Π.Α.Ο.Κ-Παναθηναικός 25/10,19:30,NS1
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Π.Α.Ο.Κ-Παναθηναικός 25/10,19:30,NS1
Λίγο παραπάνω κόσμο από την Κρασνονταρ θα έχει. Ελπίζω σε αλλαγή κλίματος.
Υποσ. Σκιστε την πράσινη γλιτσα!
Λιγο παραπανω?Μαυρο Χιονι έγραψε:Λίγο παραπάνω κόσμο από την Κρασνονταρ θα έχει
Αν δε μαζευτουμε τουλαχιστον 20 χιλιαρικα (νταξει με δεδομενο οτι δε θα βρεχει και γατες),
τοτε θαμαστε για λυπηση..
Πατήστε τους σιχαμένους. Ύπουλοι και κρυφοπ@υστηδες μια ζωή.
Τίγκα θα είναι.Μαυρο Χιονι έγραψε:Λίγο παραπάνω κόσμο από την Κρασνονταρ θα έχει. Ελπίζω σε αλλαγή κλίματος.
Ουσιαστικά για τον Βάζελο αυτό είναι και το 1ο ντέρμπι και σαφώς δυσκολότερο ματς για φέτος. Πιστεύω για κάποιο λόγο ότι θα τους πατήσουμε.
- xrictoforoc
ΡΕ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΟΥΜ
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν κρατήσουμε πίσω το μηδέν και με αρκετή υπομονή, θα κερδίσουμε
Ξεσκίστε τις γλίτσες.
Και λίγη τρομοκρατία όταν φτάσουν οι αποστολές, και στα πρώτα λεπτά του αγώνα, δε βλάπτει.
Και λίγη τρομοκρατία όταν φτάσουν οι αποστολές, και στα πρώτα λεπτά του αγώνα, δε βλάπτει.
Προβλεπω περιπατο με ενα θριαμβευτικο 4-1 και αλλαγη κλιματος γιατι αλλιως θα ειναι δυσκολος ο τουντορ και οχι απ τον κοσμο αλλα καθαρα απ το φρανκ πλεον
Ο κοσμος εχει δειξει ευτυχως οτι υπαρχοει υπομονη ας το ανταποδωσει και η ομαδα επιτελους
Ο κοσμος εχει δειξει ευτυχως οτι υπαρχοει υπομονη ας το ανταποδωσει και η ομαδα επιτελους
- Trilofiotis
Το θετικο ειναι ότι η ομάδα, αγώνα με αγώνα δείχνει να αποβάλλει την "αφέλεια" των πρώτων αγώνων της. Παίζουμε και λιγο πιο σφιχτά ενώ παράγουμε φάσεις, μάλλον ο Ιγκορ αρχίζει να καταλαβαίνει τι έχει και τι μπορεί να παίξει για να παίρνει και αποτελέσματα.
Αν κόψουμε τα γκολ δώρο και προσέχουμε στα στημένα, θα βελτιώσουμε πολύ και τη συγκομιδή βαθμών μας. Ελπίζω από αύριο να αρχίσει η βαθμολογική αντεπίθεση!
ΒΑΣΙΚΑ ΟΜΩΣ, ελπίζω να ΣΚΙΣΟΥΝ ΤΟ ΓΛΟΙΩΔΗ ΛΑΓΟ, του χρωστάμε πολλά...
Αν κόψουμε τα γκολ δώρο και προσέχουμε στα στημένα, θα βελτιώσουμε πολύ και τη συγκομιδή βαθμών μας. Ελπίζω από αύριο να αρχίσει η βαθμολογική αντεπίθεση!
ΒΑΣΙΚΑ ΟΜΩΣ, ελπίζω να ΣΚΙΣΟΥΝ ΤΟ ΓΛΟΙΩΔΗ ΛΑΓΟ, του χρωστάμε πολλά...
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Είμαι πολύ αισιοδοξος για αύριο! Αν σκοράρουμε νωρίς σε μια απο τις πολλές τελικές που κάνουμε
φέτος(που κατι μου λεει οτι θα γινει,δεν γινεται να συνεχιστει τετοια γκινια),αυτοι θα αναγκαστουν να βγουν μπροστά και οι μακ ,γκαρυ θα εχουν πολλούς χώρους!Μακαρι να εχουν και καθαρό μυαλό για να γραψει πολλά το κοντερ απεναντι στον πραγματικο μας αντίπαλο φετος!
φέτος(που κατι μου λεει οτι θα γινει,δεν γινεται να συνεχιστει τετοια γκινια),αυτοι θα αναγκαστουν να βγουν μπροστά και οι μακ ,γκαρυ θα εχουν πολλούς χώρους!Μακαρι να εχουν και καθαρό μυαλό για να γραψει πολλά το κοντερ απεναντι στον πραγματικο μας αντίπαλο φετος!
Θυμήσου τί είπε ο Φρανκ και πώς τον διάλεξε...che4 έγραψε:Προβλεπω περιπατο με ενα θριαμβευτικο 4-1 και αλλαγη κλιματος γιατι αλλιως θα ειναι δυσκολος ο τουντορ και οχι απ τον κοσμο αλλα καθαρα απ το φρανκ πλεον
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
-
giliopoulos
Ο φρανκ ειναι πληρως ικανοποιημενος απο τον τουντορ μεχρι στιγμης. Και ενθουσιασμενος μην σου πω.. Οποτε ακυρο αυτο που λες che4. Σε καμια περιπτωση δεν υπαρχει προβλημα για τουντορ με οτι κι αν ερθει με βαζελο
Πιστευω βεβαια οτι θα δουμε ενα 3-0
Πιστευω βεβαια οτι θα δουμε ενα 3-0
- kataramenos5
Με τιποτα.Μαυρο Χιονι έγραψε:Λίγο παραπάνω κόσμο από την Κρασνονταρ θα έχει.
ΥΓ Μαμιεται η γριπη.5 μερες μας γυροφερνει η π....