Αυτό το πέναλτι δεν υπάρχει ρε πστη... Ο τύπος είναι περίπτωση.paok87 έγραψε:http://metro.co.uk/2015/09/01/dimitar-berbatov-released-by-monaco-12-reasons-why-the-footballing-world-should-worship-him-5225961/

Αυτό το πέναλτι δεν υπάρχει ρε πστη... Ο τύπος είναι περίπτωση.paok87 έγραψε:http://metro.co.uk/2015/09/01/dimitar-berbatov-released-by-monaco-12-reasons-why-the-footballing-world-should-worship-him-5225961/
Ε ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕThanix έγραψε:Θέλω υποδοχή αλα ΠΑΟΚ ...μην μου κάνετε κάνα χαζό πολιτισμένο μάζεμα στην Τούμπα να κάνει τσιλικακια και χαζά...θέλω αεροδρομιο μεσημερι 56 βαθμούς κόσμο μέχρι το ΙΚΕΑ και μόλις βγει ο ντιμιταρ αγκαλιά και φιλί από τον πιο Μαμελούκο και φόρεμα άμεσα 57 κασκόλ συνδεσμων και 152 καπελάκια.....ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΒΑΛΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ![]()
![]()
![]()
![]()
Και καποιο αλανι να του ..απαλλοτριώσει το ρολοι.Ετσι για ενθυμιο βρε παιδι μουThanix έγραψε:Θέλω υποδοχή αλα ΠΑΟΚ ...μην μου κάνετε κάνα χαζό πολιτισμένο μάζεμα στην Τούμπα να κάνει τσιλικακια και χαζά...θέλω αεροδρομιο μεσημερι 56 βαθμούς κόσμο μέχρι το ΙΚΕΑ και μόλις βγει ο ντιμιταρ αγκαλιά και φιλί από τον πιο Μαμελούκο και φόρεμα άμεσα 57 κασκόλ συνδεσμων και 152 καπελάκια.....ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΒΑΛΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ![]()
![]()
![]()
![]()
kataramenos5 έγραψε:Και καποιο αλανι να του ..απαλλοτριώσει το ρολοι.Ετσι για ενθυμιο βρε παιδι μουThanix έγραψε:Θέλω υποδοχή αλα ΠΑΟΚ ...μην μου κάνετε κάνα χαζό πολιτισμένο μάζεμα στην Τούμπα να κάνει τσιλικακια και χαζά...θέλω αεροδρομιο μεσημερι 56 βαθμούς κόσμο μέχρι το ΙΚΕΑ και μόλις βγει ο ντιμιταρ αγκαλιά και φιλί από τον πιο Μαμελούκο και φόρεμα άμεσα 57 κασκόλ συνδεσμων και 152 καπελάκια.....ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΒΑΛΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ![]()
![]()
![]()
![]()
Panos Fanfaras έγραψε:Έρχεται αύριο!Στο Λονδίνο βρίσκεται ακόμα ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ μαζί με τον μάνατζερ του, καθώς χθες είχαν καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Άστον Βίλα, μια μεταγραφή η οποία δεν προχώρησε ποτέ.
Όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι δυο τους αναμένονται στη Θεσσαλονίκη αύριο Πέμπτη.
Τελευταίες πληροφορίες του INPAOK αναφέρουν πως ο 34χρονος φορ θα ταξιδέψει πρώτα στην πατρίδα του, τη Βουλγαρία, και από εκεί θα έρθει οδικώς στη Θεσσαλονίκη. Κατόπιν, υπάρχει η ιδέα από την ΠΑΕ να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο γήπεδο της Τούμπας παρουσία κόσμου, όπως γίνεται συνήθως στο εξωτερικό.![]()
![]()