Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Κατά τη γνώμη μου πρέπει από τώρα να οργανώνεται η χρονιά 2016-17 με πολλές αποχωρήσεις γιατί δεν πάει άλλο. Συγκεκριμένα:
Αποχωρήσεις:
Σκόνδρας
Γλύκος
Όλσεν (αν δεν πάει καλά στο Β 6μηνο)
Βίτορ
Ρικάρντο Κόστα
Κίτσιου
Τζιόλης
Γκολάσα
Κοροβέσης
Σαββίδης και Πόζογλου
Μπερμπάτοφ
Κλάους
Κάτσε (μόνο αν φέρει λεφτά) και να πάρεις:
2 φορ σφαίρες, όχι παλαίμαχους ή θηρία, ο ένας όνομα και έμπειρος και ο άλλος ταλέντο
1 δεξί μπακ εγγύηση γιατί ο Κωνσταντινίδης δυστυχώς είναι γυάλινος. Κίτσιου ούτε καν..
3 στόπερ βράχους, 2 έμπειρους και ονόματα και ο ένας ταλέντο στυλ Γούτα ή Κουρμπέλη
1 8άρι δημιουργικό
1 10άρι όνομα, παικταρά, όλα τα λεφτά σου εκεί
1 εξτρέμ τύπου Μακ
1 τερματά εγγύηση
Να γυρίσει ο Γιαννούλης για κάλυψη του Ροντρίγκεζ
ABALAEA2 έγραψε:Κατά τη γνώμη μου πρέπει από τώρα να οργανώνεται η χρονιά 2016-17 με πολλές αποχωρήσεις γιατί δεν πάει άλλο. Συγκεκριμένα:
Αποχωρήσεις:
Σκόνδρας
Γλύκος
Όλσεν (αν δεν πάει καλά στο Β 6μηνο)
Βίτορ
Ρικάρντο Κόστα
Κίτσιου
Τζιόλης
Γκολάσα
Κοροβέσης
Σαββίδης και Πόζογλου
Μπερμπάτοφ
Κλάους
Κάτσε (μόνο αν φέρει λεφτά) και να πάρεις:
2 φορ σφαίρες, όχι παλαίμαχους ή θηρία, ο ένας όνομα και έμπειρος και ο άλλος ταλέντο
1 δεξί μπακ εγγύηση γιατί ο Κωνσταντινίδης δυστυχώς είναι γυάλινος. Κίτσιου ούτε καν..
3 στόπερ βράχους, 2 έμπειρους και ονόματα και ο ένας ταλέντο στυλ Γούτα ή Κουρμπέλη
1 8άρι δημιουργικό
1 10άρι όνομα, παικταρά, όλα τα λεφτά σου εκεί
1 εξτρέμ τύπου Μακ
1 τερματά εγγύηση
Να γυρίσει ο Γιαννούλης για κάλυψη του Ροντρίγκεζ
Εγω πιστευω ότι η ομαδα μπορει να κανει καλο δευτερο γυρο και χωρις μεταγραφες αρκει να βρη τη χημεια της.
Αυτό που θα ηθελα να δω είναι τον Τσελεπιδη και τον Γιαννουλη στην ομαδα και εκτος αν γινεται τον Κοστα.
Ακομα και μια πωληση από τα χαφ,πχ Κατσε η Γκολασα γιατι αλλιως θα καη καποιος η καποιοι παιχτες.
Ένα ποιοτικό δεκάρι θέλουμε μάγκες.
Συμφωνώ με Νασο για Τσελεπιδη και Γιαννουλη που θα αντικαταστήσουν Κόστα (βαρύ συμβόλαιο και τραυματίας) και τον κοροβεση (δανεισμό γιατι δεν)