10.Dimitar Berbatov

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
black death

Re: Dimitar Berbatov

Δημοσίευση από black death »

paok87 έγραψε:http://metro.co.uk/2015/09/01/dimitar-berbatov-released-by-monaco-12-reasons-why-the-footballing-world-should-worship-him-5225961/
Αυτό το πέναλτι δεν υπάρχει ρε πστη... Ο τύπος είναι περίπτωση. :lol:
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Θέλω υποδοχή αλα ΠΑΟΚ ...μην μου κάνετε κάνα χαζό πολιτισμένο μάζεμα στην Τούμπα να κάνει τσιλικακια και χαζά...θέλω αεροδρομιο μεσημερι 56 βαθμούς κόσμο μέχρι το ΙΚΕΑ και μόλις βγει ο ντιμιταρ αγκαλιά και φιλί από τον πιο Μαμελούκο και φόρεμα άμεσα 57 κασκόλ συνδεσμων και 152 καπελάκια.....ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΒΑΛΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Karntasis

Δημοσίευση από Karntasis »

Εμεις οι fans της MAN UTD χαιρομαστε διπλά που σε βλεπουμε στην ΠΑΟΚαρα μας!!
Καλως ηρθες παιχταρα!! Μην λυπηθεις κανεναν!!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εικόνα

:pano:
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Thanix έγραψε:Θέλω υποδοχή αλα ΠΑΟΚ ...μην μου κάνετε κάνα χαζό πολιτισμένο μάζεμα στην Τούμπα να κάνει τσιλικακια και χαζά...θέλω αεροδρομιο μεσημερι 56 βαθμούς κόσμο μέχρι το ΙΚΕΑ και μόλις βγει ο ντιμιταρ αγκαλιά και φιλί από τον πιο Μαμελούκο και φόρεμα άμεσα 57 κασκόλ συνδεσμων και 152 καπελάκια.....ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΒΑΛΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Ε ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εζησα να δω τοπικ Μπερμπατοφ στο ροστερ του ΠΑΟΚ. Στο ιδιο ροστερ που ηταν ο Πια ο Τοργκελε και ο Φρουνζα.
Ρε ποσο τυχερος ειμαι που γεννηθηκα ΠΑΟΚ? ΠΙΟ ΜΟΥΡΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Καλως ηρθε ο μεγαλυτερος παικτης στην ιστορια μας..σορυ Παμπλο :lol:
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Μπαινω στο σιτε κ βλεπω τοπικ dimitar berbatov ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Thanix έγραψε:Θέλω υποδοχή αλα ΠΑΟΚ ...μην μου κάνετε κάνα χαζό πολιτισμένο μάζεμα στην Τούμπα να κάνει τσιλικακια και χαζά...θέλω αεροδρομιο μεσημερι 56 βαθμούς κόσμο μέχρι το ΙΚΕΑ και μόλις βγει ο ντιμιταρ αγκαλιά και φιλί από τον πιο Μαμελούκο και φόρεμα άμεσα 57 κασκόλ συνδεσμων και 152 καπελάκια.....ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΒΑΛΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Και καποιο αλανι να του ..απαλλοτριώσει το ρολοι.Ετσι για ενθυμιο βρε παιδι μου :lol:
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Kάθεσε με σπορια από Αχιλλεα(καλαμαρια) μαυρα κατά προτίμηση, φραπέδακι κερκιδα και ενω η μπαλα παίζετε αλλου εσυ κοιτάς τον Βούλγαρο και μετα αν δεν σε εχουν πάρει τα δάκρυα καταλαβαίνεις για ποιο λογο δεν εχεις τίτλους και μεγάλη ομαδα, δεν υπάρχει λογος να πω τιποτα για την αξια του, τα εργα και η πορεία του τα λενε ολα.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Εχω μπει στο σαιτ της ΠΑΕ καμια 50 φορες. Το ειδα, το ξαναειδα, το ξαναειδα.

Ακομα δεν μπορω να το πιστεψω. Σοβαρα, ειναι σαν ζω ονειρο.

Γυριζει ο τροχος τελικα.
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Ψηλοξενερωσα που θα ερθει με αμαξι αλλα αν γινει παρουσιαση στο γηπεδο πρεπει να εχει 10000 κοσμο ρε!!!!
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

kataramenos5 έγραψε:
Και καποιο αλανι να του ..απαλλοτριώσει το ρολοι.Ετσι για ενθυμιο βρε παιδι μου :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

καλως ηρθες παικταρα.......

kataramenos5 εσυ αδερφε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
νοιωθεις :pano: :pano: :pano: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Εγώ το φώναζα πως ο Ιβάν θα σε φέρει γιατί το ήθελε τόσο πολύ για τους δικούς τους λόγους και δεν είναι μόνο αγωνιστικοί παιχταρά μου.Τώρα λέω και σε όλους ότι αν είναι γερός δεν θα είναι μόνο για ένα χρόνο!!!!Το μαχρή θα πέφτει,εμείς θα τον κάνουμε να γουστάρει αλλά ο κυριότερος λόγος είναι γράψτε στο goole map Blagoevgrad και θα καταλάβετε πόσο θα μείνει.Μου το λέγανε ότι θέλει να είναι κοντά σε συγγενείς και φίλους και να φτιάξει πράματα στον τόπο του κι ότι ήθελε να είναι κοντά και δεν το πίστευα!!!Μου το σφύριζε Βούλγαρος συνεργάτης απ την δουλειά και τον κορόιδευα!!!Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος!!!Παιχταρά μου εγώ θα σε πετάω μια ωρίτσα με τσιγάρο... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
tzouvi

Δημοσίευση από tzouvi »

Panos Fanfaras έγραψε:Έρχεται αύριο!
Στο Λονδίνο βρίσκεται ακόμα ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ μαζί με τον μάνατζερ του, καθώς χθες είχαν καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Άστον Βίλα, μια μεταγραφή η οποία δεν προχώρησε ποτέ.

Όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι δυο τους αναμένονται στη Θεσσαλονίκη αύριο Πέμπτη.

Τελευταίες πληροφορίες του INPAOK αναφέρουν πως ο 34χρονος φορ θα ταξιδέψει πρώτα στην πατρίδα του, τη Βουλγαρία, και από εκεί θα έρθει οδικώς στη Θεσσαλονίκη. Κατόπιν, υπάρχει η ιδέα από την ΠΑΕ να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο γήπεδο της Τούμπας παρουσία κόσμου, όπως γίνεται συνήθως στο εξωτερικό.
:opaokara: :opaokara: :opaokara:

Θα έρθει οδικώς με transit και μετά αυτό θα το χρησιμοποιούμε για να στέλνουμε ζεστή μπουγάτσα στον π@π@ρη τον γάτα , καθώς και στον αρούλη για να μεταφέρει την αποστολή του στα τοπικά της Μακεδονίας :lol: :lol:
:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Τι να πεις και τι να γράψεις το όνειρό σου να φορέσεις ασπρόμαυρη φανέλα έγινε πραγματικότητα υγεία να έχεις και όλα τα άλλα γάματα με κεφαλαία γράμματα!!!
Καλωσόρισες!!!

Όταν με το καλό βγει καλή φώτο με την ριγέ να αλλάξετε αμέσως την 1η εικόνα στο τόπικ! ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”