αν θελουν να φακελώσουν κοσμο.
Οποιος είδε κ σ αυτο το παιχνιδι σφαγή διαιτησίας απλα δεν ειναι αντικειμενικός ακομη κι αν δεν ηταν οφσάιντ του Μακ.
Σημερα ο Τουντορ ηταν ο απόλυτος γκαντέμης με τους τραυματισμούς αλλα εχει κ της ευθύνες του για την εικονα του β ημιχρόνου δε μπορεις να χάνεις τετοιο παιχνιδι που εισαι τοσο καλυτερος στο Α μερος. Παρόλα αυτα δε θεωρω αυτο το παιχνιδι ενδεικτικό για να κρίνουμε τον προπονητη.
Κατι πρεπει να γινει με της θλάσεις, σιγουρα δεν ειναι θεμα τύχης. Επισης δε νομιζω οτι ειναι θεμα τοποθεσίας υγρασίας αέρηδων κ λοιπά. Θεωρω πιθανότερο οτι κατι δε γινεται σωστα στην εκγύμναση της ομαδας η τους παραζοριζουν η κατι τελος παντων δεν κανουν σωστα.
Για όσους επαναστάτες ειναι εναντίον της κάρτας φιλάθλου ας λουστούμε την τιμωρία σημερα λογω του καθε καραγκιόζη στην κερκίδα. Λες κ περίμεναν την κάρτα φιλάθλου τα κράτη αν θελουν να φακελώσουν κοσμο.
Ο ζαιρο γιατί έφαγε μπουκάλια νερό ήταν κακός ;ο κάτσε ήταν κακός; α δεν έπαιζε. ....μετά λέμε για τον Λαζαρίδη αυτός μπορεί να πάει στο νοσοκομείο καμμια βδομάδα και να κάνει τον τραυματία
Κλασικός ΠΑΟΚ... Πόσες φορές το έχουμε δει αυτό το έργο;! Για άλλη μια φορά λοιπόν παίζουμε στην Τούμπα με μια μέτρια ομάδα, με μέτριο προπονητή (ποιος Δέλλας ρε παιδιά δηλαδή!!!) κι ενώ μπορούμε να καθαρίσουμε το ματς απ' το 1ο ημίχρονο, απλά μαλακιζόμαστε. Και στο 2ο ημίχρονο όλη η ομάδα είναι πίσω και απλά περιμένουμε νομοτελειακά να φάμε ένα γκολ... Δεν ξέρω ποιος φταίει (προπονητής ή παίχτες) αλλά όταν δεν μπορείς όχι απλά να κρατήσεις την μπάλα για ένα ημίχρονο αλλά να σε πιέζει ο Ατρόμητος λες και είναι η Μπαρτσελόνα, τέλη Ιανουαρίου, τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα... Όσο για το αντικείμενο που πετάχτηκε να πω ότι έπεσα απ' τα σύννεφα ψέματα θα πω...
aquila έγραψε:Αρτικο τραβά σπιτι σου.
Απο τοτε που καναμε την μεσημβρια ποσοι γυμναστες περασαν απ την ομαδα;
Πιστευεις οτι ολοι ηταν ανικανοι και δεν εκαναν καλη δουλεια;
Κι εγω απαντηση δεν εχω...αλλα η μεσημβρια ειναι η μονη σταθερα στην εξισωση ολα αυτα τα χρονια με τις θλασεις.
- PAOK_NORTH_ARMY
Το κάνω παράθεση μπας και ξαναδούν τη φωτογραφία μερικοί και αναθεωρήσουν κάποια από τα γραπτά τους. Να έρχεται στην Τούμπα ο κάθε σκουληκοπικραμένος, να χειρονομεί σε ολόκληρο γήπεδο και εμείς αντί να του ρίξουμε ότι καντήλι υπάρχει, να σιχτιρίζουμε τον δικό μας από τα επίσημα.stelyk έγραψε:
Βασικά θα πρότεινα να πιάσουμε αυτόν τον εγκληματία, να τον βαλσαμώσουμε και να τον κρεμάσουμε έξω από την 4Α το κάθαρμα.
ΥΓ: Έχω αμφιβολίες για τη σοβαρότητα του χτυπήματος στο πουστρ@κι αυτό.
ΥΓ2: Αυτός που το πέταξε ας πάει να παίξει κάνα τζόκερ αύριο.
Οπως φταινε καο οι συνδεσμοι και οχι οι διαφοροι χοντροι προεδροι, η λογικη σου!!! Μονιμως τσουβαλιαζεις!hasio_john έγραψε:Ωραίος Stylek ... έτσι ακριβώς! Όποιος κάφρος ποδοσφαιριστής κάνει τσαλιμάκια στην Τούμπα να σκοτώνετε επιτόπου! Πέρα από αυτό, θα συνεισφέρεις και συ στο πρόστιμο ή θ' αφήσεις μόνο του τον Ιβάν?