1. Μάρκος Βελλίδης
Re: 1. Μαρκος Βελλίδης
Καλώς ήρθες ,υγεία και.......δουλεία,δουλεία,δουλειά,δουλεία,δουλειά.
Ελπίζω να μάς κάνεις όλους ΡΌΜΠΕΣ και πρώτο και καλύτερο εμένα.
Sent from my S55 using Tapatalk
Ελπίζω να μάς κάνεις όλους ΡΌΜΠΕΣ και πρώτο και καλύτερο εμένα.
Sent from my S55 using Tapatalk
- desperando
- Επικοινωνία:
καλως ηρθες
δεν σε πιστευω αλλα ελπιζω να με κανεις να κανω την πιο μεγαλη κωλοτουμπα
και που σαι ελπιζω να εχεις τα @@ να ανταπεξελθεις στις απαιτησεις του ΠΑΟΚ,παρα πολυ γρηγορα θα καταλαβεις οτι αυτη η φανελα ειναι ασηκωτη, η πιεση που θα ζησεις θα ειναι πρωτογνωρη πολλοι λιγοι αντεχουν την πιεση της φανελας αυτης και τα πραγματα για σενα ξεκιναν απο αρνητικη βαση εξαιτιας της πολυ κακης σου σχεσης με τον κοσμο του ΠΑΟΚ
δεν σε πιστευω αλλα ελπιζω να με κανεις να κανω την πιο μεγαλη κωλοτουμπα
και που σαι ελπιζω να εχεις τα @@ να ανταπεξελθεις στις απαιτησεις του ΠΑΟΚ,παρα πολυ γρηγορα θα καταλαβεις οτι αυτη η φανελα ειναι ασηκωτη, η πιεση που θα ζησεις θα ειναι πρωτογνωρη πολλοι λιγοι αντεχουν την πιεση της φανελας αυτης και τα πραγματα για σενα ξεκιναν απο αρνητικη βαση εξαιτιας της πολυ κακης σου σχεσης με τον κοσμο του ΠΑΟΚ
Καλως ηρθες. 1 γκολ ανα 360` ειναι το μαξιμουμ που σου επιτρεπεται. Καλη δουλεια.
Στάλθηκε από το iQ1502a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το iQ1502a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kataramenos5 έγραψε:Πριν 10 μερες σου ριχνα το μπινελικι της αρκουδας για της καθυστερησεις απ το 10λεπτο.Δε μου παει καρδια για καλωσορισμα.Με τον καιρο ισως...
MANIAKOS έγραψε: Ο γλυκος μπροστα σου ειναι σαν το λ παπαδοπουλο
![]()
![]()
Τοσο γερασμενος?

- john4serres
δουλεψε σκληρα Μάρκο και θα σταματησουμε τις μιρλες κτλ.
Ελπιζω η μεταγραφη αυτη να μην ακυρωνει τον Ολσεν απ το ροστερ.
Ελπιζω η μεταγραφη αυτη να μην ακυρωνει τον Ολσεν απ το ροστερ.
Aν δεν παιξεις τερμα, παιξε στοπερ. Με 1.83 και ετσι γομαρακι που εισαι ανετα παιζεις βασικος.
Re: Μαρκος Βελλίδης
Berbatov ΜΟΥ?Sfinas έγραψε:ε και εσύ κράζεις συνεχεια τον τουντορ ενώ είναι μέσα σε όλους τους στόχους, και ο λόγος είναι επειδή δεν βάζει τον berbatof σου, ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα λέμε όχι ο berbatof πάνω από όλα....Dimg4 έγραψε:Καλως ηρθες Μαρκο. Υγεια και ολα θα πανε καλα.
Καποιοι ειστε για γελια, ακομα δεν φορεσε την φανελα και τον θαβετε. Ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα μονο εκει που θελουμε ε?

PS-Σε ολους τους στοχους ειναι μεσα? Μαλλον εχεις χασει επεισοδια του ΠΑΟΚ φιλε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Παρ 22 Ιαν 2016, 00:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: εφυγες 2 μερες. Και την επόμενη 1 μήνα.
Λόγος: εφυγες 2 μερες. Και την επόμενη 1 μήνα.
Με καποιες προσθαφαιρεσεις στα οσα ειπε ο back in black...
Κρίνοντας την απόκτησή του με το συναίσθημα, ομολογώ ότι δεν μου κάνει¨κλικ¨, κρίνοντας με τη λογική νομίζω ότι έχει θετικά σημεία (εμπειρία, γνώση ελληνικών συνθηκών, εν ενεργεία διεθνής, καλή ηλικία, ελάχιστους τραυματισμούς, τσαμπουκα ). Φοβαμαι τη διαχειριση της πιεσης σε μια ηλεκτρικη θεση, πονταρω στη μεγαλη θεληση ν'αποδειξει πραγματα και μακαρι να βοηθήσει οταν μπει (και με οσο το δυνατον λιγοτερες "διαλειψεις"). Καλώς ήρθε λοιπόν.
Κρίνοντας την απόκτησή του με το συναίσθημα, ομολογώ ότι δεν μου κάνει¨κλικ¨, κρίνοντας με τη λογική νομίζω ότι έχει θετικά σημεία (εμπειρία, γνώση ελληνικών συνθηκών, εν ενεργεία διεθνής, καλή ηλικία, ελάχιστους τραυματισμούς, τσαμπουκα ). Φοβαμαι τη διαχειριση της πιεσης σε μια ηλεκτρικη θεση, πονταρω στη μεγαλη θεληση ν'αποδειξει πραγματα και μακαρι να βοηθήσει οταν μπει (και με οσο το δυνατον λιγοτερες "διαλειψεις"). Καλώς ήρθε λοιπόν.
Δεν είναι εξαιρετική περίπτωση, ούτε όμως και για τα σκουπίδια. Σχετικά καλός και σταθερός τερματοφύλακας, κάτι σαν τον Μαλεζά. Ξέρεις ότι δεν πήρες τον Μπουφόν, όμως λογικά θα σου δώσει ότι περιμένεις από αυτόν. Πρέπει να στηριχθεί όπως και κάθε παίκτης της ομάδας. Υγεία και δουλειά. Καλώς όρισες Μάρκο Βελλίδη.
- Μπαρκαρούτσος
Θα πάρουμε λεφτά από τη συμμετοχή του στο Euro...
Τι είπατε; Δεν παίζει Euro η Ελλάδα;;;;
ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

Τι είπατε; Δεν παίζει Euro η Ελλάδα;;;;
ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

μια χαρά είναι το παλικάρι
νάναι πάντα γερός και όλα θα πάνε καλά
καλορίζικος
νάναι πάντα γερός και όλα θα πάνε καλά
καλορίζικος
- Sick Bastard
Καλώς όρισες.
Ξέχνα ότι σου έχουν πει, εδώ θα φανεί αν είσαι καλός τέρμας ή όχι.
Καλή σου επιτυχία.
Ξέχνα ότι σου έχουν πει, εδώ θα φανεί αν είσαι καλός τέρμας ή όχι.
Καλή σου επιτυχία.
Μακάρι να τα πάει καλά κ να νοιώσουμε ηρεμία πίσω.
Εχω θετική προδιάθεση για παίχτες που γουστάρουνε να παίζουνε στον ΠΑΟΚ.
Θα δείξει.
Εχω θετική προδιάθεση για παίχτες που γουστάρουνε να παίζουνε στον ΠΑΟΚ.
Θα δείξει.