buffalobill4 έγραψε:Μισο λεπτο ρε παιδια γιατι ή αλλο ματς βλεπω εγω ή αλλιως καταλαβαινουμε το ποδοσφαιρο.
Η ομαδα μπηκε ξεκαθαρα με το ποδι πατημενο στο γκαζι. Προφανως και αυτο μας βολευει και αυτο θελουμε και εμεις οι οπαδοι. Ειναι αληθεια οτι στη ροη του αγωνα και εχοντας σκοραρει θα μπορουσαμε να κατεβασουμε ταχυτητα. Το μονο τακτικο σφαλμα του Τουντορ σε αυτο πιστευω πως ειναι η χρησιμοποιηση του Τζιολη που δεν μπορει να ακολουθησει το γρηγορο ρυθμο ουτε σε επιθεση ουτε σε αμυνα. Και απο τη στιγμη που δεν ριξαμε τον ρυθμο στο 0-1 ειναι οχι μονο αχρειαστος αλλα μπορει και να σου στοιχισει.
Τωρα τα τραγωδια, τα δεν κανει κανεις, τα μπουλο ολοι, στο συγκεκριμενο ματς εγω δεν τα συμμεριζομαι.
Ο ΠΑΟΚ εχει προβλημα κυριως στις μεταπτωσεις του απο ματς σε ματς αλλα και μεσα στο ιδιο ματς ακομη. Και κυριως εχει προβλημα μενταλιτι. Αυτο που λεμε δηλαδη απλοικα ειμαι καλυτερη ομαδα, εχω περισσοτερες αντοχες, θα κανω το παιχνιδι μου οπουδηποτε με παιρνει no matter what the opponent name is. Αυτο πιστευω.
Όχι φίλε μου, εσύ είδες το ματς. Υποθέτω μάλιστα ότι βλέπεις και άλλα ολόκληρα παιχνίδια. Για άλλους έχω την υποψία ότι βλέπουν
μόνο highlights και νομίζουν ότι έτσι είναι ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι.
Η γνώμη μου: Πολύ ωραίο ματς, με ένταση, μονομαχίες, παλμό από την εξέδρα, κινήσεις από τους πάγκους, σχετικά καλή διαιτησία και δύο γκολάρες για... highlights!
Η πρόκριση δεν τελείωσε σε καμία περίπτωση, έχουμε άλλα 90 λεπτά και το μόνο προβάδισμα που αποκτήσαμε είναι ότι αν δεν μπει άλλο γκολ, περνάμε.
Στη φάση του γκολ που δεχόμαστε, τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει αυτός που έπρεπε να μαρκάρει τη σέντρα του Οικονόμου (Μακ ή Σκόνδρας) και αυτός που δεν κάλυψε την κεφαλιά (Κοροβέσης). Και τρία μέτρα ύψος να είχαν τα στόπερ, την μπάλα δεν την έφταναν, ενώ και για τον Βελλίδη ήταν δύσκολο να πιάσει δυνατή κεφαλιά από τόσο κοντά. Άλλη φάση δεν μας έκανε ο Πανιώνιος, ενώ εμείς είχαμε ένα δοκάρι και μία σέντρα του Ζάιρο που δεν πρόλαβε καλά ο Κλάους σε κενή εστία.
Ήθελα πιο νωρίς τον Σάμπο, έστω 5-10 λεπτά. Πάρα πολλές λάθος πάσες από τον Τζιόλη που δεν το συνηθίζει. Κόστα και Τζαβέλλας δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα.