Π.Α.Ο.Κ. - Fiorentina 0-1 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP Π.Α.Ο.Κ. - Fiorentina

Glykos
14
18%
Skondras
1
1%
Katsikas
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vitor
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Raț
3
4%
Tziolis
9
11%
Kace
34
43%
Tzandaris
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Pereyra
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Salpingidis
10
13%
Athanasiadis
2
3%
Kitsiou
1
1%
Golasa
5
6%
Papadopoulos
1
1%

Σύνολο ψήφων: 80

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Fiorentina 0-1 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από kataramenos5 »

The_Stalker έγραψε:@ BlackandWhite:
Οι Ιταλοί μια κλάση επάνω. Πολύ τρέξιμο, σωστή πίεση, πάντα πρώτοι στη μπάλα και σωστές πάσες με τη μία.
Εμείς παίζει να έχουμε κάνει τα περισσότερα λάθη από κάθε άλλο παιχνίδι. Θα έχουν ενδιαφέρον τα στατιστικά.
Άκυρο το πείραμα με Κλάους αριστερά, συμφωνώ με το σχήμα του paokovios1974, ο Φακ αποδίδει σαν δεύτερος φορ και όχι σε άλλη θέση.
Φάνηκαν πάλι οι ελλείψεις στο ρόστερ, αφού με τον Μακ εκτός, δεν υπήρχε παίκτης να κάνει μια προσωπική ενέργεια.
Μία κάθετη πάσα βγάλαμε σε όλο το ματς, οι υπόλοιπες επιθέσεις έγιναν κυρίως από δεξιά (λάθος κατ' εμέ) και πολλές ψηλές μπαλιές εύκολη λεία για τους Ιταλούς. Σε ένα παιχνίδι με τόσες λάθος πάσες και σέντρες, νομίζω είχε θέση ο Μάρτενς.
MVP Γλύκος, παρά τις κανα δυό μαλ@κιούλες που έκανε. WVP Φακ κι από κοντά Σάλπι. Είναι κρίμα αυτό που γίνεται με τον Σαλπιγγίδη, ας μείνει εκτός να ηρεμήσει κι αυτός κι εμείς..

Συμφωνούμε με μια αμφιβολία για το πείραμα με Κλάους ,Κατι αλλο έψαχνε μαλλον .Οταν η μπαλα πήγαινε στα δεξια με προυποθέσεις ο Κλαους έβγαινε στο πρωτο δοκάρι.

από τσιριγώτης » Πέμ Οκτ 23, 2014 7:59 pm
Οι γελοίοι έχουν τα μικρόφωνα κλειστά... δεν ακούγεται καθόλου η τούμπα

Αμ δεν ήταν τα μικρόφωνα..Ηταν η πιο αναιμική Τούμπα που εχω δει ποτέ .Χωρις φωνή και παλμο,σκετο ξενέρωμα.Ολα αυτα μέχρι το 93' Μετα αποδείξαμε οτι όντως "ειμαστε σκαστοι..." αλλα τι να το κάνεις.Δεν υπάρχει αυτός ο λαός.
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Ενα παιχνιδι που ισως καταστρεψει ο,τι χτισαμε τοσο καιρο..νοκ αουτ ο Σκονδρας για ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ και κινδυνος τιμωριας λογω λειζερ...
Οσο αγωνιστικα η ομαδα ηταν σε αλλο κοσμο...μεταγραφες κανε ρε Ιβαν..δε βγαινει η χρονια ετσι...κριμα ειναι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xlebouras την Πέμ 23 Οκτ 2014, 23:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Κάτι για διάστρεμμα άκουσα..Μαθεύτηκε ότι είναι βαρύ;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ετσι οπως τα λεει ο κατ5 με τον ατρομητο υπηρχε πολυ περισσοτερος παλμος απο ολες τις θυρες και ο κοσμος ηταν ο μισος σε σχεση με σημερα..
Δε θελω να γραψω τιποτα για το παιχνιδι,το μονο που θα πω ειναι οτι πανω απο το κεφαλι μου ειχα εναν αμπαλο μαλακα που μου εσπασε τα νευρα.
Το χειροτερο ηταν οτι δεν ηξερε ουτε τους παιχτες της ομαδας.
Ακομα τρεμω απο τα νευρα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Για τον σκονδρα υπαρχει γιατρεια και λεγεται κιτσιου...
Για τα λειζερ δεν υπαρχει γιατι η ουεφα τα βλεπει μονο οπου θελει.οχι οτι ειναι σωστο αλλα οι τυποι μας εχουν στο ματι...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Χάσαμε απο καλύτερη ομάδα , άλλο επίπεδο αλλά

Λάθος ο κλάους στα αριστερά..
Οχι ότι θα γινόταν τπτ σημερα..

Δυστυχώς η ευτυχώς έρχονται τέτοια ματς και καταλαβαίνεις τη θέση σου στον ποδοσφαιρικό χάρτη
Μαζι μετά εγκλήματα που κοστίζουν, μιλάω για το σχεδιασμό.. Που δεν έχεις άλλο εξτρεμ, 8αρι και σεντερμπακ..

Αυτά..ίσως ειναι καλή ήττα για να καταλάβουμε που είμαστε και να αφήσουμε τις υπερβολές

Σημερα π.χ κατσίκας ασταθής,τζανδαρης δυστυχώς μόνο φιλότιμος, 3 προσπάθειες σε κάθε κοντρόλ,
Σαλπι επιθετικά είπαμε ο ποια κίνδυνος φορ στο πρωτάθλημα, κλάους άρ φυσικά 0

Τζιόλης κάτσε κιτσιου ήταν οι καλυτεροι
Άβαταρ μέλους
obanebane

Σιγα μη φαμε κεκλεισμενων για λειζερ,θα μιλαμε για σκανδαλο.
Η τουμπα σημερα ηταν εκκλησια απο ολες τις αποψεις.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

obanebane έγραψε:Ετσι οπως τα λεει ο κατ5 με τον ατρομητο υπηρχε πολυ περισσοτερος παλμος απο ολες τις θυρες και ο κοσμος ηταν ο μισος σε σχεση με σημερα..
Δε θελω να γραψω τιποτα για το παιχνιδι,το μονο που θα πω ειναι οτι πανω απο το κεφαλι μου ειχα εναν αμπαλο μαλακα που μου εσπασε τα νευρα.

Στο παλατάκι χθες,πολύ καλύτερη η κερκίδα και με 1500-2000 άτομα.Σε αυτά τα πανηγύρια γεμίζει η Τούμπα άτομα που πατάνε από μία εως τρεις φορές τον χρόνο (όχι λόγω απόστασης προφανώς) και χαλάει η ατμόσφαιρα.
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

Αν τα βάλουμε κάτω, μετά το Χ στο άλλο ματς, με νίκη στο Μινσκ και ένα ποντάκι στην Ιταλία, τελευταία αγωνιστική έχουμε τους Γάλλους μέσα και με νίκη περνάμε. Εφόσον βέβαια δεν χάσει η Φιορεντίνα στη Γαλλία, που δεν πιστεύω ότι θα το παρατήσει τόσο πολύ.
Κατά τα άλλα, πιστεύω ότι λείπει στο κέντρο ένας παίκτης με προσωπικότητα για να δώσει την ώθηση όταν το ματς στραβώνει.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

obanebane έγραψε:Δε θελω να γραψω τιποτα για το παιχνιδι,το μονο που θα πω ειναι οτι πανω απο το κεφαλι μου ειχα εναν αμπαλο μαλακα που μου εσπασε τα νευρα.

Δεν ειναι να πηγαίνεις σ αυτά τα παιχνίδια πλέον.Σκετη αηδία.Μια απ τα ιδια πέρασα κι εγώ.Ολοι με το κινητό να βγαζουν φωτο τ "αξιοθέτα" και απο φωνή μουγκα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Οπως τα λεει ο μανιακος,χρειαζομαστε ποδοσφαιριστες με ατομικη ενεργεια.
Αρχισαν οι τραυματισμοι,σιγα σιγα θα μπουν και οι τιμωριες απο καρτες στην ομαδα και θα σφιξουμε ακομα περισσοτερο.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

kataramenos5 έγραψε:
obanebane έγραψε:Δε θελω να γραψω τιποτα για το παιχνιδι,το μονο που θα πω ειναι οτι πανω απο το κεφαλι μου ειχα εναν αμπαλο μαλακα που μου εσπασε τα νευρα.

Δεν ειναι να πηγαίνεις σ αυτά τα παιχνίδια πλέον.Σκετη αηδία.Μια απ τα ιδια πέρασα κι εγώ.Ολοι με το κινητό να βγαζουν φωτο τ "αξιοθέτα" και απο φωνή μουγκα.

Να πω την αλήθεια κ ας με κράξετε προσωπικά ξενέρωσα κ με το πως τράβηξε ότι έγινε μετά τη λήξη. Ποζεριά ολκής για πιτσιρίκια κ κινητά, σα να παραδεχομαστε ότι η γεμάτη Τούμπα πλέον σπανίζει οπότε κάτσε να πουλήσουμε κ τρέλα γτ μετά ξανά μόνο με γάβρο. Μαγκιά θα είναι να γίνει κάτι αντίστοιχο την Κυριακή, πράμα που έμμεσα είπε κ ο Ρουμάνος παιχταράς. Πάντως μπράβο για την ψυχολογική στήριξη στην ομάδα μας
Demir

Δημοσίευση από Demir »

προσπαθησαν τα παιδια... για μενα εφοσον πλεον ,μετα τη γαλλια οι πι8ανοτητες ηταν 25% να περασουμε ,παμε χαλαρα στο γιουροπα και οτι βγει...
ρε αγγελε αφου εξτρεμ δεν εχεις .. γιατι το τεντωνεις ετσι με κλαους και σαλπι(ελεος) στα πλαγια.. πανε παιξε ενα 3-5-2 με ρατ -κιτσιου πλαγια και κλαους-περειρα.. τα μπακ τους δεν ανεβαινουν... και εχεις κοντα τα φορ σου,,, τζαμπα χασαμε 60 λεπτα,...
υ.γ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!! ελπιζω να ειμαστε πανω απο 12.000 (οι γνωστοι δηλαδη) ,αντε να τους δω τους πανηγυρτζηδες .. θα ερθουν ? η μονο στο fb και στα ραδια 8α κραζουν στην 1η γκελα...?
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Να γραψω κι εγω τι ειδα.

Πρωτα απο ολα να πω κατι που συνειδητοποιησα τις τελευταιες μερες και με ξενερωσε απιστευτα. Παιζαμε με την Φιορεντινα και δεν ειχα κανενα αγχος, κανενα ομως. Ουτε περιμενα το ματς πως και πως, ουτε τιποτα. Και εχω τρελη αρρωστια με τον ΠΑΟΚ στην Ευρωπη. Τα προηγουμενα χρονια οταν παιζαμε ευρωπαικο ματς ακομα και 3-4 μερες πριν μετρουσα τις ωρες για να παω Τουμπα ή για να δω στην τιβι το εκτος εδρας. Σημερα τιποτα. Γιατι; Γιατι με τους παιχτες που δεν πηραμε το καλοκαιρι στο μυαλο μου ηταν λιγο πολυ αναμενομενο αυτο που εγινε. Δεν μπορω να περιμενω με αριστερο εξτρεμ Κλαους και δεξι Σαλπι να κανω αποτελεσμα κοντρα στην Φιορεντινα. Τον αγαπω, τον εκτιμω τον Αγγελο, αλλα καπου πηρε το ματι μου δηλωσεις για διαφορα επιπεδου και εμπειριας στους παιχτες των 2 ομαδων και απογοητευομαι. Κατσε ρε Αγγελε. Εχει ή δεν εχει μεγαλομετοχο με λεφτα ο ΠΑΟΚ; Γιατι δεν εχω αλλο εξτρεμ περα απο τον Μακ και ενα ποιοτικο 8αρι και μικραινω στην Ευρωπη; Γιατι αυτο γινεται φετος δυστυχως.

Στα θετικα κραταω τον τρομερο Κατσε. Φανταστικος για μενα σημερα και τεραστια η βελτιωση του σε σχεση με 2 χρονια πριν που τον πρωτοειδαμε.

Κατα τα αλλα συμφωνω για κακο κοουτσαρισμα του Αγγελου, για εμμονη με τον Σαλπιγγιδη και για τον Γλυκο που ωρες ωρες τον τρωει ο κωλος του να κανει μ@λακια (γιατι βρε αγορι μου;).

Τελοσπαντων η βελτιωση του Κατσε και οι εμπειριες που παιρνουν τα ΠΑΟΚτσακια Τζανδαρης και Κιτσιου, οπως και ο πολυ καλος Εγιαλ Γκολασα με αφηνουν λιγοτερο απογοητευμενο.

Το ονειρο μου για μεγαλο ΠΑΟΚ στην Ευρωπη μαλλον θα περιμενει. Κριμα, γιατι εχουμε τον λαο και την φοβερη εδρα, εχουμε λεφτα, εχουμε προπονητη που νιωθει και αγαπαει τον ΠΑΟΚ, αλλα δυστυχως δεν εχουμε την ποιοτητα σαν ομαδα.
Άβαταρ μέλους
HeartOfDarkness

Δημοσίευση από HeartOfDarkness »

Να κρατήσουμε λίγο τα θετικά απο αυτο το παιχνίδι :

α) εμφάνιση Γκολάσα - ηταν αρκετά καλος και αφηνει προσδοκιες για το μελλον.
β) Γλύκος - ακομα και με τα λαθη του δειχνει πως ειναι ο βασικος και επειδη χρειαζεται να το επιβεβαιώνει καθε τόσο το εκανε αυτο και σήμερα
γ) κάτσε - με τις γνωστες αδυναμιες του
δ) σίγουρα ειδε ο προπονητης πως καποια πράγματα δε "δουλευουν" οπως πχ ο Κλαους αριστερά και μόνος του στην κορυφή ο Περειρα. Προπονητης ειναι καλυτερα απο μας ξερει τι εκανε και γιατι το έκανε αλλά και ο Μουρίνιο με το μπλοκάκι ειναι σε κάθε ματς και κρατά σημειώσεις.
ε) Ο Κίτσιου έχει ρυθμο γιατι είχε καιρο να παιξει και ηταν απο τραυματισμό οποτε ένα ερωτηματικο υπηρχε.
στ) η Τουμπα γέμισε ( και έχω ματς με τον 2ο του πρωταθληματος την Κυριακή ).

Ήταν το 1ο παιχνίδι με δυνατο αντιπαλο για τη φετινή χρονιά ( ακομα και αν ειχε απουσιες και εμεις ειχαμε εξαλλου ) ελπιζω να πηραν μια εικονα οι παικτες για τις δυνατοτητες τους και να χρησιμοποιησουν αυτη τη γνώση προς οφελος της ομάδας για τη δυσκολη συνέχεια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”