ΠΑΟΚ-Nk Lokomotiva Zagreb 23/07,20:00,Novasports2 &NS2HD
- ΑποστόληςΑ
- pirate_salonica
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟΚ-Nk Lokomotiva Zagreb 23/07,20:00,Novasports2 &NS2HD
Τρία γκολ και μετά κάποιος θα τρέχει ξεβρακωτος στο Σύνταγμα.
- pirate_salonica
Για να σκοράρει ο κοντός πρέπει να ψηλώσει ναούμε...ΑποστόληςΑ έγραψε:Όχι! Θα σκοράρει ο Σαλπι αφού.
- ΑποστόληςΑ
Όπως ψήλωσε στην Tottenham (με κεφαλιά, παρακαλώ) και στο Zagreb κόντρα στη Δυναμό.
- ΑποστόληςΑ
Χωρίς οπαδούς η Λοκομοτίβα
ινπαοκ - 22. Ιουλίου 2015 - 11:19 - Θόδωρος Χαστάς
Η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, έτσι κι αλλιώς, δεν έχει να υπερηφανεύεται για τον κόσμο της καθώς διαθέτει λίγους υποστηρικτές και τα παιχνίδια στην έδρα της διεξάγονται συνήθως μεταξύ συγγενών και φίλων.
Κάποιοι από τους… τελευταίους θα είναι κι αυτοί που θα την ακολουθήσουν και στη Θεσσαλονίκη για τον επαναληπτικό της Τούμπας.
Η κροατική ομάδα δε ζήτησε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εισιτήρια, παρά μόνο 20 προσκλήσεις για VIP και χορηγούς της. Αυτοί θα φιλοξενηθούν φυσικά στη θύρα 1, κάτι που σημαίνει ότι και η θύρα 7 (που παραδοσιακά προορίζεται για τους φιλοξενούμενους) θα είναι διαθέσιμη για τους φίλους του Δικεφάλου.
ινπαοκ - 22. Ιουλίου 2015 - 11:19 - Θόδωρος Χαστάς
Η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, έτσι κι αλλιώς, δεν έχει να υπερηφανεύεται για τον κόσμο της καθώς διαθέτει λίγους υποστηρικτές και τα παιχνίδια στην έδρα της διεξάγονται συνήθως μεταξύ συγγενών και φίλων.
Κάποιοι από τους… τελευταίους θα είναι κι αυτοί που θα την ακολουθήσουν και στη Θεσσαλονίκη για τον επαναληπτικό της Τούμπας.
Η κροατική ομάδα δε ζήτησε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εισιτήρια, παρά μόνο 20 προσκλήσεις για VIP και χορηγούς της. Αυτοί θα φιλοξενηθούν φυσικά στη θύρα 1, κάτι που σημαίνει ότι και η θύρα 7 (που παραδοσιακά προορίζεται για τους φιλοξενούμενους) θα είναι διαθέσιμη για τους φίλους του Δικεφάλου.
- ΑποστόληςΑ
Χωρις να θελω να...προτρεξω και να το...γρουσουζεψω...
Η κλειρωτιδα για τον επομενο γυρο εβγαλε πρωτους εμας, σημαινει αυτο οτι την επομενη βδομαδα αν περασουμε παιζουμε το πρωτο ματς εντος? Ειναι οριστικο αυτο? Αν ναι σημαινει οτι μπορω να παω τουμπα επομενη βδομαδα μιας και τυχαινει να ειμαι κατω
Τωρα φυσικα που το εγραψα αυτο ειναι 100% σιγουρο οτι θα αποκλειστουμε αυριο τοσο γκαντεμης ειμαι.

Η κλειρωτιδα για τον επομενο γυρο εβγαλε πρωτους εμας, σημαινει αυτο οτι την επομενη βδομαδα αν περασουμε παιζουμε το πρωτο ματς εντος? Ειναι οριστικο αυτο? Αν ναι σημαινει οτι μπορω να παω τουμπα επομενη βδομαδα μιας και τυχαινει να ειμαι κατω

Τωρα φυσικα που το εγραψα αυτο ειναι 100% σιγουρο οτι θα αποκλειστουμε αυριο τοσο γκαντεμης ειμαι.
- kataramenos5
- pirate_salonica
Χαλάρωσε,ποιος θα βάλει γκολ για να προκριθούμε,ο ((2•2)+3)^2 + (-(4+3)•5)? Ή ο "τα χάνει όλα και συμφέρει" Μακ?CCCP έγραψε:Χωρις να θελω να...προτρεξω και να το...γρουσουζεψω...![]()
Η κλειρωτιδα για τον επομενο γυρο εβγαλε πρωτους εμας, σημαινει αυτο οτι την επομενη βδομαδα αν περασουμε παιζουμε το πρωτο ματς εντος? Ειναι οριστικο αυτο? Αν ναι σημαινει οτι μπορω να παω τουμπα επομενη βδομαδα μιας και τυχαινει να ειμαι κατω![]()
- ΑποστόληςΑ
Olsen
Κίτσιου - Vitor - Costa - Rat
Χαρίσης - Kace
Lucas - Noboa - Mak
Salpi
Κίτσιου - Vitor - Costa - Rat
Χαρίσης - Kace
Lucas - Noboa - Mak
Salpi
Odi έγραψε:Είδα το ματς στην Μολδαβία,είδα και το ματς στην Κροατία.Στην Μολδαβία κάναμε 3 φάσεις,στην Κροατία καμιά 8-9.Και στις δύο περιπτώσεις κινδυνεύσαμε 2-3 φορές.
Εν πάσει περιπτώσει στα μάτια μου κατώτερη φάνηκε η Λοκομοτίβα. Άποψη μου.
Δεν λέω ότι είναι κριτήριο αλλά από περιέργια κοίταξα την αξία των ομάδων στο transfermarkt:
Ζίμπρου 3.29 εκατομύρια
Λοκομοτίβα 6.55 εκατομύρια
Και οι δύο είναι πολύ κατώτερες ομάδες του ΠΑΟΚ αλλά στην Μολδαβία πέρσι νομίζω κάναμε το χειρότερο παιγνίδι τηε χρονιάς ενώ στην Κροατία είμασταν υποφερτοί. Πέρα από αυτό τις μισές φάσεις στην Κροατία τις κάναμε στο πρώτο εικοσάλεπτο όπου η ομάδα πίεσε αλλά αφού δεν μπήκε το γκολ στη συνέχεια η ομάδα "κάθησε" όπως μας έχει συνηθίσει από πέρσι και το πλήρωσε. Αν κρίνουμε λοιπόν από το 20' και μετά όπου ο ΠΑΟΚ θύμισε τον περσινό κάκιστο ΠΑΟΚ η Λοκομοτίβα έκανε 2-3 ακόμα καλές ευκαιρίες σε αντίθεση με την Ζίμπρου που δεν έκανε σχεδόν τίποτα πέρα από το γκολ.
Θα έλεγα ότι οι Κροατες θυμίζουν ομάδα Football League με τους Μολδαβούς να θυμίζον ομάδα Football League 2. Απαράδεκτο από τον ΠΑΟΚ να χάνει από τέτοιες ομάδες. Προσωπικά περίμενα την Λοκομοτίβα χειρότερη και τον ΠΑΟΚ καλύτερο.
´´´´´´´ολσεν´´´´
´´´´´πάαγιαννοπουλοσ´´´´πουγγουρασ´´´´´χαρισης
Μακ´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´τΑβελλα
´´´´´´´´νομοοά´´´´τζιολησ´´´´´´μαντουυρο
´´´´´´´´´´´´´´´´σαλπί´´´´´σαββιδης
´´´´´πάαγιαννοπουλοσ´´´´πουγγουρασ´´´´´χαρισης
Μακ´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´τΑβελλα
´´´´´´´´νομοοά´´´´τζιολησ´´´´´´μαντουυρο
´´´´´´´´´´´´´´´´σαλπί´´´´´σαββιδης