Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε Τούντορ και Αρνεσεν - μη πω τυφλή εμπιστοσύνη.

Όχι φίλε, θα υπάρξουν παιχνίδια που θα χρειαστείς έναν Κάτσε και παιχνίδια που θα χρειαστείς την πείρα και τον έλεγχο του Τζιώλη.spyretto έγραψε:Απλά αλλάζουμε επίπεδο με Χαρίση Τσίμιροτ, δύο νέους και άπειρους αλλα πιο ολοκληρωμένους παίκτες σε χαρακτηριστικά και αναλόγως αλλάζει και ο τρόπος παιγνιδιού μας στο κέντρο. Δεν βλεπω λοιπόν το λόγο να κρατάμε δύο παίκτες που προσδίδουν μια διαφορετική δυναμική από αυτό που θέλουμε να κάνουμε τώρα στο πάγκο. Αν μη τι άλλο οι αντικαταστάτες θα πρέπει να έιναι πιο κοντά στον τρόπο παιγνιδού που θέλουμε να εφαρμόσουμε τώρα, και όχι σ'αυτό που παίζαμε πέρσι ή προπερσι.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Ακάλυπτος έγραψε:Όχι φίλε, θα υπάρξουν παιχνίδια που θα χρειαστείς έναν Κάτσε και παιχνίδια που θα χρειαστείς την πείρα και τον έλεγχο του Τζιώλη.spyretto έγραψε:Απλά αλλάζουμε επίπεδο με Χαρίση Τσίμιροτ, δύο νέους και άπειρους αλλα πιο ολοκληρωμένους παίκτες σε χαρακτηριστικά και αναλόγως αλλάζει και ο τρόπος παιγνιδιού μας στο κέντρο. Δεν βλεπω λοιπόν το λόγο να κρατάμε δύο παίκτες που προσδίδουν μια διαφορετική δυναμική από αυτό που θέλουμε να κάνουμε τώρα στο πάγκο. Αν μη τι άλλο οι αντικαταστάτες θα πρέπει να έιναι πιο κοντά στον τρόπο παιγνιδού που θέλουμε να εφαρμόσουμε τώρα, και όχι σ'αυτό που παίζαμε πέρσι ή προπερσι.
Στο κέντρο κάθε ομάδα οφείλει να έχει πλουραλισμό.
spyretto έγραψε:Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε Τούντορ και Αρνεσεν - μη πω τυφλή εμπιστοσύνη.
καλα ρε, πως τα λετε αυτα? δε ντρεπεστε? στον κυρ Νικολα τιποτα ?RoMaN έγραψε:spyretto έγραψε:Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε Τούντορ και Αρνεσεν - μη πω τυφλή εμπιστοσύνη.
Αυτοί οι δύο ξέρουν καλύτερα από όλους μας αν χρειαζόμαστε GK ή οτιδήποτε.. Ο Arnesen δεν ξέρω, αλλά ο Tudor σίγουρα τους βλέπει 3-4 ώρες κάθε μέρα..
Στο ημίχρονο, στα τουρνικέ της 6 τελειώσαμε όλο το καζάνι με το σαλέπι!!!gpap έγραψε: Φάγαμε το κρύο της αρκούδας. Σαββίδη βάλε κάνα μανιτάρι στις κερδκίδες ρε σπάγκο, το δαγκώσαμε.
che4 έγραψε:τα θετικα που πρεππει να κρατησουμε
1 ο κοροβεσης ειναι μια χαρα για μπακ απ του λεο που στο 4 2 3 1 ειναι τοπ
2 μετα την εμφανιση μαλεζα και την επιστροφη κοστα που ξερω οτι θα σκυλιασει δε θελουμε σεντερ μπακ....και ελεος ρε παιδια σταματηστε λιγο τον πυροπβολισμο στοπ βιτορ μου θυμιζει σαλπι ωρες ωρες .... το παιδι παλευει σολα τα ματς
3 μυστα χωρις σχολιο τρελο πουλεν
4 μπερμπα κατσε αλλο ενα χρονο να σε χαρουμε λιγο ... ποσο απλη φαινεται η πτανα οταν την εχεις στα ποδια
5 κλαους κιλερ παντα εκει που χρειαζεται
αρα δε θελουμε για μενα σεντερ μπακ και αρ μπακ ουτε δεξι γυρναει ο μυστα και παιζει εκει ο ανθρωπος εινια για παντου μη σου πω απ τον ολσεν μαλλον θα ναι καλυτερος τερματοφυλακας![]()
![]()
![]()
θελουμε τερμα μετα τη μλκια με πανο και ολσεν και δεκαρι να γραφει μπερμπα κλαους καθε κυριακη ενας βασικος εμας αλλαγη δε μαπασχολει ποιος θα ξεκιναει....ολες οι αλλες θεσεις και να πονανε δεν ειναι για να διορυωυουν τωρα
Ακάλυπτος έγραψε:Όχι φίλε, θα υπάρξουν παιχνίδια που θα χρειαστείς έναν Κάτσε και παιχνίδια που θα χρειαστείς την πείρα και τον έλεγχο του Τζιώλη.spyretto έγραψε:Απλά αλλάζουμε επίπεδο με Χαρίση Τσίμιροτ, δύο νέους και άπειρους αλλα πιο ολοκληρωμένους παίκτες σε χαρακτηριστικά και αναλόγως αλλάζει και ο τρόπος παιγνιδιού μας στο κέντρο. Δεν βλεπω λοιπόν το λόγο να κρατάμε δύο παίκτες που προσδίδουν μια διαφορετική δυναμική από αυτό που θέλουμε να κάνουμε τώρα στο πάγκο. Αν μη τι άλλο οι αντικαταστάτες θα πρέπει να έιναι πιο κοντά στον τρόπο παιγνιδού που θέλουμε να εφαρμόσουμε τώρα, και όχι σ'αυτό που παίζαμε πέρσι ή προπερσι.
Στο κέντρο κάθε ομάδα οφείλει να έχει πλουραλισμό.