52.Erik Sabo
Re: 52.Erik Sabo
Εγω θα παω κοντρα στο ρευμα σημερα και θα πω οτι ο συγκεκριμενος αποτελει για φετος το πουλεν μου.Ναι το τρακ του βαρεσε ταβανι,ναι εκανε πολλα λαθη και ηταν νευρικος,ναι κοστισε αρκετες επιθεσεις ΑΛΛΑ εγω ακομα και σημερα ειδα στοιχεια που μου αρεσουν ΠΑΡΑ πολυ και πιστευω πως οταν βρει τον ρολο του στην ομαδα θα φερει πολλα λεφτα πισω.Ειδα 2-3 τριπλες απο παικτη του 1,85,ειδα εστω και 1-2 επελασεις που ο αμυντικος μισο κεφαλι κοντιτερος δεν τον εφτανε ουτε με νεφτι στον κωλο και αναγκαστηκε να τον κλαδεψει και τελος μια φορα βρηκε χωρο και εξαπελυσε κεραυνο.Ο Τουντορ σημερα τον βασανισε πολυ αλαζωντας τον 3 θεσεις και καποιες φορες σε κοντρα ρολο οπως στο ξεκινημα που τον ειχε αριστερα,ειμαι σιγουρος οτι τον πιστευει πολυ και θα αυτος με την σειρα του θα τον επαληθευσει.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Αλόγατο από τα λίγα! Έτσι και μάθει το παιχνίδι της ομάδας, έχουμε να δούμε ωραία πράγματα!
Έχει παρά πολλές δυνατότητες και προσόντα. Προσωπική αδυναμία...
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
- thanos-xanthi
φανηκε τρακαρισμενος, εχασε μερικα κοντρολ
αλλα ακομα κι ετσι, εχει το σουτ, εκανε 2 κατεβασματα ωραια
οι αλλαγες παιχνιδιου ολες 40ρες ακριβειας, εχει καλο ποδι
οταν δεσει με την ομαδα, θα προσφερει
αλλα ακομα κι ετσι, εχει το σουτ, εκανε 2 κατεβασματα ωραια
οι αλλαγες παιχνιδιου ολες 40ρες ακριβειας, εχει καλο ποδι
οταν δεσει με την ομαδα, θα προσφερει
Άλλο το καλός παίχτης, που προσωπικά είναι η αγαπημένη μου μεταγραφή φέτος, αλλά σήμερα ήταν κακός
Για αυτό Θάνο αν και η λογική με βάση την εικόνα έλεγε ότι θα τον κάνει αλλαγή, τον κράτησε μέσα και έκανε αλλαγή στην αλλαγή τον μικρο
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
- Ekatnetworkltd
52.Erik Sabo
Πάρα πολύ άνχος,αλλά καλύτερα έτσι!Τον ξεκίνησε στη θέση 8-10(πολύ κακός)και τον άλλαξε θέση κάπου στο 70(τον τράβηξε πίσω και ανέβασε τον Σαββίδη)Μετά το 70 και στην θέση 6-8 άρχιςε να πατάει καλύτερα!Και ο Igor κάνει πειράματα να δεί που ακριβώς κολάει στην ομάδα!Σε αυτή την θέση πολύ μου άρεσε,πιστεύω θα γίνει καλό γρανάζι στη μεσαία γραμμή!Μπήκες στα δύσκολα ρέ μπαγάσα
Υγ:Θα ήθελα να δοκιμαστή στη θέση του Τζιόλη (στο 6)και δίπλα του να έχει τον τσιριμόκο και κάτσε(οχτάρια)!
Υγ:Θα ήθελα να δοκιμαστή στη θέση του Τζιόλη (στο 6)και δίπλα του να έχει τον τσιριμόκο και κάτσε(οχτάρια)!
- thanos-xanthi
pilotos έγραψε:Για αυτό Θάνο αν και η λογική με βάση την εικόνα έλεγε ότι θα τον κάνει αλλαγή, τον κράτησε μέσα και έκανε αλλαγή στην αλλαγή τον μικρο
συμφωνω πιλοτε
ο μικρος για μενα δε τραβηξε..τις ευκαιριες αυτες πρεπει να τις εκμεταλλευονται
εμπιστευεται παντως το ποδι του, και εχει σουταρα
-
Πολυ χεσμενος ρε γαμωτο; Γιατι ετσι ρε παλικαρε;
Εχει στοιχεια. Ειναι γρηγορος για το μποι του, εχει σουτ αλλα πολυ κακος σημερα.
Εχει στοιχεια. Ειναι γρηγορος για το μποι του, εχει σουτ αλλα πολυ κακος σημερα.
Χεσμένο δε θα τον έλεγα, ζήταγε μπάλα, είχε και όρεξη αλλα δε του έβγαιναν ούτε οι πάσες
- pisakaipoupoula
Σε σλοβάκικο μπυροχώρι έπαιζε κ μετά απ αυτά που είδε τη Πέμπτη από λαό και ομάδα, πως να ΜΗΝ έχει άγχος?
Στο 2ο όταν πήρε τα πάνω του έκανε κάποια ωραία πράγματα...αυτουνού πρέπει να του δείξεις εμπιστοσύνη και πιστεύω θα προσφέρει.
Στο 2ο όταν πήρε τα πάνω του έκανε κάποια ωραία πράγματα...αυτουνού πρέπει να του δείξεις εμπιστοσύνη και πιστεύω θα προσφέρει.
απο τις πίσω ζώνες και όχι για 8-10. ίσως του χρόνου είναι αυτός που θα καλύψει το κενό του τζιόλη.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Θελει χρόνο.
Σημερα εκτός κλίματος.
Στον τροπο παιχνιδιου και στο σκαρί θυμίζει Μπάλακ.
Σημερα εκτός κλίματος.
Στον τροπο παιχνιδιου και στο σκαρί θυμίζει Μπάλακ.