Spartak Trnava - Π.Α.Ο.Κ., NS2, 06/08, 21:05
Re: Spartak Trnava - Π.Α.Ο.Κ., NS2, 06/08, 21:05
Κι η νοβα τι περιμενει απο χτες το μεσημερι? Ας μην εκαναν αιτηση στον διαγωνισμο για την μεταδοση των προκριματικων, αν δεν ειναι ικανοι να συμφωνησουν μ ενα ξενο καναλι. Στο κατω κατω συνδρομητικο καναλι ειναι. Αν ηταν ελευθερο, να λεγα εν ταξει. Αλλα δεν μπορεις να διαφημιζεις οτι "θα δειξω τους προκριματικους", για να κανει ο αλλος συνδρομη για τον μηνα αυγουστο, στη διαρκεια του οποιου θα παιχτουν μονο δυο ματς του ΠΑΟΚ απ την νοβα (και δυο απο οτε), και μολις πληρωσει τη συνδρομη να λες "α, δεν το δειχνω το πρωτο ματς, γιατι οι Σλοβακοι πηραν τα δικαιωματα δυο μερες πριν το ματς". Δεν ειναι δικαιλογια αυτο.
Re: Spartak Trnava - Π.Α.Ο.Κ., 06/08, 21:05
Δεν δικαιολογώ την νοβα που την πληρώνω και πανάκριβα σε σχέση με τον ΟΤΕ, αλλά δυστυχώς με βλέπω να φτιάχνω το πιάτο αύριο στις 23,5 Ε...
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Ολόκληρο;nothu έγραψε:Νοβασπορτς2 το ματς

Γλιτώσαμε τα κατσαβίδια,πάλι καλά
- john4serres
Κάψιμο αποκωδικοποιητών της νόβα στο επόμενο εντός έδρας ματς.
- Ekatnetworkltd
Spartak Trnava - Π.Α.Ο.Κ., 06/08, 21:05
Στη NOVA o επαναληπτικός!
Αναλυτικά τo δελτίο Τύπου:
Και ο επαναληπτικός αγώνας Spartak Trnava - ΠΑΟΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League είναι στα κανάλια Novasports!
Ο δρόμος για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στα plays offs του UEFA Europa League περνάει από τα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Πέμπτη 6 Αυγούστου στις 21:05, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση, από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και τον επαναληπτικό αγώνα Spartak Trnava - ΠΑΟΚ, για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League. Στην περιγραφή του παιχνιδιού από την Σλοβακία, θα είναι ο Ηλίας Βλάχος, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Κωστής Μπότσαρης.
Οι αγώνες θα προβληθούν και μέσα από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, ενώ θα υπάρχει και ηχητική μετάδοση από το Novasports.gr.
http://www.paok24.com/podosfairo/49017/ ... naliptikos
Αναλυτικά τo δελτίο Τύπου:
Και ο επαναληπτικός αγώνας Spartak Trnava - ΠΑΟΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League είναι στα κανάλια Novasports!
Ο δρόμος για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στα plays offs του UEFA Europa League περνάει από τα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Πέμπτη 6 Αυγούστου στις 21:05, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση, από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και τον επαναληπτικό αγώνα Spartak Trnava - ΠΑΟΚ, για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League. Στην περιγραφή του παιχνιδιού από την Σλοβακία, θα είναι ο Ηλίας Βλάχος, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Κωστής Μπότσαρης.
Οι αγώνες θα προβληθούν και μέσα από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, ενώ θα υπάρχει και ηχητική μετάδοση από το Novasports.gr.
http://www.paok24.com/podosfairo/49017/ ... naliptikos
- Kostomanolis
Δοξα τω Θεο!!!!
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Καπετάνιος
Θα εχει και αυτα τα υπεροχα λατρεμενα pre game με θεματα απο υγρο στιβο και κερλινκ;
Πάλι καλά! Ίσως βιάστηκα να τους κράξω, αλλά η αβεβαιότητα μου είχε δημιουργήσει εκνευρισμό... 

Εγώ τους έσκισα τους Σλοβάκους ενώ έχασα την ευκαιρία να τα χώσω στη Νόβα. Πραγματικά είμαι πολύ δυσαρεστημένος με τη Νόβα. Αν δεν ήμουν τα τελευταία 3 χρόνια 600Km μακρυά από την Τούμπα δεν πρόκειται να έβαζα με τπτ. 1000 φορές ΟΤΕ που βλέπεις τόσα πρωταθλήματα + NBA. Έχω νόβα ΜΟΝΟ για τον ΠΑΟΚ. Επιμένουμε στη νόβα που μας ξεσκίζει σε κάθε σχολιασμό παιχνιδιού. Ακόμη και στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, νομίζω ότι η Ελληνική ομάδα είναι η άλλη. Μας κάνανε ρεπορτάζ μέσα στην τούμπα στον ημιτελικό με την εγκληματική οργάνωση βάζοντας τον Θεωδορίδη να αποκαλεί τρομοκρατία αυτή τη μαγική ατμόσφαιρα, παρόλο που εύχονταν να έκανε η ομαδούλα του τέτοια κερκίδα σε κάθε παιχνίδι, που κατάντησαν να φωνάζουν 2-3 μόνο άτομα από τη τουντούκα

Ξεκάθαρα καλύτερη επιλογή ο ΟΤΕ.Με 34,90 τον μήνα έχω Αγγλία,Γερμανία,Ισπανία,Ιταλία,κύπελλο Ελλάδας,ΝΒΑ,Europa League και Champions League,24αρα σύνδεση conn-x,απεριόριστα σταθερά και μία ώρα κινητά.Μιλάμε για απιστευτη προσφορά..
Για να μην μιλήσω για κάτι τουρνουά τέννις,χάντμπολ κλπ,χώρια τα άλλα 60 κανάλια που προσφέρει..
Λίγο διαφημιστικό το post,αλλά η Nova ξεκάθαρα κοροϊδεύει τους πελάτες της..
Για να μην μιλήσω για κάτι τουρνουά τέννις,χάντμπολ κλπ,χώρια τα άλλα 60 κανάλια που προσφέρει..
Λίγο διαφημιστικό το post,αλλά η Nova ξεκάθαρα κοροϊδεύει τους πελάτες της..
XBMC με addon p2pstream όλα τα παιχνιδάκια της Ευρώπης σε HD ανάλυση αλλά με ξένη μετάδοση. Off topic αλλά βρήκα ευκαιρία...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Φιλε σορυ που συνεχιζω το οφτοπικ,αλλά κι εγω εχω το XBMC αλλά τα addon που βγαζει σπανια παιζουν τα παιχνιδια.Εσυ πως τα βλεπεις?lamosas έγραψε:XBMC με addon p2pstream όλα τα παιχνιδάκια της Ευρώπης σε HD ανάλυση αλλά με ξένη μετάδοση. Off topic αλλά βρήκα ευκαιρία...