Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο. Κέρκυρα 14/12-17:15,NS2&NS2HD
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο. Κέρκυρα 14/12-17:15,NS2&NS2HD
νομιζω 11αδα με λογικη σχεδον σε ολα....απ οσα μπορω να καταλαβω,,,
χωρις εξτρεμ το συστημα ατο μονοδρομος αν ειναι οντως 3 5 2....
με ρατς κακο μαλλον κουρασμενο εξω,,,
κουλουρης αντι κλαους εδω δεν ξερω ισως ειναι κουρασμενος και ο κλαους,,,,
ερωτηματικο πως θα τα παωει 10αρι καθαρο αν παει ετσι ο περειρα
χωρις εξτρεμ το συστημα ατο μονοδρομος αν ειναι οντως 3 5 2....
με ρατς κακο μαλλον κουρασμενο εξω,,,
κουλουρης αντι κλαους εδω δεν ξερω ισως ειναι κουρασμενος και ο κλαους,,,,
ερωτηματικο πως θα τα παωει 10αρι καθαρο αν παει ετσι ο περειρα
Φίλε μου ενώ δεν έχεις εντελώς άδικο...η σύγχυση που αναφέρεις δεν είναι παράθεση γεγονότων...είναι δικό σου συμπέρασμα!!
Athens έγραψε:τι εγινε ρε φιλε? σε πειραξε η καλοπιστη κριτικη? τι θελεις να μην αγγιζουμε τον Αγγελο? ή μηπως εχει το αλαθητο του Παπα και δεν πρεπει να σχολιαζουμε? απλα παραθεση των γεγονοτων εκανα τι σε πειραξε πες μου...paoki1985 έγραψε:Athens έγραψε:Ο κλαους γιατι εξω? ο Σπυροπουλος μετα τις μλκ που εκανε παλι μεσα? ο Κουλουρης εκει που δεν εμπαινε στην αποστολη τωρα βασικος?
ο Αγγελος ή βρισκεται σε συγχιση ή του εχει πει η Παναγια "προχωρα εδω ειμαι εγω"
κινησεις πανικου ειτε κερδισουμε ειτε χασουμε ο προπονητης μας δεν ειναι καλα
Ρε παλίκαρε μια και είσαι στις προπονησεις τόσο συχνα, μια που εισαι και στα αποδυτήρια τόσο συχνα και μια που εχεις και τοσες γνωσεις προπονητικής γιατί δεν παίρνεις το ουεφα προ να πας να αυτοπροταθεις στον ΠΑΟΚ μας να γουστάρουμε και λίγο ε?
Με πειραξε ρε φίλε ότι όλοι κι εγω μεσα κάνουμε λες και τα ξέρουμε όλα. Οτι μαθαίνουμε το μαθαινουμε απο τους δημοσιογράφους. Αρα δε ξέρουμε ουσιαστικά τιποτα για το τι γινεται μεσα στο εσςτερικό τις ομάδας. Τι γίνεται στα αποδυτηρια τι γινεται στις προπονησεις. Τι σχηματα δοκιμαζει και με ποιους. Καθε παιχνίδι έχετε κατι να πειτε. ¨Εχετε κατι να σχολιασετε. Δεν ειπα να μην κανεις κριτικη. Αλλα χαλάρωσε. Και στο φινάλε αν εσυ ήσουν στον παγκο αυτης της ομαδος ετσι οπως ειναι δε θα ειχες απλά συχγυση. Θα ειχες παει στην Σταυρουπολη. Κ μη μου πεις να μην ηταν στο παγκο αν δεν αντεχει. Γιατι οποιος και να ηταν πρωτος δε θα ηταν ή μαλλον ποιος τρελός θα ερχοταν έτσι οπως ειναι η ομαδα και με αυτους που έχει. Οπότε χαλάρω σε και στηριξε. Οσο μπορείς τουλάχιστον.Athens έγραψε:τι εγινε ρε φιλε? σε πειραξε η καλοπιστη κριτικη? τι θελεις να μην αγγιζουμε τον Αγγελο? ή μηπως εχει το αλαθητο του Παπα και δεν πρεπει να σχολιαζουμε? απλα παραθεση των γεγονοτων εκανα τι σε πειραξε πες μου...paoki1985 έγραψε:Athens έγραψε:Ο κλαους γιατι εξω? ο Σπυροπουλος μετα τις μλκ που εκανε παλι μεσα? ο Κουλουρης εκει που δεν εμπαινε στην αποστολη τωρα βασικος?
ο Αγγελος ή βρισκεται σε συγχιση ή του εχει πει η Παναγια "προχωρα εδω ειμαι εγω"
κινησεις πανικου ειτε κερδισουμε ειτε χασουμε ο προπονητης μας δεν ειναι καλα
Ρε παλίκαρε μια και είσαι στις προπονησεις τόσο συχνα, μια που εισαι και στα αποδυτήρια τόσο συχνα και μια που εχεις και τοσες γνωσεις προπονητικής γιατί δεν παίρνεις το ουεφα προ να πας να αυτοπροταθεις στον ΠΑΟΚ μας να γουστάρουμε και λίγο ε?
Αφήστε τη γκρίνια και στήριξη.Υπάρχει κανένα Link για να το δούμε κι εμείς από την επαρχία;
Athens έγραψε:τελος..ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ...![]()
Αυτο λεω. Για αυτο πάμε να παρουμε το ματσακι χαλαρα και ομορφα.
- Ekatnetworkltd
Μπερδεψες τα ποστ μαν...δεν ειναι τα ανεκδοτα εδω...Ekatnetworkltd έγραψε:Κάτι μου λέει γκόλ θα βάλει ο Σπυρόπουλος!
- Ekatnetworkltd
psykoman έγραψε:Μπερδεψες τα ποστ μαν...δεν ειναι τα ανεκδοτα εδω...Ekatnetworkltd έγραψε:Κάτι μου λέει γκόλ θα βάλει ο Σπυρόπουλος!
- TylerDurden
akis_1987 έγραψε:Για τους μη έχοντες :
http://www.ifeed2all.eu/watch/306395/1/ ... rkyra.html
![]()
Άντε ΠΑΟΚάρα!!!
Ωραίος φίλε,ευχαριστώ.
- charlie_pace