πάμε ΠΑΟΚ

Εγω το βλεπω σε χαμηλη ενταση και ακουω την ταινια Μινιονς που παρακολουθει ο μικρος ατο λαπτοπ...PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Πιο γλοιώδης περιγραφή αγώνα δε θα μπορούσε να γίνει... Εντάξει έχουν διαφορές οι ομάδες, δε χρειάζεται να το επαναλαμβάνετε σε κάθε δευτερόλεπτο. Απορώ τι στο διάολο κάνουμε στη νόβα που μας έχει για φτύσιμο. Τόσα παραπάνω λεφτά δίνει...
Φίλε μου αν τον αγώνα τον έβλεπες μέσα σε σύνδεσμο του βάζελου τι σχόλια υποθέτεις ότι θα άκουγες για τον αγώνα, αν εξαιρέσεις τα υβριστικά? Ε, πάνω-κάτω έτσι είναι. Συνέχισε να ακούς την ταινία του παιδιού σου...Kostomanolis έγραψε:Εγω το βλεπω σε χαμηλη ενταση και ακουω την ταινια Μινιονς που παρακολουθει ο μικρος ατο λαπτοπ...PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Πιο γλοιώδης περιγραφή αγώνα δε θα μπορούσε να γίνει... Εντάξει έχουν διαφορές οι ομάδες, δε χρειάζεται να το επαναλαμβάνετε σε κάθε δευτερόλεπτο. Απορώ τι στο διάολο κάνουμε στη νόβα που μας έχει για φτύσιμο. Τόσα παραπάνω λεφτά δίνει...
Αλλα ειμαι σιγουρος οτι ειναι εμετικη η περιγραφη...
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο πρώτο δεκάλεπτο παίζαμε μόνο με τρίποντα. Σχεδόν όλα ελεύθερα. Ο Βασιλειάδης ήταν πολύ ζεστός. Από την ώρα που μπήκε ο Κακαρούδης πάθαμε μια καθίζηση και με 2 δικά του βήματα το σκορ πήγε να ξεφύγει ελαφρώς μιας και μέχρι τότε πηγαίναμε πόντο-πόντο. Όλοι μας οι πόντοι προήλθαν από τρίποντα και βολές (9/9). Ο Βάζελος έψαχνε τον Γκιστ και ο Καλάθης είχε 4/4 τρίποντα.BigBaby έγραψε:Αδερφια επειδη δεν μπορεσα να δω το 1ο ημιχρονο...για πειτε λιγο πως παιζουμε??