ΑΕΛ Καλλονής-Π.Α.Ο.Κ. 1-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΑΕΛ Καλλονής-Π.Α.Ο.Κ. 1-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Νίκη που δεν μπορεί να γευτεί άλλη ομάδα στον πλανήτη.
Το κοράκι δεν πρέπει να ξεχαστεί. ΠΟΤΕ. Πρέπει να είναι απρόσεκτος και να "σκοντάψει" κάπου. Όποιος έχει έστω και μία άλλη ιδέα παρακαλώ να την ακούσω γιατί τα χρόνια πέρασαν και μα τω Θεώ άλλη λύση δε βλέπω
Το κοράκι δεν πρέπει να ξεχαστεί. ΠΟΤΕ. Πρέπει να είναι απρόσεκτος και να "σκοντάψει" κάπου. Όποιος έχει έστω και μία άλλη ιδέα παρακαλώ να την ακούσω γιατί τα χρόνια πέρασαν και μα τω Θεώ άλλη λύση δε βλέπω
Τι ζούμε ρε πουστη μου κολογαβροιιιιιιιιι
Βγάλτε ανακοίνωση τώρα ρε!!!
Και μιλήστε για τους ηθικούς αυτουργούς!!!
Και μιλήστε για τους ηθικούς αυτουργούς!!!
-
Πάντως μεγάλη διαφορά να παίζεις με δυο καθαρόαιμα στόπερ και όχι με αλχημείες.....βοήθησε πολύ αυτό σήμερα όπως και η έξοδος του Μαντούρο...
Ακόμη και στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ μας Γ@Μ@ΝΕ και μας χειρουργούν.
Λες και είμαστε μαμελουκοι γαμω τη τρέλα μου.
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
Λες και είμαστε μαμελουκοι γαμω τη τρέλα μου.
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
- VictorAK47
8/2 πρώτα ο Θεός θα μαι μέσα. Θέλω πρώτον, αμέσως μετά την είσοδο 1 λεπτού σιγή (ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ όμως) και ύστερα πρησμένα λαρύγγια για 90. ΚΑΙ από τους παίχτες, αν τυχόν προκαλεί ο κόραξ, ΠΞΣ στον γκέυ και στο τέλος του αγώνα ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ.
- paokovios1974
Κι οταν καποια μερα θα παω εκει ψηλα και θα πιασουμε κουβεντουλα με τον αγιο πετρο εκει στην πορτα και με ρωτησει "Εσυ γιατι εγινες ΠΑΟΚ αγορι μου?θα του απαντησω...Για κατι τετοιες βραδιες αγιε μου που επαιξα κοντρα σε θεους και δαιμονες και τους νικησα,Με την μαγκια μου, Παλικαρισια ,παιζοντας μπαλα και βγαζοντας ψυχη, ΠΑΟΚσηδικα ,οπως μονο εγω ξερω"
Αυτο που ενιωσα σημερα δεν θα το νιωσεις ΠΟΤΕ κολογαυρε.
Ο φεβρουαριος ειναι κοντα ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ
παε ΠΑΟΚ φερε μια παιχτουρα στα εξτρεμ και μια σεντερμπακαρα να χαθει το τοπι στο καζανι της τουμπας.
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ
ΥΓ οσοι δεν πιστευουν θα παρακαλεσω να αποτραβηχτουν και να μας αφησουν ησυχους
ΥΓ 2 ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΑ
Αυτο που ενιωσα σημερα δεν θα το νιωσεις ΠΟΤΕ κολογαυρε.
Ο φεβρουαριος ειναι κοντα ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ
παε ΠΑΟΚ φερε μια παιχτουρα στα εξτρεμ και μια σεντερμπακαρα να χαθει το τοπι στο καζανι της τουμπας.
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ
ΥΓ οσοι δεν πιστευουν θα παρακαλεσω να αποτραβηχτουν και να μας αφησουν ησυχους
ΥΓ 2 ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΑ
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΝΑΙ!!
Αφήστε τα όλα τα άλλα και πάμε όλοι μαζί μια γροθιά , καμία γιούχα σε κανέναν! μόνο στήριξη!
ΠΑΟΚ εναντίον όλων!!
Αφήστε τα όλα τα άλλα και πάμε όλοι μαζί μια γροθιά , καμία γιούχα σε κανέναν! μόνο στήριξη!
ΠΑΟΚ εναντίον όλων!!
δεν χωραει κανενα σχολιο στο σημερινο ματς...μια ατελειωτη αηδια που ξεπερασε ακομα και τη λειβαδια φετος...
Απο αυριο το πρωι κιολας εργασιες στο γηπεδο της τουμπας να πεσουν ολα τα καγκελα στο γηπεδο..
Ο πρωτος που θα καθετε να ειναι 2 μετρα απο τις πλαγιες γραμμες του γηπεδου..
Οι εποπτες να νιωθουν χιλιαδες ανασες στον σβερκο τους..
30.000 κοσμο απο δω περα σε καθε ματσ και αλλους 10 απ 'εξω να αφηνουν τα λαρυγγια τους στον δρομο..
Μια τουμπα να πηγαινει πανω κατω και να τους πεφτουν οι σφυριχτρες απο τα χερια..
Να τελειωνει το ματσ και να βουιζουν τα αυτια τους μεχρι την αλλη μερα..Να μην μπορουν να κοιμηθουν το βραδυ απο τις φωνες που θα ακουνε μεσα στον κεφαλι τους..
Ομορφα κι ωραια.......
ΤΟΥΜΠΑ-ΙΡΑΝ-ΚΑΜΠΟΥΤΖΗ-ΒΙΕΤΝΑΜ
Ο πρωτος που θα καθετε να ειναι 2 μετρα απο τις πλαγιες γραμμες του γηπεδου..
Οι εποπτες να νιωθουν χιλιαδες ανασες στον σβερκο τους..
30.000 κοσμο απο δω περα σε καθε ματσ και αλλους 10 απ 'εξω να αφηνουν τα λαρυγγια τους στον δρομο..
Μια τουμπα να πηγαινει πανω κατω και να τους πεφτουν οι σφυριχτρες απο τα χερια..
Να τελειωνει το ματσ και να βουιζουν τα αυτια τους μεχρι την αλλη μερα..Να μην μπορουν να κοιμηθουν το βραδυ απο τις φωνες που θα ακουνε μεσα στον κεφαλι τους..
Ομορφα κι ωραια.......
ΤΟΥΜΠΑ-ΙΡΑΝ-ΚΑΜΠΟΥΤΖΗ-ΒΙΕΤΝΑΜ
ace79grpaok έγραψε:northend4 έγραψε:Σχόλιο για τον σημερινό αγώνα:
ΜΑΣ Γ@Μ@ΝΕ και εμείς ασχολούμαστε με τον Βρύζα, τον Άγγελο, τον Σαλπιγγίδη κτλ.
Ο ΘΕΟΣ του ποδοςφαιρου βοήθησε σήμερα να γίνει έτσι μπάς και ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.
Μπραβο στον ΑΓΓΕΛΟ, στον ΒΡΥΖΑ και σε όλα τα ΠΑΙΔΙΑ που παίξανε και σε αυτά που ήταν στην ΚΕΡΚΙΔΑ.
Υ.Γ. 1 Όταν Φιλος του ΠΑΟΚ λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας γράφει: να δούμε εάν υπάρχει σχέδιο φαγωματος σήμερα (δηλαδή αυτό έχει στο μυαλό του) δείχνει ότι κάποιοι μας έχουν ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ το μυαλό. Με όλο το σεβασμό στο παιδί, δεν φταίει αλλά ΑΣ ΘΩΡΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ.
Υ.Γ.2 τυχαίο το θέμα Γκαρσία για μαφία κτλ. σήμερα;;;;; Δεν νομίζω!!!!!
ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ
εγω το εγραψα πανω στα νευρα μου ,γραψε λαθος![]()
![]()
It's ok φίλε μου

Ολοι τουμπα τελος τα ψεματα.κολογαυροι το τελος ερχεται απο το πρωι εκει θα ειμαστε κ θα μας τρεχουν τα σαλια

Ολα τα λεφτα η φατσα του διορισμενου λιγο πριν τη ληξη...σαν να ελεγε 'τι αλλα να κανω;'
Ενα ΜΠΡΑΒΟ μονο....
Τεραστια απο ολες τις πλευρες η Νικη
Το πεναλτυ δεν ηταν, ακομα και αν εγινε επαφη, ειναι το πολυ μυτο με μυτο, ενω ο κολος με μουσι πεφτει σφαδαζοντας και κρατωντας το.....καλαμι του
Ενα ΜΠΡΑΒΟ μονο....
Τεραστια απο ολες τις πλευρες η Νικη
Το πεναλτυ δεν ηταν, ακομα και αν εγινε επαφη, ειναι το πολυ μυτο με μυτο, ενω ο κολος με μουσι πεφτει σφαδαζοντας και κρατωντας το.....καλαμι του
sourmenetes έγραψε:guardian4 έγραψε:ελεος με το ανεκδοτο σουπερλιγκ
ελεος με τον βισματια εξτρεμ που μαρκαρει και κερδιζει κορνερ
ΦΑΤΕ ΤΗΝ Π@ΥΤΣΑ ΤΩΡΑ
ΚΙ Η ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΖΑΝΙ
Για τα 3 απο τα 4 συμφωνω...
Στο ενα φιλε ομως σημερα κανεις λαθος...
Σημερα δεν υπαρχει καποιος που υστερει στο 2ο ημιχρονο.Για σημερα ειναι εγκλημα να λες οτιδηποτε.
Μονο μπραβο...
ρε σουρμε ειδες τι εχασε παλι σημερα?
το ηξερα πριν γινει
ξερεις πολυ καλα τι εννοω
ειμαι σιγουρος οτι και εσυ και το 95% των ΠΑΟΚτσηδων περιμενε να δει , με ποιο τροπο θα κατορθωσει να το χασει παλι
Sera4 έγραψε:δεν χωραει κανενα σχολιο στο σημερινο ματς...μια ατελειωτη αηδια που ξεπερασε ακομα και τη λειβαδια φετος...
Η λειβαδια δεν εχει σύγκριση, απλως μεχρι σήμερα προστεθηκαν 3 σφαγεία ακόμη.
Ειναι σαν τη ραδιενέργεια.