Π.Α.Ο.Κ.-Πας Γιαννενα 29/10-19:30, otesports2 & HD
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Πας Γιαννενα 29/10-19:30, otesports2 & HD
Τραγικοτερος όλων ο κιτσιουμε τα 1 εκατομμύρια ανεβάσματα και με τις 1εκατομμυρια λάθος σέντρες...
Καλά ρε αγοριναμου από χαφ ξεκινησεςμια τριπλά να περασειςτον σταματημένο αμυντικό δεν έχεις;
Καλά ρε αγοριναμου από χαφ ξεκινησεςμια τριπλά να περασειςτον σταματημένο αμυντικό δεν έχεις;
2 πεναλντι κ μια κοκκνη εχει πνιξει
αρκετα καλοι κ σημερα πλην 2 παιχτων.
ο κατσικας φταίει 1000% στο γκολ
ο μερτενς ο χειροτερος μακραν κ ο μοιραιος σε 2 φασεις..

ο κατσικας φταίει 1000% στο γκολ
ο μερτενς ο χειροτερος μακραν κ ο μοιραιος σε 2 φασεις..
-
RoMaN έγραψε:Εικόνα από τον αγώνα δεν έχω, συντονίστηκα στο 40'... Και το β' θα το ψευτοδώ, αφού όλο θα σχολιάζετε/κράζετε εδώ αβέρτα!
Πονάμε Ρόμαν. ............
- Μπαρκαρούτσος
Η Τούμπα έχει μέσα 5000 κόσμο;
Όλο στο μπάσκετ πάτε ρε πανηγυρτζήδες;;;

Όλο στο μπάσκετ πάτε ρε πανηγυρτζήδες;;;

και τα δύο μαρκαρίσματα που έκανε το παλικάρι είναι στα όρια για απ'ευθείας κόκκινη. Καλά παίζει η ομάδα και θα έρθουν τα γκολ και η νίκη
- Ekatnetworkltd
- ΑποστόληςΑ
Η ομάδα όποτε λείπει ο Μακ έχει τρομερό πρόβλημα. Συν ότι από δεξιά ο Σαλπι δεν είναι ο προχθεσινός έδεσε η σούπα. Σε μια αντεπίθεση δεχθήκαμε γκολ όπως με Καλαμαριά. Σε μερικούς έφταιγε ο Κατσικάς. Το ότι ο Ilic ήτα μόνος του και σκόραρε πανεύκολα προφανώς δεν παίζει ρόλο.
Ο Μάρτενς είναι να τραβάς τα μαλλιά σου. ο Αθανασιάδης κλεισμένος όπως αναμενόταν. Τι να το κάνω το 69% ατοχή μπάλας και τις 9-1 τελικές; Ειδικά ο Μάρτενς δεν έπρεπε να αστοχήσει σε καμία από τις δύο ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.
Θα χάσουμε και ίσως αυτό να είναι καλό τελικά.
Ο Μάρτενς είναι να τραβάς τα μαλλιά σου. ο Αθανασιάδης κλεισμένος όπως αναμενόταν. Τι να το κάνω το 69% ατοχή μπάλας και τις 9-1 τελικές; Ειδικά ο Μάρτενς δεν έπρεπε να αστοχήσει σε καμία από τις δύο ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.
Θα χάσουμε και ίσως αυτό να είναι καλό τελικά.
- Ekatnetworkltd
τσιριγώτης έγραψε:RoMaN έγραψε:Εικόνα από τον αγώνα δεν έχω, συντονίστηκα στο 40'... Και το β' θα το ψευτοδώ, αφού όλο θα σχολιάζετε/κράζετε εδώ αβέρτα!
Από τι πονάς;
Η ομαδα ειναι καλη. Παγωσε βεβαια απο το γκολ των παγουραδων.
Τετοιες αμυνες μονο απο τα πλαγια... Αλλα οταν παει η μπαλα στα πλαγια υπαρχρι μονο ο κλαους στην περιοχη.
Εκει πρεπει να ριξει το βαρος ο Αγγελος. Βαλε 2ο ακομα και 3ο φορ απο το δευτερο ημιχρονο. Κουλουρης κ Παπ αμεσως.
Να γεμίσει η περιοχη.
Αυτα. Το ματς γυριζει ανετα . Μην αρχιζετε την μιρλα
Τετοιες αμυνες μονο απο τα πλαγια... Αλλα οταν παει η μπαλα στα πλαγια υπαρχρι μονο ο κλαους στην περιοχη.
Εκει πρεπει να ριξει το βαρος ο Αγγελος. Βαλε 2ο ακομα και 3ο φορ απο το δευτερο ημιχρονο. Κουλουρης κ Παπ αμεσως.
Να γεμίσει η περιοχη.
Αυτα. Το ματς γυριζει ανετα . Μην αρχιζετε την μιρλα
-
gergeo4 έγραψε:αρε κατσικα![]()
Πραγματικά περιμένατε κάτι καλύτερο; το καλύτερο ήταν μέχρι τώρα. ... τι νομίζατε πως έγινε κοντρερας;
-
Ekatnetworkltd έγραψε:τσιριγώτης έγραψε:RoMaN έγραψε:Εικόνα από τον αγώνα δεν έχω, συντονίστηκα στο 40'... Και το β' θα το ψευτοδώ, αφού όλο θα σχολιάζετε/κράζετε εδώ αβέρτα!
Από τι πονάς;
Από το αποτέλεσμα μέχρι ώρας και όχι από εμφάνιση
Πιστέυω πρεπει να βγει ο Μαρτενς και να μπει ο Παπαδοπουλος
- Ekatnetworkltd
τσιριγώτης έγραψε:Ekatnetworkltd έγραψε:τσιριγώτης έγραψε:[quote="RoMaN"]Εικόνα από τον αγώνα δεν έχω, συντονίστηκα στο 40'... Και το β' θα το ψευτοδώ, αφού όλο θα σχολιάζετε/κράζετε εδώ αβέρτα!
Από τι πονάς;
[/quote]Από το αποτέλεσμα μέχρι ώρας και όχι από εμφάνιση[/quote]
Σωστός
Καλα παιζει η ομαδα, αλλα για αλλη μια φορα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ κιτρινη μεσα στην Τουμπα και δεν την δινει ο διαιτητης.
Εγω που εχω κραξει τον Κατσικα απιστευτα, δεν θα πω κατι. Ειναι με διαφορα φετος ο πιο σταθερος αμυντικος.
Θα το κανει το λαθος καποια στιγμη,ε το εκανε σημερα.
Δυο γκολ με 10 αμυντικους μεσα στην περιοχη δυσκολο το βλεπω... αλλα παμε δυνατα!

Εγω που εχω κραξει τον Κατσικα απιστευτα, δεν θα πω κατι. Ειναι με διαφορα φετος ο πιο σταθερος αμυντικος.
Θα το κανει το λαθος καποια στιγμη,ε το εκανε σημερα.
Δυο γκολ με 10 αμυντικους μεσα στην περιοχη δυσκολο το βλεπω... αλλα παμε δυνατα!