Πανιώνιος-ΠΑΟΚ,1-1,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Βελλίδης
5
4%
Κόστα
7
6%
Τζαβέλας
11
9%
Κοροβέσης
8
7%
Σκόνδρας
5
4%
Τσίμιροτ
7
6%
Τζιόλης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πέλκας
34
29%
Μακ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ροντρίγκεζ
1
1%
Κλάους
2
2%
Ζάιρο
3
3%
Μυστακίδης
4
3%
Σάμπο
32
27%

Σύνολο ψήφων: 119

markos4

Re: Πανιώνιος-ΠΑΟΚ,1-1,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από markos4 »

CCCP έγραψε:
markos4 έγραψε:Αυτους τους παιχτες εχουμε,αυτη την μπαλα παιζουμε.
Τι να κανουμε,δεν πιασαν οι μεταγραφες του καλοκαιριου ουτε ο προπονητης,ηταν ρισκο και τελικα αποτυχαμε.

Απο την νεα σεζον λογικα ξεκιναμε νεο τριετες πλανο.

To προβλημα δεν ειναι αυτοι που ηρθαν φιλε, ειναι αυτοι που δεν εφυγαν.

Θα μου επιτρεψεις να πω οτι,το προβλημα ειναι σε αυτους που δεν εφυγαν,αλλα και σε αυτους που ηρθαν.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

PaokPatraG4 έγραψε:Όσο βλέπει ο Ιβάν τον Π.Α.Ο.Κ μας σαν την Donskoy Tabak αυτό το πράγμα θα γίνεται...Ή πρέπει να γίνει πρόεδρος και να είναι συνέχεια εδώ ή να αφήσει αυτούς που πληρώνει να διοικήσουν με οποιοδήποτε μπάτζετ....κρίμα που το λέω αλλά 3ετες πλάνο μόνο έτσι μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά την άποψη μου...

+1926 μπλιατ !
Άβαταρ μέλους
fwtis

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ,1-1,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από fwtis »

Δεν βλεπω να αλλάζει κατι μια απο τα ίδια και σημερα.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Βλακα πετρωτε μες στην ιντριγκα εισαι..δε γινεται ν τελειωσει αυτο το θεμα με μπερμπα π μονο φθορα φερνει?

Αλλα κ ο ιγκορ, 0 πολιτική ρε γμτ, εκει γκραου βαλκανιος, να μιλησει για προπονησεις κλπ..
Εδω ο κοροβεσης τον "εξεθεσε" παροτι δν τον πιστευε λογω προπονησεων..
Καποια πραγματα δν ειναι μονο προπονησεις..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τετ 27 Ιαν 2016, 18:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΤΡΙΤΕΣ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ;

Ας παρει το κυπελο ο γαυρος η ο βαζελος που δεν εχουν τριετη πλανα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

buffalobill4 έγραψε:Να φυγουν ολοι. Αυτη ειναι η λυση. Μην το κουραζουμε και τζαμπα μαλωνουμε. Ολοι ομως ανεξαιρετως. Ουτε "ο ενας μωρε προσπαθουσε" "να κι αυτος πιστευω μπορει να σταθει". Ολοι απο τον πρωτο μεχρι τον τελευταιαο συμπεριλαμβανομενου προπονητη ΤΔ

Α ξεχασα. Να μεινει μονο ο Μπουλγκαρι

Τελικα μαλλον το προβλημα σου ειναι ρατσιστικης φύσεως
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

markos4 έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΤΡΙΤΕΣ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ;

Ας παρει το κυπελο ο γαυρος η ο βαζελος που δεν εχουν τριετη πλανα.

Δεν είναι το κύπελλο το θέμα. Είναι όλα αυτά που βλέπουμε ή που δεν βλέπουμε. Είναι που όλο κ χειροτερεύουμε.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ασχετο με ολα αυτα που εχει γραφτει αλλα:
Κοστα-Τζαβελλας τα πηγαν καλα
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Ας τρολάρουμε λίγο γιατί δε τη βγάζουμε καθαρή.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

buffalobill4 έγραψε:Μισο λεπτο ρε παιδια γιατι ή αλλο ματς βλεπω εγω ή αλλιως καταλαβαινουμε το ποδοσφαιρο.

Η ομαδα μπηκε ξεκαθαρα με το ποδι πατημενο στο γκαζι. Προφανως και αυτο μας βολευει και αυτο θελουμε και εμεις οι οπαδοι. Ειναι αληθεια οτι στη ροη του αγωνα και εχοντας σκοραρει θα μπορουσαμε να κατεβασουμε ταχυτητα. Το μονο τακτικο σφαλμα του Τουντορ σε αυτο πιστευω πως ειναι η χρησιμοποιηση του Τζιολη που δεν μπορει να ακολουθησει το γρηγορο ρυθμο ουτε σε επιθεση ουτε σε αμυνα. Και απο τη στιγμη που δεν ριξαμε τον ρυθμο στο 0-1 ειναι οχι μονο αχρειαστος αλλα μπορει και να σου στοιχισει.

Τωρα τα τραγωδια, τα δεν κανει κανεις, τα μπουλο ολοι, στο συγκεκριμενο ματς εγω δεν τα συμμεριζομαι.

Ο ΠΑΟΚ εχει προβλημα κυριως στις μεταπτωσεις του απο ματς σε ματς αλλα και μεσα στο ιδιο ματς ακομη. Και κυριως εχει προβλημα μενταλιτι. Αυτο που λεμε δηλαδη απλοικα ειμαι καλυτερη ομαδα, εχω περισσοτερες αντοχες, θα κανω το παιχνιδι μου οπουδηποτε με παιρνει no matter what the opponent name is. Αυτο πιστευω.

Όχι φίλε μου, εσύ είδες το ματς. Υποθέτω μάλιστα ότι βλέπεις και άλλα ολόκληρα παιχνίδια. Για άλλους έχω την υποψία ότι βλέπουν μόνο highlights και νομίζουν ότι έτσι είναι ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Η γνώμη μου: Πολύ ωραίο ματς, με ένταση, μονομαχίες, παλμό από την εξέδρα, κινήσεις από τους πάγκους, σχετικά καλή διαιτησία και δύο γκολάρες για... highlights!
Η πρόκριση δεν τελείωσε σε καμία περίπτωση, έχουμε άλλα 90 λεπτά και το μόνο προβάδισμα που αποκτήσαμε είναι ότι αν δεν μπει άλλο γκολ, περνάμε.
Στη φάση του γκολ που δεχόμαστε, τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει αυτός που έπρεπε να μαρκάρει τη σέντρα του Οικονόμου (Μακ ή Σκόνδρας) και αυτός που δεν κάλυψε την κεφαλιά (Κοροβέσης). Και τρία μέτρα ύψος να είχαν τα στόπερ, την μπάλα δεν την έφταναν, ενώ και για τον Βελλίδη ήταν δύσκολο να πιάσει δυνατή κεφαλιά από τόσο κοντά. Άλλη φάση δεν μας έκανε ο Πανιώνιος, ενώ εμείς είχαμε ένα δοκάρι και μία σέντρα του Ζάιρο που δεν πρόλαβε καλά ο Κλάους σε κενή εστία.
Ήθελα πιο νωρίς τον Σάμπο, έστω 5-10 λεπτά. Πάρα πολλές λάθος πάσες από τον Τζιόλη που δεν το συνηθίζει. Κόστα και Τζαβέλλας δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

korfas έγραψε:Οκ... Ειρωνία και χλευασμός για την ομάδα. ΄
Άντε και παραδεχόμαστε ότι οι παίχτες είναι όλοι άσχετοι. Άντε και λέμε ότι ο προπονητής
είναι άχρηστος. Άντε και να παραδεχτούμε ότι η διοίκηση είναι μπάχαλο.
Άντε και ο Σαββίδης καβουρο-λοβοτομημένος.
Το συμπέρασμα;
Να φύγουν όλοι; Να αλλάξουμε ομάδα; Να έχουμε ονειρώξεις της χρυσής ομάδος του Κούδα και
της Αμαλίας;
Τι να κάνουμε; Μήπως να διώξουμε τον προπονητή; Oh wait... Αυτό το κάνουμε πέντε χρόνια τώρα, δεν έπιασε.
Να διώξουμε τον 14; Χμμμ... Έφυγε...
Οπότε τι μένει; Μια επιτροπή σωτηρίας βρε παιδιά... Με Ορφανό και Γούναρη κατά προτίμηση...
Σοβαρά τώρα... Πόσο καλύτερα παίζουν η κούλα και η ζέλα η γαζέλα;Μήπως ο γαύρος;
Η ακόμα-ακόμα πόσο καλύτερα παίζαμε εν γένει επί Σάντος που τόσο αναπολούμε;

Μην το γενικοποιεις. Ο πηχης επεσε φιλε με τον κροατη στον παγκο, εφτασε φεβρουαριος και ο ΠΑΟΚ δειχνει ομαδουλα παιδικη χαρα. Αν βελτιωνοταν κανεις δε θα μιλουσε. Πασα δε μπροουν να αλλαξουν δεν το βλεπεις? Κανεις δε θελει να φυγουν ολοι, η λυση ειναι ενα ηλεκτροσοκ. Να φυγει ο Τουντορ και να βρουν καποιον που θα κανει τα αυτονοητα
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Ας τρολάρουμε λίγο γιατί δε τη βγάζουμε καθαρή.
Εικόνα

Μαλλον δεν πρόκειται για τρολλαρισμα αλλα για μήνυμα .....
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

desperando έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Να φυγουν ολοι. Αυτη ειναι η λυση. Μην το κουραζουμε και τζαμπα μαλωνουμε. Ολοι ομως ανεξαιρετως. Ουτε "ο ενας μωρε προσπαθουσε" "να κι αυτος πιστευω μπορει να σταθει". Ολοι απο τον πρωτο μεχρι τον τελευταιαο συμπεριλαμβανομενου προπονητη ΤΔ

Α ξεχασα. Να μεινει μονο ο Μπουλγκαρι

Τελικα μαλλον το προβλημα σου ειναι ρατσιστικης φύσεως

Στο ρατσιστης, απλα γελαω. Μαλλον ουτε γελαω, καγχάζω.

Λαθος κανεις φιλε. Ακολυθω το ρευμα αφου οπως διαπιστωσα το να εισαι στην αλλη οχθη σε κανει ταυτοχρονως και γραφικο. I can go with the flow που λενε και κατι παλικαρια.

Αν παλι αναφερεσαι στο Μπουλγκαρι, ειναι το παρατσουκλι που χρησιμοποιω, εφαμιλο του "φιλοτιμος", ¨τατουατζης", "τζαβελλιτα", που κατα κορων χρησιμοποιουνται εδω μεσα.

Απλα πραματα.
nickgg

Δημοσίευση από nickgg »

Pr.Jon έγραψε:αυτή είναι η ομάδα μας,
παίκτες μέτριοι που με τη βαριά φανέλα του ΠΑΟΚ κλατάρουν...
Ελάχιστοι κάνουν τα βασικά καλά!
Σήμερα είδαμε τα 3 εξτρέμ μας...και οι 3ης μαζί μια σωστή κίνηση δεν έκαναν.
Το δε φόρ μας, ότι να ναι...
Τα μπάκ μας γαμησέτα, στο κέντρο είμασταν κάπως υποφερτοί και όμως έλειπε η ποιότητα του 20 χρόνου Χαρίση!!!
Τι να λέμε ρε παιδιά, Πούλημα 6-7 παίκτες και όλοι όσοι έπαιξαν σήμερα πρέπει να είναι αλλαγή..

νταξ οι παίκτες κάνουν την ομάδα , αλλά εδώ δεν υπάρχει και φέτος πάλι ομάδα.
από το κέντρο και μπροστά παίζουμε νομίζω ΜΟΝΟ με εμπνεύσεις τον παικτών
δε συμφωνώ με το φίλο.
εγώ σήμερα είδα παίκτες αγχωμένους να σκίζονται και να τραυματίζονται για να παίξουν.

και όπως είπε και ο σπίκερ του ΟΤΕ TV
" η οδηγία του Τουντορ είναι να πάει ξανά ο ροντρίγκεζ αριστερα και ο τζαβέλας και ο ΣΚΟΝΔΡΑΣ να τον ψάχνουν με μεγάλες μπαλιές. "

μάλλον εγώ έχω βάλει το πήχη πολυυυύ ψηλά.
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

stephanos έγραψε:Η γνώμη μου: Πολύ ωραίο ματς...

Είσαι άρρωστος! :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”