Η το 2007-2008 Θρασυβουλος-ΠΑΟΚ=4-2,επι Σαντος νομιζωjohn4serres έγραψε:Χαλκιάς, Γκαρσία, Βιτόλο, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Κοντρέαρας, Λίνο (71' Σαβίνι), Φωτάκης, Κουτσιανικούλης (33' Μουσλίμοβιτς), Βιεϊρίνια, Σνάουτσνερ (60' Εντίνιο)
με τους παραπανω στο χορτάρι , χασαμε 4-0 μεσα στα Γιαννενα για το κυπελλο. Εκεινη ηταν μαυρη μερα.
Ο ολυμπιακος βολου , μια μετρια ομαδα της β εθνικης , που ειναι αδιαφοροι αυριο εχει ελπιδες για θριαμβο ;
Φοβαστε οτι θα φαμε 4 και 5 , δεν ειστε καλα μου φαινεται.
Ολυμπιακός Βόλου-Π.Α.Ο.Κ,17/12,15:00,OteSports1
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: Ολυμπιακός Βόλου-Π.Α.Ο.Κ,17/12,15:00,OteSports1
Σιγά μην διασυρθουμε από τον αποκλεισμένο γαύρο βόλου.
3 μπαλάκια θα τους ρίξουμε και με την Κ20
3 μπαλάκια θα τους ρίξουμε και με την Κ20
- kataramenos5
Από το να βάλει 11 αδιάφορους που θα έχουν το μυαλό τους στην Κυριακή,θα βάλει 8 στους 11 κ@υλωμένους της Κ20 που θα σκυλιάσουν να αποδείξουν οτι μπορούν να σταθούν στην α ομάδα;
Άραγε εμείς θα έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο αύριο ή ο αποκλεισμένος Βόλος;
Σιγά μην φάμε και 10..Άβυσσος η ψυχή του ΠΑΟΚτσή.
Άραγε εμείς θα έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο αύριο ή ο αποκλεισμένος Βόλος;
Σιγά μην φάμε και 10..Άβυσσος η ψυχή του ΠΑΟΚτσή.
-
Ρε πάτε καλά????
Την Κυριακή έχουμε ματς πρωταθλήματος και σε περίπτωση απώλειας τελειώνουμε τον 1ο γύρο εκτός 5άδας, η ομάδα θυμίζει νοσοκομείο, όσοι έχουν απομείνει είναι ήδη επιβαρυμένοι κι εσείς θέλετε να τους στείλουμε να παίξουν σε ένα κωλοχώραφο με αντιπάλους κατσαπλιάδες δρεπανοφόρους της φουτμπολ λιγκ σε ένα ματς πιο αδιάφορο κι από φιλικό.
Την Κυριακή έχουμε ματς πρωταθλήματος και σε περίπτωση απώλειας τελειώνουμε τον 1ο γύρο εκτός 5άδας, η ομάδα θυμίζει νοσοκομείο, όσοι έχουν απομείνει είναι ήδη επιβαρυμένοι κι εσείς θέλετε να τους στείλουμε να παίξουν σε ένα κωλοχώραφο με αντιπάλους κατσαπλιάδες δρεπανοφόρους της φουτμπολ λιγκ σε ένα ματς πιο αδιάφορο κι από φιλικό.
- john4serres
Από novasports.gr:
Ο Ολυμπιακός Βόλου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Σούλη Παπαδόπουλο να μετρά επτά απουσίες.
Συγκεκριμένα, ο Έλληνας προπονητής δεν έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Διαμαντόπουλο, Λεόν, Φερνάντες, Ντεπέτρις, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Στρατηλάτης, Ζέρης, Καραμανλής.
Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Παπαδόπουλου: Πολύζος, Γουόρντεν, Αρβανίτης, Καρράς, Ντάσιος, Χρυσοστομίδης, Χιντζίδης, Τσιλιγκίρης, Τσιάρας, Νάστος, Σκοπελίτης, Νικολιάς, Αλαμάνης, Κεσίδης, Παναγιώτου, Δασκαλάκης, Νικολόπιυλος, Κυζιρίδης, Γκουγκούδης.
Ο Ολυμπιακός Βόλου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Σούλη Παπαδόπουλο να μετρά επτά απουσίες.
Συγκεκριμένα, ο Έλληνας προπονητής δεν έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Διαμαντόπουλο, Λεόν, Φερνάντες, Ντεπέτρις, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Στρατηλάτης, Ζέρης, Καραμανλής.
Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Παπαδόπουλου: Πολύζος, Γουόρντεν, Αρβανίτης, Καρράς, Ντάσιος, Χρυσοστομίδης, Χιντζίδης, Τσιλιγκίρης, Τσιάρας, Νάστος, Σκοπελίτης, Νικολιάς, Αλαμάνης, Κεσίδης, Παναγιώτου, Δασκαλάκης, Νικολόπιυλος, Κυζιρίδης, Γκουγκούδης.
Δεν έχω ιδέα τι λέει το ρεπορτάζ
Πόσοι βασικοί στην αποστολή;
Σκόνδρας μονο νομιζω και κοροβεςης απο μεγάλους συν Αντώνης
Και πολλά +++++++++++++++++++++++++++++++++++ από εμένα...K_geo έγραψε:τεράστιο συν στο παραπάνω.
+
Θα έβαζα κι εγώ ένα μεγάλο...
...αλλά δεν ξέρω ακόμα...πππππώώώώώώώςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Από αυτούς που λείπουν:pgetsos έγραψε:Δεν έχω ιδέα τι λέει το ρεπορτάζ
Ο Στρατηλάτης είναι ο βασικός γκολκήπερ. Ντεπέτρις, Καραμανλής και Ζέρης επίσης βασικοί.
Ναι.gvpaok89 έγραψε:Ο Πολύζος δικός μας δεν είναι ;
Ευχαριστώ.
Επειδή βλέπω ξες κάποια πράγματα παίζει καθόλου ο Πολύζος;
Επειδή βλέπω ξες κάποια πράγματα παίζει καθόλου ο Πολύζος;
Ελάχιστα. Και με τον προπονητή που έχουν δεν είναι περίεργο.
- PAOK_NORTH_ARMY