Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Οι τριάρες και οι τεσσάρες έγιναν πλέον νηπενθείς. Ακόμα και στις τρελοχρονιές του ΑΑ μεταξύ Χάιμπουρι και τελευταίου τίτλου, δε θυμάμαι τόσο άθλια άμυνα σε τόσο πολλά σερί παιχνίδια.
Όσο και αν η λογική λέει ότι η χρονιά δεν τελείωσε και ότι η ομάδα έδειξε πως μπορεί να νικήσει μέσα-έξω τον πράσινο στα πλέυ οφφ αν παίξει το σωστό άθλημα και όχι το ''κλάψε-στον-διαιτητή-ενώ-ακόμα-τρέχει-η-φάση'', όλο το σκηνικό φαντάζει τρέιλερ ταινίας που έχουμε ήδη δει. Εύχομαι ολόψυχα φέτος να είναι η πρώτη χρονιά που δε χάνουμε από αγωνιστικές ή εξωαγωνιστικές αιτίες την πρωτιά στα πλέυ οφφ από τον πράσινο αλλά δεν έχω κανένα λόγο να αισιοδοξώ. Πάμε στο γνωστό με βάρκα την απελπισία.
Και κάτι έτσι άσχετο. Η προπαγανδιστική φυλλάδα που παίζει ΠΑΟΚ, του γνωστού καταυλακιώτη πράσινων αισθημάτων μπου ''δημοσιογράφου'' ζα, χθες ανήμερα του αγώνα βγήκε με πρωτοσέλιδο την αναβολή του αγώνα του κόκκινου. Δεκαετίες το ίδιο βιολί.
Απορία μου κάνει εμένα όμως το γεγονός, πως όλοι οι παίχτες των αντιπάλων μας, εναντίον μας ξεσκίζονται και οι δικοί μας, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων-γιατί υπάρχουν κι αυτές-τους κοιτάζουν με ανοιχτό το στόμα. Όλες οι μπάλες, που έφευγαν τυφλά απο την άμυνα του λαγού, ΜΑ ΟΛΕΣ, κατέληγαν σε δικούς τους παίχτες. Όταν η μπάλα βρίσκεται τρία δευτερόλεπτα στον αέρα κι εσύ, σαν επαγγελματίας, δεν προσπαθείς να την αποκρούσεις ή τέλος πάντων να πας πρώτος πάνω στη ρημάδα, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ θέση στην ομάδα και δρόμο.Και να μη περιμένεις απο τον ΑΑ να στο πεί ή να στο μάθει. Αυτά είναι βασικά των τσικό. Όταν ξέρεις τον εαυτό σου, οτι είσαι ποιο αργός κι απο την χελώνα, ΔΕΝ ΞΑΝΟΙΓΕΣΑΙ μπροστά κι αφήνεις τον Μπέργκ πίσω σου ή τον Καρέλη. Όταν ξέρεις ότι είσαι αργός, κολάς στον γρήγορο παίχτη και δεν αφήνεις να κοντρολάρει με όλη την ησυχία του τη μπάλα και να τη μοιράσει κι αυτά δεν στα μαθαίνει ο ΑΑ, τα ξέρεις σ' αυτή την ηλικία. Ο ΑΑ έκανε και κάνει τραγικά λάθη, αλλά τώρα βρήκαμε το κουμπί, ο ΑΑ φταίει για όλα, άντε τώρα... Βίτορ, Κόστα, Ρατς, Γκολάσα ΤΡΑΓΙΚΟΙ και απο κοντά και ο Μακ με το Περέυρα. Εγώ πάντως έτσι το είδα.
Τον αγώνα δεν τον είδα και πολύ, ήμουν έξω και είδα τα γκολ και κάποιες φάσεις.. Αφού και οι παίχτες έχουν μείνει *αλάκες με αυτό που γίνεται, τι να πούμε εμείς; *άμησέ τα κι άφησέ τα, σαν τα μούτρα του γαυρινάκη τα έκαναν... Από την ομάδα του Govou και του Cisse, δεν έφαγα 4, ενώ έφαγα από τον Καρέλη, δύο φορές σε διάστημα 9 μηνών...
Τώρα που είπα "Καρέλης"... Αυτό το παιχτάκι γιατί εγώ το 2009-2010 να το ξέρω που παίζει στον Εργοτέλη κι έχει μια καλή προοπτική για Ελλάδα και να μην το ξέρουν στη διοίκηση του Π.Α.Ο.Κ.;;
Εγώ αν ήμουν ο Noboa, θα είχα ήδη ψάξει...καράβι να φύγω! Τα λεφτά, δεν φέρνουν την ευτυχία...
black death έγραψε:
ron-swanson έγραψε: Στεναχωριεμαι που δεν στεναχωριεμαι για την ηττα
Μια απ' τα ίδια. Να το κοιτάξω;
Μέσα κι εγώ. Από τον Γενάρη κι έπειτα...
MANIAKOS έγραψε:Θα τους κλέψουμε τη θεςη στα πλέι οφ και θα πονέσει πιο πολυ
Δεν ξέρω αν trollάρεις ή όχι, κι αυτό είναι κακό...
northend4 έγραψε:
SASIR4 έγραψε:Μπαμπα γιατι όλο μας βάζουν 4γκολ απορια 6χρονου αντε εξηγήστε.αλλαγη προπονητη για αλλαγη ψυχολογιας της ομαδας μπας και καταφερουμε ναβγουμε ευρωπη
Η κόρη μου φίλε 8 χρόνων σήμερα έκλαιγε και με ρωτούσε γιατί χάσαμε πάλι; Σε εναν περίγυρο με Παναθηναϊκούς, 1 χαρα και 10 λύπες ειναι το παιδάκι.
Φέρτε τα στην Τούμπα στη προπόνηση, να ρωτήσουν τον Άγγελο! Τα λυπάμαι ρε γαμώτο... Πείτε τους "Ό,τι αξίζει πονάει κι είναι δύσκολο" κτλ..
Roman μην ανυσηχεις το έδεσα του τύπου " βάλαμε 3 γκολ εκτός έδρας και θα έρθουν σε 2 μήνες στην Θεσσαλονίκη (play offs)". Αλλά ήθελα να πω το εξής: Παίζαμε με ΠΑΟ και ένα κοριτσάκι 8 ετών ( Πίστεψε με χωρίς να την έχω πορωσει σε κατι εγω γιατί πάντα προσπαθώ τα παιδιά να μην ασχολούνται) κατέβασε σημαία του ΠΑΟΚ και ντύθηκε απο πάνω μέχρι κάτω ΠΑΟΚ για να δει τον αγώνα. Το οτι κουνούσε 90' λεπτά την σημαία και κόντεψε να μου βγάλει τα μάτια ειναι ειναι περιττό να το αναφέρω. Μάλλον όταν μεγαλώνεις σε ένα σχολικό περιβάλλον που είσαι μόνο εσυ ΠΑΟΚ η πόρωση και η αγάπη έρχεται αντανακλαστικά ακόμη και αν είςαι μικρό παιδί. Αυτη η ομάδα μπορεί κάποτε να παίξει και για αυτά τα παιδιά; Αλήθεια διανοούνται ποτέ όταν μπαίνουν στο χορτάρι τι σημαίνει για κάποιους απο τα σπίτια τους ο ΠΑΟΚ;
κατι πρεπει να γινει.. δεν ειναι δυνατον ολες οι αμεσα ανταγωνιστικες ομαδες πλην γαυρου,για τους γνωστους λογους,να αποδεικνυονται πιο εξυπνες απο μας..πιο εξυπνες επιλογες,πιο εξυπνα αποτελεσματικα πλανα,απειρα υψηλοτερη αναλογια κοστους οφελους στις μεταγραφες ,εξυπνοτερους οπαδους για μμε ας μη το συζηταμε κλπ κλπ.. ο ΠΑΟΚ παρουσιαζεται σαν mr bean,ακραιες συμπεριφορες και εκει που την ακουει και φουσκωνει,ολοι περιμενουν την καρπαζια,που προσφερει γελιο στους αντιπαλους.. ο βαζελος πρεπει να γινει το παραδειγμα μας.. δυστυχως.. μολις εφυγε ο βαρδινογιαννης και οι βαζελοι απεσυραν την πιεση γυρω απο την ομαδα,πιεση που ακομα και στην ισχυροτερη της ενταση,ειναι γατακι σε σχεση με το κλιμα πιεσης,του στερημενου και αδικημενου ΠΑΟΚτση,μολις εφυγε λοιπον ο τζιγγερ και οι βαζελοι κουρασμενοι και ξενερωμενοι απο τις σφαλιαρες,αποτραβηχτηκαν,εγινε δουλεια,με πλανο και οργανωση αλλα κυριως με "καθαρο αερα" εννοωντας το κλιμα και την ηρεμια.. ετσι ηρθε ενας προπονητης ,ο οποιος ηταν λαχειο,λαχειο που αντιστοιχο εμεις πιθανον να το ειχαμε τσαλακωσει πριν καν γινει η κληρωση..ηρθαν παικτες που αν απλα επαιζαν σαν φημη για μας,θα πλακωνομασταν..η πιεση ειναι δυστχως ενας αρνητικος συμβουλος ως προς την ορθη ληψη αποφασεων..εμεις ειμαστε επιπλεον και ανωριμοι να τη διαχειριστουμε ορθα..αλλα φταει η στερηση και η αδικια.. βαλε και τα πεινασμενα αρδ,που επεμβαινουν με θρασος στα της ομαδας,θρασος που δεν συναντας αλλου,λες και ειναι τσιφλικι τους,καταλαβαινει καποιος οτι δεν μπορεις να περιμενεις πολλα αν δεν αλλαξει ο ΠΑΟΚ θεμελια λειτουργιας συνολικα..πρεπει να γινει μια νεα αρχη με καινουρια προσωπα,αλλα αν ερθει ο χ τεχν δ. πχ κροιφ και ο καθε κολκας αρχιζει το φαγωμα πριν πατησει καν εδω, επειδη φοβαται οτι δε θα του μιλαει,η ο ψ προπονητης και το αντιστοιχο,χωρις να τον καρπαζωνουμε δημοσιογραφικα εμεις,τοτε καθε χρονος θα μας βρισκει πιο αρρωστους.. επιτελους μια νεα αρχη με πιστη αισιοδοξια,λιγοτερα μικροπρεπη κινητρα,με πλανο,με εξυπνες καθαρα ποδοσφαιρικα επιλογες,ικανα στελεχη κλπ ειναι απιστευτη αυτη η μονιμη αποτυχια εχει ποτισει το ασπρομαυρο μυαλο μας,λειτουργει ως δικτακτορας στο πεπρωμενο μας..ποιος δεν εχει διαμορφωμενο τον ΠΑΟΚ πλεον στο μυαλο του,ως ηττημενο και προβληματικο,που ακομα και οταν πνεει ουριος ανεμος,θα βρει τροπο να το βυθισει το καραβι..
Όντως teod, η ευκαιρία μας ήταν ακριβώς εκεί. Όταν βάζει την γκολάρα ο Σκόνδρας και το πρώτο που σκέφτομαι είναι «τώρα θα ανἐβει ψηλά ο βάζελος, βγάλε Περέιρα και ρίξε ένα μικρό γρήγορο μπροστά να τους αλαλιάσει (τον Πόζογλου ιδανικά, αλλά αφού ήταν εκτός αποστολής, έστω τον Κωνσταντινίδη)». Και τελικά μας βγάζει κόντρα ο βάζελος!
Δεν θυμἀμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που βάλαμε τρία γκολ στη Λεωφόρο. Κρίμα που δεν πήραμε τίποτα από το ματς.
RoMaN έγραψε:Τώρα που είπα "Καρέλης"... Αυτό το παιχτάκι γιατί εγώ το 2009-2010 να το ξέρω που παίζει στον Εργοτέλη κι έχει μια καλή προοπτική για Ελλάδα και να μην το ξέρουν στη διοίκηση του Π.Α.Ο.Κ.;;