Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ. 3-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμεν

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ.

Itandje
20
24%
Raţ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζαβέλλας
2
2%
Vitor
2
2%
Σκόνδρας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζανδάρης
2
2%
Golasa
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Maduro
3
4%
Pereyra
2
2%
Σαλπιγγίδης
13
16%
Αθανασιάδης
33
40%
Mak
2
2%
Παπαδόπουλος
2
2%
Κίτσιου
1
1%

Σύνολο ψήφων: 82

thomkat

Re: Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ. 3-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμ

Δημοσίευση από thomkat »

Πίκρα για όλους μας σήμερα.Κοιλιά κάνουμε από το γαύρο κ μετά.Ψυχραιμία όμως,δεν οφελούν οι αφορισμοί.Άμεση ανασύνταξη και διπλό στην Καλονή.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Από την ώρα που λείπει ο τζιωλης έχουμε πρόβλημα
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

WestBlock4 έγραψε:Ενα λογο που οι οπαδοι δεν ειναι ετοιμοι οπως λες μπορεις να μου πεις φιλε?

Φιλε ο κοσμος παρα τη φτωχεια που ζει παει οπου μπορει κ οσο μπορει ειναι εκει... εγω δε καταλαβαινω γιατι κανεις δε τολμαει να μιλησει για το προπονητη ολο το χρονο σκισατε ιβαν βρυζα κλπ κλπ τον αγγελο ποτε... Σ αυτο το χαλι δηλαδη ποιος εχει μεριδιο ρε παιδια? Ειπαμε στηριξη αλλα βγηκαμε απο 2 στοχους κ το οτι ειμαστε 1-2 ειναι ακομα πρωτος γυρος.. αν συνεχισει ετσι ουτε 2 δε θα βγουμε , μετα τι καλυτερο θα ειχε κανει απο στεφενς κ δωνη? Μια απο τα ιδια κ εξω απο ευρωπη κυπελλο νωρις νωρις... αν δε πρεπει να φυγει Ασ κανει κατι , αυτο ο ιδιος θα το βρει
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Το προωλημα βρισκεται στην νοοτροπια κ στα αποδυτηρια...Βγαζει ματια δε το βλεπεται? Στο 3 γκολ ο τζαβελλας περπατουσε κ ηταν στην ιδια ευθεια..ολα αυτα κατι δειχνουν..
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Οτι έγινε εγινε τι να κάνουμε απλα πρέπει να επισημάνουμε τα λάθη μας και να μην κάνουμε σαν όχλος έτοιμος να παει ατην τούμπα και να τους κρεμάσει ,βάλε πάπατζον να δέσει η αμυνα :D ,δεν αντ έχω αλλο την στεναχώρια το γυρναω στην παλαβη :lol: :lol: μακάρι το ανέκδοτο μπακ Τζαβέλλας να τελείωσε εδώ και να ανακοινωσουμε αύριο σιβοκ ,με εναν τούρκο που μιλάω στο φβ με είπε οτι μάλλον ο σιβοκ έρχεται παοκ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τουλάχιστον με τους 37 βαθμούς που μαζέψαμε, γλιτώνουμε τον υποβιβασμό. :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

nikolasf έγραψε:Και για να συνηγορήσω στο ποστ του Στάλκερ!!!
1) Εδώ και 3-4 αγώνες οι αμυντικοί μαρκάρουν περισσότερο από απόσταση και όχι τόσο με σωματική επαφή!!!
2) οι αμυντικοί του αντιπάλου και οι μέσοι παίζουν με δύναμη γιατί έχουν την αίσθηση και τη σιγουριά της ατιμωρισίας.
3) όταν ξεκινάς με ανύπαρκτο πέναλτι και χέρι - γκολ εκτός έδρας η ψυχολογία πάει περίπατο, ενώ του αντιπάλου στα ύψη !!!
4) Και ο gay έπρεπε να χάσει στο κωλοκοτρονίτσι, αλλά είχε προστασία Durex. Ο Αστέρας κακά τα ψέματα είναι μια καλοστημένη ομάδα με δεμένη άμυνα και επίθεση.

Για τα ανωτέρω δεν φταίει ούτε ο ΑΑ ούτε οι παίκτες....

Σέρα,
αδερφέ αυτά ετοιμαζόμουν να πω και με πρόλαβε ο Νικόλας. Νομίζω ότι πλέον οι μέσοι φοβούνται να παίξουν δυνατά κι αυτό ξεκίνησε από το παιχνίδι με το Λεβαδειακό.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Λοιπόν μια και αναφέρατε τον KACE,γιατί εκτίεισε την ποινή σήμερα!Την δέκατη αγωνιστική και την εβδομάδα που πηγαίναμε στην εντέκατη ο Kace συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες που έπρεπε να δηλωθή στα αμέσως τέσσερα παιχνίδια!Παράληλα τραυματίστηκε και μάλιστα δεν έπαιξε και με την εθνική του!Η τεχνική ηγεςία τον δήλωσε στο μάτς πού έτσι και αλλιώς δεν θα έπαιζε(δηλ με Αστέρα)!Το ότι ακολούθησαν κάποια γεγονότα και αναβλήθηκε η αγωνιστική,εγλώβισε τον Kace να παίξει σήμερα!Από ότι θυμάμε η ΠΑΕ έκανε ερωτήσεις στην ΕΠΟ για το θέμα αλλά υπήρχε προηγούμενο!
ΥΓ:Κατα την γνώμη μου θα παρακαλέσω να μην βιάζεστε εάν δεν ξέρεται το θέμα!Γιατί διάβασα μερικούς να κράζουν το προπονητή γιατί επέλεξε σήμερα να εκτιείσει την ποινή του!
ΥΓ2:ΠΑΟΚ ΣΕ ΑΓΑΠΩ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Νομίζω ότι αν κάνουμε 10 μεταγραφές τώρα, θα μπούμε play-off.
Με άλλον προπονητή, εννοείται.
Σε δύο εβδομάδες θα έχουν μάθει ο ένας το μικρό όνομα του άλλου.
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

WestBlock4 έγραψε:
WestBlock4 έγραψε:Ενα λογο που οι οπαδοι δεν ειναι ετοιμοι οπως λες μπορεις να μου πεις φιλε?

Φιλε ο κοσμος παρα τη φτωχεια που ζει παει οπου μπορει κ οσο μπορει ειναι εκει... εγω δε καταλαβαινω γιατι κανεις δε τολμαει να μιλησει για το προπονητη ολο το χρονο σκισατε ιβαν βρυζα κλπ κλπ τον αγγελο ποτε... Σ αυτο το χαλι δηλαδη ποιος εχει μεριδιο ρε παιδια? Ειπαμε στηριξη αλλα βγηκαμε απο 2 στοχους κ το οτι ειμαστε 1-2 ειναι ακομα πρωτος γυρος.. αν συνεχισει ετσι ουτε 2 δε θα βγουμε , μετα τι καλυτερο θα ειχε κανει απο στεφενς κ δωνη? Μια απο τα ιδια κ εξω απο ευρωπη κυπελλο νωρις νωρις... αν δε πρεπει να φυγει Ασ κανει κατι , αυτο ο ιδιος θα το βρει

Και μονο που ο κοσμος εχει βγαλει αχρηστους ΟΛΟΥΣ τους προπονητες που εχουν αναλαβει τον ΠΑΟΚ τα τελευταια 20 χρονια, μεσα στην πρωτη χρονια της αναληψης της θεσης, ισως να αρκει ως απαντηση.....
θα μπορουσα να κανω καλυτερη δουλεια και να σου αναλυσω τη μεταλλαξη μας ως οπαδων, αλλα και το εχω κανει απειρες φορες με παλιοτερο ειδικα λογαριασμο, και δεν εχει νοημα να λεμε τωρα τα ιδια κ τα ιδια.......

Εδω καποιοι σημερα ανααραγουν - ο ενας πισω απο τον αλλον - το «λαθος του ΑΑ να αφησει εξω απο αυτο το ματς τον ΚΑΤΣΕ»!!! Ειναι ανικανοι (=μη ικανοι..δεν βριζω) να θυμηθον ακομα κ το λογο που ειχε γινει αυτο πριν 3 μηνες!!!!

Ο ελληνας γενκοτερα επηρρεαζεται για πλακα απο φερεφωνα κ γινεται το καλυτερο εργαλειο στα χερια τους. Δεν ειναι φυσικα μονο δικο μας «προτερημα»......απλα επειδη εμεις δεν εχουμε προστασια, δουλευει παντα....
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Ekatnetworkltd,
δεν το ήξερα, λάθος μου.
Άβαταρ μέλους
nikos_algio
Has thanked: 2 times

Δημοσίευση από nikos_algio »

Δυστυχως η ομαδα δεν ηταν αυτη που επρεπε σε ενα απο τα σημαντικοτερα ματς της σεζον .. Η ΠΑΕ δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευστοχη στο να διαμαρτηρεται για την διαιτησια αν και μεχρι να γινει το 2-0 το μ#υν#π@ν# μας επαιζε 100-0 ενω στη συνέχεια 30-70 υπερ μας για να μας κλεισει το στομα.. Οχι ρε Καριολογεροπουλε δε θελουμε ουτε τα μουφα οφσαιτ ουτε να μας χαριζεις καρτες σιχαμα οταν νωριτερα μας εχεις γ@μησει..

Πραγματικα δεν κραζω ποτε και ποσο μαλλον παιχτες του ΠΑΟΚ αλλα ρε αγορι μου τζανδαρακο τι εχεις προσφερει στην ομάδα που νομιζεις οτι αξιζεις 100.000 ? Πραγματικα περα απο 1-2 ματς ησουν πολυ κατω του μετριου και σημερα με την απουσια του Τζιολη και κυριως του Κατσε εδειξες την ποιότητά σου(!) (μπορει να υπερβαλω λιγο πανω στα νευρα μου αλλα δεν μπορω να μην τα πω)

Αυτα που ακουω απο ορισμενους περι απομακρυνσης ΑΑ τα θεωρω τουλαχιστον αστειοτητες . Η ομάδα θελει στηριξη το φωναζω συνεχεια και θα το φωναζω μέχρι να με αφησει η φωνη μου.

Α ρε αδερφια πηγατε εκδρομη να φερετε το διπλο αλλα μαζι με σας στην κερκιδα πήρατε και την ομάδα.. Καλη επιστροφη μαγκες

ΥΓ. Πιο πολυ με εκνευριζει που βγαινουν οι αλλοθρησκοι χωρις να κοιταξουν που είναι και βαζουν στο στομα τους τον ΠΑΟΚ..

ΥΓ2. Αν μεσα σε μια ωρα δεν εχει ανακοινωθει στοπερ απο την ΠΑΕ κατι δε θα πηγαινει καλα..
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

επειδη το να συγκρινουμε με αλλους προπονητες ειναι ακυρο , το να διωξεις προπονητη επειδη η ομαδα στα τελευταια ματς δεν παει καλα δεν ειναι λυση.. πρωτο σε εχει ακομα και τωρα.. δηλ μεχρι τωρα ηταν καλος και ξαφνικα ειναι κακος και πρεπει να φυγει?
Άβαταρ μέλους
navigator11
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

Δημοσίευση από navigator11 »

RoMaN έγραψε:Νομίζω ότι αν κάνουμε 10 μεταγραφές τώρα, θα μπούμε play-off.

Εσύ, άφησε τις τρολλεξυπνάδες και πες μας πόσα "καθάρισες", παίζοντας Σανκαρίδη ενι ταϊμ σκουεαρ σκορερ!!!
Νυφίτσα!!!!! :opaokara: :lol:
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

navigator11 έγραψε:
RoMaN έγραψε:Νομίζω ότι αν κάνουμε 10 μεταγραφές τώρα, θα μπούμε play-off.

Εσύ, άφησε τις τρολλεξυπνάδες και πες μας πόσα "καθάρισες", παίζοντας Σανκαρίδη ενι ταϊμ σκουεαρ σκορερ!!!
Νυφίτσα!!!!! :opaokara: :lol:

Αυτο ειναι η αληθεια οτι και εγω το επαιξα :D Ηταν προκλητικο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”