Spartak Trnava - Π.Α.Ο.Κ. 1-1(1-2)MVP,Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Spartak Trnava - Π.Α.Ο.Κ. 1-1(1-2)MVP,Σχόλια & παραλειπό
Όχι φυσικά. Αλλά για αρχή πρέπει να πονέσεις τον γαύρο. Να τον απομονώσεις. Να τον τελειώσεις από την ποδοσφαιρική ιστορία. Το θέμα είναι να το οργανώσεις έτσι το πρωτάθλημα που να μη μπορεί να διαβρωθεί. Όχι με ΕΠΟ όπως την ξέρουμε. Φυσικά αυτό προϋποθέτει συναίνεση σε αυτούς τους όρους και ισχυρή πρωτοβουλία από εμάς. Μέχρι τώρα ήμασταν πολύ παθητικοί σε προτάσεις.
Ρε συ Σεραφειμ,ειναι ξεκαθαρο οτι εχει μπλοκαρει τη μπαλα και κραταει το γονατο σηκωμενο για να πεσει επανω ο αντιπαλος.
Τελος παντων δεν παιρνω και ορκο,τελος καλο ολα καλα.
Εμενα μου αρεσει ο ολσεν παρα πολυ οποτε το ξεχναω.
Κάτι τέτοιες νυχτες θυμαμαι έναν που έλεγε πως η Παναγιά γύρισε το κουμπί..
- sourmenetes
- Moderator
εμεις μπορουμε να το ξεχασουμε..ο τουντορ δεν πρεπει γιατι αλλιως θα επαναληφθει..obanebane έγραψε:Ρε συ Σεραφειμ,ειναι ξεκαθαρο οτι εχει μπλοκαρει τη μπαλα και κραταει το γονατο σηκωμενο για να πεσει επανω ο αντιπαλος.
Στη φάση πέναλτι ο ολςεν προφανώς πάει να ανταποδώσει χτύπημα που δέχθηκε σε προηγούμενη φάση. Πήγε να σπάσει τον τσαμπουκά του άλλου. Δεν ήταν απλά για να προστατευτεί.
Παρόλα αυτά το κοράκι ενήργησε εντελώς αψυχολόγητα. Έπρεπε από μια παρατήρηση και στους δυο και τέλος. Αν πίστευε πως ήταν επικίνδυνο χτημα έπρεπε να τον αποβάλει. Τέλος πάντων παρά πολύ κακός διαιτητής για να μην νομίζουμε πως οι άσχετοι είναι προνόμιο της Ελλάδας.
Παρά το γεγονός πως κανένας υποθέτω δεν έμεινε ευχαριστημένος, για κάποιο λόγο υπάρχει η ελπίδα και η πεποίθηση πως κάτι καλό γίνεται, και χωρίς αυτήν δεν πρόκειται να γίνει τίποτε. Το πρώτο βήμα μάλλον έγινε...
Παρόλα αυτά το κοράκι ενήργησε εντελώς αψυχολόγητα. Έπρεπε από μια παρατήρηση και στους δυο και τέλος. Αν πίστευε πως ήταν επικίνδυνο χτημα έπρεπε να τον αποβάλει. Τέλος πάντων παρά πολύ κακός διαιτητής για να μην νομίζουμε πως οι άσχετοι είναι προνόμιο της Ελλάδας.
Παρά το γεγονός πως κανένας υποθέτω δεν έμεινε ευχαριστημένος, για κάποιο λόγο υπάρχει η ελπίδα και η πεποίθηση πως κάτι καλό γίνεται, και χωρίς αυτήν δεν πρόκειται να γίνει τίποτε. Το πρώτο βήμα μάλλον έγινε...
- The_Stalker
Καλό παιχνίδι για τους περισσότερους απέναντι σε μια από τις πιο βρώμικες ομάδες που θυμάμαι εγώ να έχουμε αντιμετωπίσει. Στην κορυφή Πέλκας, Κοροβέσης, Κόστα, Τζιόλης, Κωνσταντινίδης.
Ο Όλσεν δείχνει ένα ακόμα μεγάλο προτέρημα. Κατευθύνει τους αμυντικούς του, κάτι που δεν έκαναν ούτε Γλύκος ούτε Ιτάνζ σ' αυτό το βαθμό τουλάχιστον.
Για τον Τούντορ ένα πράγμα τα λέει όλα: Σε 4 παιχνίδια έχουμε δει περισσότερες κάθετες απ' όσες έχουμε δει τα 4 τελευταία χρόνια.
Διαβάζοντας τα σχόλια συνοπαδών κατά τη διάρκεια του ματς, ομολογώ ότι εκνευρίστηκα. Ακόμα κι αν θεωρείτε ότι Όλσεν και Σκόνδρας έκαναν λάθος, στον ΠΑΟΚ παίζουν, όχι στα άνω δριμύκλανα. Δλδ πώς αγαπάμε την ομάδα μας όταν είμαστε έτοιμοι να σταυρώσουμε τους παίκτες με το παραμικρό; Άλλο κριτική, άλλο σχόλια "φύγε" και λοιπά χειρότερα, δεν θέλω να τα αναπαράξω.
Και ρε παιδιά, όταν σε παίζουν έτσι, δεν μπορείς να κάθεσαι με τα χέρια κάτω, γιατί πολύ απλά θα χάσεις. Δεν εννοώ τσαμπουκά επίτηδες, αλλά δεν είναι δυνατόν ο άλλος να πάει να πέσει πάνω σου κι εσύ να κάτσεις να τη φας, ούτε να σε αγκαλιάζει από πίσω και να περιμένεις το κόρνερ άπραγος. Να σοβαρευτούμε δλδ, δεν γίνεται να παίξεις μπάλα όταν εσύ είσαι παναγία και ο άλλος χουλκ.
Τελειώνω με τα κοράκια. Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ σε 2 ματς, με ομάδα της π@@τσας, να σε παίζουν 90-10. Το αποκλείω πλέον να είναι τυχαίο και θεωρώ ότι έχει να κάνει με την παρέμβαση κατά του gay στην ουεφα. Πλατινί, φαταούλ, πακιστανοσκανδιναβέ και κ@λογερμανέ, μ' ένα όνειρο θα ζω, να τρυπάν τον κ@λο σας στη φυλακή να δω.
Ο Όλσεν δείχνει ένα ακόμα μεγάλο προτέρημα. Κατευθύνει τους αμυντικούς του, κάτι που δεν έκαναν ούτε Γλύκος ούτε Ιτάνζ σ' αυτό το βαθμό τουλάχιστον.
Για τον Τούντορ ένα πράγμα τα λέει όλα: Σε 4 παιχνίδια έχουμε δει περισσότερες κάθετες απ' όσες έχουμε δει τα 4 τελευταία χρόνια.
Διαβάζοντας τα σχόλια συνοπαδών κατά τη διάρκεια του ματς, ομολογώ ότι εκνευρίστηκα. Ακόμα κι αν θεωρείτε ότι Όλσεν και Σκόνδρας έκαναν λάθος, στον ΠΑΟΚ παίζουν, όχι στα άνω δριμύκλανα. Δλδ πώς αγαπάμε την ομάδα μας όταν είμαστε έτοιμοι να σταυρώσουμε τους παίκτες με το παραμικρό; Άλλο κριτική, άλλο σχόλια "φύγε" και λοιπά χειρότερα, δεν θέλω να τα αναπαράξω.
Και ρε παιδιά, όταν σε παίζουν έτσι, δεν μπορείς να κάθεσαι με τα χέρια κάτω, γιατί πολύ απλά θα χάσεις. Δεν εννοώ τσαμπουκά επίτηδες, αλλά δεν είναι δυνατόν ο άλλος να πάει να πέσει πάνω σου κι εσύ να κάτσεις να τη φας, ούτε να σε αγκαλιάζει από πίσω και να περιμένεις το κόρνερ άπραγος. Να σοβαρευτούμε δλδ, δεν γίνεται να παίξεις μπάλα όταν εσύ είσαι παναγία και ο άλλος χουλκ.
Τελειώνω με τα κοράκια. Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ σε 2 ματς, με ομάδα της π@@τσας, να σε παίζουν 90-10. Το αποκλείω πλέον να είναι τυχαίο και θεωρώ ότι έχει να κάνει με την παρέμβαση κατά του gay στην ουεφα. Πλατινί, φαταούλ, πακιστανοσκανδιναβέ και κ@λογερμανέ, μ' ένα όνειρο θα ζω, να τρυπάν τον κ@λο σας στη φυλακή να δω.
Αν οι παίχτες μας εκνευρίζονται από ένα χωριό που ξέρουν ότι θα το περάσουν
δεν ξέρω πόσες κόκκινες θα τρώμε στη υπέροχη λίγ(δ)κα.
Παίχτες του ΠΑΟΚ συνέρθετε κι άμεσα.
Δεν είναι δυνατόν παιδάκια όπως ο Πέλκας ο Μυστακίδης ο Κων/δης ο Κουλούρης να μην την πατάνε
και να κάνουν τέτοιες χαζομάρες οι Σκόνδρας, Κόστα, Όλσεν κτλ.
Δεν είναι δυνατόν παιδάκια όπως ο Πέλκας ο Μυστακίδης ο Κων/δης ο Κουλούρης να μην την πατάνε
O arnesen δεν εχει καμια ακρη στην ουεφα .... Δε μπορει να σφαζουμ ετσι την ομαδα του και να μην κανει τιποτα
Πιστευω στο παρασκηνιο θα πεσει πολυ δουλεια πλεον
Πιστευω στο παρασκηνιο θα πεσει πολυ δουλεια πλεον
++++The_Stalker έγραψε: Για τον Τούντορ ένα πράγμα τα λέει όλα: Σε 4 παιχνίδια έχουμε δει περισσότερες κάθετες απ' όσες έχουμε δει τα 4 τελευταία χρόνια.
Κομπλεξικα παικτακια, τον πουλο κλπ, σε παικτη μας επειδη εσπρωξε τον αλλον για να αποφυγει τα αγκαλιασματα οπως γινεται σε καθε κορνερ. Απο ενα ριπλεϋ, που ακομα και αν εγινε κατι μεμπτο, ηταν αδυνατον να φανει. Αν αυτο δεν ειναι εμπαθεια τι ειναι? Ο ενας μαλιστα εβλεπε χτυπημα στα τετοια, ο αλλος αγκωνια.. ντε και καλα να βρουμε λαθος στον παικτη μας και οχι στο τραγικο κορακι. Μιλουσα με φιλο χανουμι πριν λιγο που ειδε το ματς και ειδικα για την φαση του Σκονδρα ελεγε οτι ηταν γελοιο να δοθει καρτα σε κατι τετοιο. Στους οπαδους του ΠΑΟΚ ομως κυριαρχουν αλλες αποψεις...The_Stalker έγραψε: Διαβάζοντας τα σχόλια συνοπαδών κατά τη διάρκεια του ματς, ομολογώ ότι εκνευρίστηκα. Ακόμα κι αν θεωρείτε ότι Όλσεν και Σκόνδρας έκαναν λάθος, στον ΠΑΟΚ παίζουν, όχι στα άνω δριμύκλανα. Δλδ πώς αγαπάμε την ομάδα μας όταν είμαστε έτοιμοι να σταυρώσουμε τους παίκτες με το παραμικρό; Άλλο κριτική, άλλο σχόλια "φύγε" και λοιπά χειρότερα, δεν θέλω να τα αναπαράξω.
Το πιο ενδιαφέρον του ματς καθώς δεν ήταν δυνατόν να δεχτούμε 3 γκολ από αυτούς, στο 93' έπιασε η κάμερα έναν δικό μας να μοιράζει φιλάκια δείχνοντας τα π@π@ρια του..
- sourmenetes
- Moderator
Πολυ σωστο...Φοίνικας έγραψε:Αν οι παίχτες μας εκνευρίζονται από ένα χωριό που ξέρουν ότι θα το περάσουν
Μπράβο στην ομάδα μας. Θέλει πολύ ψυχή και σωστή ομάδα για να ανταπεξέλθεις τόσο τραγικές διαιτησίες όπως είδαμε σε 2 σερί ματς. 2 εμετικές διαιτησίες που ξεκάθαρα δείχνουν δόλο και σαφέστατα δεν μιλάμε για απλές συμπτώσεις και "ανθρώπινα" λάθη.
Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ματς νοκ άουτ εν μέση προετοιμασίας, με πολλά κενά από την ομάδα μας και όπου μία φάση μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα όπως έγινε και σε εμάς ΚΑΙ στα 2 παιχνίδια. Ματς νοκ άουτ που έχουν στείλει αδιάβαστους πόσες και πόσες ομάδες δυνατές και πλούσιες όπως και σήμερα.
Εγώ κρατώ πάντως ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βλέπω στην ομάδα μας να γίνεται δουλειά. Δουλειά βασισμένη στο δίδυμο Τουντόρ - Αρνεσεν.
Το θέμα είναι αυτή η δουλειά να ενισχυθεί από την διοίκηση μας αλλά και από τον κόσμο μας που είναι κανονικά έρμαιο από τον κάθε ΑΡΔ και ραδιοφωνικό παραγωγό.
Μετά από 3 χρόνια, που έχω καυτηριάσει όλη την λειτουργία της ομάδας και έχω κουραστεί από τα ίδια και τα ίδια βλέπω σημάδια αισιοδοξίας. Η ομάδα μας γίνεται ΟΜΑΔΑ. Αλλά η σαπίλα και τα μικρόβια των προηγούμενων χρόνων δεν φευγουν έτσι εύκολα (χαρακτηριστικό παράδειγμα τα κρούσματα απειθαρχίας από τον Λούκας ως τον Περειρα) και σήμερα τα φορτώνουν στο νυν δίδυμο Αρνεσεν-Τουντορ (γνωστοί ΑΡΔ και όχι μόνο) όταν επί σερί έτσι είχαν μάθει όλοι να λειτουργουν και τώρα πρόσωπα μερικών εβδομάδων δεν τους δίνουν κανένα περιθώριο.!!
Κάτι καλό γίνεται παιδιά. Όλοι το νιώθουμε. Το θέμα είναι να στηριχθεί από διοίκηση, μμε και κόσμο.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ματς νοκ άουτ εν μέση προετοιμασίας, με πολλά κενά από την ομάδα μας και όπου μία φάση μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα όπως έγινε και σε εμάς ΚΑΙ στα 2 παιχνίδια. Ματς νοκ άουτ που έχουν στείλει αδιάβαστους πόσες και πόσες ομάδες δυνατές και πλούσιες όπως και σήμερα.
Εγώ κρατώ πάντως ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βλέπω στην ομάδα μας να γίνεται δουλειά. Δουλειά βασισμένη στο δίδυμο Τουντόρ - Αρνεσεν.
Το θέμα είναι αυτή η δουλειά να ενισχυθεί από την διοίκηση μας αλλά και από τον κόσμο μας που είναι κανονικά έρμαιο από τον κάθε ΑΡΔ και ραδιοφωνικό παραγωγό.
Μετά από 3 χρόνια, που έχω καυτηριάσει όλη την λειτουργία της ομάδας και έχω κουραστεί από τα ίδια και τα ίδια βλέπω σημάδια αισιοδοξίας. Η ομάδα μας γίνεται ΟΜΑΔΑ. Αλλά η σαπίλα και τα μικρόβια των προηγούμενων χρόνων δεν φευγουν έτσι εύκολα (χαρακτηριστικό παράδειγμα τα κρούσματα απειθαρχίας από τον Λούκας ως τον Περειρα) και σήμερα τα φορτώνουν στο νυν δίδυμο Αρνεσεν-Τουντορ (γνωστοί ΑΡΔ και όχι μόνο) όταν επί σερί έτσι είχαν μάθει όλοι να λειτουργουν και τώρα πρόσωπα μερικών εβδομάδων δεν τους δίνουν κανένα περιθώριο.!!
Κάτι καλό γίνεται παιδιά. Όλοι το νιώθουμε. Το θέμα είναι να στηριχθεί από διοίκηση, μμε και κόσμο.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thief την Πέμ 06 Αύγ 2015, 23:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Asimos έγραψε:Το πιο ενδιαφέρον του ματς καθώς δεν ήταν δυνατόν να δεχτούμε 3 γκολ από αυτούς, στο 93' έπιασε η κάμερα έναν δικό μας να μοιράζει φιλάκια δείχνοντας τα π@π@ρια του..
Ναι το ειδα και εγω γιωργο,ηταν και γομαρομπουλουκος ο τυπος.

Ας βρει καποιος ποιος προεβλεψε ασσιστ κοροβεση
- john4serres